Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850722 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:"Говорилня"
« Отговор #3720 -: Октомври 04, 2009, 10:15:59 pm »
като дойдоха да го вземат имаше една чанта чеиз - играчки, панички, каишка със мънички истински звънчета и каишката му за разходка...

И аз съм същата.  :-[
Като се наложи да продам едно от котенцата, едва го откъснах от сърцето си, много ми беше жал. Но пък попадна в много добри ръце, имам си обратна връзка. Та цяла чанта с чеиз бях подготвила за малката сладурана - няколко вида суха храна, пакетчета с месни хапки, паничка за хранене, книжка за отглеждане на котки, препарат за обезпаразитяване...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #3721 -: Октомври 04, 2009, 10:23:32 pm »
а за церемониите за оставянето като идеш някъде направо не ми се говори  ;D  сега като се замисля, докато Ричо беше в къщи не сме ходили никъде, но с големите кучета си беше голям проблем. обикновено ги оставях на кръстниците - те отглеждат овце и крави и ги водехме при тях на ранчото с другите кучета и добитъци да си играят на воля поне докато ни няма...  ;D ;D ;D

това лято като хукнах за Бургас оставих папагала /сега си имаме креслива гарга в къщи  ;D / и всичките си саксии с китки на грижите на една приятелка - оставих и ключовете и списък с неща които се правят и така  ;D  добре, че има хора с достатъчно чувство на отговорна лудост, та да разчитам на тях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а преди рибките и 10те морски свинчета отново бяха оставяни на грижите на приятелки - какво да се прави - в къщи винаги е било зоопарк  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3722 -: Октомври 04, 2009, 10:28:13 pm »
абе Лили, я да те питам аз за котките - приятелката ми има едно мъничко котенце - две шепички е. намери го на улицата почти примряло от глад и го прибра. сега като отида у тях това добиче умира да се катери отгоре ми и да ме хапе и дере - вече имам сто белега по ръцете си от него. или се намества да спи отгоре ми или ме ползва за точило на малки остри нокти и зъбки  :-\  много го обичам добитъка ама ми идва в повече да ме дращи до кръв и да ми смъква по сто кожи  >:(  защо ме тормози така? да не би да ме мрази толкоз  :(  въобще нямам опит с котки и хабер си нямам какво да го правя това котенце и как да го отуча да ме хапе...

*

missKapriz

« Отговор #3723 -: Октомври 04, 2009, 10:30:10 pm »
Вещичка може да и мирише на куче на писаната и за това...Нали гледаш кучета

*

veshti4ka

« Отговор #3724 -: Октомври 04, 2009, 10:32:25 pm »
Вещичка може да и мирише на куче на писаната и за това...Нали гледаш кучета

не беееееееееее от 2 години насам никакъв добитък няма в къщи освен папагала  ???

тя писаната така си прави и на стопаните си, но като отида у тях на кафе и директно отгоре ми се намества и няма отърване  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3725 -: Октомври 04, 2009, 11:29:41 pm »
Мерси на адашката за добрето дошла и вие добре заварили.  :)

Париж е разкошен град, хем красив, хем подреден, хем уреден. Няма как да се загубиш, в много от метростанциите има няколко вида безплатни карти на града.
Карта на метрото и забележителностите върши чудесна работа. С автобусите не можах да се оправя, метрото им е старо, на няколко нива и със стрелки ти показват накъде да вървиш. Като се загубиш, винаги ще се намери някой любезен французин или французойка да те упътят, една възрастна дама даже мина половината път, само за да ми покаже накъде да вървя.
Музеите безплатни за хора под 24 години. Красота и денем, красота и нощем, улични музиканти, красиви скулптори, то просто човек се изморява от положителни впечатления.

Това тук е тълпата пред Мона Лиза, която ми се стори по-интересна от самата картина

« Отговор #3726 -: Октомври 04, 2009, 11:43:56 pm »
Браво за хубавата разходка!  :) Качи някъде в нета още снимки, за да ги разгледаме.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #3727 -: Октомври 05, 2009, 07:19:50 am »
Добре дошла отново,Кайли! Надявам се,че вече си по-спокойна след пътуването.  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #3728 -: Октомври 05, 2009, 08:09:28 am »
Вещичка, не те мрази котето. Това е игра- едновременно да те хапе, рита със задните крака и дращи с предните лапи. ;D ;D ;D Котешки му работи :) :) като станат по-възрастни спират да го правят.
п.п.Нали си Вещица, а край всяка такава има и по една черна котка. :) :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #3729 -: Октомври 05, 2009, 08:17:45 am »
Кайли, ;D ;D ;D черна завист ме обзема. ;D ;D
Съприкосновението с красота действа много, много положително даже на чисто физическо ниво.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3730 -: Октомври 05, 2009, 01:55:55 pm »
привет кайли! :)добре дошла! :-*
значи все пак направи пътуването :) и то с  положителни емоции.
вземи кажи на някой съфорумки ,че има ипредсказателна астрология ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3731 -: Октомври 05, 2009, 02:57:39 pm »
 началото на декември следващата година ще бъде много интересен прериод
мунданно планетте са се групирали по двойки
 нептун-хирон, плутон -СВ- мерк и уран -юпитер 
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3732 -: Октомври 05, 2009, 03:04:25 pm »
началото на декември следващата година ще бъде много интересен прериод
мунданно планетте са се групирали по двойки
 нептун-хирон, плутон -СВ- мерк и уран -юпитер 

за 2010 ли говориш? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3733 -: Октомври 05, 2009, 03:30:39 pm »
да, не е толкова далеч :D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3734 -: Октомври 05, 2009, 04:15:14 pm »
сега погледнах ефемеридите и си мисля ,какви ли трябва да ни бъдат очакванията ::) или какво ни чака?!
нептун-хирон ми време е да отключим сърцето и душата си за любов във всичките и измерения.
плутон/СЛВ/мерк- кармични срещи и контакти -неизбежни.
юпитер/уран-внезапното осъзнаване,достигането до други материй и състояния на духа.безграничните хоризонти и възможности.
но ме впечатлява 10-ти ,11-ти и 12-ти дом :)тук са събитията в мунданен аспект.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3735 -: Октомври 05, 2009, 04:26:48 pm »
Последното ще рече,че съответните процеси и някои други свързани с тях като + и - ще се проявят масово и ще има много външни сили притискащи отделния индивид.По-скоро ще се появяват много повличащи социални течения или други още по-външни фактори ( може и тук таме някое НЛО или астероидче  :P::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3736 -: Октомври 05, 2009, 04:31:35 pm »
Последното ще рече,че съответните процеси и някои други свързани с тях като + и - ще се проявят масово и ще има много външни сили притискащи отделния индивид.По-скоро ще се появяват много повличащи социални течения или други още по-външни фактори ( може и тук таме някое НЛО или астероидче  :P::)

ми аз вече им свикнах..... ;D , то първия път е страшничко. :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3737 -: Октомври 05, 2009, 06:47:11 pm »
Намърдаха Парис да играе себе си като демон в сериала "Свръхестественото"  ;D

Ууууу после не била Лилитка (Лолитка)  :P

http://www.sportal.bg/news.php?id=198483

« Отговор #3738 -: Октомври 05, 2009, 07:29:45 pm »
А това са моите любимци.

Женската

и мъжкия  :)

Здрасти Лилие много са красиви тези котки. Голям мерак имам за персийки,но няма откъде и как да си взема. Но те пък и струват много скъпо,което не е по джоба ми.

« Отговор #3739 -: Октомври 05, 2009, 07:57:43 pm »
Хай Кайли,добре завърнала се в България :)
как е парижкият вятър в косите ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...