Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849013 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:"Говорилня"
« Отговор #3760 -: Октомври 06, 2009, 11:12:57 am »
мили мацки ,сами сме си виновни!ние си избираме управниците! >:(
Не лъжи народа! Не ги избираме ние. Капиталът ги избира, поне досега. Така конституционно и законово подредиха нещата, преди да се усетим, че ние никога не сме избирали. Ние вадим от торбата, каквото те са пъхнали преди това вътре. А от една торба с пъпеши няма как да извадиш диня посмъртно. (Лафът е по-солен, ма не е за изискан форум).

« Отговор #3761 -: Октомври 06, 2009, 12:26:48 pm »
   Ъхъ Кайли, права си, съгласна съм. Формулата е - Пари, Власт, Слава. Власт, Слава, Пари. Слава, Пари, Власт...Двете като ги имаш, третото няма къде да ти избяга...Виновни няма, стига сме се обвинявали, така трябва да бъде....за добро или зло...Щото с обвиняване донигде нема да стигнем.

*

9779

• 32
« Отговор #3762 -: Октомври 06, 2009, 02:53:13 pm »
Искам да попитам, защо от дълго,дълго време не мога да влизам във форума , за да ви чета.Имам чувството,че е "затворен" по някакъв начин и е като "клуб" влиза се само с клубна карта.  ;) Сега случайно успях да влезна, не ми се вярва причината да е в моя компютър.

« Отговор #3763 -: Октомври 06, 2009, 02:56:47 pm »
   Честно казано, случва се често, особено ако си само на Експлорър. Аз съм доволна от Операта и много по рядко ми прави проблеми. Иначе и с Модзилата също е добре, но от време на време пак прави проблеми...Явно е от сървърите.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3764 -: Октомври 06, 2009, 03:21:27 pm »
Какво имаш предвид, че не можеш да влизаш? Какво става? Не ти зарежда сайтът ли?
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3765 -: Октомври 06, 2009, 04:28:49 pm »
freebird,  ти къде живееш в мястото посочено в радикса или другаде?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #3766 -: Октомври 06, 2009, 05:56:41 pm »
Нали търсим кое дава интерес към астрологията? Някой да направи анкета и тема за това, което се свързва с астрологията - Уран и аспектите ни към него.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3767 -: Октомври 06, 2009, 06:10:25 pm »
Аз само да кажа - навсякъде се включих без обяснения, поради липса на време /просто тая седмица ... поредната  седмица.../, но участвах в анкетата, която сте решили да направим.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3768 -: Октомври 07, 2009, 09:09:29 am »
freebird,  ти къде живееш в мястото посочено в радикса или другаде?

Във Варна живея.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #3769 -: Октомври 07, 2009, 09:11:00 pm »
Сега гледах My life in ruins и се смях на една реплика.
Героинята се обръща към колегата си, който е с дълга коса и брадясал една педя и му казва: "Какво се е случило? Да не е пълнолуние?"  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3770 -: Октомври 08, 2009, 09:37:53 am »
Леле, един колега ми прати това.  ;D

http://www.jenite.net/2009/04/horoskop-bez-cenzura.html
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3771 -: Октомври 08, 2009, 09:48:53 am »
  има ги изцелия нет и не съм сигурна, че това е автора :-\

момичета какво става венера още не е във везни,  а се почна аз имам това, аз имам онова- форумът е заприличал на лексикон
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 09:54:29 am от Kaya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #3772 -: Октомври 08, 2009, 10:02:37 am »

момичета какво става венера още не е във везни,  а се почна аз имам това, аз имам онова- форумът е заприличал на лексикон

Може да пуснем тема с анкета - какви мъже харесвате, едната да е според Слънце, другата според Марс.   ;D ;D  :P ...който харесва мъже де  8)

*

Helo

« Отговор #3773 -: Октомври 08, 2009, 10:04:59 am »

момичета какво става венера още не е във везни,  а се почна аз имам това, аз имам онова- форумът е заприличал на лексикон

Може да пуснем тема с анкета - какви мъже харесвате, едната да е според Слънце, другата според Марс.   ;D ;D  :P ...който харесва мъже де  8)

Идеята ми харесва. Нека всяка каже какви мъже харесва - чувствителни, романтични, мачовци, потни, брадясали, каращи мотор рокери, домошари, опасни и магнетични мъже, такива, от които струи секс!  ;D

И после да каже къде и е Марс, дали е ретрограден и какви аспекти има.
И за Слънцето.

Нека темата бъде една за Слънцето и Марс.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3774 -: Октомври 08, 2009, 11:08:09 am »
а една тема за астрологията в астрофорум няма да е зле :P
тема от типа къде ми е венерата не обогатява останалите участници с някакво есенциално знание по въпросите на  астроогията, а само с клюкарското
ще дам пример:  на Aurora Borealis  венерата, ако се  не лъжа е в съвпад с нептун   това е много интересно положение обикновено  венера в "здрави" отношения с нептун дава много бракове и честа смяна на партньорите ( и 100 още други зависимости); това е много интересно положение  и позиция на венера в радикса, което оказва влияние върху м/у личностните отношения, но някой да разбра какви са  нейните ?

анкетите са информативни, съгласна съм, но ако информацията от тях се интерпретира, а не да се пускат все нови и нови теми, които извадени от контекста и без "споделяне" на усещанията на притежателя имат  едва числова стойност
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 11:12:57 am от Kaya »

*

Skarlet

« Отговор #3775 -: Октомври 08, 2009, 11:20:35 am »
а една тема за астрологията в астрофорум няма да е зле :P
тема от типа къде ми е венерата не обогатява останалите участници с някакво есенциално знание по въпросите на  астроогията

Аз тотално се обърках вече във форума.Затова и не пиша,само гласувах. Такава Африка отдавна не е било тук.  :)

Остава да пусна една тема:" Къде ви е Хуя?"   :P

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3776 -: Октомври 08, 2009, 11:34:41 am »
Хахахахаахах  ;D
The Tea Party
Jeff Martin

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3777 -: Октомври 08, 2009, 11:37:55 am »
Остава да пусна една тема:" Къде ви е Хуя?"   :P

aaaaaaaaaaaaaa, aз вече за моята *уя се похвалих, че ми е натално в/у венерата- с една дума баш на място ;D

*

missKapriz

« Отговор #3778 -: Октомври 08, 2009, 11:39:58 am »
Цитат
Остава да пусна една тема:" Къде ви е Хуя?"   Плезещ се

На това може много интересни отговори да се дадат :P
Иначе  наистина голяма каша забъркахме,голяма статистика ::)Май щеше да е по-добре всеки да си направи по една лична страница с картата вътре и там да обяснява как усеща планетите си според знак,дом и аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3779 -: Октомври 08, 2009, 01:01:27 pm »
Леле, един колега ми прати това.  ;D

http://www.jenite.net/2009/04/horoskop-bez-cenzura.html

За Овенките:
"Падат си по брадати и космати мъже".  ;D

Е, изобщо не е вярно, поне при мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.