Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851572 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:"Говорилня"
« Отговор #3700 -: Октомври 04, 2009, 09:25:17 pm »
Големи красавци са! :) :) :) :) :)

*

missKapriz

« Отговор #3701 -: Октомври 04, 2009, 09:25:56 pm »
Лили,котетата са много пухкави и определено маркови :P,
Ето я малката с нейния бодигарда

*

Nebesna

« Отговор #3702 -: Октомври 04, 2009, 09:28:29 pm »
Всички животни са много сладки и аз много се привързвам към тях. Но за съжаление не мога да отглеждам у дома животни. Развих някаква дихателна алергия. И затова махнахме сиамката.

*

veshti4ka

« Отговор #3703 -: Октомври 04, 2009, 09:30:38 pm »
Лили, дъщеря ми пощръкля по кучетата ти  ;D ;D ;D  пита колко парички ги продаваш и само мрънка тука край мене - както умее да мърмори една типична дева  :-X :-X :-X

ама наистина са много сладки, жалко че не мога да ги омачкам през монитора  ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3704 -: Октомври 04, 2009, 09:31:57 pm »
Персийки, мечтаех си да имам такива още като малка.
И мечтата се сбъдна чак в края на 2004, подариха ми мъжкия за Коледа. По-нататък се сдобихме и с женска, като се аргументирах с това, че мъжкият мопс си има женка, а котаракът ми изнемогва от самота.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3705 -: Октомври 04, 2009, 09:34:47 pm »
Лили,твоята мопска раждала ли е-сега на пролет смятам да я направя мама,ама малко се страхувам от усложнения.И ако да-колко кученца роди-тук всички женски са малки още,а и са само 3-4 в Бургас и няма инфо от първа ръка.Ама пък сме много ухажвани,щото сме кът ;D ;DКастин ще правим за младоженец ;D ;D ;D ;D :-[ :-[ :P :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3706 -: Октомври 04, 2009, 09:35:19 pm »
Вещичке, ти пък да вземеш да изтървеш благотворителната акция.  ;D Майтап няма, но вече подарихме три от малките, след като навършиха една година... Останаха само две от тях, най-красивите, но те вече ще са си за нас. Не съм много очарована, ама това е положението...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #3707 -: Октомври 04, 2009, 09:40:11 pm »
Вещичке, ти пък да вземеш да изтървеш благотворителната акция.  ;D Майтап няма, но вече подарихме три от малките, след като навършиха една година... Останаха само две от тях, най-красивите, но те вече ще са си за нас. Не съм много очарована, ама това е положението...

ей на - ся седи до мен и ти прочете коментара.... малииииииииииииииииииииии ся на мойта глава ще е  :'( :'( :'(  ша ти я пратя на теб да ти мрънка, да та видя дали ще я изтраеш и ти  ;D ;D ;D ;D ;D

цитирам: " ма те имат кученца, защо им са още? как може да не ми подарят и на мен едничко  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ?"

хахахааааааааа вече ще хвана баира с нея...  ;D ;D ;D  ми не зная бе, че сте ги подарявали. в нашата къща сме кучкари всичките и суматилъка и кучета сме имали, но от 2 години не сме имали куче и сега храним едни улични палета дет само ни пълнят с бълхи тука  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3708 -: Октомври 04, 2009, 09:42:54 pm »
Лили,твоята мопска раждала ли е-сега на пролет смятам да я направя мама,ама малко се страхувам от усложнения.И ако да-колко кученца роди-тук всички женски са малки още,а и са само 3-4 в Бургас и няма инфо от първа ръка.Ама пък сме много ухажвани,щото сме кът ;D ;DКастин ще правим за младоженец ;D ;D ;D ;D :-[ :-[ :P :P

Миналата година роди, в началото на септември. Но не сме имали за цел да я заплождаме, просто я изтървахме на второ разгонване. Седем малки се родиха - от тях едно мъртво и още едно почина на следващия ден, беше много дребно и недоразвито. И останаха четири мъжки и една женска. Не знам защо, но мъжките рожби винаги са в повече, така е и при котките, доколкото имам наблюдения.
Щом си решила да я правиш мама, действай. Няма да те разочаровам и да казвам какво предстои. Ако смяташ, че ще успееш да продадеш малките впоследствие или ако си решила да ги подаряваш... Но от личен опит ти казвам, че сега екзотични и скъпи животни много трудно се продават, дори двойно да свалиш от цената. Така са устроени хората - като прозвъняват по частни обяви искат съвсем на безценица или, още по-добре, да им се подарят, иначе като отидат в някой зоомагазин дават толкова пари, колкото каже продавачът.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3709 -: Октомври 04, 2009, 09:48:02 pm »
Лили,даде ми тема за размисъл-ще го обява на частна обява и в магазин ще дам,че да видим.Но нека се стигне до там,че ме гони шопе нещо-за здравето на Принцесата.А досега не бях чувала за подарени мопсчета :)и си мислех,че раждат по 2-3 само.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3710 -: Октомври 04, 2009, 09:49:54 pm »
И аз си мислех, че по шест персийчета не се раждат, а по 2-3, ама на...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3711 -: Октомври 04, 2009, 09:51:49 pm »
Лили, много злобно гледа сивата персийка.  ;D Ама те повечето персийски котки така си гледат.

Много обичам котки, но персийките не ми харесват особено.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3712 -: Октомври 04, 2009, 09:53:01 pm »
Аз пък сиамки не обичам.
Злобнички са и кресливи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #3713 -: Октомври 04, 2009, 09:57:29 pm »
а това са последните ни две кученца дето сме ги отглеждали...

това беше Арчи - около 80-90кг, държеше много да спи при мен в леглото и на мойта възглавница, но когато стана голямо прасенце и отиде на двора, защото много, ама много хъркаше и не можех да спя от него  ;D

а това е Ричко - малкият пикльо редуваше да спи или при децата или при мен, но никога самичък  ;D  и той също хъркаше като дъскорезница  ;D

котка съм имала, когато сина ми беше на годинка и и отхапа едното ухо, защото я мислеше за подвижна играчка и тя избяга от къщи  ;D  иначе много харесвам рошавите плюшени котки  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3714 -: Октомври 04, 2009, 10:03:43 pm »
О, това е френски булдог, много са сладки.  :)
Всъщност, преди да си вземем първия мопс, първоначалната идея бе за френски булдог. Тогава мопсове почти нямаше в града. Потърсихме информация в нета, случайно попаднахме на няколко снимки с мопсове и пуснахме обява в "Позвънете", че търсим да купим такова куче.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3715 -: Октомври 04, 2009, 10:08:53 pm »
Много са ви хубави животинките.  :)
Аз съм имала само едно коте за една нощ. Много плака за майка си и й го върнах на следващия ден.
Естествено, изненадах моята майка с него  ;D Няма да ви питам на кого ги оставяте, когато сте на море  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #3716 -: Октомври 04, 2009, 10:10:05 pm »
О, това е френски булдог, много са сладки.  :)
Всъщност, преди да си вземем първия мопс, първоначалната идея бе за френски булдог. Тогава мопсове почти нямаше в града. Потърсихме информация в нета, случайно попаднахме на няколко снимки с мопсове и пуснахме обява в "Позвънете", че търсим да купим такова куче.

ооооооо даааааааа големи са сладури, а Ричо беше и зодия рак, та беше голямо лигаве  ;D ;D ;D  още имам следи от зъби от него на бюрото си и се простих с една ниска холна масичка, защото и изяде трите ъгъла. кьорава маратонка не оставаше здрава от него и обожаваше да яде зеле и обелки от краставици - бе много странни пристрастия имаше за храната си. аз му купувах само най-добрите гранули за бебета, а той умираше за зелки  ;D ;D ;D  но се наложи да го подарим  :'( :'( :'( и аз и децата дружно ревахме за него. като дойдоха да го вземат имаше една чанта чеиз - играчки, панички, каишка със мънички истински звънчета и каишката му за разходка... компютъра ми е пълен с негови снимки и клипове, а голяма негова снимка още седи на стената в детската стая - дъщеря ми така и не можа да го забрави...

*

missKapriz

« Отговор #3717 -: Октомври 04, 2009, 10:11:02 pm »
Ми ние сме все на море-аз в Бургас,Лили май от Варна беше.Иначе има толкова мераклии да гледат мойта глезла,ама аз не я давам честно казано и я мъкна с мен или на свекърва ми,дето хич ама хич не понасяше уж животни :P
И е зодия Рак и тя и си има също много чеиз :P и претапицирах цялата холова гарнитура заради нея-тапицерите като видяха поразиите не повярваха че е от мопс-помислиха че тасманийски дявол е минал.Затуй ще ражда да избия разходите ;D ;D
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 10:16:13 pm от missKapriz »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3718 -: Октомври 04, 2009, 10:11:44 pm »
Ние сме си на морето.  :)

Ама питай ме дали мога да мръдна някъде извън града като няма кой да се погрижи за котките ми.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3719 -: Октомври 04, 2009, 10:13:37 pm »
Знам, че сте си на морето  :-* Просто тук си е цяла церемония някой като ходи на море на кого да остави животинките.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.