Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849695 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:"Говорилня"
« Отговор #3840 -: Октомври 14, 2009, 01:33:31 pm »
Ще има бум-тряс и изпускане на парата, нема как.  :)
На мен ми е малко притеснено също, тъй като ще ми съвпада със светилата, ще прави и квадрат с Уран ... но да се надяваме, че понеже ще е в 9 дом до нещо хубаво да доведе. То какво друго ни остава, освен да се надяваме.  ::) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3841 -: Октомври 14, 2009, 01:39:50 pm »
Абе ще ходим със сабя на кръста и това е!Да ви кажа честно вече ми омръзна от битки,ама пак се задават,че и няколко месеца... :-[

*

Helo

« Отговор #3842 -: Октомври 14, 2009, 05:20:24 pm »
Искам да помоля тези, които хвърлят Таро да зададат два въпроса за мен. Снощи за втори път имах усещането, че някой се опитва да ми направи магия, като първия път не беше само усещане, а първо сънувах сън, че някой се опитва да ме убие, после интуицията ми се намеси в съня и ме предупреди да бягам, а накрая се събудих и устната ми се поду по странен начин, по който никога преди това не се беше случвало, като се има предвид, че когато на майка ми са и направили една магия в миналото, също е получавала подуване на устната. И двата пъти си мисля за един точно определен човек, който е заподозрян по случая. Снощи имах само усещане, че пак се опитват да ми въздействат. Първият път беше преди няколко седмици.

Бих искала да питате Тарото два въпроса:

1. Правят ли ми магии и магия ли е това, което усещам посред нощ вече втори път?

2. Този за когото си мисля и подозирам, той ли е извършителят, ако отговора на първия въпрос е Да?
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 05:53:39 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #3843 -: Октомври 14, 2009, 06:25:58 pm »

1. Правят ли ми магии и магия ли е това, което усещам посред нощ вече втори път?

2. Този за когото си мисля и подозирам, той ли е извършителят, ако отговора на първия въпрос е Да?

Хело, два пъти теглих карти и двата пъти абсолютно неясни отговори. първият път някви гадости, втория - красоти... явно не е момента сега да питаш  ::)

*

Helo

« Отговор #3844 -: Октомври 14, 2009, 06:33:31 pm »

Хело, два пъти теглих карти и двата пъти абсолютно неясни отговори. първият път някви гадости, втория - красоти... явно не е момента сега да питаш  ::)

Добре, благодаря все пак. Наистина когато и аз тръгна да разплитам нещата по случая все са неясни.

Все едно. Може би, ако е имало магия, лошият ще си получи заслуженото.

Знам за някои екстрасенси, на които им е било възложено да помагат на хората, но вместо това са започнали да вредят на когото им скимне, в резултат на което единят е полудял и е бил вкаран в лудницата, а другият умира, въпреки, че жена му също е екстрасенска - гадателка и лечителка и тя не успява да му помогне. Лошотията им ги убива. И това не е нещо прочетено в книги, а видяно от мои роднини, които са познавали тези екстрасенси лично. Аз също видях едните, ама беше отдавна. А който е вземал повече пари за лечителство, отколкото тези отгоре са му казали, накрая губи пари.

*

veshti4ka

« Отговор #3845 -: Октомври 14, 2009, 06:37:09 pm »
то може и от мене да е  :-[  днес една приятелка ме накара да и хвърля едно таро и такива красоти видях, ама аз от два дни летя из облаците и току не мога да сляза... не винаги съм в кондиция да тълкувам тарото като хората ма да не и кърша хатъра и се навих  ;D  та и в твоя случай може да е така...

нека и друг се пробва - може пък да успее  8)

« Отговор #3846 -: Октомври 14, 2009, 07:26:37 pm »

Хело, картите показват общуване и насочване на лоши мисли. Може би наистина някой би искал да ти навреди, но не мисля, че това е магия. Просто усещаш користта му/й.

Не излезна фигура, но подредбата означава, че това те е изкарало от равновесие.

Попитай някой от следващите дни, ако това продължава да е актуално за теб. Ще направим и хорар, че сега Луната ще прави само опозиция на Нептун и може информацията пак да не е ясна.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3847 -: Октомври 14, 2009, 07:38:58 pm »

Хело, картите показват общуване и насочване на лоши мисли. Може би наистина някой би искал да ти навреди, но не мисля, че това е магия. Просто усещаш користта му/й.

Определено мисля, че този вариант може да е истината.

Заподозряната е със силно влияние на Плутон и асцендент Скорпион и може влиянието и да е силно и затова да го усещам. Но е факт, че се случи нещо странно - след като се събудих първия път (и двата пъти случката е късно през нощта - 3 часа, а по принцип не се будя през нощта) устната ми се поду от едната страна по много странен начин и никога не ми се беше случвало нещо подобно. След може би няколко часа опити да се защитя и пречистя, подутината се махна. Не изключва насекомо да ме е ухапало, но и на майка ми и се е случвало нещо подобно преди време, когато са и направили магия.

Хело,аз да ти кажа честно,на такива магии много не вярвам,но ако това те успокои,мога да ти кажа,че да искат да те убият или да умреш на сън не е лошо.Умира ти злото! ;)

Умирането насън може да е умиране на старата личност и стария начин на живот и започване на нов начин на живот, някаква промяна. Аз преди години сънувах, че един човекоядец ме убива. Сънувах, че замахва с ръка към мен и после се събуждам и приех, че в съня ме е убил. След това наистина живота ми се промени - приеха ме да следвам, преместихме се да живеем на ново място, което не е нещо ново, защото имам управител на 4-ти дом Водолей. И струва ми се, че и аз се промених. Ама аз си се променям периодично.

Все едно. Важното е, че този сън беляза една голяма промяна в моя живот.

Но този сън беше нещо напълно различно и интуицията ми се намеси и директно ме предупреди да бягам, а не да се бия. След това се събудих с усилие.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 07:54:07 pm от Helo »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3848 -: Октомври 14, 2009, 09:44:43 pm »
Aurora Borealis , хари потър заслужава ли си?тази серия
че аз малко не съм баш фен :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #3849 -: Октомври 14, 2009, 09:47:44 pm »
Aurora Borealis , хари потър заслужава ли си?тази серия
че аз малко не съм баш фен :-\

И аз не съм фен. Но тази серия е по-мрачна, героите са по-големи и вече не изглежда като детско филмче.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3850 -: Октомври 14, 2009, 10:28:59 pm »
Мале, вие забелязали ли сте колко време Марс ще бъде в Лъв?! Чак до юни догодина. Как ще го издържим там си нямам на идея.
Хайде дано да даде сила и воля на тия, които се нуждаят да действат и да се погрижат за реализиране на плановете си.  :)

Забелязала съм и още как. Хем ще е в 10 дом,хем в съвпад с Уран,хем в квадрат с Марс.При мен ще е много весело.  ;D

един лаишки въпрос- след като е в лъв марс, значи ще е в опозиция на наталният ми във водолей, нали така, и то почти цяла година..затова ли напоследък съм станала по- агресивна!!? :o ???...дано да не убия някого до юни  :D

Не,не мога вече...Убих се от смях!И мен от туй ме е страх-да не утрепем некой... ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #3851 -: Октомври 14, 2009, 10:40:07 pm »
един лаишки въпрос- след като е в лъв марс, значи ще е в опозиция на наталният ми във водолей, нали така, и то почти цяла година..затова ли напоследък съм станала по- агресивна!!? :o ???...дано да не убия някого до юни  :D

Споко, аз никого не убих и мен не ме убиха при марсовата квадратура наскоро. Транзитен Марс в Рак ми съвпадна с Юпитер на купсипадата на 8-ми дом, а Юпитер управлява асцендента. Натално Юпитер прави квадрат с Марс във Везни. Дълго отлагани въпроси намериха кардинално разрешение, но слаба богу, нямаше жертви и пострадали. ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3852 -: Октомври 15, 2009, 10:45:49 am »
Чета сега за неподвижните звезди. Имам въпрос, ако някой е запознат?
Спика се посочва като най-ярката звезда на съзвездието Дева. В астро.ком обаче ми я дава разположена във Везни. Имате ли някаква идея на какво се дължи?
При другите не забелязвам разминаване, поне до тук, което прочетох и сверявах.

;D Ето го и отговора: Спика-алфа от Дева е на 23 градуса 42 минути от Везни (1990г.).През 1950 г. е на 23гр. и 08 минути,т.е. за 10 години изминава около 8,5 минути.

Имам съвпад на Венера със Сириус /най-ярката на небето/.  :) Някой с подобно положение в картата и да е забелязал влиянието й? Знам, че само допълват картината, но днес ми станаха любопитни, покрай обсъжданията в съседна тема и затова се зарових.    
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 11:31:25 am от sunrain »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3853 -: Октомври 15, 2009, 12:04:32 pm »
Ами съзвездие и знак са две различни неща(дори и по размер)-първото се ползва от астрономията,второто от астрологията  ;)
Т.е. гледа се къде е проекцията на звездите от съзвездията върху знаците  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3854 -: Октомври 15, 2009, 12:15:30 pm »
Синухе, благодаря.  :) Не е да не го знам, но така е като се залага повече на астрология без да си припомниш знанията по астрономия. Добре, че в училище имахме уроци, а и си пазя учебника. Сега е момента.  :) Тия неподвижни звездички неслучайно се появи на хоризонта и си свършиха работата.  ;D   

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3855 -: Октомври 15, 2009, 12:28:54 pm »
А ти какво проявление очакваш от съвпада на Сатурн със Сириус?

Може да го тълкуваш отвъд традицията,не знам защо ми дойде -може да означава че имаш някакъв Дух закрилник от твоите предци, който те пази или че унаследяваш някаква духовна мисия,задача от такъв.

*

Helo

« Отговор #3856 -: Октомври 15, 2009, 01:04:14 pm »
Звездата Алдебаран на колко градуса в Телец се намира? Ако приемем, че е на 8 градуса в Близнаци, то тя ми е само на два градуса разстояние от СЛВ, който ми е на 6 градуса в Близнаци.

На мен звездата Алгол ми е в почти точен съвпад със Слънцето. Ще умра от обезглавяване!  :o Ама така е, като ще ставаме безсмъртни, накрая ще се бием като шотландския боец Дънкан Маклауд и ще си режем главите, за да останат малко хора.

Пък отсрещната Антарес, която е на 8 градуса в Стрелец и означавало лошо предзнаменование и нещо опасно и съдбоносно, смъртна опасност. Уран ми е на 12 градуса в Стрелец и са също в съвпад. Значи ненадейно и неочаквано може да ми отрежат главата.  :(
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 01:10:35 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #3857 -: Октомври 15, 2009, 01:19:18 pm »
;D ;D ;D
Ами как така ще убиеш безсмъртен? Няма никаква логика в това.

Като му отрежеш главата той умира, не знаеш ли?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3858 -: Октомври 15, 2009, 02:52:02 pm »
Случайно някой да знае втория зъб горе вляво кой му е планетния управител. Че нещо се напъва напоследък да се разделя с мен този зъб и се питах, на коя пък планета така съм накривила феса, та мъчи да избега?
За протокола например Плутон още изобщо не ми е избил в устата. Нямам ни един мъдрец, ни даже зачатък на такъв, а съм далеч от младенческата възраст. Ма се размислям, дали не е почнал да се бута откъмто предните зъби, та да си разчиства място. >:(
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

veshti4ka

« Отговор #3859 -: Октомври 15, 2009, 02:58:44 pm »
Случайно някой да знае втория зъб горе вляво кой му е планетния управител. Че нещо се напъва напоследък да се разделя с мен този зъб и се питах, на коя пък планета така съм накривила феса, та мъчи да избега?
За протокола например Плутон още изобщо не ми е избил в устата. Нямам ни един мъдрец, ни даже зачатък на такъв, а съм далеч от младенческата възраст. Ма се размислям, дали не е почнал да се бута откъмто предните зъби, та да си разчиства място. >:(

според енергийната медицина, втори горе /няма значение дали е ляво или дясно/ се свързва със сърцето. не зная кой му е планетният управител, но явно имаш сърдечен проблем, който е свързан първо със сърдечните работи и после е рефлектирал върху сърдечен меридиан и оттам върху зъбите, които могат да заболеят преди изобщо да си усетила болка във областта за която отговаря даден зъб...