Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848903 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #3040 -: Септември 06, 2009, 10:11:35 am »

за да накараш някого да повярва в твоите "измишльотини" знаеш ли колко доказателства трябва да приведеш  ;)  отделно за да повярваме, трябва да изпробваме лично и ако се убедим, че си права - то тогава бихме ти повярвали! за твое съжаление за да минеш през езотериката и да се съгласиш с нея - става само и единствено от личен опит с приведени доста голямо количество доказателства  :P

Много хора вярват в измишльотини и без да имат реални лични доказателства за това. Знаеш ли колко много такива срещам по някои форуми. А някои се опитват и да ми помогнат да се развия духовно.  ;D

Готова съм дори да се хвана на бас, че ще накарам много хора да повярват в моите измислици, с моите многобройни "доказателства". Но мисля, че не би било честно така безцеремонно да лъжа хората, както го правят някои автори.

Цитат
и още нещо Хело, нима си толкова влюбена в себе си за да си мислиш, че само човекът съществува във Вселената  :o   това е невъзможно бе момиче - що не помислиш малко а  ;)

Аз съм сигурна, че има извънземни накъде из Космоса, но съм сигурна, че много от предполагаемите срещи на хора с извънземни са измислица.

Веднъж докато пътувах в автобуса до мен беше застанала една дето си приказваше на глас. По едно време се умълча, нещо си мърмореше, а накрая каза на един човек, че досега я били нападали. Е, при нормалните хора у долу горе същото.

Не знам дали правителствата крият някакви тайни за извънземните. Може и да крият. Но съм сигруна, че повечето, ако не и всички срещи на хората на тази планета с извънземни са измислица.

Иначе вярвам, че един ден ще установим връзка с много цивилизации от Космоса. Но този ден още не е дошъл. Тогава всички ще разберат за това.

*

veshti4ka

« Отговор #3041 -: Септември 06, 2009, 10:17:34 am »
хахаааааааааааа тез дет се опитват да ти помагат да се развиеш духовно са върли оптимисти  ;D ;D ;D  аз не бих се наела с такова нещо и милиони да ми дават  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а денят на запознанството ни с извънземни цивилизации е много назад в историята на човечеството - датира от има нема няколкостотин хиляди години  ;D ;D ;D  закъсняла със запознанството май  :P

*

Helo

« Отговор #3042 -: Септември 06, 2009, 10:26:24 am »

а денят на запознанството ни с извънземни цивилизации е много назад в историята на човечеството - датира от има нема няколкостотин хиляди години  ;D ;D ;D  закъсняла със запознанството май  :P

Аз ги знам тези теории и доказателствата за тях. Сигурна съм, че сега мога да оборя повечето от тях, а за останалите после ще мисля.

*

veshti4ka

« Отговор #3043 -: Септември 06, 2009, 10:33:30 am »

Аз ги знам тези теории и доказателствата за тях. Сигурна съм, че сега мога да оборя повечето от тях, а за останалите после ще мисля.

нищо не знаеш  :P  едва ли смяташ, че можеш да сравняваш собственият си акъл с този на историци, археолози, геолози и тем подобни -ози - не си им нито на уя нито на образованието  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3044 -: Септември 06, 2009, 10:48:27 am »

а денят на запознанството ни с извънземни цивилизации е много назад в историята на човечеството - датира от има нема няколкостотин хиляди години  ;D ;D ;D  закъсняла със запознанството май  :P

нищо не знаеш  :P  едва ли смяташ, че можеш да сравняваш собственият си акъл с този на историци, археолози, геолози и тем подобни -ози - не си им нито на уя нито на образованието  ;D ;D ;D

Първо, повечето от тези от официалната наука не ги потвърждават тези неща за извънземните.

Второ, един човек, ако ще и 10 висши образования да има, това не му гарантира повече ум в никакъв случай!  ;)

Те известните учени, а и не само все висше образование са имали.  ;) Явно не си много запозната с тези въпроси.

Аз имам и пак ще уча, ама не за да си налея акъл, щот то така не става, а за да придобия практически умения за желаната от мен професионална реализация.

Трето, да, имам самочувствие, че мога да се досетя за някои неща.

Ама вече ми омръзна да споря с теб.

Знаех, че като ти кажа, че би могло да се предположи, че всичките ти мистични преживявания са били измама, ти много ще се ядосаш. Аз вярвам и знам, че тези, които ни контролират, между нещата, които са истина нарочно ни дават информация част от която със сигурност е фалшива, с цел да ни заблуди.
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 10:56:55 am от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #3045 -: Септември 06, 2009, 11:02:42 am »
хихи нищо не си разбрала пак  ;D   едва ли си мислиш, че можеш да предположиш моите възприятия и мисли - не си пораснала толкова още  :P

изобщо не съм се ядосала - радвам ти се на възприятията  :P  единственото нещо, което ме подразни е това, че спамиш темите с ненужни глупости. нормалното е да влезеш, да споделиш мнение и да излезеш, а не да се набираш като балканче на баир и да осираш темите  ;) 

когато не си запозната с нещо, не го коментирай поне. не е нужно да бъдеш на всяка манджа мерудия!
« Последна редакция: Септември 06, 2009, 11:10:23 am от Вещичка »

*

Uran

• 6041
« Отговор #3046 -: Септември 06, 2009, 12:30:09 pm »

« Отговор #3047 -: Септември 06, 2009, 12:56:18 pm »
ТОва е уникално  :o! Дори и да е зрителна измама, пак е уникално. НО аз този път ще си преодолея скептицизма...изглежда ми истинско. Може и да не е ангел, който отнася душата на човек, както пише в описанието, но има две видими фигури  :o  :o  :o Отначало помислих, че е пожар, но не е...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3048 -: Септември 06, 2009, 02:14:59 pm »
Наистина е интересно!  :o  Освен двете енергийни фигури,вдясно от тях накрая се появи светещ елипсовиден обект,долу до краката.

*

Helo

« Отговор #3049 -: Септември 06, 2009, 02:32:43 pm »
Моята богомолка още си стои на балкона  ;D - горе, до вратата. От снощи вали дъжд и сега вали и тя не може да избяга.

Снощи докато търсех интересни неща за богомолката попаднах на един форум със смешни работи. Ето едно от тях:  ;D

Какво търси жената в мъжа?

Какво търси жената в мъжа, оригинален списък (възраст 22)

1. Красив

2. Очарователен

3. Финансово обезпечен

4. Внимателен слушател

5. Духовит

6. В добра форма

7. Стилно облечен

8. С вкус към красивите неща

9. Пълен с приятни изненади

10. Романтичен любовник

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 32)

1. Добре изглеждащ, за предпочитане с коса

2. Отваря врати на коли, държи столове при сядане на масата

3. Има достатъчно пари за приятна вечеря

4. Слуша повече, отколкото говори

5. Смее се на шегите ми

6. Носи чанти от супермаркета с лекота

7. Притежава поне една вратовръзка

8. Оценява добре приготвената вечеря

9. Сеща се за рожденни дни и годишнини

10. Търси романтика поне веднъж седмично

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 42)

1.. Не много грозен - плешив ОК

2. Не потегля преди да съм се качила в колата

3. Работи здраво

4. Кима като му говоря

5. Обикновено схваща смешната част във вицовете

6. В достатъчно добра форма е за да преподреди мебелите

7. Носи тениска, която поне покрива шкембето му

8. Сеща се да не купува шампанско с тапи на винт

9. Сеща се да спуска седалката на тоалетната на излизане

10. Бръсне се повечето уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 52)

1. Поддържа космите в носа и ушите си спретнати

2. Не се уригва и не се чеше на неподходящи места пред хора

3. Не взима пари на заем прекалено често

4. Не заспива, докато му говоря

5. Не повтаря един и същи виц прекалено много пъти

6. В достатъчно добра форма е за да става от канапето през уикенда

7. Обикновено носи еднакви чорапи и чисто бельо

8. Оценява добрата вечеря, особено ако е пред телевизора

9. Спомня си името ми понякога

10. Бръсне се някои уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 62)

1. Не плаши малки деца

2. Спомня си къде е банята

3. Не изисква много пари за поддръжка

4. Само хърка леко като заспи

5. Помни защо се смее

6. В достатъчно добра форма е за да се изправи сам

7. Обикновено носи някакви дрехи

8. Харесва меки храни

9. Помни къде си е оставил зъбите

10. Спомня си че сега е уикенд

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 72)

1. Диша

2. Ползва тоалетната

« Отговор #3050 -: Септември 06, 2009, 04:17:35 pm »
Моята богомолка още си стои на балкона  ;D - горе, до вратата. От снощи вали дъжд и сега вали и тя не може да избяга.

Снощи докато търсех интересни неща за богомолката попаднах на един форум със смешни работи. Ето едно от тях:  ;D

Какво търси жената в мъжа?

Какво търси жената в мъжа, оригинален списък (възраст 22)

1. Красив

2. Очарователен

3. Финансово обезпечен

4. Внимателен слушател

5. Духовит

6. В добра форма

7. Стилно облечен

8. С вкус към красивите неща

9. Пълен с приятни изненади

10. Романтичен любовник

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 32)

1. Добре изглеждащ, за предпочитане с коса

2. Отваря врати на коли, държи столове при сядане на масата

3. Има достатъчно пари за приятна вечеря

4. Слуша повече, отколкото говори

5. Смее се на шегите ми

6. Носи чанти от супермаркета с лекота

7. Притежава поне една вратовръзка

8. Оценява добре приготвената вечеря

9. Сеща се за рожденни дни и годишнини

10. Търси романтика поне веднъж седмично

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 42)

1.. Не много грозен - плешив ОК

2. Не потегля преди да съм се качила в колата

3. Работи здраво

4. Кима като му говоря

5. Обикновено схваща смешната част във вицовете

6. В достатъчно добра форма е за да преподреди мебелите

7. Носи тениска, която поне покрива шкембето му

8. Сеща се да не купува шампанско с тапи на винт

9. Сеща се да спуска седалката на тоалетната на излизане

10. Бръсне се повечето уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 52)

1. Поддържа космите в носа и ушите си спретнати

2. Не се уригва и не се чеше на неподходящи места пред хора

3. Не взима пари на заем прекалено често

4. Не заспива, докато му говоря

5. Не повтаря един и същи виц прекалено много пъти

6. В достатъчно добра форма е за да става от канапето през уикенда

7. Обикновено носи еднакви чорапи и чисто бельо

8. Оценява добрата вечеря, особено ако е пред телевизора

9. Спомня си името ми понякога

10. Бръсне се някои уикенди

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 62)

1. Не плаши малки деца

2. Спомня си къде е банята

3. Не изисква много пари за поддръжка

4. Само хърка леко като заспи

5. Помни защо се смее

6. В достатъчно добра форма е за да се изправи сам

7. Обикновено носи някакви дрехи

8. Харесва меки храни

9. Помни къде си е оставил зъбите

10. Спомня си че сега е уикенд

Какво търси жената в мъжа, преработен списък (възраст 72)

1. Диша

2. Ползва тоалетната
Браво бе,Хело отново "конкретно по темата"
ако  тебе те няма кой ли ще внесе колорит?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #3051 -: Септември 06, 2009, 05:21:17 pm »
Вижте каква обява намерих!  ;D

Търся приятелка и учителка по Английски

34г. семеен,с две деца, търси приятелство със свободна дама,която може да му преподава Английски.

http://www.oferti.bg/?com=offers&op=show&id=128210&search=reni

;D ;D ;D

Желаещи?  ;D Ако тук има дами, които владеят английски... всъщност... може и без английски да мине  ;D и ако търсят неангажираща връзка, ето едно неустоимо предложение.

« Отговор #3052 -: Септември 06, 2009, 05:22:32 pm »
Ми практично  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3053 -: Септември 07, 2009, 01:36:46 pm »
Днес тук е затишие и сигурно няма кой да ме успокои :-[но да си кажа,че ми е ужасно нервно и ревливо.А май астрологията още повече ме побърква-колко е лесно да намериш аспектите на всяко събитие постфактум ,а когато се оглеждам за предстоящи такива направо става каша.И в тази връзка да попитам-има ли определни аспекти,които правят невъзможно разбирането на астрологията,че понякога се отчайвам.Я най-добре някой да ми пише на лични телефона на астролог,който изготвя хороскопи на клиенти да си направя един,щото сама до никъде няма да стигна.Не напредвам и туй то!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3054 -: Септември 07, 2009, 01:39:37 pm »
От кога се занимаваш с астрология? Ако е от 1-2 години не очаквай да виждаш обективно всичко,не че няма изключения,но се искат много знания,наблюдения и опит за да стигнеш до там.Иначе астрологията е предмет,който може да бъде интересен за изследване цял живот,така че ако те обогатява и сега,за къде си се разбързала? Живота ще ти се случи със или без астрологията  ;)

*

missKapriz

« Отговор #3055 -: Септември 07, 2009, 01:47:38 pm »
Даже и от по-скоро е,Синухе,но нали денят си личи от сутринта?Аз си мисля понякога,че си губя времето и нервите и зрението...уффф,какво съм мрънкало!Абе с две думи съм в някаква дупка пак и всичко ме нерви,а като гледам транзитите ами нямам некви гадни,...да се чуди човек от къде са ми тия нерви!?Тцтцт -днес не отидох на работа-писах си дъждовни,май не трябва обаче да оставам без работа,че глей ква ставам.Отврат! :-X
Да добавя, че в Бургас вали и духа силно и от това още по-зле ми става

*

Инти

• 2068
« Отговор #3056 -: Септември 07, 2009, 01:56:31 pm »
Принципно , това което казва Синухе е така, но зависи в конкретния случай МисКаприз какви отговори търси, или направо готови решения, защото един предсказатален хороскоп, е инструмент с които човек може да разшири съзнанието си , т.е. един професионален астролог ще му помогне да види картината около себе си по-ясно и отчетливо, но това не значи че ние трябва просто да погълнем информацията, и да се почувастваме все едно сме взели хапче против главоболие.

Конструирането на хороскопа трябва да бъде изготвено, по начин да стимулира човешкото съзнание, първо към разбиране на собствената ни натура, за да може след това правилно овладяната енергия да бъде задвижена хармонично и насочена към градивност и прогрес. Един път задвижен механизмът започва да работи.

МисКаприз, желаеш можеш да се обърнеш към астролог, само бъди много осторожна към кого се обръщаш, но като цяло, не се отказвай пред първите спънки, да търсиш сама отговорите на въпросите, никой не прогресира за един ден.

Хубаво е човек да си преценя възможностите, наистина астрологията е сложна наука, и не е за всеки, но ако имаме достатъчно воля и желание, резултатите също няма да закъснеят.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3057 -: Септември 07, 2009, 01:58:41 pm »
Даже и от по-скоро е,Синухе,но нали денят си личи от сутринта?Аз си мисля понякога,че си губя времето и нервите и зрението...уффф,какво съм мрънкало!Абе с две думи съм в някаква дупка пак и всичко ме нерви,а като гледам транзитите ами нямам некви гадни,...да се чуди човек от къде са ми тия нерви!?Тцтцт -днес не отидох на работа-писах си дъждовни,май не трябва обаче да оставам без работа,че глей ква ставам.Отврат! :-X

Че ти не си ли си у вас? Какво ти пука че вън вали,то даже спря. Мен на сънливост ме избива това време,но все още се държа  ;D

Виж сега,не всичко е транзити,може да е я някоя дирекция,прогресия,лунар,солар или молар  ;D Майтап,просто не търси причини за емоционалното си състояние в някое планетно положение-не сме все пак кукли на конци!Използвай си логиката и установи защо точно се чувстваш така (сигурно е нещо от пред ден-два,което си подтиснала или сега имаш време да мислиш повече за него).И после реши дали си заслужава да си хабиш времето в такова състояние,като чрез съзнателен подход можеш да го обърнеш в нещо друго.Така и така си си взела почивка-ми почивай!Ако можеш и се позабавлявай малко  :)

Виж си номерологичната вибрация за деня  ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3058 -: Септември 07, 2009, 01:59:00 pm »
Мис Каприз, не се отчайвай.
 Всеки път когато ме застигне състояние като твоето се сещам за една  реплика, май беше в "Аламинут"
 "Който иска всичко и веднага, получава нищо и полека."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3059 -: Септември 07, 2009, 02:03:41 pm »

ауууууууууууууууу ужас,  края на седмицата ще съм в този вилает дано да не естудено и водата на морето да е още топлааааааа :'(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.