Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850904 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #2880 -: Август 27, 2009, 12:11:13 am »
In September, It may seem as if old problems have returned as a troublesome opposition of Saturn and Uranus becomes briefly becomes more powerful ....

Къде ги четеш,тези "хубави" работи?Ако и цялата 2010 година е същата като тази...Пфууу... >:(
Я чеки да видя какви аспекти сключва с наталните и в кои домове са.

*

Helo

« Отговор #2881 -: Август 27, 2009, 12:30:20 am »
Хмммммммм   Сега имам квадратура на транзитния Юпитер към Венера и Марс. Обаче нито правя големи разходи заради квадратурата с Венера, нито имам по-високо, камо ли пък неоснователно високо самочувствие заради квардратурата с Марс.

Май отдавна имам и квадратура на транзитния Нептун към Слънцето, обаче определено не мисля, че живея в самозаблуди в момента. Би трябвало този транзит да ме направи много горда, ама въпреки, че имам основания да съм  ;D все пак не съм.  :(

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #2882 -: Август 27, 2009, 12:48:54 am »
Хмммммммм   Сега имам квадратура на транзитния Юпитер към Венера и Марс. Обаче нито правя големи разходи заради квадратурата с Венера, нито имам по-високо, камо ли пък неоснователно високо самочувствие заради квардратурата с Марс.

Май отдавна имам и квадратура на транзитния Нептун към Слънцето, обаче определено не мисля, че живея в самозаблуди в момента. Би трябвало този транзит да ме направи много горда, ама въпреки, че имам основания да съм  ;D все пак не съм.  :(

Виж сега, Юпитер е такава хубава планета, че дори квадратите и опозициите му били "добри" аспекти. Нямало лоши аспекти на Юпито (мен ако питаш, гледай кой дом ти управлява, гадината!).
А Нептун в кавдрат със Слънце би трябвало да ти "свали" розовите очила. И дори да имаш повод за гордост, ще те кара да се гледаш през лупа, демек "строго". Нещо като тригон със Сатъра. Аз туй знам.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2883 -: Август 27, 2009, 04:42:24 pm »
Има ли някой запознат със системата ТЕС/Техника за емоционална свобода/? :)

имам книгата ,но май не и е дошло времето или съм се освободила преди да съм я прочела ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2884 -: Август 27, 2009, 04:44:50 pm »
Изобщо не отива към разпад.
Точно тая вечер Кайнер ме поля със студена душ.
Вика - радвайте се докле е време, че септември опозицията Сатурн Уран пк се затяга.
И верно си е.
 :(

Кайли,ти какво говориш за тази опозиция па сега?!Край няма ли? :-\

миа,опозицията е мунданна. доколкото помня ,при теб градусите са по-малки. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #2885 -: Август 27, 2009, 05:14:29 pm »
До момента в световната история няма случай, в който жена ражда 12 деца

Бременна тунизийка очаква 12 деца – 6 момчета и 6 момичета. Учителката, чието име не се споменава е преживяла два спонтанни аборта, след което се подложила на изкуствено оплождане, пише Daily Telegraph.

До момента в световната история няма случай, в който жена ражда 12 деца. Ако раждането премине успешно, африканката ще подобри рекорда на Надя Салъмън, която през януари роди осем деца наведнъж.

Жената от Тунис иска да роди по естествен път, но лекарите смятат, че това е невъзможно, коментира мъжът й Марван. Самият той нарича случващото се “поразително чудо”.

Специалисти по изкуствено оплождане обаче смятат, че тунизийските лекари са постъпили безотговорно и са поставили под заплаха живота на майката и децата. “Каквито и да са били причините, за да се случи това, шансовете от щастлив изход са твърде малки”, коментира доктор Саймън Фишър от Оксфорд. Малко вероятно е всичките 12 деца да оживеят, смята д-р Фишър. При новордените може да има сериозни здравословни проблеми. Шансовете на майката да оцелее зависят от усилията на лекарите.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2886 -: Август 28, 2009, 10:12:00 am »
Да,Аурора.Моите са в квадратура.Слънце в Близнаци-Луна в Риби.

Благодаря ти,Небесна!От кога е започнала тази опозиция по принцип и кога ще свърши окончателно?Видя ми се цяла вечност...:-[
Извинявай, че аз ти отговарям, но съм лично засегната, та зная. Много отчетливо започна да се усеща от ноември 2008. Поради движенивето на двете планети ту се разхлабва, ту се стяга. Много точна беше през февруари 2009. Пикът й ще е от средата до края на юли 2010, когато ще образува точен тау-квадрат с плутон в козирог. Но тогава вече ще премине в кардиналните овен-везни, а юпитер ще е в съвпад с урана, та ще е пълна "веселба". После ще започне да се разхлабва окончателно, защото сатурнът ще напредне във везни.

Тази мила опозицийка Сатурн- Уран ми квадратира отдавна страховито Слънцето и Венера в Близнаци. Чакам с нетърпение да разхлаби примката, защото наистина се чувствам притисната; пришпорена и недоволна.  :-[
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2887 -: Август 28, 2009, 10:25:18 am »

Тази мила опозицийка Сатурн- Уран ми квадратира отдавна страховито Слънцето и Венера в Близнаци. Чакам с нетърпение да разхлаби примката, защото наистина се чувствам притисната; пришпорена и недоволна.  :-[

Тъкмо ги гледах.Освен тази опозицийка Сатурн-Уран и Юпитер във Водолей ми квадратира една по една всички планети в Телец-Меркурий,Венера,Юпитер плюс Слънцето в първите градуси на Близнаци.Нептун по същия начин.Как да ми е добре?!Поне Юпитера да тръгне напред,сега е и ретрограден...

*

Helo

« Отговор #2888 -: Август 28, 2009, 10:51:07 am »
Лунен камък в холандски музей бил всъщност вкаменено дърво

Холандският национален музей съобщи, че лунен камък, донесен от американските астронавти и изложен в музея, всъщност е вкаменено дърво, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Геолози от амстердамския Свободен университет казаха, че дори с невъоръжено око може да се определи земният произход на скалата. Те посочиха и стойността й - не повече от 50 евро.

Музеят е придобил лунния камък след смъртта на бившия министър-председател Вилем Дрес през 1988 г. Той го получил като личен подарък от американския посланик Уилям Мидъндорф при посещението на тримата астронавти от "Аполо 11" през 1969 г. след кацането на Луната.

Камъкът обикновено стоял на склад, защото музеят излага предимно произведения на изкуството. Той обаче бил включен в изложба през 2006 г. и един експерт казал, че е малко вероятно НАСА да даде камък от Луната само три месеца след връщането на "Аполо 11". БТА

http://curious.actualno.com/news_258854.html

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2889 -: Август 28, 2009, 02:19:23 pm »

Тъкмо ги гледах.Освен тази опозицийка Сатурн-Уран и Юпитер във Водолей ми квадратира една по една всички планети в Телец-Меркурий,Венера,Юпитер плюс Слънцето в първите градуси на Близнаци.Нептун по същия начин.Как да ми е добре?!Поне Юпитера да тръгне напред,сега е и ретрограден...

Добре си се подредила.  :)  Но и аз не ти отстъпвам- към края на Септември Сатурн ми прави квадрат с Венера и Слънце, а в края на Октомври ще ми съвпадне с Плутон трайно ,чаааак до Юли 2010. Така,че ще има да почакам светлина в тунела.. :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #2890 -: Август 28, 2009, 06:54:24 pm »
Някой може ли да ми каже кой изпълнява тази песен и как е името на песента?  :)

Скъпа, още не съм се научила да разкодирам послания от Космоса???!!
Я погледни какво си пратила!  ;D ;D ;D

« Отговор #2891 -: Август 28, 2009, 07:07:55 pm »
Чува се нещо само няколко секунди придружено с шум.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2892 -: Август 28, 2009, 07:12:50 pm »

*

Nebesna

« Отговор #2893 -: Август 28, 2009, 07:17:55 pm »
Какъв космос Небесна  ;D Аудио файл с разширение wma, който се отваря с уиндоус медиа плеър, също се отваря без проблеми и с уинамп ...с Риъл плеър тоже   :P  :)

На мен ми излиза това:  ;D ;D ;D

0&ІuЋfП¦Щ�Є�bОl9���������ЎЬ«ЊG©ПЋд�А Seh�������0\ъѓуJµ}®мф5\—I�����0Иу'К#

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2894 -: Август 28, 2009, 07:25:32 pm »
И на мен ми излезна същото, но началната ми страница е на BS Player  и като стартирах оттам Play  започна песента и се появи името. Естествено, направих сравнение  преди да дам адреса в ю туб . Нека Аурора да каже каква сме я свършили.

« Отговор #2895 -: Август 28, 2009, 07:45:05 pm »
сега успях да чуя откъса, но не знам кой го изпълнява.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

тъжен

« Отговор #2896 -: Август 29, 2009, 05:02:10 pm »
Имам един въпрос. :)[Как се изчислява и коригира часа на раждане с метода-''Везните на Хермес''Ако някой го е проверил,може ли да сподели :-[Че с тоя  мой АСЦ Лъв ама хич не се вързват нещата :'(

*

Nebesna

« Отговор #2897 -: Август 29, 2009, 05:28:41 pm »
Имам един въпрос. :)[Как се изчислява и коригира часа на раждане с метода-''Везните на Хермес''Ако някой го е проверил,може ли да сподели :-[Че с тоя  мой АСЦ Лъв ама хич не се вързват нещата :'(

Ами тука работата е сложна, понеже трябва да знаеш горе-долу майка ти кога те е заченала. Знакът в който се намира луната в момента на зачеването се превръща в асцендент или десцендент на детето.

Моментът на зачеването пък може да се определи по следния начин. Зачеване е възможно когато Луната и Слънцето са на такова разстояние едно от друго, каквото е разстоянието помежду им в наталната карта. Остава само да определиш през кой месец е било такова разстоянието, като върнеш картата на майка си 9 месеца назад (за нормална 9 месечна бременност). Зет-7 Гео дава възможност за автоматично изчисляване на фертилин карти. Установяваш в кой знак е била Луната през този месец и го слагаш на асцендента или десцендента на собствената си карта - ти си преценяваш. Но това все още не е ректификация.

ПП.  Недей чак толкова да се задълбаваш, че ако не знаеш точния час на раждане на майка си, позицията на Луната няма да е точна и всичките ти изчисления ще отидат на вятъра - можеш да получиш отклонение в съседен знак. Работата ти ще заприлича на уравнение с две неизвестни.
« Последна редакция: Август 29, 2009, 05:41:57 pm от Небесна »

*

Helo

« Отговор #2898 -: Август 30, 2009, 01:42:02 pm »
Кажете вие как правите така, че в astro.com, когато сложите разни фиктивни точки и астероиди да ви се показват и аспектите, които сключват с другите планети? Аз като ги сложа ми показват само в кой дом е знак са, но не ми показва аспектите, които правят.

С коя опция мога да видя и аспектите?

*

Helo

« Отговор #2899 -: Август 30, 2009, 07:15:21 pm »
Я кажете, имате ли опит с транизтия СЛВ в съвпад с IC и случило ли ви се е нещо по-необикновено по това време?