Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848765 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #3920 -: Октомври 18, 2009, 12:28:33 am »
Небесна,аз може ли да опонирам малкучка?  :-[ Не съм съгласна,че не всеки може да бъде добър медицински астролог. Който наистина иска да се занимава с нея,трябва просто да чете малко повече медицински книги,нищо повече. Това важи и за останалите дялове. Посочи ми един български мунданен астролог и то с историческо или икономическо образование.Аз не ги познавам,но може и друг да каже,ако има инфо.

не говоря за официално образование, а за специализирани познания в областта. Има разлика.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3921 -: Октомври 18, 2009, 12:38:54 am »
Небесна,аз може ли да опонирам малкучка?  :-[ Не съм съгласна,че не всеки може да бъде добър медицински астролог. Който наистина иска да се занимава с нея,трябва просто да чете малко повече медицински книги,нищо повече. Това важи и за останалите дялове. Посочи ми един български мунданен астролог и то с историческо или икономическо образование.Аз не ги познавам,но може и друг да каже,ако има инфо.

ОБЕЩАВАМ утре да ти дам имената на историк-астролог ,който се занимава само с мунданна астрология.
а , за медицинска астрология се доверявам само на завършили доктори. има много такива вече ,които ползват астрология. ;)
щото има и от другите прочели по една книжка и много капацитетни , нооо....когато става дума за здраве според мен АСТРОЛЪГЪТ няма право да говорри от няколко аспекта.може да е това ,може да е онова....
морал ,морал се иска. :) :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3922 -: Октомври 18, 2009, 01:11:34 pm »
историк-астролог ,който се занимава само с мунданна астрология.

Адриана Вотей, без да звучи като реклама.
И не се занимава само с мунданна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3923 -: Октомври 18, 2009, 01:14:38 pm »
Вие изучете основите на астрологията. Но тя не се учи по форуми. Аз съм прочела сума ти книги, докато избера с кои методи да си служа. Освен това има различни дялове на астрологията и трябва да разбереш къде ти е силата.

Например, на човек, нямащ си понятие от медицина трудно би му провървяло в заниманията с медицинска астрология. Така е и с финансовата и с бизнес астрологията. Мунданната изисква много познания по история и икономика. Това са тежки области, изискващи допълнителна специализация в съответната област.

абсолютно и безпрекословно подкрепям написаното. свалям капа на д-р Светла Балтова.практикува и днес като специалист кардиолог в Пловдивската университетска болница и работи и като астролог.много добра астроложка.изнася лекций и в чужбина.може би единствената ,която прави Драконов хороскоп.
Четох нейната книга "Астролгия и астропсихология за всеки "- честно казано възхитена съм.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3924 -: Октомври 18, 2009, 01:53:36 pm »
Драконическите хороскопи не са сложни за правене ( и астрокома ги смята) интерпретацията им е строго в съответствие с радикса  т.е. последователността на знанията се налага да бъде спазена. Както при всяка друга техника  друг въпрос е дали тя предпочита д аги използва в работата си с хората, защото са поредната техника, която отнема време 8)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #3925 -: Октомври 18, 2009, 04:31:47 pm »
Моля,някой да даде Казус или Събитие за обсъждане,нещо свързано с Астрология!
Отговорно заявявам,че повече няма да отворя и чета тема от рода на Кеч,До Лили,За жертвите и т.н Тук стана като в Капалъ чарши!Жалко
Хайде заровете томахавките и да се обединим около астрологията.
Лили,не хаби енергия в словесен двубой без никаква стойност-това е излишно и ненужно според мен.Всеки може да си упражнява красноречието колкото си иска,да си чеши езика,да се надцакваме до безкрай.Но кому е нужно това?!
Когато започнах да влизам във форума тук знаещите активно отговаряха на новобрански въпроси.Сега много въпроси остават без отговори,но за сметка на това теми като Кеч и подобни набъбват като гъби
Жалко отново!
Надявам се все пак  разума да надделее.
Ще кача Казус в едноименната тема.Надявам се на активност

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3926 -: Октомври 18, 2009, 05:28:33 pm »
В темата "Книги" Инти е пуснала статия - Талант и професии - руска статия.

Пише ми, че Уиндоус не може да отвори този файл и не мога да прочета статията.

Според вас какъв е проблема?

Файлът не е текстов документ, а DOCX file. Не само ти не можеш да го отвориш. Спам някакъв. Предполагам Инти не е разбрала, че се е получило така.
docx е стандартното разширение на Word файл в офис пакета 2007 \Виста\. По-старите версии на Word, с които работите, не го отварят априори, нужен е конвертор. Като си го инсталирате, ще може да отваряте без проблем и файлове, записани при по-нова версия. Програмката е малка и безвредна и си я има на сайта на Microsoft - Compatibility Pack http://office.microsoft.com/en-us/word/ha100444731033.aspx
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #3927 -: Октомври 18, 2009, 06:29:46 pm »
http://dariknews.bg/city2009.php?city=2

На този линк можете да дадете своя глас в анкетата на Дарик радио "Кой е най-добрият град за живеене в България?"

Има стари снимки с изгледи от различни градове. Аз лично си дръпнах няколко снимки на стара Варна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3928 -: Октомври 18, 2009, 07:53:50 pm »
Сега много въпроси остават без отговори,но за сметка на това теми като Кеч и подобни набъбват като гъби
Жалко отново!

Съжалявам, че е така.
И на мен ми е чудно защо теми като "Кеч" и други подобни никнат като гъби и се ползват с по-голяма популярност от астрологичните. Нито пък инициативата за пускане и множене на такива теми е моя, не са получили и одобрението ми, просто ги подминавам с усмивка.
Но очевидно това му трябва на народа - хляб и зрелища.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #3929 -: Октомври 18, 2009, 07:57:41 pm »
Моля,някой да даде Казус или Събитие за обсъждане,нещо свързано с Астрология!
Отговорно заявявам,че повече няма да отворя и чета тема от рода на Кеч,До Лили,За жертвите и т.н

Не си единствената.Присъединявам се към теб. И не само за темите,а и за много други неща.Чета писанията на хора,които познавам много добре и не мога да повярвам на очите си-лъжи,лъжи и само лъжи. Повдига ми се от лъжи.

*

Helo

« Отговор #3930 -: Октомври 19, 2009, 12:08:10 am »
Защо пилето пресича пътя?

;D         ;D             ;D

Отговори:

Учителката от детската градина: - За да отиде от другата страна на пътя.

Платон: - За свое добро.

Аристотел: - Това е в природата на пилетата - да пресичат пътища.

Карл Маркс: - Исторически неизбежно е.

Садам Хюсеин: - Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него.

Роналд Рейгън: - Забравих.

Хипократ: - Заради излишък на флегма в неговия панкреас.

Мойсей: - И дойде господ от небето и каза на пилетата - ”Пътят ще требва да се прекоси”. И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.

Ричард Никсън: - Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.

Симеон II: - Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!

Бил Клинтън: - Не съм прякъл пътя с това пиле. Какво имате предвид “пиле” Бихте ли дефинирали “пиле” моля?

Фройд: - Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.

Дарвин: - Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.

Исак Нютон: - Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.

Бил Гейтс: - Току що пуснах новата eChicken 2003 която не само че ще пресича пътища, но и ще снася яйца, ще сортира вашите важни документи и ще балансира вашата чекова книжка – и Internet Explorer е непоправима част от eChicken 2003

Айнщайн: - Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.

Хайзенберг: - Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.

Буда: - Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.  

Джордж Буш: - Това е терористичен акт срещу сигурността на САЩ. Внасям предложение Конгресът да увеличи военния бюджет.

Ърнест Хемингуей: - За да умре в дъжда.

Джон Ленън: - Представете си всички пилета пресичащи пътя в мир.

Волтер: - Може и да не се съглася с това което е наравило пилето, но ще защитавам до смърт право му да го направи.

Фокс Мълдър: - Видели сте го да пресича пътя със собствените си очи! Колко още пилета трябва да пресекат за да повярвате?

Джери Фоуъл: - Защото пилето е гей? Не e ли очевидно? Неможете ли да видите голата истина пред вас? Пилето е отивало на “другата страна” Very Happy Така го наричат те – другата страна. Да приятели това пиле е гей. И ако изядете това пиле и вие ще се станете гей. Аз предлагам да бойкотираме тези пилета докато не отхвърлим тази гадост, която либералните медии замазват с привидно безобидни фрази, като “другата страна”.

Мартин Лутър Кинг младши: - Виждам свят в който всички пилета ще бъдат свободни да пресичат пътищата без да се налага да обясняват мотивите си.

Барбара Уолтърс: - Не ли това интересно? След малко ще слушаме история за пиле. За първи път, стопляща сърцето история за това, как си сменя перата и тръгва за да осъществи своята мечта да пресече пътя.

ДЯДО: - По мое време не питахме защо пилето пресича пътя. Някой ни каза, че го я пресякло и това беше задоволително за нас.

Батето: - Пилето ли пресече пътя? Уволнявам пилето!

Бойко Борисов: - Не искам да се конфронтирам с колегите от останалите правови институции, вече имаме добър синхрон помежду си. Ние хвърляме огромни средства, не спим с месеци, по цели нощи, за да не позволим на пилето да пресече пътя. В един момент, когато вече сме довели нещата до край, и пилето трябва да остане в курника от тази страна на пътя, пилето съвсем свободно пресича пътя с временно разрешение от съда.

Вуте: - Май пропуснах нещо.

Студент - това не сте ни го преподавали на лекция.
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 12:19:09 am от Helo »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3931 -: Октомври 19, 2009, 06:56:17 am »
изумена съм от сутрешното предаване на нова-"здравей България". който може да го гледа ,горещо препоръчвам.

дискусията касае избора на бсп и сергей. а един сладур се обади и нарече бат бойко мута и затвори телефона.немам думи.дебелокож тъпир бил бат серго ;D ;D ;D-ми телец е човека , сатурн го тригонира ;D и комайто бетонира.....лелееее,много изпуснахте.... ;D ;D ;D
лора и милен ще си правят бебе и компютър им прави бебето по снимков материал........ ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #3932 -: Октомври 19, 2009, 08:04:09 am »
изумена съм от сутрешното предаване на нова-"здравей България". който може да го гледа ,горещо препоръчвам.

дискусията касае избора на бсп и сергей. а един сладур се обади и нарече бат бойко мута и затвори телефона.немам думи.дебелокож тъпир бил бат серго ;D ;D ;D-ми телец е човека , сатурн го тригонира ;D и комайто бетонира.....лелееее,много изпуснахте.... ;D ;D ;D
лора и милен ще си правят бебе и компютър им прави бебето по снимков материал........ ;D ;D ;D ;D

Кой каквото си направи сам,никой друг не може да му го направи. А "мутрата" пречи на някои,защото взе да им затяга въженцето около шийката и не могат да си въртят престъпленията. А Сергей го преизбраха,защото ако беше избран нов председател,трябваше партията да се пререгистрира и тогава имаше вероятност да не могат да се пререгистират,понеже вече не са управляващи.Както направиха те с пререгистрацията на сините. Така че,Серго дали е председател или не,няма толкова значение вече. Толкова престъпления не са разкривани за последните 10 години,колкото за последните няколко месеца. И не само това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3933 -: Октомври 19, 2009, 08:12:09 am »
 ;D ;D ;D , безспорен факт! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
току-що разбирам ,че има реабилитация на думичката мутра ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #3934 -: Октомври 19, 2009, 08:30:51 am »
Не, не е реабилитация, затова и е написана в кавички.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3935 -: Октомври 19, 2009, 08:53:39 am »
не ги уважавам и не ги харесвам! и не им се възхищавам! Простички и босички..... :)
имат невероятен усет ,кога да се подчинят и кога да командорят!
всяко чудо е за три дни.
но МУТРИТЕ, дори и облечени във власт НЕ МЕ РЕСПЕКТИРАТ!
има един върховен управител на вселената , от него имам еспект :)
хубава седмица и не ги мисли ,тея работи....
знам ,че много ти се занимава с политика , ама :-[ не е за тебе!
не ми се сърди...... :-*

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3936 -: Октомври 19, 2009, 08:56:13 am »
Чета писанията на хора,които познавам много добре и не мога да повярвам на очите си-лъжи,лъжи и само лъжи. Повдига ми се от лъжи.

Ето с такива думи се напряга обстановката например. Да сложа и аз една усмивка по Везнишки. :) Кой и какво лъже?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3937 -: Октомври 19, 2009, 09:14:57 am »

Така че,Серго дали е председател или не,няма толкова значение вече. Толкова престъпления не са разкривани за последните 10 години,колкото за последните няколко месеца. И не само това.

е тоя hr , ще изяде главата и на сегашните....щото просто не е така! не сме внесли ни от хундорас ,ни от мондорас нови служители ,които да работят по разкриваемоста на престъпленията ,по икономическите въпроси , по здравните , по образованието :) не! и не! те са старите нови муцуни.....
много наивно звучи , последното ти изречение скарлет!
щото когато ми обраха къщата и без извинение ми ебаха майката ,създавайки ми стотици други проблеми , именно заради политически нагласи и манипулаций , точно същия герой беше на власт и точно той ми обеща.....
и знаеш ли какво се случи? >:(
в присъствието на органите на реда ,разпознавайки част от крадените си вещи , един прос арабин ми спука тъпанчето и .........нищооооо , ама нищо!
не ми ги разказвай на мен тея работи ,щото и кътните им зъбки знам! >:( >:( >:(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3938 -: Октомври 19, 2009, 10:57:28 am »
Моят принос:  "Чий път пресече пилето?"

Марайче, последно ще говорим ли за политика или да?  8)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3939 -: Октомври 19, 2009, 02:48:10 pm »
Моят принос:  "Чий път пресече пилето?"

Марайче, последно ще говорим ли за политика или да?  8)

въобще не ми се приказва за политика и политици , щото у нас това е псевдополитика , фалш , лицемерие и бизнес!
аз обаче имам по-различни представи за политиката и те не коренспондират с визията на сегашната /от както съм осъзнат индивид та до ден днешен/.
щото политика е роб на избирателя  , а у нас е господар на избирателя......
що да си дигам кръвното :-\ ;)