Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851687 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4320 -: Ноември 07, 2009, 06:53:23 pm »
Сетих се аз, ама все пак да питам.  :P
Не е тя, не знам каква прилика намираш. Но може и роуз да се пренесе насам, ако ви липсва лична драма.  :)

И с какво се е прославила сред интернет-астрологичните среди тази Роуз?  ::) ::) ::)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4321 -: Ноември 07, 2009, 07:10:08 pm »
Хело(или Ххххх),поклон пред астрокомпетентността ти,ама спри се... ;DТо няма тема,в която да не се "зачепкаш" с някого...
Прочетох доста за час,ама скорпионското ти жилце стърчи отвсякъде... :P

*

Helo

« Отговор #4322 -: Ноември 07, 2009, 07:15:21 pm »

Прочетох доста за час,ама скорпионското ти жилце стърчи отвсякъде... :P

Щом казваш! Но аз не се заяждам с никого, а просто питам!  ??? ::)

Освен това някои хора искат да се заяждат с мен, ама няма да им мине номера.  ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4323 -: Ноември 07, 2009, 07:20:20 pm »
Хело, да не си вече последователка на Мио*? Тъкмо влизам и се чудя що за клонинги са се навъдили тука... Много сте тантрясали и двамата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #4324 -: Ноември 07, 2009, 07:26:13 pm »
Хело, бре ти дан точиш лиги подир тантрата аааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  тоя твоя Сатурн дето се е цъцнал на суратя ти отпред ще ти изяде главата с по-големите батковци  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #4325 -: Ноември 07, 2009, 07:33:02 pm »
    Аааа Вещичке, Хело май наистина ще тантрася... ;D ;D ;D...Хело, на мен ми намирисва на влюбване...Това твое любопитство ще те впримчи в тантра йога, тантра секса - после ще се чудим Хело, къде забегна, да не те търсим по пещерите  :P. /By the way и на мен ми е любопитно господин Миоджералвомбо как го прави - ама съм се натантрасяла достатъчно/

*

missKapriz

« Отговор #4326 -: Ноември 07, 2009, 07:36:01 pm »
Хело,а и с този Плутон върху Луната ти-да не станеш майка ;D Тантра-мама

*

Helo

« Отговор #4327 -: Ноември 07, 2009, 07:37:45 pm »

Плутон вече не ми е върху Луната. Той все още ми е върху Нептун.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4328 -: Ноември 07, 2009, 07:41:12 pm »
Аурора, аз имам Луна във Водолей и наскоро преживях транзит на Нептун. Никога не съм лъгала. Доколкото разбрах от описанията ти твоята поната има квадрат на Меркурий С Луна и Нептун - оттам идват лъжите. А е много възможно и тя самата да се заблуждава, да не вижда много ясно себе си и така да мами хората, които отстрани са по-обективни.

*

missKapriz

« Отговор #4329 -: Ноември 07, 2009, 07:42:10 pm »
Мойте са в съвпад/Луна и Нептун/, че и аз незнам поради  кой аспект с Плутон родих ;D ;Dтака,че Хело... ::)

*

Nebesna

« Отговор #4330 -: Ноември 07, 2009, 07:44:22 pm »

Плутон вече не ми е върху Луната. Той все още ми е върху Нептун.  ;D

Хело, поиска ли позволение да се идентифицираш с човека, чиято снимка си окичила на аватара, а и си му взаимствала и псевдонима, даже. ....Много е объркващо.....бъди себе си.....кравичката беше по-симпатична.

*

veshti4ka

« Отговор #4331 -: Ноември 07, 2009, 07:46:18 pm »

споко бе жена то се иска време да забременееш и да дойде време да родиш - тамън Плутон ще ти огази и Луната  ;D ;D ;D

само дето жениха ти нещо се е покрил вдън пещери тилилейски и не ще да става татко  ;D ;D ;D 

*

Helo

« Отговор #4332 -: Ноември 07, 2009, 07:54:50 pm »

споко бе жена то се иска време да забременееш и да дойде време да родиш - тамън Плутон ще ти огази и Луната  ;D ;D ;D

само дето жениха ти нещо се е покрил вдън пещери тилилейски и не ще да става татко  ;D ;D ;D 

Нееее, Плутон вече се махна от Луната ми!

« Отговор #4333 -: Ноември 07, 2009, 07:55:13 pm »
Аурора, аз имам Луна във Водолей и наскоро преживях транзит на Нептун. Никога не съм лъгала. Доколкото разбрах от описанията ти твоята поната има квадрат на Меркурий С Луна и Нептун - оттам идват лъжите. А е много възможно и тя самата да се заблуждава, да не вижда много ясно себе си и така да мами хората, които отстрани са по-обективни.

Да, бе, знаеш ли иначе колко е готина! Забавна е, компетентна е. Като се сдоби с влияние, се обгради с безгръбначни, които сама презираше.  ??? И не спира да плете интриги дори към хората, които единствени я разберат, но не са от нейната страна на барикадата. Тя е на принципа "нападението е най-добрата защита".

Иначе е Везнище на 29-тия градус на знака и несапектиран Марс в Дева в 6-ти. Пръщи от енергия. И АС Овен.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #4334 -: Ноември 07, 2009, 08:02:16 pm »
Луна тригон Меркурий-здрав разум,остър,логичен ум,приятни маниери.А в карта на мъж-сполучлив брак и/или умна съпруга ;D

*

Nebesna

« Отговор #4335 -: Ноември 07, 2009, 08:15:30 pm »
Nebesna, а нат. тригонът луна/меркурий какво дава??
обясни на Лилие, че не съм лъжец, щото ме изкара най-големият мошеник. :-[

Хармония между разум и чувства.

« Отговор #4336 -: Ноември 07, 2009, 08:39:53 pm »
Вие тригоните на Луната до колко градуса ги броите?  ::) А и останалите мажорни аспекти на светилата.... :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4337 -: Ноември 07, 2009, 09:02:26 pm »
Вие тригоните на Луната до колко градуса ги броите?  ::) А и останалите мажорни аспекти на светилата.... :)

различно- на луна до 3-4, но ако е близо до стелиум, асц или десц, плутон давам по- голям орбис; но за разлика от луната  слънцето го ползвам с по- голям орбис ( то все пак изминава около 1 гр за денонощие, докато луната повечко)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #4338 -: Ноември 07, 2009, 09:02:55 pm »
Вие тригоните на Луната до колко градуса ги броите?  ::) А и останалите мажорни аспекти на светилата.... :)

Ний не знаем, броим до 10 и обратно. Питай аверките ми - Хело и Лилие.

Лили каза, че няма да се бракува за теб, защото не ви съвпадат биоритмите. Сега кво прайм с теб, а?
 ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4339 -: Ноември 07, 2009, 09:08:03 pm »
обясни на Лилие, че не съм лъжец, щото ме изкара най-големият мошеник. :-[

Не си ли? Дотук все такива са били (по Марс в Риби  ;D), та откъде да съм сигурна, че и ти няма да си същия.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.