Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850368 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3020 -: Септември 05, 2009, 11:59:46 pm »
Мислех,че вече спите,а вие какви неща си говорите ???

*

Helo

« Отговор #3021 -: Септември 06, 2009, 12:04:02 am »
нали казваше, че си плутонианка, би трябвало да си падаш със страшна сила по такива гадинки  8)

Не! Най-много харесвам котки.  ;D

Не си падам по екзотични животни, които малко хора биха гледали.

оказа се, че гущера свиква с хората и е гальовен почти като котка, идва да се гали сам

Гущерите, но малките, които се срещат в България са много интересни и красиви. От дете харесвам гущери.  :)

*

Helo

« Отговор #3022 -: Септември 06, 2009, 12:06:44 am »

Vision,ти ме утрепа честно.То бива изследователски Марс във Водолей,ма на мен ми идва в повече (аз съм си правил експерименти с други насекоми- в едно бурканче слагах по 10на вида и гледах кои ще оцелеят  ::) ),само веднъж на един лагер хванахме 2 богомолки,сложихме ги в един леген ,отгоре стъкло, малко мравки и гледахме сеир.Няма да забравя как богомолка къса главата на мравка  :o Но тъй като сложихме доста мравки,те направо почнаха да им влизат в корема като почнаха да ядат живи богомолките  ;D :-[

Синухе, ти си извратен!!! Не подозирах, че си такъв!

*

Helo

« Отговор #3023 -: Септември 06, 2009, 12:13:08 am »

:o :o :o

Как ли пък не!Като бях в 3ти клас някъде една богомолка беше кацнала на едно момче на главата и когато го разбрахме това,тя си беше вече пийнала доста кръвчица !Като я смачкахме,изтече .Ужаст  :-X

Това същински кърлеж, бе!  ??? Още утре ще проверя в Интерент дали богомолките обичат да пият кръв от главата на нищо неподозиращите момчета.  ;) Или предпочитат само нищо неподозиращите представители на своя вид мъжки индивиди.

Цитат
Да си призная,най-изпадам в потрес от богомолки!  :o Не ме плашат паяци,гущери,змии или каквито и да животинки,колкото като видя богомолка!  :'(

Мен дори ме е гонила богомолка

;D ;D ;D

Оооооххххххххх, опасни същества са туй!

;D ;D ;D

Съжалявам, но не мога да си представя как така малко същество като това ще те гони. Очите на страха са големи.

Цитат
;D Много летят гадините.Уууууу това е просто начин на земната природа да ни покаже как изглеждат някои извънземни :(

Ми да!!! Я виж колко си приличат!!!  :o  ;D

« Последна редакция: Септември 06, 2009, 12:27:41 am от Helo »

*

Helo

« Отговор #3024 -: Септември 06, 2009, 12:24:00 am »
Тя още стои навън. Аз затворих вратата на балкона, за да не влезе. Нямам намерение да отглеждам.

*

Helo

« Отговор #3025 -: Септември 06, 2009, 12:33:17 am »
Току що прочетох абсолютна глупост в българската Уикипедия:

Мъжката богомолка не може да се съвкуплява докато главата и е на тялото. Женската започва секс като изтръгва главата на мъжката.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B8
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 12:39:30 am от Helo »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3026 -: Септември 06, 2009, 03:01:57 am »

Съжалявам, но не мога да си представя как така малко същество като това ще те гони. Очите на страха са големи.

Явно ти е ограничен капацитета на въображението  :-X

*

veshti4ka

« Отговор #3027 -: Септември 06, 2009, 03:05:02 am »

Явно ти е ограничен капацитета на въображението  :-X

нима се учудваш а  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3028 -: Септември 06, 2009, 03:10:36 am »
Ти пък !  ;D

От както Хело сама си каза,за какво и е да си развива въображението,просто Мерка и в Телец ми се изясни.

*

veshti4ka

« Отговор #3029 -: Септември 06, 2009, 03:18:57 am »
Ти пък !  ;D

От както Хело сама си каза,за какво и е да си развива въображението,просто Мерка и в Телец ми се изясни.

ммм дааааааааааа ... само дето сега разбрах, че Мерк в телец предпочита да пасе, отколкото да прави гънки  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3030 -: Септември 06, 2009, 08:09:01 am »
Ти пък !  ;D

ммм дааааааааааа ... само дето сега разбрах, че Мерк в телец предпочита да пасе, отколкото да прави гънки  ;D ;D ;D

Алооооу,я по-нежно за Мерка в Телец!То от много въображение па съвсем файда няма!Нема само да летим из облаците!!! ;D ;D ;D

« Отговор #3031 -: Септември 06, 2009, 08:13:00 am »

Vision,ти ме утрепа честно.То бива изследователски Марс във Водолей,ма на мен ми идва в повече

и съвпад марс/уран са такива изследователи,
миналата неделя  по искърското дефиле улових една богомолка да я пробвам става ли за стръв на рибата, не кълват кленовете на нея, само я замятах доста пъти,много хубаво пореше водата, та я научих да плува, преди да се удави :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #3032 -: Септември 06, 2009, 08:26:02 am »

Алооооу,я по-нежно за Мерка в Телец!То от много въображение па съвсем файда няма!Нема само да летим из облаците!!! ;D ;D ;D

ти пък къде се тикаш между шамарите  ;D ;D ;D ;D  и що да не си летим у облаците  :P  дай ми поне една причина заради която да си оставя акъло тука долу  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3033 -: Септември 06, 2009, 08:33:09 am »

ти пък къде се тикаш между шамарите  ;D ;D ;D ;D  и що да не си летим у облаците  :P  дай ми поне една причина заради която да си оставя акъло тука долу  ;)

То неще само въображение,иска и хлеб!!!Тук,долу на земята с мотиката и тва е!!! ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3034 -: Септември 06, 2009, 08:47:01 am »

То неще само въображение,иска и хлеб!!!Тук,долу на земята с мотиката и тва е!!! ;D ;D ;D

абе Мия бе, то за мотика акъл не ти трябва  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3035 -: Септември 06, 2009, 09:11:31 am »

абе Мия бе, то за мотика акъл не ти трябва  ;D ;D ;D

За какво ти е акъл,бре?!!!То колкото си по-прост,толкова ти е по-лек живота!!!! ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3036 -: Септември 06, 2009, 09:13:33 am »
права си маце, за съжаление  :(

*

Helo

« Отговор #3037 -: Септември 06, 2009, 09:54:02 am »
Ти пък !  ;D

ммм дааааааааааа ... само дето сега разбрах, че Мерк в телец предпочита да пасе, отколкото да прави гънки  ;D ;D ;D

Меркурий в Телец е РЕАЛИСТ, за разлика от някои от вас, дето си вярвате в измишльотини. И аз като някои автори ще взема да напиша някоя спекулативна книга, коя ще бъде с "много сериозни" доказателства от историята и езотериката и ще ви накарам да повярвате в нови дивотии.  ;)

Само дет отвътре ми идва да разкривам измамите, а не да създавам нови илюзии. В книгите си един ден ще разкривам измами, включително и тези за срещите с извънземни. Хората наистина си вярват, че са били отвлечени от извънземни и много ясно, че хипнозите няма да установят, че хората лъжат, защото те си вярват. Ама това са били измами за тяхното съзнание.

*

veshti4ka

« Отговор #3038 -: Септември 06, 2009, 10:01:14 am »
Меркурий в Телец е РЕАЛИСТ, за разлика от някои от вас, дето си вярвате в измишльотини.

реалист къде бе Хело - в трето измерение на планета Земя  ;)  но това не е единствената реалност бе мило - набий си го най-сетне в дебелата телешка глава  8)

И аз като някои автори ще взема да напиша някоя спекулативна книга, коя ще бъде с "много сериозни" доказателства от историята и езотериката и ще ви накарам да повярвате в нови дивотии.  ;)

за да накараш някого да повярва в твоите "измишльотини" знаеш ли колко доказателства трябва да приведеш  ;)  отделно за да повярваме, трябва да изпробваме лично и ако се убедим, че си права - то тогава бихме ти повярвали! за твое съжаление за да минеш през езотериката и да се съгласиш с нея - става само и единствено от личен опит с приведени доста голямо количество доказателства  :P

Само дет отвътре ми идва да разкривам измамите, а не да създавам нови илюзии. В книгите си един ден ще разкривам измами, включително и тези за срещите с извънземни. Хората наистина си вярват, че са били отвлечени от извънземни и много ясно, че хипнозите няма да установят, че хората лъжат, защото те си вярват. Ама това са били измами за тяхното съзнание.

не ти идва отвътре да разкриваш измами, а ти идва отвътре да ставаш смешна. СВЕТЪТ НЕ Е ТОВА, КОЕТО Е НА ПРЪВ ПОГЛЕД! И ТИ НЕ ЖИВЕЕШ НА СЪВЪРШЕНА ПЛАНЕТА СЪС СЪВЪРШЕНИ ХОРА!

и още нещо Хело, нима си толкова влюбена в себе си за да си мислиш, че само човекът съществува във Вселената  :o   това е невъзможно бе момиче - що не помислиш малко а  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #3039 -: Септември 06, 2009, 10:09:01 am »
абе Хело, ти сигурна ли си, че имаш Уран в картата си  :o :o :o  да не би лично за теб да се покрил някъде когато си се раждала и сега да отсъства от радикса ти  ;D ;D ;D