Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847547 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #3860 -: Октомври 15, 2009, 03:03:41 pm »

според енергийната медицина, втори горе /няма значение дали е ляво или дясно/ се свързва със сърцето. не зная кой му е планетният управител, но явно имаш сърдечен проблем, който е свързан първо със сърдечните работи и после е рефлектирал върху сърдечен меридиан и оттам върху зъбите, които могат да заболеят преди изобщо да си усетила болка във областта за която отговаря даден зъб...

Тази информация от книгата "Твоето тяло казва обичай се" ли е?

*

veshti4ka

« Отговор #3861 -: Октомври 15, 2009, 03:04:53 pm »

според енергийната медицина, втори горе /няма значение дали е ляво или дясно/ се свързва със сърцето. не зная кой му е планетният управител, но явно имаш сърдечен проблем, който е свързан първо със сърдечните работи и после е рефлектирал върху сърдечен меридиан и оттам върху зъбите, които могат да заболеят преди изобщо да си усетила болка във областта за която отговаря даден зъб...

не Хело, от "Енергийна медицина" и доста практика е  ;) :P ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3862 -: Октомври 15, 2009, 03:08:44 pm »
Направо ми отнесе главата  :o Благодаря ти! Имам много за какво да си мисля... ???
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #3863 -: Октомври 15, 2009, 03:27:00 pm »

не Хело, от "Енергийна медицина" и доста практика е  ;) :P ::)

Лична практика? Ти как практикуваш това?

*

Skarlet

« Отговор #3864 -: Октомври 15, 2009, 03:29:04 pm »
Случайно някой да знае втория зъб горе вляво кой му е планетния управител. Че нещо се напъва напоследък да се разделя с мен този зъб и се питах, на коя пък планета така съм накривила феса, та мъчи да избега?
За протокола например Плутон още изобщо не ми е избил в устата. Нямам ни един мъдрец, ни даже зачатък на такъв, а съм далеч от младенческата възраст. Ма се размислям, дали не е почнал да се бута откъмто предните зъби, та да си разчиства място. >:(

На горната челюст и съответно зъби планетния управител е Марс.

*

veshti4ka

« Отговор #3865 -: Октомври 15, 2009, 03:34:33 pm »
Лична практика? Ти как практикуваш това?

наблюдение, анализи, разговори, практика върху себе си, практика върху околните, четене на много литература по въпроса, отсяване на същностната част от купищата писания по темите, интуиция и не на последно място желание да се занимаваш с това  8)

*

Skarlet

« Отговор #3866 -: Октомври 15, 2009, 04:11:39 pm »
Кой каза,че астрологията не работи и щял да си хвърля астрологичните букварчета???? Днес е точния съвпад на Марс с нат. Венера и МЦ / и Слънчевото затъмнение там/. Така ме изненадаха,че забравих откъде се обаждат и пак питах. Аз друго си чакам, но какво да правя. А върви се крий после и работи в прикритие с този Уран в 10 дом.  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3867 -: Октомври 15, 2009, 04:23:22 pm »
Ай сега и ти да ме довършиш  :D Аз нали точно днес обяснявах, че от Марс в Лъв лошо не чакам  :-X
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #3868 -: Октомври 15, 2009, 04:41:38 pm »
Кой каза,че астрологията не работи и щял да си хвърля астрологичните букварчета???? Днес е точния съвпад на Марс с нат. Венера и МЦ / и Слънчевото затъмнение там/. Така ме изненадаха,че забравих откъде се обаждат и пак питах. Аз друго си чакам, но какво да правя. А върви се крий после и работи в прикритие с този Уран в 10 дом.  :-\

? нещо се е включило по 10 дом и Венерата ти ли във връзка със затъмнението ли?

*

veshti4ka

« Отговор #3869 -: Октомври 15, 2009, 04:44:49 pm »
Ай сега и ти да ме довършиш  :D Аз нали точно днес обяснявах, че от Марс в Лъв лошо не чакам  :-X

ако не се лъжа, то лъв респективно Слънцето отговаря за сърцето нали?  ???  така нещата се навързват   ::)

ако е така то трябва да канализираш агресията/енергията по различен начин ако е възможно, а не в сърдечни проблеми  ;)  клатенето на зъба визира разклатено положение със сърдечен партньор и евентуална раздяла, която зрее у теб или пък е налице и много силно ти е повлияла...  определено имаш нужда от изясняване на дадено положение и обмисляне на нещата и май е нужно някакво решение от твоя страна...

реалните ситуации адски много влияят на физическото ни здраве и реално те са виновниците за влошеното ни здраве. колкото и да не ги усещаме като причинители на болест или неразположение, на вътрешно емоционално ниво те ни тровят /когато са неразрешени или неосъзнати/ и в един момент ни разболяват. но първо страдат личните ни енергетики, отслабват меридианите ни, чакрите ни се затлачват от негативни емоции и на финала имаме един болен организъм...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3870 -: Октомври 15, 2009, 05:10:24 pm »
За протокола например Плутон още изобщо не ми е избил в устата. Нямам ни един мъдрец,

По Сатурн са мъдреците. При мен доста рано излязоха ще им се не види, а и на други около мен гледам също така, но ти не се коси, щото и с тях после проблеми .. да лекуваш, не ти и трябва.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #3871 -: Октомври 15, 2009, 06:31:26 pm »

? нещо се е включило по 10 дом и Венерата ти ли във връзка със затъмнението ли?

Да,включи се от две места за един ден. Просто днешният ден повлече крак. Транзитният Марс е в съвпад с точката на затъмнението и наталната Венера на МЦ. С навлизането на Марс в Лъв ще се активизира всичко по 10 дом. Явно натам отиват нещата. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3872 -: Октомври 15, 2009, 06:42:47 pm »
Хубави новини да се чуват. Само така.  :)

Попаднах на интересна информация. В книгата "Зодиак и здраве" /незнам дали някой я е чел/ пише:

"При мъжкия хороскоп петият дом и планетите в него имат отношение към първото дете, седмият дом е свързан с второто дете, деветият с третото и т.н. В женския хороскоп първото дете е свързано с четвърти дом, второто - с шести и т.н."

За първи път чета подобно нещо. Вие срещали ли сте други източници, където се разглеждат по този начин нещата и имате ли наблюдения?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #3873 -: Октомври 15, 2009, 07:09:30 pm »
Да,аз съм го срещала,но убий ме,не помня сега къде.Беше в една от книгите ми,а те са на избрани автори. Но мисля,че в мъжкия хороскоп децата започваха от 4 дом,6,8 и т.н. / ако не греша /. Айде,че започва "Перла" .  ;D

« Отговор #3874 -: Октомври 15, 2009, 10:01:15 pm »
Да,аз съм го срещала,но убий ме,не помня сега къде.Беше в една от книгите ми,а те са на избрани автори. Но мисля,че в мъжкия хороскоп децата започваха от 4 дом,6,8 и т.н. / ако не греша /. Айде,че започва "Перла" .  ;D

Аз съм чувала, че първото е по 11-ти - един вид 5-ти от 7-ми. Децата на партньорката.  ;) ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3875 -: Октомври 16, 2009, 04:24:00 pm »
симпатични прозрения за зодиите   аз лично се смях с глас на някои :http://www.bemyastrologer.com/sun_sign_downside.html
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 04:37:51 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3876 -: Октомври 16, 2009, 05:10:53 pm »
Мда,тънко са показали някои коронни номерца за зодията и не само,заслужава си да се прочете,хумора е добър  :)

На какво най-много се смях за знака си:

Capricorn

" A Capricorn invented the term chef's surprise.

You are slow to anger because you consider yourself so superior to the rest of humanity that you rarely lower yourself to hold a two-sided conversation.;D

А завършека беше леко нескромен,но си е вярно де :-[ :P

"Once you reconcile your emotional needs with your drive to succeed, nothing on Earth can stop you.In an argument there isn't a sign in the Universe that can top you."

« Отговор #3877 -: Октомври 16, 2009, 06:22:37 pm »
 ;D ;D ;D - Хееее, нали сме кози -  ;D ;D ;D - ще си се катерим и ще сме на върха, кво като има орли - те не са хора... ;D ;D ;D.

*

Nebesna

« Отговор #3878 -: Октомври 16, 2009, 08:31:32 pm »
Дъщеричката на Бербатов се е родила вчера в 7,50 сутринта. Ако беше позакъсняла с 1 ден, Слънцето щеше да бъде в съвпад с щастливата звезда Спика.
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 09:33:16 pm от Небесна »

*

Helo

« Отговор #3879 -: Октомври 16, 2009, 09:07:38 pm »
Дъщеричката на Бербатов се е родила вчера в 7,15 сутринта. Ако беше позакъсняла с 1 ден, Слънцето щеше да бъде в съвпад с щастливата звезда Спика.

А пък аз, ако се бях родила половин час по-рано, асценеднета ми щеше да е в съвпад с тази звезда.

Но вместо това се оказва, че трябва да си пазя главата, че може сучайно да ...