Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849932 Прегледи
*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Re:"Говорилня"
« Отговор #4480 -: Ноември 19, 2009, 03:27:15 pm »
Аз също бих изчакал хартиения вариант, друго си е ::)
Иначе, Скарлет, защо да те бият че си пуснала линка? От къде ще разберем иначе :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Skarlet

« Отговор #4481 -: Ноември 19, 2009, 09:02:19 pm »
На мен лично ми е все тая дали ще е на хартиен или електронен носител.  ;D А дали е обяснено астрологично,също. Има толкова много литература,че вече ми се чете нещо различно от тълкувания.  ;D Едва утре следобяд ще успея да я отворя,ако ме оставят да я чета.  :P "Ехоооо,Скарлетка,ко праиш ,мила?" И се почва бъра,бъра по скайпа ...... и мина деня.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #4482 -: Ноември 19, 2009, 09:10:10 pm »
зачетох се в тази книга. стигнах до 26 страница. поне до тази страница книгата не е астрологична, а си е чиста психология, но е наистина един нов поглед върху нещата. нов в смисъл систематизирани много неща на едно място. до момента това, което съм прочела мога само да аплодирам Кирчо   :-[ 8) :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4483 -: Ноември 19, 2009, 09:23:20 pm »
Вещичка,  психология добре, но нещо по - конкретно астрологично?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4484 -: Ноември 19, 2009, 09:24:28 pm »
Къде я добара книгата, че я и четеш?  ???

*

Skarlet

« Отговор #4485 -: Ноември 19, 2009, 09:41:55 pm »
Къде я добара книгата, че я и четеш?  ???

Ето ти,златце,линкчето.Тук можеш да научиш как да си я закупиш: http://www.astrohoroscope.info/nova_kniga.php     ;D  :-*

*

Skarlet

« Отговор #4486 -: Ноември 19, 2009, 09:43:18 pm »
зачетох се в тази книга. стигнах до 26 страница. поне до тази страница книгата не е астрологична, а си е чиста психология, но е наистина един нов поглед върху нещата. нов в смисъл систематизирани много неща на едно място. до момента това, което съм прочела мога само да аплодирам Кирчо   :-[ 8) :)

Ох,като те чета и умирам от смях,щот се сещам за рекламата с Марта Вачкова:"Кирееее......."  ;D  ;D  :P  ;D  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #4487 -: Ноември 19, 2009, 09:53:07 pm »

Ох,като те чета и умирам от смях,щот се сещам за рекламата с Марта Вачкова:"Кирееее......."  ;D  ;D  :P  ;D  ;D

ама Скарлетооо, къде те чукат и къде се пукаш хахахахааааааааааааааааа  ;D ;D ;D  с Кирил май сме играли заедно като деца, щот навремето като ходих за една консултация при него и той си спомни, ма аз с моя въртоглав Мерк нещо ми се губи детството  :-\

*

veshti4ka

« Отговор #4488 -: Ноември 19, 2009, 09:55:11 pm »
Кая бе не съм стигнала до астрологията още  ;D  нъл съм писала, че съм на 26 страница и тия дни не се очертава да я допрочета  :P

Кайли, Скарлета ти е дала линка за това как да се добереш до книгата - с смс и я получаваш на мейла си  :)

*

Nebesna

« Отговор #4489 -: Ноември 19, 2009, 10:19:21 pm »
Умрях от смях с циганските приказки на Вещичка. Ето още нещо свежарско.

Робърт Бърнс

Финдли

(преведено на "бургаски")

- Кой лопа тъй посряд нущя?
- Яз лопам - речи Филю.
- Въри си. Яз ни съм такваз!
- Ни си ли!? - речи Филю.

- Си чул ти някуй уйдурма...
- Съм чул ми! - речи Филю.
- Възгеч бе! Въх, чи срамута...
- Ми... срам ма й! - речи Филю.

- Да зема ся да дода вън...
- Ила, де - речи Филю.
- На портата сидиш кат пън.
- Кат пън съм - речи Филю.

- Да флезиш, ама де да знам...
- Да фляза - речи Филю.
- Ши гръмни целия мигдан!
- Ши гръмни - речи Филю.

- Виднъш да скочиш тос дувар...
- Ши скоча! - речи Филю.
- Шта праа дармадан пужар.
- Напрай ма! - речи Филю.

- Шта пусна, ама глей сига...
- Пусни ма! - речи Филю
- Шми висниш утре сигур пак...
- Шти висна! - речи Филю.

- Пък утпудир да си мълчиш!
- Ш` мълча, ми! - речи Филю.
- Оф, ши стисна май учи...
- Стисни ги - речи Филю.

« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 10:51:55 pm от Небесна »

*

Skarlet

« Отговор #4490 -: Ноември 19, 2009, 10:57:41 pm »

ама Скарлетооо, къде те чукат и къде се пукаш хахахахааааааааааааааааа  ;D ;D ;D  с Кирил май сме играли заедно като деца, щот навремето като ходих за една консултация при него и той си спомни, ма аз с моя въртоглав Мерк нещо ми се губи детството  :-\

Мен,скъпа,дето и да ма чукнат,се се пукам кат пуканка.  :P  ;D  Колкото до Мерка,той и моя е некъф мухлясал и ретро.И аз имам бели петна от детство,че и от по-късни години. Вече ма фаща склерозата.  :P Мозъчето кат са умори и помни избирателно.  :)

*

Skarlet

« Отговор #4491 -: Ноември 19, 2009, 11:14:01 pm »
Тъкмо реших да лягам и нещо пак взе да къкри земята под краката ми. Може и да ми се смеете,но от около половин година насам чувствителността ми се е засилила ужасно. Седя си на бюрото и по някое време някъде дълбоко усещам треперенето в недрата на земята. Веднъж даже реших,че си внушавам. След няколко часа научавам,че някъде е тресло. Преди малко пак така. Сега влизам в сайта,дето някой го пусна преди доста време и гледам - сеизмичността на Балканите се е "засилила" застрашително. http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
 Дано се поуспокои,че и без това Венера е още в Скорпион. Айде,лека!  :-*

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4492 -: Ноември 20, 2009, 07:39:20 am »
добро ви утро на всички!имате ли обяснения и бихте ли тълкували какво беше това ,което ми се случи вчера?

около 9:00 сутринта бях в общественна сграда ,в която е абсолютно забранено пушенето.имах работа там ,която вече 9г. ми прави живота черен. там има хора,които имат отрицателна енергия към мен.за тях няма закони ,няма нормативи.....злобни и зависливи същества. докато чаках да ме извикат цигарен дим ,хоризонтално премина на около метър от мен.разтърках очи ,огледах се.нямаше миризма , а дима "пътуваше"към кабинета. след което изведнъж изчезна. не спирам да мисля от вчера какво беше това? :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #4493 -: Ноември 20, 2009, 08:00:58 am »
добро ви утро на всички!имате ли обяснения и бихте ли тълкували какво беше това ,което ми се случи вчера?

около 9:00 сутринта бях в общественна сграда ,в която е абсолютно забранено пушенето.имах работа там ,която вече 9г. ми прави живота черен. там има хора,които имат отрицателна енергия към мен.за тях няма закони ,няма нормативи.....злобни и зависливи същества. докато чаках да ме извикат цигарен дим ,хоризонтално премина на около метър от мен.разтърках очи ,огледах се.нямаше миризма , а дима "пътуваше"към кабинета. след което изведнъж изчезна. не спирам да мисля от вчера какво беше това? :o

че кво чудно има - същество от астрала и съм далеч от мисълта, че е добронамерено  :-X  в държавна институция ангелчета не биха могли да виреят  ;D 

но повече не мога да ти кажа, защото нямам други познания по въпроса  ::)

« Отговор #4494 -: Ноември 20, 2009, 08:24:06 am »

Значи, съвсем спокойно мога да приема тогава това, което се случи със сина ми за реално. Щото още се чудя да си представя, каква ли сянка се е отразила в хола, че да заприлича на дим.  ;D - Явно по-сензитивните хора, все по-често ще виждат такива астрали...А мен тази сутрин ме събуди почукване по ухото, но сякаш на ухото си имах мембрана и това нещо ме почука върху тази мембрана, защото по-скоро усетих вибрация, отколкото допир... ;D...Хораааа, май се побъркваме всички...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4495 -: Ноември 20, 2009, 08:27:59 am »
че кво чудно има - същество от астрала и съм далеч от мисълта, че е добронамерено  :-X  в държавна институция ангелчета не биха могли да виреят  ;D 

но повече не мога да ти кажа, защото нямам други познания по въпроса  ::)

знак е било това и мй е добро!
току-що получих съобщение за удовлетворена молба.много съм щастлива.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4496 -: Ноември 20, 2009, 08:32:35 am »
 Значи, съвсем спокойно мога да приема тогава това, което се случи със сина ми за реално. Щото още се чудя да си представя, каква ли сянка се е отразила в хола, че да заприлича на дим.  ;D - Явно по-сензитивните хора, все по-често ще виждат такива астрали...А мен тази сутрин ме събуди почукване по ухото, но сякаш на ухото си имах мембрана и това нещо ме почука върху тази мембрана, защото по-скоро усетих вибрация, отколкото допир... ;D...Хораааа, май се побъркваме всички...

не само ,че не се побъркваме , ами явно имаме какво да кажем и предадем.трудно е обаче да го осъзнаеме.нужно е да го развиваме.необходимо е ,но и много тежи.....
знаеш ли колко ми е трудно ,когато мога да разчитам мислите и намеренията на другите......
и колко често започвам да получавам инфо ,за неща за които съм си мислела ,че никога няма да разбера.
усещала съм сенки ,виждала съм образи ,но така не ги бях виждала......

*

veshti4ka

« Отговор #4497 -: Ноември 20, 2009, 08:58:57 am »
адаш, с риск да ти попаря ентусиазма, поне според мен ако едно нещо е добро то ти или ще го виждаш като бяла фигура или като светлина... ама тоз пушек нещо хич не ми се връзва с нещо добро. това, че твоите работи са станали добре в тази институция няма нищо общо с факта, че си го видяла. разбираш ли - това са две различни неща... просто навсякъде се подвизават разните му там диванета от други реалности, от астрала и тем подобни привлечени от общата енергетика на населяваната сграда  8)

а за това, че се виждат разни неща - ми нормално е и това в "края на времената"  ;)  още помня как ти видя фигура на някакъв мъж на нашата тераса и после как не можах да мигна от страх цяла вечер  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

тази сутрин на разсъмване видях рептил във вид на жена на сън. пързалях се с кънки и много се забавлявах. обаче с едната ръка държах мобилния и говорех с приятелка, а с другата държах розова чанта и розова плетена жилетчица. по едното време изпльосках жилетката на улицата и я вдигнах и нали знаете как по плетивото се полепят разни сламки и боклучки. и както съм с кънките се облегнах на една стена да си почистя жилетката а насреща ми на една пейка седяха няколко жени. едната ме гледаше в очите с онези издължени рептилски зеници но излъчваше доброта. тя ми каза: "ти си като планета!!!".... това звучеше като похвала, но още не мога да го вдяна де  ;D ;D ;D   ако бях малко по самомнителна щях да си помисля че говори за задника ми  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4498 -: Ноември 20, 2009, 09:03:03 am »
адаш, с риск да ти попаря ентусиазма, поне според мен ако едно нещо е добро то ти или ще го виждаш като бяла фигура или като светлина... ама тоз пушек нещо хич не ми се връзва с нещо добро. това, че твоите работи са станали добре в тази институция няма нищо общо с факта, че си го видяла. разбираш ли - това са две различни неща... просто навсякъде се подвизават разните му там диванета от други реалности, от астрала и тем подобни привлечени от общата енергетика на населяваната сграда  8)

а за това, че се виждат разни неща - ми нормално е и това в "края на времената"  ;)  още помня как ти видя фигура на някакъв мъж на нашата тераса и после как не можах да мигна от страх цяла вечер  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

тази сутрин на разсъмване видях рептил във вид на жена на сън. пързалях се с кънки и много се забавлявах. обаче с едната ръка държах мобилния и говорех с приятелка, а с другата държах розова чанта и розова плетена жилетчица. по едното време изпльосках жилетката на улицата и я вдигнах и нали знаете как по плетивото се полепят разни сламки и боклучки. и както съм с кънките се облегнах на една стена да си почистя жилетката а насреща ми на една пейка седяха няколко жени. едната ме гледаше в очите с онези издължени рептилски зеници но излъчваше доброта. тя ми каза: "ти си като планета!!!".... това звучеше като похвала, но още не мога да го вдяна де  ;D ;D ;D   ако бях малко по самомнителна щях да си помисля че говори за задника ми  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

бяла беше тая работа ,но формата и беше дим.разбираш ли?

*

veshti4ka

« Отговор #4499 -: Ноември 20, 2009, 09:07:08 am »
да бе разбирам те. имаше един форум там едни ясновидци и магове обясняваха тези димове и такива производни /не че помня нещо де/ ама в общи линии хич не бяха ласкави описанията. ако намеря линка ще го пусна тук, да видиш, че има и снимки на такива нещица...