Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848274 Прегледи
*

abroad

Re:"Говорилня"
« Отговор #4640 -: Ноември 28, 2009, 10:57:05 pm »

*

holanda

« Отговор #4641 -: Ноември 28, 2009, 10:59:58 pm »
:) Домовете в астрологията
така де,тея неща си ги знаех,затова питам за друга гледна точка...но мерси :)

*

missKapriz

« Отговор #4642 -: Ноември 28, 2009, 11:04:34 pm »
Още по трети дом-Свякакви транспортни средства по суша,пътища и улици,посредници и агенти,компютри,софтуер и хардуер,библиотеки,детски градини,слухове,клевети,изпити...

*

holanda

« Отговор #4643 -: Ноември 28, 2009, 11:09:26 pm »
Още по трети дом-Свякакви транспортни средства по суша,пътища и улици,посредници и агенти,компютри,софтуер и хардуер,библиотеки,детски градини,слухове,клевети,изпити...
хммм

тогава натален управител на 5 дом(творчество,деца,любов) в 3 дом в съвпад с управител на 6дом и естествения господар на 3 дом как да си го разтълкувам :).това е аспект в наталната ми карта,не е транзит...  :)

*

veshti4ka

« Отговор #4644 -: Ноември 28, 2009, 11:14:56 pm »
Приятели,

Отдавна обмислям варианта да се оттегля оттук. Този форум се превърна в нещо като любимото ми кафе, където си пиех кафето с усмивка. Напоследък изпитвам неописуемо желание да се оттегля насаме със себе си, което може би е продиктувано от факта, че транзитният Сатурн скоро ще съвпадне с Плутона ми, или пък от интуицията ми. Спокойно, нищо ми няма и няма да ми се случи, просто искам да открия и онова скрито свое Аз, което търся отдавна. Наистина ще ми липсвате всички, защото свикнах с вас и това, което пишете, въпреки че не винаги разбирах от това което пишете ;D ;D ;D

Сигурно понякога ще влизам тук да ви чета, а когато ми писне да седя насаме със себе си може и да се завърна отново. Пожелавам Ви всичко най-хубаво! Нека усмивките не слизат от лицето Ви никога и нека Любовта ви спътства навсякъде!

Обичам Ви!  :-*

П.С. г-н Жином, ако поне малко уважавате този форум, то моля Ви не допускайте повече простотии и простаци да заливат това малко кътче в интернет пространството, което се е превърнало в любим пристан на много хора!  ;)

*

missKapriz

« Отговор #4645 -: Ноември 29, 2009, 12:10:26 am »
Вещичка,ще ми липсват шегите ти!
И аз веднъж си изтрих профила,после реших,че има какво още да науча от тук,но знае ли човек...

п.п.Сатурн прави ингрес в 12 дом-май и аз имам нужда от осамотение повече от всякога.

Пожелавам ти да намериш своето вътрешно АЗ!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #4646 -: Ноември 29, 2009, 11:17:52 am »
можете ли да ми изредите по възможност всичко,което описва 3 дом....Просто не схващам смисъла на Уран,Нептун и Сатyрн в Козирог в 3 дом....

Идеята е,че си проследих 2,6 и 10 дом(от темата за изкуствата) и управител на 6 дом(Нептун)е в 3 дом,управител на К5(водолей) пак там,в 3 ти и се зачудих.Не се виждам като коментатор или редактор или каквото и да било,свързано с писане.А и не мога да си свържа нещата-има ли нещо друго освен писане,близки пътувания,мислене или братя и сестри,което да се свързва с този дом. ??? ??? ??? ???

как така управители на най-важните ми домове ще се паднат точно в 3-ти? :-\

И при мен е така: У5,У6,У7 и У8 са в 3 дом в съвпад с ЮЛВ.
Освен с мисленето...другото не е така съществено, в смисъл не откривам голяма динамика в живота си точно по тази тема.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4647 -: Ноември 29, 2009, 11:22:50 am »
Вещичка, успех в търсенето на път към себе си и осъзнаването на това, което наистина искаш. Това си е трудна задача и не всички я постигат, но решаването и води до мъдрост и вътрешен мир.
Тук все сме души търсещи себе си или отговори за едно или друго нещо в живота ни.
Успех! :)

*

Helo

« Отговор #4648 -: Ноември 29, 2009, 11:28:41 am »

забелязвам тенденция да пиеш чужди мозъци..не знам кога и как, но явно някога си решила, че така ще се сдобиеш със собствен, но трябва да те разочаровам- колкото и лакомо да изпиеш нечии чужд мозък, той ще ти мине през стомаха и ще излезе знаеш от къде, но в никакъв случай няма да ти остане в черепната кутия.. :)
мишън импосибъл, кауза пердута и т.н.  ;)

Ааааааа, не се безпокой за себе си! Няма страшно! То на теб няма какво да ти пия. Че там няма нищо бе!  ??? Отворих ти тъй наречената черепна кутия, гледах, гледах, гледах...  ??? ::) освен една паяжина и един умрял паяк в стадий на разлагане, друго не открих!  :o ??? ::) Ни съ безпокой, чавката, дето ти е на  аватара отдавна ти е изпила мозъка (или каквото е имало ::)) и няма за какво да се занимавам с теб. Чиста загуба на време ще бъде. Можеш да спиш спокойно. Няма с какво да ми привлечеш вниманието.  ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #4649 -: Ноември 29, 2009, 11:29:01 am »
Вещичка, успех в търсенето на път към себе си и осъзнаването на това, което наистина искаш. Това си е трудна задача и не всички я постигат, но решаването и води до мъдрост и вътрешен мир.
Тук все сме души търсещи себе си или отговори за едно или друго нещо в живота ни.
Успех! :)

точно това не разбрах- след като всички са търсещи, защо някой трябва да си тръгва...
...дано да е емоционално решение и да размисли.......
Просто различен тип емоционалност. На един му необходима пълна тишина и изолация на друг-тълпа.

« Отговор #4650 -: Ноември 29, 2009, 11:31:12 am »
Може ли някой да ми каже дали това, че нямам нито една планета в 5 и 7 дом означава че няма да имам семейство и деца?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4651 -: Ноември 29, 2009, 11:32:27 am »
Може ли някой да ми каже дали това, че нямам нито една планета в 5 и 7 дом означава че няма да имам семейство и деца?
Незначи! :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4652 -: Ноември 29, 2009, 02:03:44 pm »
Забравих да ви питам. Някой видя ли от вас Пълнолунието на 2 декември? Попада на оста Антарес-Алдебаран / ос на катастрофите /.  :(  Ама утре ще го мисля повече.

хм, хм  пи мен тази 2 чудни звезди са в точен съвпад с вертекса  и се чудя каква изява ще има ???
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #4653 -: Ноември 29, 2009, 03:23:19 pm »
Приятели,

Отдавна обмислям варианта да се оттегля оттук.
Обичам Ви!  

уважавам твоя избор и ще ми липсва чувството ти за хумор :)
но защо напускаш тези, които обичаш ::) ???
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4654 -: Ноември 29, 2009, 03:28:32 pm »
Приятели,

Обичам Ви!  

Този пост е писан от ''vesti4ka - гост" Това не е нашата Вещичка  ;) ;) ;) ГредЪ, както се казва.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #4655 -: Ноември 29, 2009, 03:30:35 pm »
Приятели,

Обичам Ви!  

Този пост е писан от ''vesti4ka - гост" Това не е нашата Вещичка  ;) ;) ;) ГредЪ, както се казва.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Помисли пак!

*

nerealna

« Отговор #4656 -: Ноември 29, 2009, 03:31:43 pm »
тя си е изтрила профила и затова е влязла като "гост" :)

*

Skarlet

« Отговор #4657 -: Ноември 29, 2009, 03:44:28 pm »

забелязвам тенденция да пиеш чужди мозъци..не знам кога и как, но явно някога си решила, че така ще се сдобиеш със собствен, но трябва да те разочаровам- колкото и лакомо да изпиеш нечии чужд мозък, той ще ти мине през стомаха и ще излезе знаеш от къде, но в никакъв случай няма да ти остане в черепната кутия.. :)

Ааааааа, не се безпокой за себе си! Няма страшно! То на теб няма какво да ти пия. Че там няма нищо бе!  ??? Отворих ти тъй наречената черепна кутия, гледах, гледах, гледах...  ??? ::) освен една паяжина и един умрял паяк в стадий на разлагане, друго не открих!  :o ??? ::) Ни съ безпокой, чавката, дето ти е на  аватара отдавна ти е изпила мозъка (или каквото е имало ::)) и няма за какво да се занимавам с теб. Чиста загуба на време ще бъде. Можеш да спиш спокойно. Няма с какво да ми привлечеш вниманието.  ???

Честно казано,заради такива постове като този ще си идат доста хора от форума. За мен също вече не е онова удоволствие,с което влизах досега във форума. Но аз не обичам крайните решения и няма да кажа,че напускам.Просто няма да пиша така често,защото ми омръзна да чета такива простотии,Хело,както и заяжданията на хора сутрин мразещи себе си, а следобед-целия свят. Иначе и аз обичам и харесвам много този форум и повечето съфорумци.  :-* Но не ми харесва атмосферата напоследък.

*

Helo

« Отговор #4658 -: Ноември 29, 2009, 03:55:25 pm »

Честно казано,заради такива постове като този ще си идат доста хора от форума. За мен също вече не е онова удоволствие,с което влизах досега във форума. Но аз не обичам крайните решения и няма да кажа,че напускам.Просто няма да пиша така често,защото ми омръзна да чета такива простотии,Хело,както и заяжданията на хора сутрин мразещи себе си, а следобед-целия свят. Иначе и аз обичам и харесвам много този форум и повечето съфорумци.  :-* Но не ми харесва атмосферата напоследък.

Така е наистина! Тази Vision съвсем прекалява. Позволява си да говори такива глупости. Явно наистина мрази себе си и целия свят. Охххх, горката! Ама едва ли ще се оправи някога!

« Отговор #4659 -: Ноември 29, 2009, 03:59:02 pm »
Цитат

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Помисли пак!

Хело, давай подобни съвети не себе си.

А от поста на т.нар. vesti4ka-гост ми липсат небходимият минимум емотки в поста. 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.