Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849054 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:"Говорилня"
« Отговор #3060 -: Септември 07, 2009, 02:03:45 pm »
МисКаприз,да не те е треснала и теб мунданната опозиция Уран-Сатурн?
Аз пък сега си мисля ако избягам в Италия какво ще стане.Много ми харесва тази страна.Умирам за нея...

*

missKapriz

« Отговор #3061 -: Септември 07, 2009, 02:04:59 pm »
Цитат
МисКаприз, ако можеш и желаеш можеш да се обърнеш към астролог, само бъди много осторожна към кого се обръщаш, но като цяло, не се отказвай пред първите спънки, да търсиш сама отговорите на въпросите, никой не прогресира за един ден.
Инти,аз по принцип трудно се отказвам-имам моменти на отчаяние,но после пак задрапвам по нагорнището.Още повече,че съм сигурна,че в астрологията има смисъл.Просто се чудя аз дали имам потенциала да я усвоя,а също и все си мисля ,че подхода ми към нея е хаотичен-чета едно,друго трето...и накрая в главата ми става Джурасик парк!Чета из нета за курсове в София,Варна,но в Бургас няма и това е жалко.А за астролога си права-не е лесно да се спреш на някого-без сериозни препоръки няма да предприема нищо.Имах доверие на Иван Станчев-мир на праха му,някак си мн ме успокояваше този човек и му вярвах.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3062 -: Септември 07, 2009, 02:08:15 pm »
На мен пък ми е супер кеф,че е студено.Идва най-хубавия сезон-на хубавите кръчмички и червеното вино...Ще се греем до някоя камина и това е! ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #3063 -: Септември 07, 2009, 02:09:54 pm »

Голяма си изкусителка Асол, тъкмо за това си мислех, че голяма меланхолия е по време на дъжд, но иначе усещането за безвремие по Нептун е невероятно, или нали днес е седми.

*

missKapriz

« Отговор #3064 -: Септември 07, 2009, 02:11:33 pm »
Цитат
Виж си номерологичната вибрация за деня
Туй пък хич не го разбирам ;D
Мия,май са ма треснали всичките трески от Космоса мене :-X И всичките солари-молари дето вика Синухе и те са ма треснали!Оох,иска ми се да имах спокоен и уравновесен характер,да съм перде,ама от дебелите завеси,пък аз така изглеждам ама все ми ври и кипи.

*

missKapriz

« Отговор #3065 -: Септември 07, 2009, 02:14:01 pm »
Цитат
На мен пък ми е супер кеф,че е студено.Идва най-хубавия сезон-на хубавите кръчмички и червеното вино...Ще се греем до някоя камина и това е! Намигване
Ей тва и каймака на Асол ми вдигнаха духа!хахаха нема ли други бургазлии да си спретнем едно кръчме някой път ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #3066 -: Септември 07, 2009, 02:16:22 pm »
Да, права си в Бургас няма сериозни курсове, иначе да съм се записала вече, и то не за друго, ами заради организация и дисциплинираност, много се разпилявам и аз с други работи, и съм се зарекла да използвам ретро Меркурий по най - ефикасния начин, отдавам се изцяло на астрологията, никакви излишни глупости няма да позволя да ме разсеят, ама нали съм  в лична година 7 , и никаква организация, а в лична година 5, четох като за световно :D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3067 -: Септември 07, 2009, 02:17:23 pm »
Заминавам за Италия аз,не ми се стои тука.Сега се чудя как да си направя солара да видя как ще е там.
Ще ми пее Ерос Рамацоти на ухо и това е! ;D

Мис Каприз,спокойноооо,аз съм бургазлийка и то кореняк.И други има... ;) ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #3068 -: Септември 07, 2009, 02:17:55 pm »
Бургазлии се намират  ::)

Ама на мен ми се пие червено вино в Странджа или на Рила планина, не на морето ;D

*

missKapriz

« Отговор #3069 -: Септември 07, 2009, 02:22:35 pm »
Ааа,Инти ,разбирам,че си от Бургас.Пробвай да си изпиеш някога винцето на Караджейката в Градец или на Девеците в Ичера,или има една кръчма-Старата воденица в Котел-има и камина и винце и пържоли пък и жива музика :Pприродата не е чак като в Родопита,но пак е много зареждащо.Винаги,когато можем отскачаме до Котленския Балкан.-близо е до Бургас,но все пак не е Бургас.Аз лично предпочитам планината пред морето

*

Инти

• 2068
« Отговор #3070 -: Септември 07, 2009, 02:28:09 pm »
Много се радвам за вас, само дето няма с кого да отскоча до там, нямам превоз и не шофирам за съжаление, иначе ако имах , като Стрелец щях да събера тайфата и да ги натикам  в колата.

Бръм... и заминаваме ;D

« Отговор #3071 -: Септември 07, 2009, 02:40:16 pm »
Така от прочетеното забелязвам,че не само аз съм нервна и без настроение, като за капак и малкия май не е на кеф,че ме направи сама да си приказвам от сутринта  :). С тази разлика, че всички тук разбират от астрология а аз така се оплетох, че снощи от яд, че немога и не ме оставят да се съсредоточа си поревах  :'(. Купих си няколко книги едната е на М. Марч, чета, всичко ми е ясно, и като си погледна мойта карта и дотам ....пак става каша, пак се връщам и пак чета и пак разбирам и после пак същото. Супер се изнервям на себе си, нищо не мога да изтълкувам, какво да правя...????
Слънцето ми е в Близнаци в 12 дом, а господар / владетел на Близнаци е Меркурий, тогава Меркурий ли е най-важната планета в 12 дом?? след това Луна в Телец в 10 дом, и МЦ в 10 дом в Овен...коя пленета е господар на 10 дом Марс или Венера? Просто немога да съчетая нещата, как става при Вас?, толкова ли съм зле....
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3072 -: Септември 07, 2009, 02:54:58 pm »
Италианки плашат съпрузи: Гърмиш ли, няма секс!

Стотици италианки от областта на Неапол решиха да лишават от любовни ласки половинките си от силния пол, ако през новогодишната нощ те хвърлят пиратки, ракети или други гърмящи аксесоари.
Това е традиция, която е дълбоко залегнала в нравите на италианците, предаде АФП, цитирано от БГНЕС.
Кампанията, озаглавена „Гърмиш ли, няма секс“, е организирана по инициатива на Каролина Стаяно, семейна с деца от град Летере, близо до Неапол. През последните дни тя е събрала стотици подписи под ултиматума.
Идеята на Каролина е да бъдат убедени половинките да не хвърлят от балконите пиратки и други подобни средства със звуков и светлинен ефект, както и да не стрелят с оръжие, което е често срещано явление особено в южната част на Италия. Особено опасни са тези аксесоари, когато са саморъчно изработени.
„Ако вашият човек не ви послуша, изпратете го да спи на дивана“, обяснява Каролина пред в. „Стампа“.

;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3073 -: Септември 07, 2009, 03:04:25 pm »
и аз обожавам това време: навън да гърми, трещи и вали, а аз да съм в къщи на топличко, зимата камината да бумти, от кухнята да се носят невероятни аромати, а аз да седя с книжките на дивана и да слушам вятъра навън  ;D ;D ;D  вай вай вай - размечтах се  :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #3074 -: Септември 07, 2009, 03:09:38 pm »
Мечтай си още малко, щото при теб е възможно  да е пълна реалност като си имаш печка, само дето му  е рано да пукат дървата в камината!

Айде още една рибка клъвна на червено вино и каминка ;D :P 8)

*

missKapriz

« Отговор #3075 -: Септември 07, 2009, 03:51:52 pm »
Цитат
толкова ли съм зле...
Ми не!Просто си в началото :0Я гледай до къде я докарахме-аз да давам съвети ;DАз от 3-4 месеца сериозно чета и направо съм като в джунгла,но поне туй дето ти питаш ми е ясно-значи съм напреенала ;D ;D :PИма тема НОВОБРАНЦИ може там да питаш каквото ти хрумне-има много отзивчиви хора във форума. :)

« Отговор #3076 -: Септември 07, 2009, 06:32:08 pm »
и аз обожавам това време: навън да гърми, трещи и вали, а аз да съм в къщи на топличко, зимата камината да бумти, от кухнята да се носят невероятни аромати, а аз да седя с книжките на дивана и да слушам вятъра навън  ;D ;D ;D  вай вай вай - размечтах се  :P

И аз обичам лошото време  ;D, а пък аз да съм си в къщи. И да чувам дъжда в прозорците.... :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #3077 -: Септември 07, 2009, 06:34:39 pm »

И аз обичам лошото време  ;D, а пък аз да съм си в къщи. И да чувам дъжда в прозорците.... :-[

Ох,говори ми.  ;D Скоро и камината ще бумти,както е тръгнало да застудява. Супер!

« Отговор #3078 -: Септември 07, 2009, 09:37:05 pm »
Към 20 тоя месец / ако не ми мине котка пътя .....пу, пу / съм кандидат за торта  ;D , ако не ще пратя сестра ми и джедая като сини каски  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3079 -: Септември 07, 2009, 09:40:13 pm »
Да разбираме ли, че ще си в Бургас по това време? До тогава трябва да съм се върнала вече и може да отскоча и до Бургас за някой уикенд, ако ме поканите...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.