Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848325 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:"Говорилня"
« Отговор #4080 -: Октомври 30, 2009, 09:01:12 pm »
Всъщност всякакви земни грижи и дела свързани с адаптацията ни (Луна) не са подходящи за духовните лъчи на Слънцето

Ти изрази много точно как се чувства моето натално Слънце в съвпад с натална Луна.

Имам много близък с този аспект в четвърти, в Телец, е с Асц. Козирог. Чужди са му традиционните предразсъдъци за типично мъжка и типично женска роля/работа. Изключителна вътрешна стабилност и единство между воля и чувства. Консистентност. Обаче, има огромен проблем с делегирането. Всичко си върши сам. И само на себе си вярва на 100%. А ако не дай си боже ти даде задача, е адски досадно - първо направи А, после Б и т.н. Включително инструктаж от типа, включи си компютъра, после си набери паролата, и т.н. И пак го гложди, че може би е било по-добре да си го свърши сам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4081 -: Октомври 30, 2009, 09:03:47 pm »
Не зная да се смея ли,да плача ли вече,но утре пак съм на интервю...Шило в торба не стои. :D

Ооо, стискам палци! Ново начинане при марсов възврат - класика! УСПЕХ!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4082 -: Октомври 30, 2009, 09:06:33 pm »
Не зная да се смея ли,да плача ли вече,но утре пак съм на интервю...Шило в торба не стои. :D

Ооо, стискам палци! Ново начинане при марсов възврат - класика! УСПЕХ!

Благодаря ти,Аурора!Вярваш ли ми,че не смея и да си помисля,каквото и да е.Душата ми е свита.Не мога да издържам вече на сегашната ми работа.Последен шанс за нормална промяна...

*

Nebesna

« Отговор #4083 -: Октомври 30, 2009, 09:08:11 pm »
Всъщност всякакви земни грижи и дела свързани с адаптацията ни (Луна) не са подходящи за духовните лъчи на Слънцето

Ти изрази много точно как се чувства моето натално Слънце в съвпад с натална Луна.

Имам много близък с този аспект в четвърти, в Телец, е с Асц. Козирог. Чужди са му традиционните предразсъдъци за типично мъжка и типично женска роля/работа. Изключителна вътрешна стабилност и единство между воля и чувства. Консистентност. Обаче, има огромен проблем с делегирането. Всичко си върши сам. И само на себе си вярва на 100%. А ако не дай си боже ти даде задача, е адски досадно - първо направи А, после Б и т.н. Включително инструктаж от типа, включи си компютъра, после си набери паролата, и т.н. И пак го гложди, че може би е било по-добре да си го свърши сам.

Имах и аз подобни проблеми. Особено с делегирането.Нямах доверие, че хората могат да свършат работата както трябва, особено, когато аз нося отговорност...Поразчупих този навик едва когато се научих да нося отгтоворност и за грешките на другите. Това е живота....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4084 -: Октомври 30, 2009, 09:12:33 pm »

Не съм сигурен дали е само от съвпада,Асц е оказал сериозно влияние,защото това е типично за всички Козирози в една или друга степен (виждал съм го проявено не само от себе си)...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4085 -: Октомври 30, 2009, 09:29:52 pm »

Утре е събота, бе девойко.
Ако още отначало те юркат да ходиш в събота...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4086 -: Октомври 30, 2009, 09:31:46 pm »

Така е в нашата фирма... ;D ;D ;D

« Отговор #4087 -: Октомври 30, 2009, 09:34:03 pm »

Това ми звучи като ония виц - да не съм луд да им работя на чужденците от първия ден   ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #4088 -: Октомври 30, 2009, 09:41:12 pm »
Абе не така, има си Кодекс, има си работно време, има си допълнително заплащане за извънработно време. Имам приятели скъсаха ги от бач извънредно и без допълнително заплащане - щото още в началото ги видели, че са канарчета.
Значи ако работодателят е коректен, може да те извика в събота, ама да се извини за деня и да се оправдае там с нещо.
Ако се опитва да се прави, че това е най-нормалното нещо в света, после ще дере кожи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4089 -: Октомври 30, 2009, 09:53:38 pm »
Аз в момента имам точен тригон на тр.Сатурн/4-ти/ със Слънце и с Меркурий/11-ти/.Малко ме притеснява квадратурата на тр,Юпитер с натален,ама е разходяща на 4.30.Дали действа още? :(

*

Helo

« Отговор #4090 -: Октомври 30, 2009, 09:59:16 pm »
Ама то си е така, тук вече се говори за мързела като начин на живот, което ме кара да си задам въпроса, за индикаторита на мързела в натала. И като видя в нечия карта да бягам без да се обръщам...

И кои са индикаторите на мързела в картата?

« Отговор #4091 -: Октомври 30, 2009, 10:00:28 pm »
Аспекти на Венера към Юпитер. Тригони или квадрати - няма значение. Наблюдавала съм ги в цялото им многообразие.

*

Nebesna

« Отговор #4092 -: Октомври 30, 2009, 10:02:47 pm »
Аспекти на Венера към Юпитер. Тригони или квадрати - няма значение. Наблюдавала съм ги в цялото им многообразие.

На Юпитер към Луната.
А Нептун към Луната също разпуска.

*

Helo

« Отговор #4093 -: Октомври 30, 2009, 10:04:44 pm »

На мен хем Венера ми е в 7-ми в Телец, което предполага мързел, хем има тригон между нея и Юпитер в 3-ти дом.

Миии .... Мързелива съм, ама не прекалено. Способна съм и на доста упоритост.  ;D

На Юпитер към Луната.

Ми, аз имам и съвпад на Луната с Нептун.

Според вашите данни, аз би трябвало да съм мнооого мързелива.

Но мисля, че успявам да се справя и да не съм чак пък толкова разпусната.  ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #4094 -: Октомври 30, 2009, 10:06:17 pm »
Есента на 2007 ме принудиха да напусна при транзитен Сатурн в десети съвпад с натален Плутон на МС и тригон с натално слънце във втори.
Та не лежте на това ушо.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4095 -: Октомври 30, 2009, 10:07:21 pm »
Ми не знам, защото аз съм с Венера тригон с Юпито и Юпито опозиция на Луната ...а не се спирам / Марс в Дева 2 дом /
Аз мисля, за мързело трябва да гледаме за аспекти на Марса и Луната може би... :-\ :-\ :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4096 -: Октомври 30, 2009, 10:08:20 pm »

Това положение на мен малко ми звучи като "пияна жена-весела къща". ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4097 -: Октомври 30, 2009, 10:08:48 pm »
Някои миже да са по ефективни и чевръсти в работат си и поради това да им остава повече свободно време. ;D ;)

*

abroad

« Отговор #4098 -: Октомври 30, 2009, 10:10:56 pm »
Есента на 2007 ме принудиха да напусна при транзитен Сатурн в десети съвпад с натален Плутон на МС и тригон с натално слънце във втори.
Та не лежте на това ушо.

:o :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4099 -: Октомври 30, 2009, 10:11:13 pm »
Сега се сетих,че скоро ще имам транзит на Нептун върху Луна.Ха-ха-ха....Ако взема да ви ги пиша съвсем несвързани,да знаете от къде е... ;D