Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850313 Прегледи
*

ga3l

Re:"Говорилня"
« Отговор #3280 -: Септември 20, 2009, 10:10:01 am »
Oх., да ви представя един мой астро-близнак /всъщност не съвсем, тъй като той е роден във Франция  :P /    Samuel GANES  :

Че такива ми ти работи с Венера-Плутон .. ;D ;D ;D

« Отговор #3281 -: Септември 20, 2009, 10:37:48 am »
Oх., да ви представя един мой астро-близнак /всъщност не съвсем, тъй като той е роден във Франция  :P /    Samuel GANES  :

Венара Плутон в Овен ли имаш?

Че такива ми ти работи с Венера-Плутон .. ;D ;D ;D

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

ga3l

« Отговор #3282 -: Септември 20, 2009, 11:19:36 am »

Венара Плутон в Овен ли имаш?

И двамата имаме Плутон в опозиция на Венера в Овен. Доколкото успях да се ориентирам той си пада по мъже ..  :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3283 -: Септември 20, 2009, 12:18:20 pm »

И двамата имаме Плутон в опозиция на Венера в Овен. Доколкото успях да се ориентирам той си пада по мъже ..  :-[

И сигурно това е общото между вас !  ;D

Ха ха тамън щях това да питам,щото на култовият му татус,онова там дето е разкрачено не ми прелича на гейша, а на гейша  ;D

Иначе тоз е много грозен  8)

*

ga3l

« Отговор #3284 -: Септември 20, 2009, 01:13:00 pm »

И двамата имаме Плутон в опозиция на Венера в Овен. Доколкото успях да се ориентирам той си пада по мъже ..  :-[

Хахаха., дааа! По това си приличаме много: и аз си падам по мъже ..  ;D ;D ;D

« Отговор #3285 -: Септември 20, 2009, 01:15:36 pm »

Стига бе Марс в Риби може да е мързелив ама чак гейски......

Хахаха., дааа! По това си приличаме много: и аз си падам по мъже ..  ;D ;D ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3286 -: Септември 20, 2009, 01:20:31 pm »
Марс в Риби не обича да му развалят рахатлъка, сиреч душевния му комфорт, но в никакъв случай не е по-мързелив и инертен от един телешки такъв.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ga3l

« Отговор #3287 -: Септември 20, 2009, 01:21:39 pm »

Ох., аз съм виждала и по-грозни ..   :P  

.. ама какво общо има мързела със сексуалната ориентация., че не можах да схвана ..  ???

« Отговор #3288 -: Септември 20, 2009, 01:32:43 pm »

Ох., аз съм виждала и по-грозни ..   :P  

.. ама какво общо има мързела със сексуалната ориентация., че не можах да схвана ..  ???
Гейското поведение се предполага,че не е положително качество.Общо няма исках да кажа че Риби може и да не е идеалното място за Марс и да не проявявя най добрите си качества там
но чак пък гейски не мисля.Малкото ,което съм чела е ,че за по различната сексуална ориентациа ж повечето случаи е намесен Уран
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #3289 -: Септември 20, 2009, 01:42:29 pm »
Малкото ,което съм чела е ,че за по различната сексуална ориентациа ж повечето случаи е намесен Уран

Ще разкажеш ли повече за това как Уран дава гейско поведение?

Според теб Уран в квадратура към Венера в картата на мъж дали би дал подобни наклонности?

« Отговор #3290 -: Септември 20, 2009, 01:49:08 pm »
Малкото ,което съм чела е ,че за по различната сексуална ориентациа ж повечето случаи е намесен Уран

Според теб Уран в квадратура към Венера в картата на мъж дали би дал подобни наклонности?
Е такива не познавам много тва съм го чела.Има по въпроса в книга на Аройо Астрология на взаимоотношенията май беше.Ако толкова те интересъват тези неща прочети я там има доста информация
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Uran

• 6041
« Отговор #3291 -: Септември 20, 2009, 01:49:19 pm »

Може и да греша, но водолеят е андрогинен знак т.е. двуполов, та в този ред на мисли- ДА.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3292 -: Септември 20, 2009, 01:52:13 pm »

Освен Марса в Риби дето може да е пасивен или женствен,мисля ако е като твойта карта имаше ретро Венера в Овен-е тази позиция при мъж определено може да даде обратност.

« Отговор #3293 -: Септември 20, 2009, 01:53:24 pm »

Може и да греша, но водолея е андрогинен знак т.е. двуполов, та в този ред на мисли- ДА.
В книга на Аройо пише,че хора с Мярс и Венера в Скорпион са ужасно ревниви и властни освен  ако не са Водолей....
Много са ексцентрични като цяло водолеите на прев поглед е едно а всъщтност ако успееш да погледнеш под повърхноста .......баща ми е класически водолей и толкова странно и ексцентрично мисли и действа че понякога за някои неща с години му се чудя.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #3294 -: Септември 20, 2009, 01:55:19 pm »

Освен Марса в Риби дето може да е пасивен или женствен,мисля ако е като твойта карта имаше ретро Венера в Овен-е тази позиция при мъж определено може да даде обратност.
Искаш да кажеш предполагам Венера в Овен -темпераментен и агресивен партныор а Марс в Риби пасивност?Или греша?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #3295 -: Септември 20, 2009, 01:56:03 pm »

Е такива не познавам много тва съм го чела.Има по въпроса в книга на Аройо Астрология на взаимоотношенията май беше.Ако толкова те интересъват тези неща прочети я там има доста информация

Аз пък познавам един такъв. Той често е обвиняван в това, че е гей. Аз все още се чудя, понеже той е доста хубав мъж и не ми се иска много да е гей.  :P Но не бих се учудила, ако си е гей или ако е бисексуален или преди е бил гей, пък сега не е.

Той е зодия Водолей и има квардарута на Уран към Венера.

*

ga3l

« Отговор #3296 -: Септември 20, 2009, 02:50:20 pm »

Даа., картите ни са почти идентични - неговата Венера също е ретро.. Но това само за мъже ли се отнася, понеже сега се сещам, че преди години когато започнах да се осъзнавам сексуално така да се каже..  :P  почти равносилно харесвах както мъже, така и жени. Т.е ако тогава условията са били подходящи също съм имала възможността да се развия в тази посока ..  :-[     На този етап жените ми допадат само визуално.

« Отговор #3297 -: Септември 20, 2009, 03:11:44 pm »

Даа., картите ни са почти идентични - неговата Венера също е ретро.. Но това само за мъже ли се отнася, понеже сега се сещам, че преди години когато започнах да се осъзнавам сексуално така да се каже..  :P  почти равносилно харесвах както мъже, така и жени. Т.е ако тогава условията са били подходящи също съм имала възможността да се развия в тази посока ..  :-[     На този етап жените ми допадат само визуално.
А Уран аспектиан ли е в кой дом се намира и имаш ли панети във Водолей?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

ga3l

« Отговор #3298 -: Септември 20, 2009, 03:37:55 pm »

Уран ми е в 11 дом - секстил с Луна, квадрат със Сатурн, тригон с Марс и куинконкс със Слънце.., ма не знам дали съм много подходяща за проследяване генезиса на хомо- или би- сексуалността при хората ..  :P  

Във Водолей нямам нищо ..

« Отговор #3299 -: Септември 20, 2009, 03:43:32 pm »

Уран ми е в 11 дом - секстил с Луна, квадрат със Сатурн, тригон с Марс и куинконкс със Слънце.., ма не знам дали съм много подходяща за проследяване генезиса на хомо- или би- сексуалността при хората ..  :P  

Във Водолей нямам нищо ..
И аз не знам мако жнимание съм обръщала по този въпрос.....Не ме късае може би .....Аз имам силно Плутоново влияние и повече ме влечат нещата свързани с Плутон и Скорпион .Разбира се и такива хора ме привичат.....е не всички ама от далече ги надушвам.
А по въпроса за сексуаната ориентация виж чичко Фоид би казал в ранното детство ти се е сучило еди кво си майка ти е биа еди ква си и за тва си такъв.......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв