Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848474 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:"Говорилня"
« Отговор #3640 -: Октомври 02, 2009, 11:14:27 pm »
мхм, май сатурновата криза те тресе :P
 и аз не намирам директ. мерк за обаятелен  дано намеря повече роматика в себе слсед 10
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #3641 -: Октомври 02, 2009, 11:36:34 pm »
Мммм даа, от последната картинка се вижда, преди всичко, как точно ти управлява Слънцето.

С фалос в ръка... Без кадифена ръкавица.  ;D

Може да и трябва за нещо и да го е взела за малко.  ;D

Леле, Хело! На тая между краката и има око.

*

Helo

« Отговор #3642 -: Октомври 03, 2009, 09:11:20 am »

Ми нали е вход към други светове!  ;D

« Отговор #3643 -: Октомври 03, 2009, 11:23:07 am »
Имам чувството, че съм си нацелила някакъв много точен градус на асцендента  ??? Но това ще го наблюдавам допълнитлно при други транзити. Понастящем има много точна опозиция на Нептун с АС-то и Луната вчера сутринта е била в Риби в съвпад с върха на 8-ми дом.

Вчера на излизане от гаража /излизам назад/, след като съм спряла пред него и нещо си ровех по чантата, паля колата и тръгвам назад. ВИНАГИ потеглям много, много бавно,защото постоянно изкачат хора зад колата, а и минават много коли. ВИНАГИ се оглаждам по 100 пъти, но вчера след като извърших тези процедури, даваки назад 1 метър, чукнах леко един таксиметраджия. Нищо му нямаше. Само малко жълта боя по моята броня. Не мога да повярвам, че въобще не го видях, а той е стоял там. Интересното е, че и той не ме е видял или е подценил дистанцията.  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3644 -: Октомври 03, 2009, 11:28:52 am »
Имам чувството, че съм си нацелила някакъв много точен градус на асцендента  ??? Но това ще го наблюдавам допълнитлно при други транзити. Понастящем има много точна опозиция на Нептун с АС-то и Луната вчера сутринта е била в Риби в съвпад с върха на 8-ми дом.

Вчера на излизане от гаража /излизам назад/, след като съм спряла пред него и нещо си ровех по чантата, паля колата и тръгвам назад. ВИНАГИ потеглям много, много бавно,защото постоянно изкачат хора зад колата, а и минават много коли. ВИНАГИ се оглаждам по 100 пъти, но вчера след като извърших тези процедури, даваки назад 1 метър, чукнах леко един таксиметраджия. Нищо му нямаше. Само малко жълта боя по моята броня. Не мога да повярвам, че въобще не го видях, а той е стоял там. Интересното е, че и той не ме е видял или е подценил дистанцията.  ::)
Помня,когато търсеше часа на раждане.Но нали добрите Астролози могат да правят ректификация?Таа няма ли да се получи или и тази техника не е съвсем сигурна?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3645 -: Октомври 03, 2009, 11:52:16 am »
Помня,когато търсеше часа на раждане.Но нали добрите Астролози могат да правят ректификация?Таа няма ли да се получи или и тази техника не е съвсем сигурна?

"Добрите астролози" обикновено се наемат да ректифицират час на раждане, когато някакъв такъв е известен с точност около половин час. Няма сигурна техника. Просто търсиш 3-4 значими събития да се вплетат върху една карта. Аз още преди години се усъмних в информацията на майка ми. Говорим за разлика от 2 часа!!! На въпрос ми кой ти каза колко е часа, тя казваше - знам, защото питах сестрата. Като знам човек колко е ошашавен в такъв момент и е сам / не като сега придружаван от половината рода/ мога да предположа каква представа за времето има.

Мисля, че съм си намерила точния градус, но просто исках да ми се потвърди и по административен път дори и да е с +- 10 мин разлика. Тогава ректификацията би била далеч по-лесна. Но ще наблюдаваме  8) събитията в бъдеще. А и с времето се случват все повече събития, които ми помагат да ми се потвърдят "сметките"  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3646 -: Октомври 03, 2009, 12:01:04 pm »

А с онова в ръката й се отключва, нали?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3647 -: Октомври 03, 2009, 12:28:12 pm »

"Добрите астролози" обикновено се наемат да ректифицират час на раждане, когато някакъв такъв е известен с точност около половин час. Няма сигурна техника. Просто търсиш 3-4 значими събития да се вплетат върху една карта. Аз още преди години се усъмних в информацията на майка ми. Говорим за разлика от 2 часа!!! На въпрос ми кой ти каза колко е часа, тя казваше - знам, защото питах сестрата. Като знам човек колко е ошашавен в такъв момент и е сам / не като сега придружаван от половината рода/ мога да предположа каква представа за времето има.

Мисля, че съм си намерила точния градус, но просто исках да ми се потвърди и по административен път дори и да е с +- 10 мин разлика. Тогава ректификацията би била далеч по-лесна. Но ще наблюдаваме  8) събитията в бъдеще. А и с времето се случват все повече събития, които ми помагат да ми се потвърдят "сметките"  ;D
Казвали са ми,че преди години часът на раждане не се е записвал съвсем точно до минута.(Стари акушерки).Така,че не съжалявай за липстващия час.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3648 -: Октомври 03, 2009, 05:35:12 pm »
     ;D ;D ;D - картинката на Хело е страшна, много ми хареса - хехехехе...
     Та за ректификацията - има различни методи, но когато не ги знаем и липсват там разните му астрологични формули, се използва най-простия и действащ метод, ректифицирам - връщам назад - според важните събития в живота на човек, оставили много ясна диря се правят карти и се засичат попаденията на транзитите с наталните планети. Както и с чувствителни точки в радикса - като Вертекс, точка чрез която нахлуват важни /съдбоносни/ събития в нашия живот, както и Парс Фортуната.

*

Nebesna

« Отговор #3649 -: Октомври 03, 2009, 05:39:40 pm »

Бях чувала, че мъжете понякога мислят с долната си глава, но не съм и предполагала, че на жената третото око е между краката!!! ;D ;D ;D

« Отговор #3650 -: Октомври 03, 2009, 05:59:20 pm »

там където има вход, има и изход - венерката ражда,
а това е оченце на детенце,
подобни са помислите   към човека ,причинил  всичко това
на едната длан е нарисувала сърце, в другата държи  нам кво оръжие
а в третата- отрязаната глава на.....той си знае кой е, хак да му е
щом се приближава на една ръка растояние.... :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #3651 -: Октомври 03, 2009, 06:14:41 pm »

там където има вход, има и изход - венерката ражда,
а това е оченце на детенце,
подобни са помислите   към човека ,причинил  всичко това
на едната длан е нарисувала сърце, в другата държи  нам кво оръжие
а в третата- отрязаната глава на.....той си знае кой е, хак да му е
щом се приближава на една ръка растояние.... :o

Споко, тя Кали отрязва само егото.

*

Nebesna

« Отговор #3652 -: Октомври 03, 2009, 06:36:59 pm »
тази вечер по Нова телевизия ще дават филм с Ванга.

*

Helo

« Отговор #3653 -: Октомври 03, 2009, 06:43:03 pm »
тази вечер по Нова телевизия ще дават филм с Ванга.

В предаване и от колко часа?

*

Nebesna

« Отговор #3654 -: Октомври 03, 2009, 08:15:44 pm »
Не казаха. Казаха само късно тази вечер.

« Отговор #3655 -: Октомври 03, 2009, 08:59:58 pm »
Няколко пъти гледах рекламата и не обърнах внимание в колко часа е. От 22,00 ч има Горещо, освен, ако не са го отменили.

« Отговор #3656 -: Октомври 03, 2009, 09:07:43 pm »
Айде започна. ТОва е тамата на Горещо.

*

mamma_mia

« Отговор #3657 -: Октомври 03, 2009, 10:17:11 pm »
Хареса ми,интересно беше :)

« Отговор #3658 -: Октомври 04, 2009, 02:24:34 pm »
Изтрили са албума с таро картите от сайта нееееееееееееееееееееееееееее!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3659 -: Октомври 04, 2009, 02:36:18 pm »
и всичко ,което се говореше за ВАНГА , е истина.....няма грам лъжа ,това са изключително близки хора.... :'(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците