Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850067 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #4500 -: Ноември 20, 2009, 09:16:18 am »
добро ви утро на всички!имате ли обяснения и бихте ли тълкували какво беше това ,което ми се случи вчера?

около 9:00 сутринта бях в общественна сграда ,в която е абсолютно забранено пушенето.имах работа там ,която вече 9г. ми прави живота черен. там има хора,които имат отрицателна енергия към мен.за тях няма закони ,няма нормативи.....злобни и зависливи същества. докато чаках да ме извикат цигарен дим ,хоризонтално премина на около метър от мен.разтърках очи ,огледах се.нямаше миризма , а дима "пътуваше"към кабинета. след което изведнъж изчезна. не спирам да мисля от вчера какво беше това? :o
Ох, Марая като те чета и ми се изправят косите,подобно нещо се случи на моя позната в къщи.В тях не се пуши,излиза в коридора дим в едната посока,връща се обратно няма нищо,викнала съпруга си и той споделя същото,не могли да мигнат цяла нощ.На мен ми изглеждаше невероятно,но те са зрели хора,които не биха си измислили такова нещо.Направо се чудя какво става.

*

veshti4ka

« Отговор #4501 -: Ноември 20, 2009, 09:24:53 am »
адаш те ти линк за тези облачета да си почетеш малко и да ти се изправи косъма малко  ;)

http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=115&start=0

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4502 -: Ноември 20, 2009, 09:40:56 am »
Ох, Марая като те чета и ми се изправят косите,подобно нещо се случи на моя позната в къщи.В тях не се пуши,излиза в коридора дим в едната посока,връща се обратно няма нищо,викнала съпруга си и той споделя същото,не могли да мигнат цяла нощ.На мен ми изглеждаше невероятно,но те са зрели хора,които не биха си измислили такова нещо.Направо се чудя какво става.

аспектите отключват такива неща.по-точно аспектите на хирон. ей сега си говорих с едни блидки приятели от форума и стана ясно ,че хирон прави мн.точен квадрат с моя нептун. имам хирон в 4-ти в риби ,а нептун в 12-ти в скорпион.по натал са в тригон/сепариращ/ до 2гр. ???виж квадрата на водните и кармични домове какви работи прави?!!!тцц,тцц :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4503 -: Ноември 20, 2009, 09:46:17 am »
   Хааа, да ви постна едни снимки с димове, светлини, астрали и други подобни  ;D ;D ;D
- тук някои направо са се намърдали в мозъка ми - как станал тоо номер нямам идея - магия  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4504 -: Ноември 20, 2009, 09:56:11 am »
  Хааа, да ви постна едни снимки с димове, светлини, астрали и други подобни  ;D ;D ;D
- тук някои направо са се намърдали в мозъка ми - как станал тоо номер нямам идея - магия  ;D

нищо няма.... ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4505 -: Ноември 20, 2009, 09:58:42 am »
   Ибааа, това не ще да качва тея снимки....мъча се от одеве насам... :-X

*

Asol

• 4140
« Отговор #4506 -: Ноември 20, 2009, 10:02:28 am »
Наистина нещо не работи тага ...а снимката си е цяла феерия от цветове ...калейдоскоп  :P
Всъщност не си избрала опцията за директен линк към снимката и затова не се визуализира.  Поствам линк, защото  иначе е много голяма.
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 09:23:37 am от Asol »

« Отговор #4507 -: Ноември 20, 2009, 10:22:15 am »
  Ееее, Асол ти ме срази, как го направи тооо номер, откъде взе пък линка.... ;D. Малиии, ама това влезнах и в прикачи да ги сваля съответно, пак не ще...Днес няква планета се е.ава с мен...

*

veshti4ka

« Отговор #4508 -: Ноември 20, 2009, 10:30:23 am »
абе Дейзи, ква е тая *уйня до слепоочието ти  :o :o :o

« Отговор #4509 -: Ноември 20, 2009, 10:39:21 am »
   Ам ха де, как са влезнали пък там.... ;D
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 10:50:00 am от daisy696 »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4510 -: Ноември 20, 2009, 10:43:20 am »
Тъкмо реших да лягам и нещо пак взе да къкри земята под краката ми. Може и да ми се смеете,но от около половин година насам чувствителността ми се е засилила ужасно. Седя си на бюрото и по някое време някъде дълбоко усещам треперенето в недрата на земята. Веднъж даже реших,че си внушавам. След няколко часа научавам,че някъде е тресло. Преди малко пак така.

Абе и аз напоследък често усещам да се разклаща стола и масата на компа и все си мисля, че нещо ми се е сторило.

*

veshti4ka

« Отговор #4511 -: Ноември 20, 2009, 10:43:44 am »
  Ам ха де, как са влезнали пък там.... ;D

малииииии тва мноо странно, ама ни трябва некой светнат по въпроса да го изясни  :(  че тва май не е хич хубаво както пише у оня форум дет му пуснах линка по-горе  >:(

горе в дясно на снимката има нещо като демонски очи  :o :o :o  а върху голата тиква има нещо като лунно затъмнение да е*а  :o :o :o :o :o :o :o :o  а ларвите те се виждат  8)
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 04:57:09 pm от Вещичка »

« Отговор #4512 -: Ноември 20, 2009, 10:44:08 am »
    Само исках да ви ги покажа, след малко ще ги махна, че са дразнещи с тези си размери. Днеска тооо имиджшак ми ги шакна нещо....

« Отговор #4513 -: Ноември 20, 2009, 10:46:08 am »
     ;D ;D ;D Вещичке, ще ме спукаш....Ам нормално мила, всички астрали са се оставили на музиката, докато телата не могат да се надигнат от гъзото си, защото са пияни....Кво искаш пияни астрали денсят .... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #4514 -: Ноември 20, 2009, 10:47:44 am »
- визуализация  - осъразмеряване
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 11:03:18 am от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4515 -: Ноември 20, 2009, 11:05:44 am »
абе адаш , що мислиш ,че непременно са лоши? :o
няма такова нещо. хората са по-лоши от тях.....
аз съм сигурна в осланието.не забравяй ,че съм била много близка с ванга....

*

Asol

• 4140
« Отговор #4516 -: Ноември 20, 2009, 11:14:56 am »
Астрали ли не знам що е, ама явно фотоапарата няма стабилизатор на картината  ::) Иначе се е получил интересен ефект от смесването на визуалните ефекти, които ги има в една дискотека и нефокусираната картина запечатана от един денсещ оператор  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4517 -: Ноември 20, 2009, 11:19:06 am »
Асол,това мислех да допълня :). друго си е да го видиш където няма музика,няма светлинни ефекти....

*

Nebesna

« Отговор #4518 -: Ноември 20, 2009, 09:07:07 pm »
Попаднах на много интересни тестове за интелигентност, но са дългички и трябва доста търпение за да стигнеш до края. Аз нямам време да ги попълня докрай, обаче някой ден като ми остане време с удоволствие бих се позабавлявала.

http://bg.iq-test.eu/

*

missKapriz

« Отговор #4519 -: Ноември 20, 2009, 09:09:30 pm »
Да,много е интересно.Аз съм го правила този преди година.Изпращат и диплома :)