Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849367 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4560 -: Ноември 25, 2009, 12:24:16 am »

Още нещо ме вълнува, не мога да се въздържа. Абе къде ходите, имам чувството, че като вляза и всички изчезват.  ;D

Явно ние сме в други реалности и твоята реалност не винаги съвпада с нашата. Или причината е, че заради ускоряването на времето (нали знаеш - 2012) стават и грешки и времето се ускорява с различна скорост на различни места, а и възприятията на хората се объркват и ей затуй ти виждаш едно и си в едно измерение, докато всички други от форума пишат в друго измерение и само от време на време съвпадат.  ::)

Ето, аз сега случайно те засякох тук, защото аз в момента (най-често вечер) тренирам с ума си и се пренасям в други реалности.  ::)

Цитат
Та много ми е интересна тази работа с ролите как ще убедиш една Венера във Водолей, която има съвсем други нужди, че трябва да маха с черпаците само и само да угоди на мъжа си и връзката им да бъде наречена идеална?

Ми, да накара мъжа си да върти черпаците.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4561 -: Ноември 25, 2009, 12:41:00 am »
Луда работа.  ;D

За черпаците ясно, аз даже смятам мъжете за по-добри готвачи, макар че в тази област определено ми идва отвътре и ми доставя удоволствие.
Въпросът е, че в книгата се казва, че това е женска роля, че така отредила природата и много ме озадачават тия неща, дето ги пише. Затова дадох пример с готвенето.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #4562 -: Ноември 25, 2009, 12:51:00 am »

Въпросът е, че в книгата се казва, че това е женска роля, че така отредила природата и много ме озадачават тия неща, дето ги пише. Затова дадох пример с готвенето.    

А!  ??? Тъй ли пишело в книгата! Хмм  ;) Ще напиша нова книга и в нея ще заявя твърдо, че готвенето е мъжка работа и ще приведа доказателства - езотерични и други за това. Все пак няма причина, поради която на този автор да се вярва повече, отклокото на мен, нали така!  ::)
Само мъжете да не вземат да се възгордеят и да заявят, че не трябва да си похабяват таланта в много готвене и трябва да го правят само в специални случаи, а през останалото време да готвят жените.  ::)
Но по принцип е казано, че в Кали Юга жената ще шета из къщи и ще върти дома.  ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4563 -: Ноември 25, 2009, 12:55:03 am »
Мдам .. както се казва женската работа край няма.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #4564 -: Ноември 25, 2009, 05:31:41 am »
Сънрайн, бе ти чела ли си древногръцка митология  ;)  то в нея митология Афродита само се е чудела с кого да си начеше .... божествената полова система  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  и мен ми е странно, че е планета на брака но уви - 3то измерение планета Земя - странни разсъждения  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а за Венера във водолей - аз имам такава и мноо готвя да знаш  :P  ама дядо Боже кат ми й давал Венера у водолей ми цопнал и Луна в рак - че на 10 дни един път може да се фана да готвя, но готвя за цял отбор /компенсация за дните дет не съм готвила/  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4565 -: Ноември 25, 2009, 05:43:10 am »

И тук искам да ви споделя нещо друго, върху което разсъждавам от дълго време. Просто планетите не действат изолирано. Всяка една влияе, приемайки енергията от друга. Колкото по-висша, толкова по-многопластова и трудна за интерпретиране и точно разграничение на отражението й в реалния живот.

А и неслучайно се смята, че еди коя си планета е висша октава на друга...         

ТОВА СИ МИСЛЯ ОТ НЯКОЛКО ДНИ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4566 -: Ноември 25, 2009, 07:20:46 am »
Сънрайн, аз също имам Венера във Водолей.  Готвя всеки ден, не обичам да е в голямо количество, защото не е полезно, а и няма кой да го яде за втори,трети път.  Салатките много обичам да ги правя. Избирам си най-големия и най-острия нож и нарязвам на тъничко, слагам си подправките,  правя ги с мисълта , че моите салати са уникални.  Когато съвсем ми дойде музата започвам да меся и да пека питки и тутманици. Децата много ги обичат.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4567 -: Ноември 25, 2009, 07:29:41 am »
 ;D Аз си знаех че няма да има нужда да се уча да плета чорапки.
 Кат се пенсионираме, ако сме все още живи, вместо плетки и внуци ще играем покер като тез кипърски баби.........

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2593571

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4568 -: Ноември 25, 2009, 08:35:40 am »
Мари, Вещичка, извинявам се на вашите Венери, просто споделих впечатленията само от една и не е правилно по нея да обобщавам. Примерът беше с готвенето, заради книгата, не беше с цел анализ на Венера във Водолей.  :)

Мари, и аз съм така като теб със салатките. За мен те са уникални произведения.  :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4569 -: Ноември 25, 2009, 08:48:24 am »
Мари, и аз съм така като теб със салатките. За мен те са уникални произведения.  :)

Ама какво са салатките без ракийката  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4570 -: Ноември 25, 2009, 08:58:26 am »
О, прав/а си, нищо не са без подходящото питие!  :-*

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4571 -: Ноември 25, 2009, 09:14:20 am »
Прав, прав... :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4572 -: Ноември 25, 2009, 09:21:32 am »
Ракийката е територия на съпруга. Той си я осигурява и си я пие.
 Преди му правих компания  , но сега въобще не мога да пия алкохол.
 Много нетипично за Слънце в Риби.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4573 -: Ноември 25, 2009, 09:23:31 am »
 ;D  ??? какво му е типичното тогава на рибешкото Слънце - алкохолизма ли ?  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4574 -: Ноември 25, 2009, 09:28:09 am »
Е, не точно алкохолизъм. 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4575 -: Ноември 25, 2009, 09:34:22 am »
За мъжете Риби,зная-не само алкохолизма имат и друг порок...,с "лек" сексуален оттенък... ;D

*

Helo

« Отговор #4576 -: Ноември 25, 2009, 09:58:37 am »
За мъжете Риби,зная-не само алкохолизма имат и друг порок...,с "лек" сексуален оттенък... ;D

Какъв? Чувала съм,че Рибите са перверзни. Ти какво си чувала и така нататък?  ::)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4577 -: Ноември 25, 2009, 10:14:00 am »

Какъв? Чувала съм,че Рибите са перверзни. Ти какво си чувала и така нататък?  ::)

перверзията порокк ли е? ???

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4578 -: Ноември 25, 2009, 10:40:39 am »

перверзията порокк ли е? ???
Не,те просто открито и без задръжки си заявяват какво им се ще в секса.. ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4579 -: Ноември 25, 2009, 10:47:01 am »
Рибите - открити?  :o Не ми се връзва...поне представителите, които познавам.
The Tea Party
Jeff Martin