Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850185 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3440 -: Септември 21, 2009, 07:47:11 pm »
п.п.обаче се оказа, че така спряганата *уя ми е на венерата:)

Транзитно или по натал?
На мен в радикса ми кулминира на МС.  :-[

А в какви градуси е съвпада?

НА мен това нещо ми е на 3 градуса съвпад от Ас-то  ;D т.е. далече, далече.

По принцип, до къде стигнахте в наблюденията си за влиянието му?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3441 -: Септември 21, 2009, 07:49:33 pm »
По принцип, до къде стигнахте в наблюденията си за влиянието му?  ::)

Наблюденията ще трябва да са в много близък план, за да може да се усети влиянието на толкова малка и далечна планета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3442 -: Септември 21, 2009, 07:59:55 pm »
Хело, това отдавна съм го забелязала и вече даже и не се дразня....омръзна ми.
Най-много се дразнех като кажат: "На кой?", вместо правилното: "На кого?" Това е масова грешка.

*

Helo

« Отговор #3443 -: Септември 21, 2009, 08:02:57 pm »
А вие изследвали ли сте евентуалното влияние на хипотетичната планета Нибиру?

« Отговор #3444 -: Септември 21, 2009, 08:05:17 pm »
А какво да кажат италианските телевизии, където "журналистките" са моделки  ;D

*

Helo

« Отговор #3445 -: Септември 21, 2009, 08:10:07 pm »
А какво да кажат италианските телевизии, където "журналистките" са моделки  ;D

Ама тези, които водят централните емисии на новините ли?

Щото, ако става въпрс за шоу, тогава водещи, които са манекенки са с предимство.  ;D

« Отговор #3446 -: Септември 21, 2009, 08:11:16 pm »
Не знам точно на кои педавания, но го коментираха по немските телевизии.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3447 -: Септември 21, 2009, 08:31:07 pm »
Транзитно или по натал?
ааааааа по натал ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3448 -: Септември 21, 2009, 09:27:47 pm »
missKapriz предложи да се разгледа този казус:

д-р Шипман-сериен убиец
14,януари,1946  9,46 ам
Нотингам/UK

Ха ха Луната влезе в Скорпион и темата за "Убийците" се възобнови точно тогава .

А на тоя мен ми направи друго впечатление- годината и часа 1946 и 9:46 -това повторение от числа едва ли е случайно. 9,4 и 6 са числата на Марс,Венера и Уран,а в натала му  Венера и Марс са в опозиция.

*

veshti4ka

« Отговор #3449 -: Септември 22, 2009, 02:22:00 am »
Ха ха Луната влезе в Скорпион и темата за "Убийците" се възобнови точно тогава .

да да вий си говорите за убийци, а аз досега бях на гости на "оня свят" и ме таксуваха като "турист"  ;D ;D ;D  ама само до фоаето стигнах и се събудих  ::) 

за сведение транзитната скорпионска Луна ми се намира в 8 дом и ми прави точен тригон с наталното Слънце  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3450 -: Септември 22, 2009, 03:11:16 am »
Сега пък транзитната Луна ми квадратира възлите и ще взема да си легна да видя какви сънища или астрални изживявания ще имам-че малко след това ще ми квадратира Марса и опозира Хирона,като нищо ще е нещо интересно  ::)

« Отговор #3451 -: Септември 22, 2009, 09:23:57 am »
Някой има ли впечатление от влиянието или от човек със съвпад на АС-то му с мидпойнт Луна/Плутон?  ::)

« Отговор #3452 -: Септември 22, 2009, 12:38:27 pm »
P.S.  Пaк  си записах час при Христо за тази събота. Искам да развали страха, от който страдам от много време, а и ще го  помоля пак да ми гледа :)  Ще видя дали ще каже същите неща както преди като съм си намислила и някои поясняващи въпроси относно вече  казаното от него.

Ейййй, и аз с наближаване на новият си солар имам нужда от напътствие  ::) Дали да не взема и аз да си запиша час. :-[

*

mamma_mia

« Отговор #3453 -: Септември 22, 2009, 01:43:36 pm »
Да вземете да кажете колко струва и кой е адреЗа ::)

« Отговор #3454 -: Септември 22, 2009, 01:53:55 pm »
Да вземете да кажете колко струва и кой е адреЗа ::)

Доколкото съм чувала са "волни пожертвования"  ;D.

*

mamma_mia

« Отговор #3455 -: Септември 22, 2009, 03:19:04 pm »
Аааа,значи кой колкото даде :)
А къде приема?

« Отговор #3456 -: Септември 22, 2009, 05:29:52 pm »
Офффф, тая растяща скорпионска Луна-а-а-аа! Порязах се и не спира да тече  :'(  :'(  :'(  В момента прави съвпад на Мерка ми и си резнах пръста  :'(

*

Helo

« Отговор #3457 -: Септември 22, 2009, 05:37:08 pm »
Офффф, тая растяща скорпионска Луна-а-а-аа! Порязах се и не спира да тече  :'(  :'(  :'(  В момента прави съвпад на Мерка ми и си резнах пръста  :'(

Щом имаш сили да пишеш, значи нищо ти няма!

;D ;D ;D ;D ;D  :P :P :P :P  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #3458 -: Септември 22, 2009, 05:52:31 pm »
P.S.  Пaк  си записах час при Христо за тази събота. Искам да развали страха, от който страдам от много време, а и ще го  помоля пак да ми гледа :)  Ще видя дали ще каже същите неща както преди като съм си намислила и някои поясняващи въпроси относно вече  казаното от него.

Ейййй, и аз с наближаване на новият си солар имам нужда от напътствие  ::) Дали да не взема и аз да си запиша час. :-[

Приятелката ми имаше записан час от преди доста време, но като си отиде на часа се оказа, че не приемал....нямало го във варна. Обикалял градовете и по различно време приемал в различни градове. Имал си нов график.

*

Инти

• 2068
« Отговор #3459 -: Септември 22, 2009, 06:38:21 pm »
Още един за скопяване – Австралиец изнасилвал дъщеря си 30 години, родила му 4 деца

автор: Николай Атанасов - 17 Септември 2009

Гаврите започнали, когато момичето било на 11, престъплението е по-страшно от това австрийския маниак Йозеф Фритцъл

Австралийската полиция предяви официални обвинения срещу жител на Мелбърн, щата Виктория, който повече от 30 години изнасилвал родната си дъщеря, която родила от него 4 деца, едно от които починало, съобщава днес мелбърнското издание на ежедневника The Herald Sun.

Имената на насилника, сега около 60-те години, и жертвата – сега около 40-те, се пазят в тайна.

Бащата започнал да малтретира сексуално дъщеря си, когато тя била едва 11-годишна през 70-те години на миналия век. Изнасилванията спрели едва през 2007 г., когато потърпевшата успяла да заживее отделно от родителите си. Те били съпровождани от постоянни побои от страна на изверга, но всички съседи, естествено, “не се и досещали” за престъпленията, случващи се под носа им, пише Herald Sun.

За десетилетията мъчение, дъщерята родила 4 деца от баща си – всички в големи болници в Мелбърн. Въпреки че в нито един от актовете за раждане не било вписано името на бащата, и всички деца имали проблеми със здравето и развитието, никой от здравните работници не се обърнал към полицията по подозрение за нещо нередно във връзка със случващото се.

Едно от децата – момиченце, починало заради вродени проблеми в развитието – хронично белодробно заболяване и анормални дихателни пътища, които предизвикали дихателна недостатъчност, както и други тежки здравословни проблеми.

Въпреки че полицията научила за “семейното насилие” още през 2005 г., ръцете й останали вързани, тъй като жертвата отказала да сътрудничи на следствието, опасявайки се че баща й ще влезе в затвора (Дано!).

През 2008 г. децата най-накрая били подложени на генетични тестове, които доказали бащинството на изверга. Углавното дело срещу него било заведено едва през февруари 2009 г., като той се обвинява в над 80 акта на сексуално насилие. 40-годишната му дъщеря и оцелелите им деца са включени в програмата за защита на свидетелите, намират се под постоянна полицейска охрана и се държат далеч от медиите.

Herald Sun сравнява престъплението с това на австрийския маниак Йозеф Фритцъл, насилвал 24 години дъщеря си в мазето на собствената си къща, в резултат на което тя му родила 7 деца. През март т. г. Фритцъл бе осъден на доживотен затвор. Австралийският вестник обаче смята случилото се в столицата на щата Виктория за още по-чудовищно, тъй като насилието е започнало, когато момичето е било само на 11 години и в последните години е ставало практически “пред очите на всички”.