Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849393 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3880 -: Октомври 16, 2009, 09:12:42 pm »
Дъщеричката на Бербатов се е родила вчера в 7,15 сутринта. Ако беше позакъсняла с 1 ден, Слънцето щеше да бъде в съвпад с щастливата звезда Спика.

eeee, друго си е да знаеш кога да се родиш  :P. Но пък и си е майсторлък да си избереш родителите.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #3881 -: Октомври 16, 2009, 09:15:12 pm »
Дъщеричката на Бербатов се е родила вчера в 7,15 сутринта. Ако беше позакъсняла с 1 ден, Слънцето щеше да бъде в съвпад с щастливата звезда Спика.

А пък аз, ако се бях родила половин час по-рано, асценеднета ми щеше да е в съвпад с тази звезда.

Моят асц. е в съвпад с нея. До този момент каквото и да ми се е случвало в живота,в последния момент пада нещо от небето и злото ми се разминава.Дай Боже така да е до края на живота ми.
Небесна,аз слушах вчера новините за раждането на бебето.Те споменаха,че се е родило малко преди 8 часа.Сигурна ли си за това,че е 7,15?

*

Helo

« Отговор #3882 -: Октомври 16, 2009, 09:17:08 pm »

А пък аз, ако се бях родила половин час по-рано, асценеднета ми щеше да е в съвпад с тази звезда.

Моят асц. е в съвпад с нея. До този момент каквото и да ми се е случвало в живота,в последния момент пада нещо от небето и злото ми се разминава.Дай Боже така да е до края на живота ми.
Небесна,аз слушах вчера новините за раждането на бебето.Те споменаха,че се е родило малко преди 8 часа.Сигурна ли си за това,че е 7,15?

И при мен е така и въпреки Плутон на асценднета са ми се разминавали лоши неща като инциденти. Пък и още от малка някак имам интуиция за ситуации, в които мога да съм в опасност.

*

Helo

« Отговор #3883 -: Октомври 16, 2009, 09:27:11 pm »
В темата "Книги" Инти е пуснала статия - Талант и професии - руска статия.

Пише ми, че Уиндоус не може да отвори този файл и не мога да прочета статията.

Според вас какъв е проблема?

*

Nebesna

« Отговор #3884 -: Октомври 16, 2009, 09:31:11 pm »
Поправям се. Часът е 7,50.

« Отговор #3885 -: Октомври 16, 2009, 09:33:40 pm »

Нещо във формата е. И на мен не се отваря.

« Отговор #3886 -: Октомври 16, 2009, 09:35:16 pm »
Поправям се. Часът е 7,50.

Ах, хитруша! АСто й е в съвпад на Спика!  :)

*

Skarlet

« Отговор #3887 -: Октомври 16, 2009, 09:38:01 pm »
Естествено,крушата не пада по-далече от дървото.  ;D  ;)

*

Nebesna

« Отговор #3888 -: Октомври 16, 2009, 09:45:56 pm »

Файлът не е текстов документ, а DOCX file. Не само ти не можеш да го отвориш. Спам някакъв. Предполагам Инти не е разбрала, че се е получило така.

*

missKapriz

« Отговор #3889 -: Октомври 16, 2009, 10:01:56 pm »
Цитат
Естествено,крушата не пада по-далече от дървото.  Ухилен  Намигване

Слънце съвпад с Асц,Марс съвпад с МЦ,СЛВ съвпад с ИЦ,йод Сатурн,Нептун,Марс,Тао-квадрат Венера съвпад Сатурн/Плутон/Уран-Кои са аспектите,които показват звездния родител?Дали е добре да коментираме картата на толкова малко детенце?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3890 -: Октомври 16, 2009, 11:38:19 pm »
В моята карта някой видя ли моя звезден родител?!Едва ли може да се разбере току така,на първо четене... :-[

« Отговор #3891 -: Октомври 17, 2009, 12:06:47 am »
   По принцип чела съм някъде, че на малки бебета не е хубаво да се прави хороскоп...Но дали наистина е така, в древността са правили хороскопи на кралските наследници още преди да се родят /ако не се лъжа/...Кое е добро, кое е зло...един Господ знае.
   Но някои неща не можем да си ги нагласим...Синът ми се роди 7 дена по рано, след 18 часа от спукването на водите ми...Но гадното е, понякога доста се притеснявам че оста Асцедент-Десцедент съвпада с Алдебаран и Антарес  -0 гр. :(. Слънцето му, Меркурий и Плутон са в Скорпион. Като при това Плутон е на 29.45 гр. и са в VІ дом /който при мен и при него е доста натоварен/...И за капак Марса му е в съвпад с Десцедента. На 1 гр.от Антарес, а знам, че природата на тази звезда е като на Марса /по-гадна анти-Арес или анти-Марс/...
   Понякога наистина се страхувам и се чудя - що за съдба сме си избрали...

« Отговор #3892 -: Октомври 17, 2009, 12:33:43 am »
    ;D ;D ;D - оооох разсмя ме, трябваше да си Квазимодо ли  ;D ;D ;D.
    Аз лесно не се хващам, просто търся дали при някой има такива влияния и ефекти или дефекти. Все нещо, което да потвърждава писаното...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3893 -: Октомври 17, 2009, 12:35:30 am »
Дейзи,какво се хващаш па ти?!Аз като прочетох за моя Сатурн на Асц-та,откъм 12-ти,в съвпад с Марс,какво изчадие божие трябва да съм.Грозни,ниски,убийци,некакви затвори,заточения/да пази Господ!/,абе най-лошото,което може да се каже за един човек.Да,ама не!До сега никого не съм убила,не съм саможива,нито па проклетия/само на моменти/.На никого не съм изкарала акъла и никой не е избягал с викове в момента,в който ме види,нито па после.На мъжете па въобще... ;)Така че на реалността и на себе си ли да вярвам,или на книгите.
Когато прочетох Гита Мерджанова си помислих,че ако я чете някой по-слабохарактерен на секундата ще се самоубие. ;D

« Отговор #3894 -: Октомври 17, 2009, 12:41:00 am »
   Не можах да разбера, как моя отговор отиде преди твоя пост, след като написаното е свързано с твоя коментар  ??? ??? Странна работа....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3895 -: Октомври 17, 2009, 12:42:27 am »
    Аз лесно не се хващам, просто търся дали при някой има такива влияния и ефекти или дефекти. Все нещо, което да потвърждава писаното...

Чеки,че моя пост го поправих и сега въпроса ти стана предварителен. :)

Квазимодо е меко казано.Направо комплимент!Като ги четях тия,колкото ми е права косицата,съвсем ми се изправи...Аз цял живот се стремя да бъда човек,праведен,социален,а те ме изкараха,че трябва да съм престъпник,при това и грозен.Абе какво да ти разправям мъка голяма! ;D

*

Nebesna

« Отговор #3896 -: Октомври 17, 2009, 01:02:36 am »
   Не можах да разбера, как моя отговор отиде преди твоя пост, след като написаното е свързано с твоя коментар  ??? ??? Странна работа....

И аз не можах да разбера как стана тая работа. ;D ;D ;D
Преди малко като четох поста на Мия беше на предната страница.

« Отговор #3897 -: Октомври 17, 2009, 01:10:20 am »
    Момичета от мен лека нощ и тоо Марс треба некой да го озапти, много се разбунтувал нещо  :)

*

Skarlet

« Отговор #3898 -: Октомври 17, 2009, 09:05:02 am »

Чеки,че моя пост го поправих и сега въпроса ти стана предварителен. :)

Квазимодо е меко казано.Направо комплимент!Като ги четях тия,колкото ми е права косицата,съвсем ми се изправи...Аз цял живот се стремя да бъда човек,праведен,социален,а те ме изкараха,че трябва да съм престъпник,при това и грозен.Абе какво да ти разправям мъка голяма! ;D

Винаги съм го казвала,да го постотня - тълкуванията в книгите и сайтовете са много общи,само за планетите по знак,дом и аспекти. За да навърже човек тълкуването с истината,трябва да се гледат управителите на домовете и цялата карта да не се изпуска от очи. Има толкова много тънкости,ама ....

*

missKapriz

« Отговор #3899 -: Октомври 17, 2009, 09:45:18 am »
Цитат
В моята карта някой видя ли моя звезден родител?!Едва ли може да се разбере току така,на първо четене... Засрамен
Интересно,сега ще гледам по-внимателно дано видя нещо звездно ;)
А за картата на бебето на Бербатов може и от второ четене да го видиш,що трябва да е от първо точно-не съм твърдяла такова нещо :P

Цитат
По принцип чела съм някъде, че на малки бебета не е хубаво да се прави хороскоп...Но дали наистина е така, в древността са правили хороскопи на кралските наследници още преди да се родят /ако не се лъжа/.
И аз съм чувала за това-даже в Китай мисля и до днес е нещо като традиция да се прави хороскоп на новороденото.А също съм чувала,че някои родители се консултират с астролог и избират точна дата и час за секцио.