Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847010 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:"Говорилня"
« Отговор #3960 -: Октомври 21, 2009, 03:00:08 pm »
и да пусна СЛВ в Козирог да си вее рогата.  >:

Давай,пускай го!  ;D ;D ;D Козирога ще те движи нагоре към върха,тебе Рака те тегли надолу да си стоиш кротко на сигурното.Аааа!  8)
Право си е! Давай, говори ми все така! Някоя и друга ругатня между рогите знайш ли как ми навирва амбицията  ;D ;D ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3961 -: Октомври 21, 2009, 03:19:35 pm »
Много хубаво,виж съдбата на възел в Козирог е да стигнеш на върха на възможностите си-сигурно има още много какво да дадеш,отделно да придобиеш пълна лична власт върху живота и развитието си,а от впечатленията ми само до тук от форума си интересна личност и имаш прекрасното качество да се виждаш обективно  :)

Така че я пусни тая Козичка да си се катери,разбира се на която планина ти си избереш-и не забравяй,че наградата да те озарят високите лъчи на Слънцето,няма нищо общо с тези на ниското  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3962 -: Октомври 21, 2009, 03:40:22 pm »
 по темата при релокация  на едно място извън Бг, където  обичам да ходя ми съвапда АЦ с СВ ичудя   се дали не е добре да си потърся късмета извън пределите:P
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 04:57:29 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #3963 -: Октомври 21, 2009, 04:40:55 pm »

Много хубаво,виж съдбата на възел в Козирог е да стигнеш на върха на възможностите си-сигурно има още много какво да дадеш,отделно да придобиеш пълна лична власт върху живота и развитието си,а от впечатленията ми само до тук от форума си интересна личност и имаш прекрасното качество да се виждаш обективно  :)

А за мен какви са ти впечатленията?  :P

И каква е съдбата на СЛВ в Близнаци в 8-ми дом в съвпад с Хирон? Да приказвам, а може и да пиша много на езотерични или по принцип Скорпионски теми?!

;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3964 -: Октомври 21, 2009, 04:59:55 pm »
Aбе аз нямам кой знае какви дадености в натала си да имам свой бизнес, но все съм била сам юнак на коня (доколкото е възможно де). Имах самостоятелност в решенията дори в единствения случай когато съм била наемен работник. Сега и аз като Дияна искам нещо сигурно ама и да има известна авторитетност и автономия в него. Незнам дали ще ми се получи, че много амбициозно ми се вижда. ;D ;D ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3965 -: Октомври 21, 2009, 08:11:16 pm »
Така че я пусни тая Козичка да си се катери,разбира се на която планина ти си избереш-и не забравяй,че наградата да те озарят високите лъчи на Слънцето,няма нищо общо с тези на ниското  ;)
Ще те държа отговорен някой ден за това обещание, така да знаеш   8).

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3966 -: Октомври 21, 2009, 11:05:15 pm »
По принцип би трябвало да е обратното и планетата да не може да се изяви. Макар, че когато говорим за Уран нищо не се знае.

Хело 6 градуса за възел може и да няма съвпад,още повече пък с Уран-за възлите обикновено се взима до 4 градуса тъй като са точка.Само при някои положение може да се брои съвпад ако е над тия градуси.

И защо да не може да се изявява?  ??? Всяка планета е способна да се изяви,ако ще и всичките да са на ЮЛВ- това са наработени или натоварени качества.В зависимост от притежателят им и неговата кармичния линия през животите е възможно и изкривяване на принципа.Тъй като планета на възел (без значение кой)-е прекалено акцентирана!

Синухе,планета на възел,казваш,че е прекалено акцентирана.Моят Юпитер е на възел,но няма никакви аспекти.Как действа според теб?Намира се в 11-ти,управител на 6-ти.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3967 -: Октомври 22, 2009, 12:16:29 pm »

А за мен какви са ти впечатленията?  :P

И каква е съдбата на СЛВ в Близнаци в 8-ми дом в съвпад с Хирон? Да приказвам, а може и да пиша много на езотерични или по принцип Скорпионски теми?!

;D

Хело да не сме лексикон тука и къде се слагаш все като първа кипра  ;D

А съдбата си я разкодирвай сама...

Синухе,планета на възел,казваш,че е прекалено акцентирана.Моят Юпитер е на възел,но няма никакви аспекти.Как действа според теб?Намира се в 11-ти,управител на 6-ти.

Юпитер на ЮЛВ в 11ти може да даде вродена способност за социално адаптиране,издигане,заемани на високи социални постове в минали животи,произход от знатен род и т.н.

Разбира се много са нещата-но в астрологията се иска мислене,а не готови отговори-така че си го постави като задача и измисли всичките му възможни проявления,а после установи за себе си кое е най-изявено и не противоречи  с останалата част от картата.Планета без мажорни аспекти рядко работи нон стоп като активност,но когато се включи се изявява много свободно.Планета на ЮЛВ  не може обаче да не се изявява-дори и да го правиш несъзнателно,тъй като там е нашето реакционно поведение,а и вероятно нашите недовършени желания и стремежи, така както може при свръхизява от там да изтича рогът на изобилието. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3968 -: Октомври 22, 2009, 12:27:05 pm »
Имам толкова много още да чета и да се самонаблюдавам,че не знам още колко години ще ми трябват.
Благодяря ти,Синухе!На моменти,наистина имам нужда от помощ и я търся от вас...
То май няма и от кой друг...! ;D :-*

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3969 -: Октомври 22, 2009, 10:33:48 pm »
Имам и една хубава новина.Днес ме информираха,че в Англия им съобщили най-официално,че там вече излизали от кризата.При нас се очаквало това да стане юни-юли другата година.
Може да е след транзита на Марс през Лъв. ;D

« Отговор #3970 -: Октомври 22, 2009, 10:43:56 pm »
Аз пък не си усещам по никакъв начин Сатурн в съвпад с ЮЛВ в Рак...в 11-ти  :-\ А Сатурн е в секстил с МАрс и квадрат с Плутон. Може да го разбера при някое от предстоящите лунни затъмнения. А може чак, когато и ако някой ден имам деца.  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3971 -: Октомври 23, 2009, 09:26:00 am »
Аз пък не си усещам по никакъв начин Сатурн в съвпад с ЮЛВ в Рак...в 11-ти  :-\ А Сатурн е в секстил с МАрс и квадрат с Плутон. Може да го разбера при някое от предстоящите лунни затъмнения. А може чак, когато и ако някой ден имам деца.  ::)
Което, като гледах картите, които си постнала в соларната тема (видях ги с огромно закъснение  :-[), може пък и да не е ЧАК толкова далече  ;D. За другото си права, май. И аз разбирам много неща за себе си, като се огледам в картата на сина си. В тона на по-горната препоръка на Синухе например Луната на сина ми е в Козирог, тъй че, кво да го правиш, решено е! Напред към СЛВ  ::). Някои неща не ми харесват, но е факт, че вече ги забелязвам  и се стремя съзнателно да ги отработвам, а това си е напредък. При СЛВ в пети тази тема ще е особено силна при теб. Независимо дали става въпрос за физически или творчески твои "чеда".

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3972 -: Октомври 23, 2009, 02:35:11 pm »
А при моите двама синове ситуацията е много различна. Единия е с Луна в Лъв в 12-ти дом, а при другия Луната е в Близнаци в 10-ти дом.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #3973 -: Октомври 23, 2009, 07:16:46 pm »
Което, като гледах картите, които си постнала в соларната тема (видях ги с огромно закъснение  :-[), може пък и да не е ЧАК толкова далече  ;D. За другото си права, май. И аз разбирам много неща за себе си, като се огледам в картата на сина си. В тона на по-горната препоръка на Синухе например Луната на сина ми е в Козирог, тъй че, кво да го правиш, решено е! Напред към СЛВ  ::). Някои неща не ми харесват, но е факт, че вече ги забелязвам  и се стремя съзнателно да ги отработвам, а това си е напредък. При СЛВ в пети тази тема ще е особено силна при теб. Независимо дали става въпрос за физически или творчески твои "чеда".

Благодаря за коментара, Diyana!  :)

*

veshti4ka

« Отговор #3974 -: Октомври 23, 2009, 08:29:17 pm »
аз кат Мара Ситната да обявя на всеослушание, че излезе от печат книгата на Кабалита "Нумерология на древните магове"  ;D  да и е честита и ши чакаме и ощееееееееееееееее  :P

http://kaballa.wordpress.com/

« Отговор #3975 -: Октомври 23, 2009, 08:49:45 pm »
Оооо, Браво на Кабала и на теб, Вещичке, че поста линк  ;)!

*

Skarlet

« Отговор #3976 -: Октомври 23, 2009, 09:08:33 pm »
Мдааам,аз вече навсякъде честитих,но ще се потретя и почетвъртя и тук - да ти е честита първата книга, Кабала!  ;D

*

Helo

« Отговор #3977 -: Октомври 23, 2009, 09:44:42 pm »
Мдааам,аз вече навсякъде честитих,но ще се потретя и почетвъртя и тук - да ти е честита първата книга, Кабала!  ;D

Тя пише ли в този форум?

*

Skarlet

« Отговор #3978 -: Октомври 23, 2009, 10:02:59 pm »

Тя пише ли в този форум?

Пише,но рядко. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3580.420.html  В темата за вродените аномалии е писала.  :) 

*

Helo

« Отговор #3979 -: Октомври 23, 2009, 10:08:31 pm »