Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851031 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4420 -: Ноември 13, 2009, 07:11:07 pm »
Търся жена от форума,живееща в София,която се занимава с плетки :)

Защо задаваш въпроса точно в този астрологичен форум, вместо във форуми като bg-mama или Мама и бебе? Там пишат повече жени.
Или ти трябват терлици, плетени от астроложка?  ::)

Сигурно мислиш, че като носиш терлици, плетени от астроложка по-лесно ще усвояваш астрологичните знания!  ::)
 :P ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4421 -: Ноември 13, 2009, 07:11:40 pm »
Не знаех, че тук има любителки на плетивата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4422 -: Ноември 13, 2009, 07:57:10 pm »

Защо задаваш въпроса точно в този астрологичен форум, вместо във форуми като bg-mama или Мама и бебе? Там пишат повече жени.

Сигурно мислиш, че като носиш терлици, плетени от астроложка по-лесно ще усвояваш астрологичните знания!  ::)

Аз пиша и във форума бг мама.
Но това е темата "говорилня" и тук може да си пишем и за терлици ако искаме.Можеш ако искаш и да ни споделиш какво си "възпроизвел" във WC-то.
Да,ще ми е много приятно,ако някоя жена плете,пък се занимава и с астрология...както аз,да се запознаем.
Аз лично нищо лошо не виждам :)
Ще си имаме 2 теми на разговор.
А ти като не плетеш,защо отговаряш на моя въпрос???? ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4423 -: Ноември 13, 2009, 07:59:41 pm »
Йеееее, Хело-то се появи.  :P :P :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #4424 -: Ноември 13, 2009, 08:07:50 pm »
Йеееее, Хело-то се появи.  :P :P :P

Това повод за радост ли е?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4425 -: Ноември 13, 2009, 08:08:42 pm »
Да седна да плача ли?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #4426 -: Ноември 13, 2009, 08:17:06 pm »

Да,ще ми е много приятно,ако някоя жена плете,пък се занимава и с астрология...както аз,да се запознаем.
Аз лично нищо лошо не виждам :)
Ще си имаме 2 теми на разговор.

Покрай терлиците ще ти направи и хороскоп.  ::) Айде, може и на твоите приятелки, тъщата, балдъзата, синастрия с мъжа ти и предсказване на шансовете да си хванеш заможен и красив любовник.  ::)

Терлицииииии, терлицииииииии, продаваме терлици, плетени от астроложки.

Носенето им значително улеснява усвояването на астрологичните знания. Гарантиран резултат!

Вервайте ми!  ;)

Дори кучето ви ще напредне в астрологията, докато носи нашите терлици. Не ви трябва много акъл. Купете си от нашите терлици, плетени от астроложки и ще се удивите от резултата!

Видна българска астроложка плете терлилици.

Продаваме и терлици от астроложки за стоножки.

« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 08:24:59 pm от . »

*

Skarlet

« Отговор #4427 -: Ноември 13, 2009, 08:18:50 pm »

Не е ставало на въпрос,но щом пита някой аз обичам да плета,да шия дрехи и гоблени. Вярно,последните 2 години се занимавам предимно с астрологията,но обичам и творчеството.  :)   ::)

*

Asol

• 4140
« Отговор #4428 -: Ноември 13, 2009, 08:30:10 pm »
Астрологията си е вид "плетене" ...на аспекти, архетипи че ум да ти зайде, кое, къде, какво и защо ...всеки си избира вида на "плетката" - според "камбанарията"- английски ластик ли ще е или нещо друго, но не трябва да се пропуска дори една "бримка", защото  иначе няма да се получи "плетката" както трябва.  :P

*

Nebesna

« Отговор #4429 -: Ноември 13, 2009, 08:44:56 pm »

Не е ставало на въпрос,но щом пита някой аз обичам да плета,да шия дрехи и гоблени. Вярно,последните 2 години се занимавам предимно с астрологията,но обичам и творчеството.  :)   ::)

Мога да плета терлици и пуловери и чорапи. мога да шия поли, панталони, шлифери, палта....само обувките не мога да си проидвеждам сама...Всичките тези неща се принудих да ги правя в най-голямата криза при големия скок на долара, защото така дрехите ми излизаха 3 пъти по-евтини. Сега вече има всичко по магазините, но ако имах време с удоволствие щях да си изплета топли чорапки за зимата...

*

Skarlet

« Отговор #4430 -: Ноември 13, 2009, 08:49:43 pm »
Плетенето ми действа изключително успокояващо. Не съм го правила заради ценови скок и шок,просто ми доставяше удоволствие. Купувах списания "Бурда" и си шиех хубави рокликчи и други дрешки. Но скоро едва ли пак ще се захвана.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4431 -: Ноември 13, 2009, 08:51:49 pm »
Плетенето ми действа изключително успокояващо. Не съм го правила заради ценови скок и шок,просто ми доставяше удоволствие. Купувах списания "Бурда" и си шиех хубави рокликчи и други дрешки. Но скоро едва ли пак ще се захвана.  ;D

И аз ползвах готови кройки от "Бурда" - бяха много сполучливи.

*

Skarlet

« Отговор #4432 -: Ноември 13, 2009, 08:55:27 pm »
Някои "хора" се гъбаркат с плетивото и астрологията,но на мен ми стана топло на душата от спомена за дните,когато живеех съвсем безгрижно и плетях,шиех .....  ;D 

*

Nebesna

« Отговор #4433 -: Ноември 13, 2009, 09:05:29 pm »

Хело, нима си мислиш, че си неразпознаваема. Това прикритие не ти помага....Стилът, стилът те издава, мила! Както и да се кръстиш, ще те позная.....доколкото успявам да видя, в момента си "точка"

« Отговор #4434 -: Ноември 13, 2009, 09:10:05 pm »
Да и 2383 спама точка точка точка точка точка
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4435 -: Ноември 13, 2009, 09:17:07 pm »
Аз много обичам да шия и харесвам гоблените.Имам няколко,шити преди време,с които се гордея. ;D
За терлици не ме търсете!Не харесвам,а и не нося.Има доста по красиви пантофи или чехли за зимата по магазините. :P

« Отговор #4436 -: Ноември 13, 2009, 09:22:01 pm »
Аз много обичам терлици и термо чорапи за носене в къщи. Крайниците все са ми студени. Като дете баща ми ме питаше дали в мене тече кръв  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #4437 -: Ноември 13, 2009, 09:22:27 pm »

Хело, нима си мислиш, че си неразпознаваема. Това прикритие не ти помага....Стилът, стилът те издава, мила! Както и да се кръстиш, ще те позная.....доколкото успявам да видя, в момента си "точка"

Аз знам, че стилът ми е неподражаем.  ;D

И защо си мислиш, че съм искала да се крия? Аз ако исках да се крия нямаше да можеш да ме разпознаеш.  ;D

Щях да си регистрирам нов профил и да се правя на друг човек.

Най-малкото от факта, че пиша от същия профил е видно, че не се крия.  ???

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4438 -: Ноември 14, 2009, 06:56:34 am »
О, Хело, добре завърнала се. Твоя си работа, ама така и така си си Хело за всички, що не си върнеш пак ника? :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4439 -: Ноември 14, 2009, 04:13:39 pm »
Я да питам по-знаещите.  :-[ Розмарин на печено свинско слага ли се? Да не взема да прекаля с подправките.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.