Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850517 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3220 -: Септември 17, 2009, 07:45:05 am »
Така съм преценила,така го правя.Който трябва,знае за какво става дума.Мисля,че си е мое право да преценям за себе си кога и доколко да се саморазкривам....
Ти пък лично прие въпроса принципно питах и в другите форуми е така чудех се от много време и след твоя пост реших да го напиша.
В сайтовете за запосзнаства където е много по логично хората да са анонимни не са а по разните форуми всички особено в астрологичите  са.В някои дори потребителите отказват категорично да коментират каквото и да било относно рождените си данни.
Предпоага се по принцип ,че най потайни ей така заради идеята са тези с конзентррация а водна стихия и по мое мнение е така
А на тебе се извиявам ако съм те притеснила но не съм ти държала сметка защо си анонимна и второ аз работя в сферата на услугите та в моята сфера ударът е двоен :кризата и китайските стоки..
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3221 -: Септември 17, 2009, 07:48:45 am »

Така и не разбирам къв е смисъла на тази хипер анонимност на потребителите на фоума.То сигурно си има смисъл ама аз не се сещам ....ще се радвам някой да ми каже....

А ти какво работиш?  ;)
Собственик съм на шивашко ателие за сценични  и бутикови облекла.Понеже не стадам от мания за величие да уточна ,че става въпрос за малко ателие Създадох го преди 7 год и от това се издържам.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3222 -: Септември 17, 2009, 08:12:08 am »
Proserpine,няма как да сравняваме сайтовете за запознанства и форумите.По мое мнение е нормално в първите да не са чак толкова анонимни,защото след разговорите следват реални срещи,опознаване и т.н.Докато във форумите,никой не се е регистрирал,за да се среща с някого и не е задължително опознаването.Ако реши да сподели някой нещо лично със съфорумец,може да го направи и в лична бележка,има и  други средства за комуникация.Всеки си избира какво,с кого.Този сайт се чете,не само от съфорумците.До него имат достъп доста голям кръг от потребители,за това аз съм преценила на кого да разкажа повече подробности за себе си.
Извинявай,но честно казано не разбирам,какво е това твое любопитство към личния живот на съфорумците.Някой ако сметне нещо за необходимо да ти сподели,сам ще го направи и без да настояваш и да му задаваш допълнителни въпроси.Това е навлизане в личното пространство.То затова се казва "лично",защото не е задължително да е достояние на широк кръг от хора.
В момента просто обсъждаме,дано не ми се разсърдиш.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3223 -: Септември 17, 2009, 08:27:20 am »
Близнаци

1. Днес съм по-добър от вчера 2. Информацията е ключът към победата! 3. За съвети слушам само себе си! 4. Мога да бъда на няколко места едновременно, стига да поискам! 5. Осъществявам всяка своя идея! 6. Трябва да имам телефон и телевизор във всяка стая! 7. Който закъснява, зле се настанява! 8. Никога няма да се предам в борбата ми с живота! 9. Обичам да пазарувам, но някой друг трябва да ми каже какво да купя! 10. Трябва да имам много от всичко!

И за мен повечето са верни.Мога да отрека само 9,което е вярно без това,че друг трябва да ми каже какво да купя и 10.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3224 -: Септември 17, 2009, 08:38:26 am »
Мия , за близнаци и аз потвърждавам същите отговори. Сестра ми и синът ми са зодия близнаци.  Вярно е и това за пазаруването, но
мисля че трябва да се промени -   Много обичам да пазарувам, само ми дай пари и не ме чакай ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #3225 -: Септември 17, 2009, 08:49:50 am »
Това намирам за вярно

Близнаци

1. Днес съм по-добър от вчера 2. Информацията е ключът към победата! 3. За съвети слушам само себе си! 4. Мога да бъда на няколко места едновременно, стига да поискам! 5. Осъществявам всяка своя идея! 6. Трябва да имам телефон и телевизор във всяка стая!  8. Никога няма да се предам в борбата ми с живота!  10.

Лъв

1.Елате с мен, аз ще ви водя! 2. Трябва аз да съм опора на другите, а не те на мен!  5. По-добре спокойна служба/и щедър спонсор-моя редакция ;D/, отколкото висока заплата!   9. Не работя по незначителни проекти! 10. Ако имате нужда от топлина и мъдрост, приближете се до мен!

« Последна редакция: Септември 17, 2009, 11:03:34 am от missKapriz »

*

Helo

« Отговор #3226 -: Септември 17, 2009, 10:28:27 am »
10-те най-важни изречения в живота на всеки зодиакален знак!

Телец

1. Никога не съжалявам за похарчените пари! 2. Не искам нищо от теб, но не давам и нищо мое! 3. Ще направя всичко, за да няма скандал! 4. Ако си почивам, не ме закачайте! 5. Предпочитам удобния диван, пред красивата гледка от върха 6. Храненето е свещенодействие! 7. Аз съм глезеното дете на съдбата! 8. Ако някой друг може да свърши нещо, нека го направи! 9. Обичам красивите вещи! 10. Мечтая да работя като дегустатор!

Рак

1. Моят дом е моята крепост! 2. Отдаден съм на семейството си! 3. Търпението е най-висша добродетел! 4. Победата е на този, който е бил сдържан! 5. Обичам в дома ми да има гости! 6. Най-важното в живота е претрупаната с лакомства маса! 7. Нямам толкова много пари, че да купувам евтини неща! 8. Трябва да имам собствена стая, в която да оставам сам! 9. Не забравям нищо! 10. Не купувам нищо ново, ако старото е още здраво!

Ама това, което пише за Рак и това за Телец е почти едно и също! Да не са объркали зодиите?

Иначе за Телец много точно са ме уцелили. Повечето от нещата се отнасят до мен. Само точка едно не е вярна. Понякога се чудя дали не съм сбъркала при покупките.
« Последна редакция: Септември 17, 2009, 10:40:38 am от Helo »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3227 -: Септември 17, 2009, 11:46:11 am »
Вярно, днес е един голям празник. Вяра, Надежда, Любов. От това имаме нужда всички! Честито на именниците! Честито на софиянци!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #3228 -: Септември 17, 2009, 12:05:18 pm »
Вярно, днес е един голям празник. Вяра, Надежда, Любов. От това имаме нужда всички! Честито на именниците! Честито на софиянци!

Да,бееее,да са живи и здрави всички-и Вера/Вяра,Надежда,Любов,софиянците/шопите  ;D/ и всички останали!  ;D С това пътуване на сина ми се отплеснах и забравих всичко. 

« Отговор #3229 -: Септември 17, 2009, 02:24:22 pm »
Proserpine,няма как да сравняваме сайтовете за запознанства и форумите.По мое мнение е нормално в първите да не са чак толкова анонимни,защото след разговорите следват реални срещи,опознаване и т.н.Докато във форумите,никой не се е регистрирал,за да се среща с някого и не е задължително опознаването.Ако реши да сподели някой нещо лично със съфорумец,може да го направи и в лична бележка,има и  други средства за комуникация.Всеки си избира какво,с кого.Този сайт се чете,не само от съфорумците.До него имат достъп доста голям кръг от потребители,за това аз съм преценила на кого да разкажа повече подробности за себе си.
Извинявай,но честно казано не разбирам,какво е това твое любопитство към личния живот на съфорумците.Някой ако сметне нещо за необходимо да ти сподели,сам ще го направи и без да настояваш и да му задаваш допълнителни въпроси.Това е навлизане в личното пространство.То затова се казва "лично",защото не е задължително да е достояние на широк кръг от хора.
В момента просто обсъждаме,дано не ми се разсърдиш.

Нямам основание да се сърдя .Харесва ми да даблюдавам хората не с цел събиране на иформация за клюки.Хобито ми е психология но е само хоби.Не злоупотребявам с нищо по принцип защото вярвам че всяко лошо деяние се наказва.По отношение а анонимноста да сайтовете за запознанства са едно, форуми друго и комуникацията на живо нещо съвсем различно но е така на пръв поглед.Повечето хора си създават някакъв образ за околните.Причините поради което се прави това са различни.Не казвам ,че е лошо просто коментирам фактите и сега да не решиш пак че се интересувам конкретно от тебе казвам,че принципно говоря.Когато питаш нещо някой конкретен въпрос какъвто и да е директния отговор почти никога не е верния.Но съответната реакция може да ти даде доста повече информация.Най трудно е безпристрастното поведение и мислене.Същото е и при коментиране на астро карта.Трудно е да изазиш безпристрастно това,което виждаш .Трудно е да не пречупваш нещата през собствения си мироглед и  ценностна система.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #3230 -: Септември 17, 2009, 02:28:18 pm »
Сега прочетох в Медицинска астрология на Назарова това, което се отнася до неаспектираните планети:

Уран, Нептун, Плутон - отсутствие интуиции, высшие ощущения не  выхо-
дят на уровень сознания и внешне не будут проявляться.

Моят Уран е неаспектиран, ама имам интуиция. Защо?

Може би Плутон на асцендента компенсира това?

Да познавате хора с неапектиран Уран, Нептун или Плутон и да сте забелязали при тях да липсва интуиция?

Освен аспектиран Уран има и други фактори
Примерно Луна в Скорпион или 12 дом
Силно Плутоново влияние ии концентрация на планети във водни домове или стихии.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #3231 -: Септември 17, 2009, 03:53:54 pm »
Собственик съм на шивашко ателие за сценични  и бутикови облекла.Понеже не стадам от мания за величие да уточна ,че става въпрос за малко ателие Създадох го преди 7 год и от това се издържам.

уууууууу колежка значи  :P  преди доста години и аз се занимавах с това, дори това завърших и после дизайн на облекло... ма от доста години се занимавам с каквото ми хрумне. като науча нещо и го практикувам, после интереса ми се губи - абеее Марса в близнаци е виновен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3232 -: Септември 17, 2009, 04:29:56 pm »
Вещичке, я да те питам, ти като станеш безсмъртна, ако си предтавим, че твоите синове не успеят да станат безсмъртни, тогава какво? Ти учиш ли ги още от сега да стават безсмъртни, за да ти правят компания във вечността или не?   ;D

А ние като станем безсмъртни ще трябва да си вадим нелегални паспорти, за да скрием истинската си възраст след време. Мислила ли си по този въпрос?

*

veshti4ka

« Отговор #3233 -: Септември 17, 2009, 04:33:15 pm »
Вещичке, я да те питам, ти като станеш безсмъртна, ако си предтавим, че твоите синове не успеят да станат безсмъртни, тогава какво? Ти учиш ли ги още от сега да стават безсмъртни, за да ти правят компания във вечността или не?   ;D

А ние като станем безсмъртни ще трябва да си вадим нелегални паспорти, за да скрием истинската си възраст след време. Мислила ли си по този въпрос?

Хело, моите деца ако искат да се обърнат към духовната страна на нещата ще го направят когато са готови - аз не насилвам никого да върши нещо, което не желае.

относно паспортите - самият ти въпрос за момента изключва нуждата ти от безсмъртие  ;)

*

Helo

« Отговор #3234 -: Септември 17, 2009, 04:40:53 pm »

относно паспортите - самият ти въпрос за момента изключва нуждата ти от безсмъртие  ;)

Защо да я изключва?

След време като станем на 150 и повече години, а изглеждаме на 20 или 30 - по избор, ще бъде доста странно и ще трябва да си сменяме поспортите.

Защо мислиш, че в момента нямам нужда от безсмъртие?  ???

*

veshti4ka

« Отговор #3235 -: Септември 17, 2009, 05:02:10 pm »
Хело, ако през 2/3 от времето което намираш да задаваш понякога безмислени въпроси, се беше заела да четеш малко повече и да се обърнеш навътре към себе си, сега нямаше да има нужда да ти отговарям  ;)

« Отговор #3236 -: Септември 17, 2009, 06:42:44 pm »

уууууууу колежка значи  :P  преди доста години и аз се занимавах с това, дори това завърших и после дизайн на облекло... ма от доста години се занимавам с каквото ми хрумне. като науча нещо и го практикувам, после интереса ми се губи - абеее Марса в близнаци е виновен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Е моя е в Скорпион демек инатливо магаре....задълбае ли на някъде и умиране има ама отказ не..
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3237 -: Септември 17, 2009, 07:20:50 pm »
Жена прогледна с имплант на зъб в окото :) :o

Ей много интересно,жалко че не са сложили датата и.Иначе мунданно Сатурн (зъби) в Дева (лечение) в опозе на Уран (нови технологии) в Риба (чудеса)  ;)

« Отговор #3238 -: Септември 17, 2009, 07:30:31 pm »
Преди 3-4 години гледах по немските телевизии за този метод и още тогава ми изглеждаше като научна фантастика  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3239 -: Септември 17, 2009, 08:47:47 pm »
Има ли откъде от Интернет да се дръпнат книгите "Кармична астрология" на Шулман и "Дванайсетте лица Сатурн"?

На руски или английски?

Искам да си ги взема, ама ако ги има в Интернет няма смисъл да ги купувам.

Аз на английски не намерих.