Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851468 Прегледи
*

veshti4ka

Re:"Говорилня"
« Отговор #3140 -: Септември 13, 2009, 07:28:03 am »
Здравейте,
четох в книгата на Люмиер,че транзита на черна луна през 7ми дом,дава смърт за партньора.
Така ли мислите и вие?

Аз не мисля,че само един транзит на черна Луна,може да покаже толкова сериозно нещо като смъртта.Трябва да има и други показатели.Това ми се вижда някакси "на парче"...
Той казва "почти винаги дава вдовство"
А дали е нещо фатално като съвпадне със сев възел?

Вижте какво,не ме плашете и мен,че Лилит транзитира през 7 дом на съпруга ми. А моя соларен МЦ е в 8-я ми нат. дом. Нямам намерение да умиргам.Както казва Вещичка-ще ставам безсмъртна и ще умра когато искам.  :P  ;D

яяяяяяяя стига глупости с тая Лилит  >:( >:( >:( 

да знайте аз съм умряла и ви пиша от отвъдното  ;D ;D ;D  тая година дирекционната Лилит ми е в съвпад с Асцедента... ти-ри-ри-рам ти-ри- рам  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #3141 -: Септември 13, 2009, 08:03:09 am »
Какво става?Защо няма никой тук?Някой няма ли да пусне някакъв казус да си поразмърдаме мозъците малко... :-\
Ако на някой му се занимава мога да пусна данни за синастрична карта на действаща връзка .По мое мнение интересна......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

veshti4ka

« Отговор #3142 -: Септември 13, 2009, 08:12:17 am »
бреееееееее хора, това е ВЕЛИКО!!! част от хармонията на нашата планета  :-[

http://www.youtube.com/watch?v=LoM4ZZJ2UrM&eurl

« Отговор #3143 -: Септември 13, 2009, 09:28:01 am »
   На мен транзитната Лилит мина и задмина 7 дом, сега ще подмине и 8 дом. Но, когато беше в съвпад със Слънцето ми в 7, забременях. Само като видях, че Лилит е в съвпад, си казах че плодът ще падне /защото ми мина светкавична мисъл, че такъв плод е с малформации/ и действително на 3 седмица това се случи  :-\.

*

Helo

« Отговор #3144 -: Септември 13, 2009, 10:09:41 am »
Според вас трябва ли да побързам да пусна тото, докато Уран ми е в секстил със Слънцето?  ;D Днес е последният ден от този секстил. Цяло лято седях и си мислех, че трябва да пусна тото. Пук от утре вече няма да го има отзи аспект, а аз не пуснах тото.  :(

Сега като ми транзитира и през и 5-ти дом това също увеличава шанса за печалба.  ;D ;)

А на мен Уран ми е във 2-ри дом. Точно неочаквана печалба!

;D

*

Nebesna

« Отговор #3145 -: Септември 13, 2009, 10:15:52 am »
Според вас трябва ли да побързам да пусна тото, докато Уран ми е в секстил със Слънцето?  ;D Днес е последният ден от този секстил. Цяло лято седях и си мислех, че трябва да пусна тото. Пук от утре вече няма да го има отзи аспект, а аз не пуснах тото.  :(

Сега като ми транзитира и през и 5-ти дом това също увеличава шанса за печалба.  ;D ;)

;D

Да не си се уфлянквала! Можеше да провериш!? А между другото гледа се кои домове ти управляват Уран и Слънцето. Ако управляват материални домове, а също и 5-ти и 11-ти, може да има неочаквана печалба.

*

veshti4ka

« Отговор #3146 -: Септември 13, 2009, 10:18:26 am »
Хелооооооооооооооо голяма си червена шапчица ма жена  ;D ;D ;D

въри го пускай тотото - джакпота на 6/49 е 494, 706.29 лв в момента  :P

*

Helo

« Отговор #3147 -: Септември 13, 2009, 10:19:48 am »

Да не си се уфлянквала! Можеше да провериш!? А между другото гледа се кои домове ти управляват Уран и Слънцето. Ако управляват материални домове, а също и 5-ти и 11-ти, може да има неочаквана печалба.

Уран ми управлява 4-ти, а Слънцето 10-ти. Така имам ли шанс за печалба от тото?

Днес е неделя и едва ли ще работят тото пунктовете. Пък от утре вече няма да го има този аспект, ама аз за всеки случай ще пусна тото. После ще ви кажа дали е имало някакъв успех.
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 10:24:27 am от Helo »

« Отговор #3148 -: Септември 13, 2009, 10:23:49 am »
    :) Пусни и ще разбереш, къв ти е проблема. Дай шанс на звездите да ти помогнат в случая -  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3149 -: Септември 13, 2009, 02:28:57 pm »

;D

Хич не се сетих за това и аз го имам тоя секстил сега и добре,че е действащ и пак ще става точен и за в бъдеще,та да си пробвам късмета някъде  ;D Не ми управляват материални домове,но Слънцето е в 5ти.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3150 -: Септември 13, 2009, 02:33:18 pm »
Много станахме мераклиите за джакпота май... ;D
И моя е в секстил със Слънцето,че и с Венерата.Слънцето ми е управител на 2-ри,Венера на 5-ти... ;) ;D
Днес съм мноооого разсеяна,само пиша и после поправям... :-[

*

Helo

« Отговор #3151 -: Септември 13, 2009, 02:37:13 pm »

Хич не се сетих за това и аз го имам тоя секстил сега и добре,че е действащ и пак ще става точен и за в бъдеще,та да си пробвам късмета някъде  ;D Не ми управляват материални домове,но Слънцето е в 5ти.

Може и днес да е последният ми ден с този аспект, обаче имам надежда.

Утре и двамата пускаме тото и после ще разкажем тук в Говорилня кой какво е постигнал.
« Последна редакция: Септември 14, 2009, 03:23:06 pm от Helo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3152 -: Септември 13, 2009, 02:49:09 pm »
Мен къде ме пропусна,Хелооооооо?Видя ли какво написах по-горе.... :P ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #3153 -: Септември 13, 2009, 03:00:03 pm »
Преди да си давате парите напразно,погледнете си 2,5 и 8 домове в натала и в солара. Аз нямам нищо в 5,но Юпитер ми е на трон по знак в 3 и прави тригон с Уран и с Луната /малко по-широк орбис/. Плутон /упр. на 2 дом/също прави тригон с Юпитер/но са в несъвместими стихии/ и със съупр. на 2-Марс. С този соларен МЦ в 8 нат. дом ще ме запалите и мен. Ама аз не пускам тото,без да си направя хорар.  ;D

*

Helo

« Отговор #3154 -: Септември 13, 2009, 03:01:01 pm »
Мен къде ме пропусна,Хелооооооо?Видя ли какво написах по-горе.... :P ;D ;D ;D

Утре и тримата пускаме тото и после разказваме кой какво е постигнал.

Обаче съм чела, че за да спечелиш трябва и да вярваш. Със силата на мисълта си го постигаш. Но съм чела и много книги за екстрасенси, които казват, че да видят с дарбата си числата от тотото и да вземат парите било лошо и щели да бъдат наказани за това. Например българската лечителка Иванка (тя после отива в Русия и вече е умряла) казва числата от тотото на един, който не вярва в нейните способности, за да си направи шега. Ама ги казва само защото знае, че той няма да пусне тото. Той не пуска тото, падат се тези числа, които тя му е казала и той не печели. После я преследва и заплашва да му каже пак числата от тотото, ама тя нали владее магии  ;D му отмъщава по забавен начин и той й се моли да махме магията и така историята приключва.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3155 -: Септември 13, 2009, 03:06:02 pm »
Утре и тримата пускаме тото и после разказваме кой какво е постигнал.

Може и да пусна тото,но няма да е утре  :P Ще изчакам Луната в Лъв да влезе и отделно ще трябва да си видя нумерологично кой ден ми е най-подходящ-за тази седмица са ми Четвъртък (число 8 Сатурн+планета на деня Юпитер- натално са ми във 2 дом), както и Вторник (Венера 6-Марс) и Петък (Марс 9-Венера- като това са ми управителите на 2 и 8 дом)  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3156 -: Септември 13, 2009, 03:06:36 pm »
На баба ми сестра й/лека й пръст/,преди време беше сънувала числата от тотото.Запомнила петте,а шестото не могла.Пуснала фиш и спечелила петица.Това е абсолютно истински случай :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #3157 -: Септември 13, 2009, 03:44:10 pm »
Здравейте,
четох в книгата на Люмиер,че транзита на черна луна през 7ми дом,дава смърт за партньора.
Така ли мислите и вие?

Аз не мисля,че само един транзит на черна Луна,може да покаже толкова сериозно нещо като смъртта.Трябва да има и други показатели.Това ми се вижда някакси "на парче"...
Той казва "почти винаги дава вдовство"
А дали е нещо фатално като съвпадне със сев възел?
Мама мия,
ще ти откъсна главата! :) ;D >:(
Не ни стряскай!
Тази Лилит не и обръщах много, много внимание. Сега ще ми съвпадне със СЛВ на десц.
Догодина в солара ми се е намърдала и в без това пълния 8 дом.
п.п.Защо пък да не е използвайки вътрешната си сила и "женската" си страна да се променим ние самите, а защо не и тези край нас , НО за ДОБРО?!!

*

Skarlet

« Отговор #3158 -: Септември 13, 2009, 03:50:03 pm »
Имам картата на жена,печелила голяма сума пари от тотото-някъде към 2 млн./около 200хил. сегашни,ако не се лъжа/ през 2000 г. В 8 дом има Уран в Рак и интерсептиран Рак там. През 2000 година има Юпитеров възврат. Транзитния Юпитер е в точен съвпад в 7 дом с прогресивната Луна-съуправител на 8 дом. А 8 дом се управлява от Меркурий и е в съвпад със Слънцето във Водолей в 3. Уран се явява диспозитор на двете планети. 5 дом е в Овен,а Марс в 12 дом прави тригон с Уран. Слънцето и Меркурий са в разходящ тригон с Юпитер. Има и натален СЛВ във 2 дом.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3159 -: Септември 13, 2009, 04:05:45 pm »
Не ми трябват такива "немъчени" пари на мен.Няма да забравя,как преди години във предаването "Всяка неделя",Кеворк Кеворкян интервюираше един тото-милионер,наш,българин.Той разказа,че преди да спечели парите е сънувал някакъв сън,с някакъв светец,обаче според него е бил Сатаната.Нищо хубаво не видял,откакто е спечелил джакпота.Първо си купил няколко крави.Една след друга умрели.Купил апартамент на дъщеря си.Тя се разболяла и не могла да се премести в него.Изхарчил всичките си пари.Изпаднал в безизходица.Отишъл,помолил се на негов приятел и той му дал пари,колкото за една крава.Купил си я.От нея,успял да ги завъди няколко,та така започнал да се прехранва.Въобще трагедия!
Така че,както казали старите хора:"Най-сладко се яде с малка лъжичка".Не ми требе на баир лозе... ;) :)
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 04:11:40 pm от Мia21 »