Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850380 Прегледи
*

mamma_mia

Re:"Говорилня"
« Отговор #3160 -: Септември 13, 2009, 04:42:11 pm »
Здравейте,
четох в книгата на Люмиер,че транзита на черна луна през 7ми дом,дава смърт за партньора.
Така ли мислите и вие?

Аз не мисля,че само един транзит на черна Луна,може да покаже толкова сериозно нещо като смъртта.Трябва да има и други показатели.Това ми се вижда някакси "на парче"...
Той казва "почти винаги дава вдовство"
А дали е нещо фатално като съвпадне със сев възел?

Мама мия,
ще ти откъсна главата! :) ;D >:(
Не ни стряскай!
Тази Лилит не и обръщах много, много внимание. Сега ще ми съвпадне със СЛВ на десц.
Догодина в солара ми се е намърдала и в без това пълния 8 дом.
п.п.Защо пък да не е използвайки вътрешната си сила и "женската" си страна да се променим ние самите, а защо не и тези край нас , НО за ДОБРО?!!

Благодаря Уран за отговора :) Моля те ни мъ бий ;D
Какво да кажем ние с тези подобни натални хороскопи ;D и някои транзити.
Ето и на мен ще ми съвпадне със сев възел на ДС ::)
Е добре,ще гледаме да се променяме за добро... ::)

*

Helo

« Отговор #3161 -: Септември 13, 2009, 04:44:16 pm »
А някъде в Интернет има ли статия за транзитите на Лилит? Аз търсих малко, но не намерих. Тя Лилит май се движи сравнително бързо. Колко време прекарва в един знак?

*

missKapriz

« Отговор #3162 -: Септември 13, 2009, 04:51:48 pm »
Транзитиращата Лилит често носи преживявания на болка и загуба. Наблюдавала съм как играе роля както при помятания, аборти, бездетност, така и при актове на насилие или фатална гибел. Също така приемам, че може да бъде свързана с изнасилване. Но в контакт с Лилит ние можем да имаме и най-невероятните преживявания на посвещаване - а както знаем от езотеричните доктрини, посвещаването рядко е забавно или релаксиращо събитие!
При транзитите на Лилит през ъглите на хороскопа личността преминава през някои драматични събития, свързани с позицията й в рождената карта и областта, върху която тя влияе. Например Лилит в Скорпион в пети дом на хороскопа прави човек способен да задържа дълбоко в себе си както обида така и силно чувство за вина. Когато транзитната Лилит навлезе в кардиналния четвърти дом, се създават обстоятелства за освобождаване от вината натрупана през текущия цикъл на черната Луна към близък човек на основата на прошката и взаимно разбиране. Тригоните и секстилите към рождената позиция от своя страна създават обстоятелства около децата,които са повод за голяма родителска гордост
         Когато Лилит е  в квадрат или опозиция с Луната, с малфактор или е в съвпад с Южния възел, при нейните транзити през кардиналните домове настъпват остри драматични събития в живота на човека.
         Съвпад, тригон или секстил с Луната, Слънцето, Венера, Юпитер или Селена в наталната карта, при преминаването и през кардиналните домове, не се усеща толкова голям драматизъм и напрежение. Напротив, в тези периоди човек се чувства в голяма степен удовлетворен, не съзнавайки дори причината за това. Подсъзнателно се насочва към конкретните хора, с които предстои да има емоционално наситени, кармични взаимоотношения и те са в повечето случаи с положителен знак.

Това не е писано от мен ;),копирала съм го някъде от нета.

« Последна редакция: Септември 13, 2009, 05:00:15 pm от missKapriz »

*

Helo

« Отговор #3163 -: Септември 13, 2009, 05:00:47 pm »

При транзитите на Лилит през ъглите на хороскопа личността преминава през някои драматични събития, свързани с позицията й в рождената карта и областта, върху която тя влияе. Например Лилит в Скорпион в пети дом на хороскопа прави човек способен да задържа дълбоко в себе си както обида така и силно чувство за вина. Когато транзитната Лилит навлезе в кардиналния четвърти дом, се създават обстоятелства за освобождаване от вината натрупана през текущия цикъл на черната Луна към близък човек на основата на прошката и взаимно разбиране.

След около два месеца транзитната лилит ще мине през IC. В личния ми хороскоп е в 5-ти дом в Риби. Значи тези събития ще са свързани със забавление - 5-ти дом.  ;D

А знаете ли Лилит колко време престоява в един знак?

*

Инти

• 2068
« Отговор #3164 -: Септември 13, 2009, 05:13:50 pm »
Транзитиращата Лилит често носи преживявания на болка и загуба. Наблюдавала съм как играе роля както при помятания, аборти, бездетност, така и при актове на насилие или фатална гибел. Също така приемам, че може да бъде свързана с изнасилване. Но в контакт с Лилит ние можем да имаме и най-невероятните преживявания на посвещаване - а както знаем от езотеричните доктрини, посвещаването рядко е забавно или релаксиращо събитие!
При транзитите на Лилит през ъглите на хороскопа личността преминава през някои драматични събития, свързани с позицията й в рождената карта и областта, върху която тя влияе. Например Лилит в Скорпион в пети дом на хороскопа прави човек способен да задържа дълбоко в себе си както обида така и силно чувство за вина. Когато транзитната Лилит навлезе в кардиналния четвърти дом, се създават обстоятелства за освобождаване от вината натрупана през текущия цикъл на черната Луна към близък човек на основата на прошката и взаимно разбиране. Тригоните и секстилите към рождената позиция от своя страна създават обстоятелства около децата,които са повод за голяма родителска гордост
         Когато Лилит е  в квадрат или опозиция с Луната, с малфактор или е в съвпад с Южния възел, при нейните транзити през кардиналните домове настъпват остри драматични събития в живота на човека.
         Съвпад, тригон или секстил с Луната, Слънцето, Венера, Юпитер или Селена в наталната карта, при преминаването и през кардиналните домове, не се усеща толкова голям драматизъм и напрежение. Напротив, в тези периоди човек се чувства в голяма степен удовлетворен, не съзнавайки дори причината за това. Подсъзнателно се насочва към конкретните хора, с които предстои да има емоционално наситени, кармични взаимоотношения и те са в повечето случаи с положителен знак.

Това не е писано от мен ;),копирала съм го някъде от нета.

МисКаприз впиши го в темата за Лилит!

*

veshti4ka

« Отговор #3165 -: Септември 14, 2009, 08:36:48 am »
ето ви малко сутрешен хумор  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Сега съм тъжен! Защо ли? Сега ще ви разкажа:
Имах си гадже,тя се казваше Анета и ми казваше, че съм неиният принц. Обичахме се много до мига, в които получих следното писмо:

Мили ми принце,

Всеки път, когато се качвам на ку-
лата на нашия малък замък в минути на отмо-
ра ти знаеш с какво нетърпение очаквам да се изпра-
ви пред мен пощальонът. Но надеждите ми са напра-
зни. Вече ми омръзна и затова знай,че пу-
скам последното си писмо.Твоята Ане-
тка повече няма да видиш и ще останеш с ху-
бавите спомени. Имаш моята снимка. Дръж
я в ръцете си!

Всичко беше О.К.,докато не прочетох това писмо през ред!!!

*

veshti4ka

« Отговор #3166 -: Септември 14, 2009, 08:52:28 am »
а това е най-идиотската извинителна бележка, която едно пиянде може да даде на жена си  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #3167 -: Септември 14, 2009, 09:14:35 am »
Вещичка ,умрех от смех направо! ;D ;D ;D ;D Туй е най-елегантния начин да пратиш някой на майната му!Хахахахаха Дай още бисери,pls

*

veshti4ka

« Отговор #3168 -: Септември 14, 2009, 12:01:21 pm »
Пет начина да се ориентирате по небето:

1. Ако по небето има облаци, значи скоро ще вали дъжд.
2. Ако небето е покрито с асфалт, значи небето е от другата страна.
3. Ако небето е бяло, може би вече си у дома.
4. Ако небето е кахлено – ти си в изтрезвителя.
5. А ако докоснеш с ръка небето и то е дървено, това означава много лоша поличба...

« Отговор #3169 -: Септември 14, 2009, 03:01:26 pm »
 ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3170 -: Септември 14, 2009, 06:31:51 pm »
Сега четох описанието на книгата Медицинска астрология:

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-351/id-4251/medicinska-astrologia-larisa-nazarova.html

и прочетох това описание на авторката за себе си:

"Oткaкто cе помня, винaги cъм мечтaлa дa бъдa жуpнaлиcт, a cтaнax... лекap. Доpи и добpa в пpофеcиятa cи, тaйничко cи миcлеx: "Кaкво дa пpaвиш - cъдбa". Сегa cъм блaгодapнa нa Съдбaтa cи и знaм, че не cлучaйно cтaнax лекap и pентгенолог, кaкто не cлучaйно cъм и acтpолог. И pентгенологиятa, и acтpологиятa ca под еднa плaнетa -Уpaн, a Уpaн в xоpоcкопa ми е в кpaлcкия гpaдуc." - Лapиca Нaзapовa

Кой е този кралски градус?
 ???

« Отговор #3171 -: Септември 14, 2009, 06:47:22 pm »
А пък аз нощес, защото ми беше студено ли, впечатлена от вчерашния разказ на Синухе за полтъргайста му, сънувах , че в къщи има полтъргайст . Замеряше ме с разни предмети . Опитвах се да викам да спре, а ми заглушаваше гласа  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3172 -: Септември 14, 2009, 09:57:17 pm »
Днес ходих до книжарница Нова Епоха в Бургас-малка,но наблъскана с литература-астрологична,нумерологична,езотерична,здравна....Купих няколко книги,другия месец още  :)Благодаря на Хрисо  за координатите на книжарницата ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3173 -: Септември 14, 2009, 10:02:38 pm »
ПОМООООООООООООООООООЩ  :'( :'( :'(

днес съм на вълна Нептун и както винаги по-добре късно отколкото никога открих ново нещо в хороскопа си  ;D  значи свалих на таблица от астрокома скоростта на планетите в деня на раждането ми. значи в наталната ми карта Нептун е даден директен... даааааааааа ама не - скоростта му е 0,00,18 което си е стационарно положение и на 10я ден след раждането ми е станал ретро - демек на 13 март 1974 година астрокома вече го дава ретро...

тааааааа имам няколко въпроса:

1. с каква скорост нормално се движи Нептун при директно движение?
2. какво означава стационарен Нептун в натала?
3. с каква скорост се движи СЛВ в нормалното си /ретро/ движение? защо скоростта на СЛВ-моя в таблицата е дадена с - /минус/, нали с минус се дават само ретро планетите, а при СЛВ с минус според мен трябва да се дава директното движение. щото и при възела нещата са ми малко хикс понеже скоростта която е дадена е -21"

тааааааааааа някой може ли да ми отговори плииииз  :-[ :-* ???

за стационарното положение на Нептун съдя по факта, че Сатурн ми е даден като стационарно директен в натала със скорост 0,00,22, а Нептуна е мъничко по-бавен ма той си е и по бавен, но пък астрокома не го отчита като стационарен... бееееееее ши баялдисам с тия планети вече  :-\

*

Nebesna

« Отговор #3174 -: Септември 14, 2009, 10:49:38 pm »
Гледате ли "Господари на ефира?"

Бойко Борисов казва: "Матистрала Тракия, 2012 година - ще ходите на море по магистрала Тракия". Демек, дотогава ще бъде завършена.

Господарите на ефира: " Ами тооооооо! По последни даннииииии през 2012 г. ........май, морето ще дойде при нас!  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #3175 -: Септември 14, 2009, 11:00:37 pm »
Смешно ли ви е във Варна? Смешно ли ви е?  ;D

Както казваше един колега - сега вие се семеете и аз се смея. Но ще дойде време да си разменим местата  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3176 -: Септември 14, 2009, 11:02:21 pm »
лафа е велик  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3177 -: Септември 14, 2009, 11:13:46 pm »
Не думай туй за морето,че съм мнооо близо... :o

*

Skarlet

« Отговор #3178 -: Септември 14, 2009, 11:16:31 pm »
Не се шегувайте с тез неща,че съм го чела преди около 10 години като предсказание-морето щяло да стигне до Пловдив.  :-X Я си събирайте партакешите и идвайте на запад,докле е време.  ???

*

veshti4ka

« Отговор #3179 -: Септември 14, 2009, 11:20:02 pm »
досега рових из картите на няколко човека, дето им ги пазя в астрокома, да гледам скоростта на Нептун. излезе следното:

човек 1 - Нептун директен - скорост  0,2,8
човек 2 - Нептун ретро      - скорост -0,00,37
човек 3 - Нептун ретро      - скорост -0,00,55
човек 4 - Нептун директен - скорост  0,2,13
човек 5 - Нептун ретро      - скорост -0,1,37
човек 6 - Нептун ретро      - скорост -0,1,37
човек 7 - Нептун ретро      - скорост -0,00,36

та за момента наистина се спирам на предположението, че собствения ми Нептун е в стационарно към ретроградна фаза по време на раждането ми със скорост от 0,00,18  :-\

малиииии много преродени Атланти съм имала в астрокома бре  ;D  има да си плащат дето потопиха Атлантида навремето  ::)  че и децата ми са оттях  8)