Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847036 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #3000 -: Септември 05, 2009, 10:17:29 pm »

Аааа Вещичке,като се събереме ще ти направя още по-вкусна торта,тая си беше чист експеримент от подръчни продукти  ;D

А Инти откъде има снимка на твоята торта?   ;D  ;D ;)

Изпратил й е снимка!;D ;D ;D ;D ;D ;D

Мисля, че това е логичен въпрос. Не знам защо никой от вас не се запита това.  ??? Синухе твърди, че не е влюбен и се оплаква от това. Инти е почти негова връстница и е малко по-малка от него.  ;) ;) ;) Приготвена е вкъщи! А тя има снимка на неговата домашно приготвена торта. Хммммммммммммм

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #3001 -: Септември 05, 2009, 10:19:28 pm »
Извинявам се че прекъсвам вкусната тема,но в другата никой не ми отговори,а ми е важно и ще питам тук-Кои са сигнификаторите за внуците в солара?Къде да гледаме ,дали някой ще става баба или дядо  Завърти очиРедно ли е това да е производния на 5 дом-децата и техния 5 дом,т.е нашия 10!?А нашия 7 дом отговаря ли на техния 4,ако живеят отделно?
На моя близка снаха и има проблемна бременност и лекарите нещо я плашат,та тя иска да знае ще става ли баба :)За съжаление нямам пълните данни на момичето

*

Инти

• 2068
« Отговор #3002 -: Септември 05, 2009, 10:20:18 pm »
Клюкинки от щаб квартирата на Инти :P

Подръчните средства са подарък от мама, която ми праща колети през две седмици, тя живее в чужбина. Аз все се шегувам, че ако имаше колетно и в Африка, сигурно и оттам щеше да ми прати колет, ако не то по Червения кръст.

Соррррииии момичета ама само аз съм привилигирована да си хапна тази вечер от тортата, ама има още в хладилника, така че който е наблизо да заповяда  ;D :) ;)

*

Helo

« Отговор #3003 -: Септември 05, 2009, 10:22:59 pm »

Соррррииии момичета ама само аз съм привилигирована да си хапна тази вечер от тортата, ама има още в хладилника, така че който е наблизо да заповяда  ;D :) ;)

Вие брат и сестра ли сте?

*

veshti4ka

« Отговор #3004 -: Септември 05, 2009, 10:27:16 pm »

хахааааааааааааааааааааааааааааааа вече се търкалям от смях с тебе ма жена  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3005 -: Септември 05, 2009, 10:27:49 pm »
може да я гарнираш с черни боровинки и листа от мента, така си представям аз вещерското сборище, на природа, черно и с един вулкан по средата тортата, за да има и огън :))

Някои от съставките ми изглеждат добре,но вулкана за сега изпада,ще гледам да е нещо по-окултно .Ма ще го мисля друг път  ;)

Цитат
А Инти откъде има снимка на твоята торта?  Ухилен Ухилен Намигване
Еее,ами може след Док и Мия,да има Синухе и Инти ;DЗнаеш ли ги-може заедно да са я изтворили тортата,с много любов ;D ;D ;D :PШегичка

Бе не знаех за Док и Мия,ма Синухе и Инти са други кинти  ;D ::)

Тортата си е изцяло мое творение,но със продуктите и предложението на Инти ,набързо приготвена в нейната кухня,преди 1 час .Така че никви снимки,никви филми няма,недейте се вкарвате излишно в тях  ;)

*

Nebesna

« Отговор #3006 -: Септември 05, 2009, 10:29:16 pm »

Тази Хело, понякога ми става симпатична, а понякога ми идва да я разстрелям.

*

veshti4ka

« Отговор #3007 -: Септември 05, 2009, 10:29:57 pm »

нали? и аз тъй  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3008 -: Септември 05, 2009, 10:31:50 pm »

нали? и аз тъй  ;D ;D ;D

Аууууууууууууу!!! Що така бе?  ;D ;D ;D

Просто питам!

*

Инти

• 2068
« Отговор #3009 -: Септември 05, 2009, 10:32:52 pm »
От утре Меркурий ще стане ретро , тъй че спокойно можем да си стреляме "Хей НЛО" с думички  :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #3010 -: Септември 05, 2009, 10:34:47 pm »

[/quote]

Аууууууууууууу!!! Що така бе?  ;D ;D ;D

Просто питам!
[/quote]

Просто дерзай !

*

Nebesna

« Отговор #3011 -: Септември 05, 2009, 10:36:32 pm »
От утре Меркурий ще стане ретро , тъй че спокойно можем да си стреляме "Хей НЛО" с думички  :P

Ха! Тъкмо се надявам да си намеря фактурата. Чували ли сте, че по ретро Меркурий се намирали изгубени вещи.

*

Инти

• 2068
« Отговор #3012 -: Септември 05, 2009, 10:39:36 pm »
Ти гледай само други стари работи да не изскочат  ::)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3013 -: Септември 05, 2009, 10:55:17 pm »

Ха! Тъкмо се надявам да си намеря фактурата. Чували ли сте, че по ретро Меркурий се намирали изгубени вещи.

Фактурата не е изгубена, тя не е мръднала от там,
където си я сложила   ;D   :P
Естествени минерали и амулети

*

Helo

« Отговор #3014 -: Септември 05, 2009, 11:05:07 pm »
Сега и аз имам богомолка  на балкона. Ма не се стряскам от това както Мама мия.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3015 -: Септември 05, 2009, 11:13:22 pm »

Само не я закачай и в никакъв случай да не се убива!И аз веднъж бях изпаднала в див ужас,когато както си лежах под чадъра на плажа видях,че една беше точно над мен от вътрешната страна на чадъра и ме гледаше.Веднага скочих като попарена и две момчета,които бяха наблизо я взеха в една пластмасова чаша и я пуснаха далеч от мен в тревата.Нема ти казвам как се бях ошашкала! :o

« Отговор #3016 -: Септември 05, 2009, 11:18:46 pm »

Само не я закачай и в никакъв случай да не се убива!
Защо? Какво е поверието?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3017 -: Септември 05, 2009, 11:23:07 pm »

Нема ти казвам как се бях ошашкала! :o

Защо хората се плашат от богомолките, а от скакалците не? Те са същите като скакалците. Толкова големи и зелени са, аз първо помислих, че е скакалец. Само защото скакалците ядат трева, а богомолките други насекоми ли е тази разлика и този този страх?

гледах богомолка в къщи доста време и знам, че са много интересни същества, не нападат хора, всеки случай :)може Хело да си я пусне в къщи и ако недай си боже има хлебарки, богомолката ще ги довърши :)аз не я гледах заради това, защото нямам хлебарки /чук чук на дърво/, а я хранех с живи бели червеи за риба, снесе два пъти яйца и въобще беше страшно забавен индивид, Боги се казваше :))

Това ми изглежда необичайно и малко гадно!

В какво я беше сложила, за да не бяга и да не я настъпиш?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3018 -: Септември 05, 2009, 11:31:47 pm »

Само не я закачай и в никакъв случай да не се убива!
Защо? Какво е поверието?

Не съм се интересувала,но така ми казаха.Може и заради името й.Кръстили са я така,защото позата й е все едно се моли.Единственото нещо,което зная за нея е,че изяжда мъжкия след чифтосване. ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3019 -: Септември 05, 2009, 11:45:20 pm »

гледах богомолка в къщи доста време и знам, че са много интересни същества, не нападат хора, всеки случай :)

:o :o :o

Как ли пък не!Като бях в 3ти клас някъде една богомолка беше кацнала на едно момче на главата и когато го разбрахме това,тя си беше вече пийнала доста кръвчица !Като я смачкахме,изтече .Ужаст  :-X

Да си призная,най-изпадам в потрес от богомолки!  :o Не ме плашат паяци,гущери,змии или каквито и да животинки,колкото като видя богомолка!  :'(
Мен дори ме е гонила богомолка  ;D Много летят гадините.Уууууу това е просто начин на земната природа да ни покаже как изглеждат някои извънземни  :(

Vision,ти ме утрепа честно.То бива изследователски Марс във Водолей,ма на мен ми идва в повече (аз съм си правил експерименти с други насекоми- в едно бурканче слагах по 10на вида и гледах кои ще оцелеят  ::) ),само веднъж на един лагер хванахме 2 богомолки,сложихме ги в един леген ,отгоре стъкло, малко мравки и гледахме сеир.Няма да забравя как богомолка къса главата на мравка  :o Но тъй като сложихме доста мравки,те направо почнаха да им влизат в корема като почнаха да ядат живи богомолките  ;D :-[