Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847965 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #2960 -: Септември 02, 2009, 12:43:54 pm »
Helo, за управител на 2 дом се счита управителя на куспидата-така че ако ти е в Скорпион-планетата е Плутон,а не Юпитер.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2961 -: Септември 02, 2009, 02:47:39 pm »
Съживяват времето на вещиците
02 септември 2009 / News.dir.bg
В съседна Сърбия се открива първият "Световен конгрес на вещиците" - World Witch Congress.
Сред основните участници са и "вещиците" от България.  "Нашето желание е чрез един забавен и привлекателен начин да възстановим времето на вещиците - техният дух и магии", каза пред БГНЕС един от организаторите на конгреса.
Всеки посетител на конгреса ще има възможност да опита от "магическата напитка", включително и от "Коктейла на вещицата", който ще бъде приготвен в огромен казан. Сред основните участници са вещиците от Македония, Русия, Украйна и Румъния.
Вещиците имат доста богата история. Отначало те са били уважавани, а по-късно преследвани от Църквата.
Тези жени се считат за съпруги на дявола. Техен събирателен образ в приказките е Баба Яга, който съдържа и доста неистинни характеристики.
Вещерският събор се нарича Сабат и се счита за тайна среща на вещици с Дявола, който традиционно се провежда през нощта.
 :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2962 -: Септември 02, 2009, 03:16:17 pm »
В съседна Сърбия се открива първият "Световен конгрес на вещиците" - 
Сред основните участници са и "вещиците" от България. "Коктейла на вещицата"

Ха ха ! Абе нашата Вещичка да не се излага ,както и форума ни,а да отива и да ни представи-Вещичкееее време ти е да забъркаш коктейла на Вещицатааааа;D И да ни нагостиш с него ааааа к'ъв е тоя мързел дет те гони теб! Скачай веднага на котлето!  :P

*

veshti4ka

« Отговор #2963 -: Септември 02, 2009, 04:02:14 pm »
ко си са развикал бре  >:(  току що ставам а ти викаш тюююююююююююю лапешка работа  >:(  ;D ;D ;D ;D ;D

аз са разведох с Дявола вече и хич не ми пука  :P ;D ;D ;D ;D ;D  а мързела дет ма гони е възстановителен мързело-сън след активация на ДНК  :P  а и снощи имах гости и успях да ги приспя към 2 часа и днес съм като припикано мушкато  :-X  снощи къв го бърках не знам ама днес главата не е мойта  :'(  и кат си лягах да спя чак видения имах  ;D ;D ;D  - возих се на слон - бях седнала на главата му и уж бях аз върху слона, а го наблюдавах отстрани .... мааааааа луда работа  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2964 -: Септември 02, 2009, 04:34:33 pm »
Значи Коктейла снощи са го забъркали, че и изпили, пък ние си чакаме да намажем. Ще стане, ама друг път.  :P Обаче, ако туй му е ефекта на слонове да се возя, тц, не ме кефи достатъчно, аз предпочитам да летяяя.  ;D
Може тоз Коктейл да е гориво за метлите, но Вещицата няма да си признае, то се знае, тайни работи са тез неща.   ::) 

*

veshti4ka

« Отговор #2965 -: Септември 02, 2009, 04:39:57 pm »
е... че аз летя постоянно на сън бре, ама досега на слон не са бях возила  ;D ;D ;D

« Отговор #2966 -: Септември 02, 2009, 09:08:53 pm »
Вижте Луната и Венера колко хубаво светят  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2967 -: Септември 02, 2009, 09:11:34 pm »
Тази вечер бомба ли падна тук?!Голяма скука...Нашите хора май купонясват някъде... ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2968 -: Септември 02, 2009, 09:14:28 pm »
Ами Луната е в съвпад с Юпитер-време е за купон с приятели (водолей)   ;)

Добре,че съвпада и с Нептун е далеч,че тогава Хуя щеше да се вижда двойнствено  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2969 -: Септември 03, 2009, 09:20:13 pm »
нови книги на пазара!

ЗАГАДКАТА НА РОЖДЕНИЯ ДЕН-автор ЖАН-КЛОД МАРИ
КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ- автор СУЗАН УАЙТ

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2970 -: Септември 03, 2009, 10:16:37 pm »
Един виц. СТар е, но е хубав.

Местопрестъплението - Златни пясъци  ;D

Полицията намира труп на мъж пред хотела облечен само с потник и чорепи и установява от къде е паднал. Разпитва по случая фрацузойка, която последно е била с въпросния мъж. тя разказва следното:

След вечеря отидох на бара за изпия едни аператив, както е прието у нас.
На бара един мъж започна да ми намига, както у прието у вас.
Аз го поканих на моята маса, както е прието у нас.
Той прие, както е прието у вас.
Предложих да платя сметката, както е прието е нас.
Предложих му да се качим в моята стая, както е прието у нас.
Когато се качихме в стаята му предложих да си вземе душ, както е прието у нас.
Той каза - ааа, не. Аз съм се къпал в събота - както е прието у вас.
Предложих му да се съблече, както е прието у нас.
Той остана по чорапи и потник, както е прието у вас.
В стаята влезна моят мъж и аз реших да го предстая, както е прието у нас.
А той скочи през прозореца, както е прието у вас.
 ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2971 -: Септември 03, 2009, 11:32:43 pm »
нови книги на пазара!

ЗАГАДКАТА НА РОЖДЕНИЯ ДЕН-автор ЖАН-КЛОД МАРИ
КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ- автор СУЗАН УАЙТ

Китайската не е нова,още преди години я мернах и ми хареса,после изчезна,явно сега ретро Юпитера (издаване) я връща  ;D

Другата е кьорнах преди месец,но преспокойно можем да я напишем и ние-дори със затворени очи.Което не значи че няма нищо полезно в нея  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2972 -: Септември 04, 2009, 07:27:29 pm »
Луната е прекрасна!  :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2973 -: Септември 04, 2009, 09:53:45 pm »
Да,много е хубава Луната и в замечтаните Риби днеска малко се отнесах,но ми беше много приятен целият ден-все пак съм си Петъчно чадо  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2974 -: Септември 05, 2009, 04:48:45 am »

:),все с венерата се оправдаваш! ;) а луната така я снимах, че и нашта приятел :)ка я хванах.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

тъжен

« Отговор #2975 -: Септември 05, 2009, 08:29:36 am »
Първо да ви попитам какво е вашето мнение-иска ми се да кача един съновник в раздела за споделяне и тълкуване на сънища.Ще има ли проблеми за/във/ форума ако кача съновника :-\ 

*

Nebesna

« Отговор #2976 -: Септември 05, 2009, 08:40:34 am »
Първо да ви попитам какво е вашето мнение-иска ми се да кача един съновник в раздела за споделяне и тълкуване на сънища.Ще има ли проблеми за/във/ форума ако кача съновника :-\ 

Къв ти е проблема?

*

тъжен

« Отговор #2977 -: Септември 05, 2009, 08:46:29 am »

Къв ти е проблема?

Ами да не възникнат неприятности за сайта-закона за авторски права и проблеми с издателствата :-[

*

Nebesna

« Отговор #2978 -: Септември 05, 2009, 09:11:36 am »
В такива случаи се посочва източника или автора и нищо от текстовете не се променя. Когато един текст, книга или друг авторски продукт се поставя във виртуалното пространство задължително се посочва, че продуктът е защитен и не бива да се разпространява без съгласието на автора му. Тук пише ли такова нещо? Освен това авторът може да постави допълнителни условия, при които продуктът може да се използва и разпространява.   

*

тъжен

« Отговор #2979 -: Септември 05, 2009, 09:20:09 am »
В такива случаи се посочва източника или автора и нищо от текстовете не се променя. Когато един текст, книга или друг авторски продукт се поставя във виртуалното пространство задължително се посочва, че продуктът е защитен и не бива да се разпространява без съгласието на автора му. Тук пише ли такова нещо? Освен това авторът може да постави допълнителни условия, при които продуктът може да се използва и разпространява.   

За автор пише само- Александер.Свалих го от библиотека  Спиралата :-\Май няма да има проблем ако го кача :)