Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848187 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4280 -: Ноември 06, 2009, 08:49:38 pm »
абе Хело ти не разбра ли, че аз само от личен опит съветвам  ;D ;D ;D  кат ма подгащи моят апетит и аз ям за да му запуша устата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

а туй диетата си е мръсна дума за мене  :P

Знам, знам... Знам те.  ;D

Тоз Юпитер в 1-ви дом влияе не само положително.  ::)

Разширява не само съзнанието.  ;D

Сигурно затуй и някои го наричат Дупитер.  ::) :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4281 -: Ноември 06, 2009, 08:51:15 pm »
А бе хора, аз вече пробвах да му запуша устата, >:( >:( >:( >:( >:(  ама не става.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #4282 -: Ноември 06, 2009, 08:51:55 pm »
Момичета, дайте някоя диета за отслабване или по-точно нещо за озъптяване на апетита  :( :( :( :( :(

Лелеее, пък да ви се похваля. Откакто Сатурн влезе във Везни ям направо насила, колкото да не умра. Не чувствам глад и смъкнах 3 килограма за 1 седмица. Още на следващия ден от ингреса му във Везни изведнъж ми се "свиха" телесата и хората започнаха да ми казват, че съм отслабнала. Много натежала и подпухнала се чувствах със Сатурн в Дева - май, май си действа върху храносмилането, без значение в кой дом се намира.

*

missKapriz

« Отговор #4283 -: Ноември 06, 2009, 08:55:55 pm »
Цитат
Лелеее, пък да ви се похваля. Откакто Сатурн влезе във Везни ям направо насила, колкото да не умра. Не чувствам глад и смъкнах 3 килограма за 1 седмица. Още на следващия ден от ингреса му във Везни изведнъж ми се "свиха" телесата и хората започнаха да ми казват, че съм отслабнала. Много натежала и подпухнала се чувствах със Сатурн в Дева - май, май си действа върху храносмилането, без значение в кой дом се намира.
Що няма една планета дето и на мен така да ми действ?!.Аман..Мойте много щедри бее-трупат,трупат,...

*

Helo

« Отговор #4284 -: Ноември 06, 2009, 09:05:24 pm »
Мислех си, щом небесните сили ни влияят така, че да зададем даден въпрос в точно определен момент, за да получим правлиния отговор - например в хорарната астрология, значи може би нашия живот се контролира всяка една минута. Толкова за свободния избор!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4285 -: Ноември 06, 2009, 09:05:50 pm »
Аз незнам кой транзит да чакам за да се вталя.  в момента съм 65кг при нормални за мен 55 кг . Лошото е че ги качих след като родих.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

veshti4ka

« Отговор #4286 -: Ноември 06, 2009, 09:14:21 pm »

Сигурно затуй и някои го наричат Дупитер.  ::) :P

бе боли ма дупитера по въпроса  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4287 -: Ноември 06, 2009, 11:28:56 pm »
Лелеее, пък да ви се похваля. Откакто Сатурн влезе във Везни ям направо насила, колкото да не умра. Не чувствам глад и смъкнах 3 килограма за 1 седмица.

Сатурн е в знака на наталния ти Марс, нали?
Да споделя, че и аз бях така, докато транзитираше през Дева в опозиция към наталния ми Марс. Свалих 7 кг без да спазвам никакви диети, просто не ми се ядеше, хранех се насила, колкото да не умра, не чувствах никакъв глад.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4288 -: Ноември 07, 2009, 08:06:18 am »
пък при мен - точно наобратно- при тр. Сатурн Дева върху Марса на Асц хапвах като за
трима, но се движех като за десетина /разбирай ходене пеша всеки ден около 10-15 км./
не ползвам никакъв транспорт освен кракомобила и не съм качила/свалила грам, докато се разхождаше напред назад сатурна, хранех се насила не важи за слънце в стрелец с диспозитор
юпитер в телец, май ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4289 -: Ноември 07, 2009, 08:13:46 am »
как да победим грипа - свински, пилешки и секви невидими, неведоми твари

"Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта."

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4290 -: Ноември 07, 2009, 08:29:54 am »
Момичета, дайте някоя диета за отслабване или по-точно нещо за озъптяване на апетита  :( :( :( :( :(

Знаеш ли, че и аз така се чувствах - как се свивах и как се разпусках за отрицателно време с по 3 кг...Само че го отдадох това положение на Юпитер - с това негово движение ту напред, ту назад...За това сега се радвам, че ще се махне от Водолей, та повече няма да ме бърничка. Щото освен увеличаване на тегло - нищо не ми е донесъл...

« Отговор #4291 -: Ноември 07, 2009, 10:20:29 am »
Колата ми тракаше в задната част. Днес смених ауспуха, защото според баща ми  и майстора проблема беше в него. Е, колата ми продължава да трака!  >:( >:( >:(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4292 -: Ноември 07, 2009, 10:25:21 am »
Днес е архангелова задушница. Бог да прости покойните!

« Отговор #4295 -: Ноември 07, 2009, 11:08:35 am »
Имате ли наблюдения за транзит на Нептун през натална Луна? Една особа освен, че вече от години се е самозабравила имам чувството, че вече не стъпва и по земята  >:(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4296 -: Ноември 07, 2009, 11:27:57 am »
Аурора, сподели какво по-конкретно имаш предвид. Точно преди няколко дни обсъждахме този транзит във връзка с картата на Миа.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #4297 -: Ноември 07, 2009, 12:43:17 pm »
http://www.livenews.bg/news/9603/1

Откриват нови и нови светове....   ;D 

Мир за душите на покойниците днес!

*

Helo

« Отговор #4298 -: Ноември 07, 2009, 01:01:26 pm »

Мир за душите на покойниците днес!

Днес в България и други страни може и да празнуват Архангелова задушница, обаче в други страни в Европа, по-точно в западното християнство, този празник се празнува на 29 септември - около есеннното равноденствие - около 21 септември.  На Архангелов ден се почита преди всичко Св. Архангел Михаил -  ръководителя на архангелите. Затова и в други страни празникът се нарича Michaelmas. Времето на есенното равноденствие е времето, когато има равни по продължителност ден и нощ и времето, когато Слънцето навлиза в знака Везни.
Не е чудно, че Св. Архангел Михаил държи меч и везни в ръцете си.  ;) ;D

http://calendar.dir.bg/inner.php?d=8&month=11&year=2009&cid=&sid=&eid=6681

На някои рисунки в църкви дори е с превръзка на очите - уж, за да претегля безпристрастно душите на мъртвите. Това за какво ви напомня?  ::)

"Архангеловата задушница се основава на вярата ни в безсмъртието на душата и във възкресението на мъртвите. Според думите на Спасителя умрелите не умират в истинския смисъл на думата, а преминават при смъртта си от земния във вечния живот. Затова на тях - вечно живите в Бога - отдаваме почит и признание при всеки помен и на задушниците през годината."

Това ще да е някакъв Плутонов ден.  ::)

« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 01:07:14 pm от Helo »

« Отговор #4299 -: Ноември 07, 2009, 01:02:16 pm »
Аурора, сподели какво по-конкретно имаш предвид. Точно преди няколко дни обсъждахме този транзит във връзка с картата на Миа.

не съм обърнала внимание  ::) Нещо съм разсеяна тия дни. Две нощи не мога да спя като хората по непонятни причини за мен. Будя се по 3-4  пъти.  :'(  :'(  :'( Иначе спя като пън!

Имах предвид, че жената, която наблюдавам е с водолейска Луна в 11д и квадрат към Мерка и Нептун. Много харизматична само дето лъже като циганка. И така пробива напред. Гледах й прогресиите следващите месеци и прогр Луна ще напарви съвпади с нат. Уран, Плутон и опозе на нат Сатурн през Април /а Сатурн управлява нат МС  ;)/. В комбинация с ретроградния трензитен Сатурн в Дева нищо чудно да си получи заслуженото.

Та си виках, дали транзитния Нептун през Луната й няма да я похлъзне и да бъде капката, която ще прелее чашата  ::)