Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851860 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4660 -: Ноември 29, 2009, 04:01:19 pm »
Цитат

Този пост е писан от ''vesti4ka - гост" Това не е нашата Вещичка  ;) ;) ;) ГредЪ, както се казва.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Помисли пак!

Хело, давай подобни съвети не себе си.

А от поста на т.нар. vesti4ka-гост ми липсат небходимият минимум емотки в поста.  

Ти си по-умната от двете, сигурно знаеш по-добре. Аз съм я изпратила вече, пък ти си чакай Вещицата. Що не и напишеш едно ЛС да се увериш, а? Стига да можеш! ;D ;D ;D

« Отговор #4661 -: Ноември 29, 2009, 04:04:32 pm »
Хело, инфантилно, изватено създание, такова! Не си меря интелекта с когото и да било. И много добре видях, че Вещичка си е изтрила акаунта.

Но нищо, нека сайта се обърне на това, което заслужава. В края на крайщата, каквито юзерите, такъв и сайта.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #4662 -: Ноември 29, 2009, 04:06:32 pm »
Не си меря интелекта с когото и да било. И много добре видях, че Вещичка си е изтрила акаунта.

Аааа, първо не вярваше, а сега казваш, че си видяла, че си е изтрила акаунта. Много бързо си смени позицията.  ::)

« Отговор #4663 -: Ноември 29, 2009, 04:12:50 pm »
Ако не вярваш, че човек може да се поправя, значи не си способна да разбереш, че човек може да се усъвършенства.  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4664 -: Ноември 29, 2009, 04:24:47 pm »
Ако не вярваш, че човек може да се поправя, значи не си способна да разбереш, че човек може да се усъвършенства.  8)

ти ,мислиш ли ,че думите ти стигат до някъде ????

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #4665 -: Ноември 29, 2009, 05:09:43 pm »
всяко чудо за 3 дни .... ако не му се обръща внимание тук, ще му омръзне и ще си намери друг форум за простотиите  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #4666 -: Ноември 29, 2009, 05:21:41 pm »

*

AH

• 2201
« Отговор #4667 -: Ноември 29, 2009, 05:38:02 pm »
Я някой да се опита да резюмира какво се случва между дамите.
С господина останах с впечатление, че проблемът е в нецензурния речник, но тук от къде дойдоха тия нехармонични междуличностни взаимоотношения?
Вярно, периодично, на няколко месеца, някой заявява с гръм и трясък, че си тръгва от форума и никак не бива да се чувства длъжен да дава публични обяснения за поведението си.
Всеки си има нужда от време на време да смени средата и това е полезно и обяснимо – защо го намираме за проблем?

*

Helo

« Отговор #4668 -: Ноември 29, 2009, 05:45:24 pm »
С господина останах с впечатление, че проблемът е в нецензурния речник, но тук от къде дойдоха тия нехармонични междуличностни взаимоотношения?
Вярно, периодично, на няколко месеца, някой заявява с гръм и трясък, че си тръгва от форума и никак не бива да се чувства длъжен да дава публични обяснения за поведението си.
Всеки си има нужда от време на време да смени средата и това е полезно и обяснимо – защо го намираме за проблем?

Значи така! Първо се скараха Скарлет и Марая за това коя е по-добра астроложка и как едната не познавала.

А Vision отдавна ме преследва из форума и се опитва явно да ме накара да се ядосам като ме обижда, ама нещо хич не и минава номера.  ::)

И Вещичка май се беше скарала с някого, ама не помня.

Преди това и други се караха помежду си, ама вече не помня кой с кого.  ::) ::) ::)

;)

*

AH

• 2201
« Отговор #4669 -: Ноември 29, 2009, 05:51:23 pm »

Значи така! Първо се скараха Скарлет и Марая за това коя е по-добра астроложка и как едната не познавала.

А Vision отдавна ме преследва из форума и се опитва явно да ме накара да се ядосам като ме обижда, ама нещо хич не и минава номера.  ::)

Преди това и други се караха помежду си, ама вече не помня кой с кого.  ::) ::) ::)

;)

;D ;D ;D, т.е. всеки е успял да се скара с всеки ;D ;D ;D след няколко дена ще ни мине, като съдим по опозицията на Марс:)
А остарялото, вредното, ненужното ще изчезне или трансформира, като съдим по квадратурата на Сатурн и Плутон ;D

*

Helo

« Отговор #4670 -: Ноември 29, 2009, 05:56:02 pm »

а ти специално ме интересуваш, колкото ме интересува някое петно по дрехите ми- досадно е, но се пере.. ;)

Напротив, аз присъствам в мислите ти постоянно. Знам, че непрекъснато си мислиш за мен, след като не пропускаш да изпуснеш по някоя от твоите отровни змии, дето изскачат от устата ти всеки път, щом влезеш във форума.  ;D ;D ;)

Внимавай, защото тези отровни змии могат някой път да не излязат от устата ти и така, както са озлобени, ще ухапят теб, вместо този, за когото са изпратени.  ;D ;D ;D ;D

;) ;) ;) ;) ;) ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4671 -: Ноември 29, 2009, 06:01:46 pm »

да така е ! когато някой се прави на астролог , когато много знае , би могъл да аргументира знанията си и след като е направил прогностика и не е познал нищо , да нправи рекапитулация на знанията си.в този сайт влизат И хора ,които нямат никакви познания ,но имат интерес.далеч съм от мисълта ,че астрологията се учи от форум ,но обмена на опит също не е за подценяване......

;D ;D ;D, т.е. всеки е успял да се скара с всеки ;D ;D ;D след няколко дена ще ни мине, като съдим по опозицията на Марс:)
А остарялото, вредното, ненужното ще изчезне или трансформира, като съдим по квадратурата на Сатурн и Плутон ;D

;D ;D ;Dа внезапното нахлуване на гицка ,мицка ,сульо ,пульо от кой аспект идва? ;D
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 06:10:15 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #4672 -: Ноември 29, 2009, 06:02:08 pm »

;)

аз ли те преследвам?!!..имам много добра памет и помня как ми скочи първа, за да впечатлиш Лили, да ти обърне малко внимание..и успя ли??..сега обградена ли си от нейното внимание?!!...не вярвам да разбереш за какво ти говоря, но се надявам да има и други хора с добра памет освен мен..а ти специално ме интересуваш, колкото ме интересува някое петно по дрехите ми- досадно е, но се пере.. ;)

хубаво де - така и така се заяждате, гледайте поне да ви е забавно ;D
Аз си мисля, че е полезно от време на време да се разтовари човек с някакво мини скандалче, но е кофти, когато единият истински се засяга, а другият се забавлява - трябва да се опитваме да не сме в губещата позиция - и без това земята няма да спре да се върти и да се ядосваме, и да не се ядосваме :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4673 -: Ноември 29, 2009, 06:05:31 pm »

остават! :)

когато някой си изтрие профила какво става с темите, които е започнал??

*

Skarlet

« Отговор #4674 -: Ноември 29, 2009, 06:06:53 pm »

Честно казано,заради такива постове като този ще си идат доста хора от форума. За мен също вече не е онова удоволствие,с което влизах досега във форума. Но аз не обичам крайните решения и няма да кажа,че напускам.Просто няма да пиша така често,защото ми омръзна да чета такива простотии,Хело,както и заяжданията на хора сутрин мразещи себе си, а следобед-целия свят. Иначе и аз обичам и харесвам много този форум и повечето съфорумци.  :-* Но не ми харесва атмосферата напоследък.

обичаш да ръсиш обвинения, но явно имаш къса памет, или не можеш да погледнеш себе си, защото последното голямо изтрещяване беше вашето с Марая..и тогава наистина се чуха доста гнусни неща, да не говорим за последвалото натякване във всеки твой постинг..но го преглътнахме тихо и покорно, защото всеки има трудни моменти..но сега, когато създанието с ник точка пие поредният мозък /преди това беше моят, утре сигурно ти си наред/ аз нямам право да се обадя..или не, имам право, но ще бъда напляскана публично по дупето от леля Скарлета.. :D
не ме обвинявай мен, вие сами сте си виновни за жизнеността на точката и паспорта, който се размножава с безмислени никове..обръщайте им още внимание, хранете ги, пък после може да ме обвините и мен за това- сефте комендантски..

а за Вещичка наистина ми е тъжно, че няма да пише тук, но тя си е казала защо и мисля, че ако прочете, че ме обвиняваш мен заради нейното решение няма да и стане приятно, но както обичаш да казваш ти- коя съм аз, че да мисля, нали??!!  :D :D

Съжалявам, че не си ме разбрала правилно.  :) Обвиненията бяха към Хело,не към теб. Но в такива моменти и постове виждаме истинската същност и на другите,както и техния интелект.  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #4675 -: Ноември 29, 2009, 06:08:00 pm »

да така е ! когато някой се прави на астролог , когато много знае , би могъл да аргументира знанията си и след като е направил прогностика и не е познал нищо , да нправи рекапитулация на знанията си.в този сайт влизат хора ,които нямат никакви познания ,но имат интерес.далеч съм от мисълта ,че астрологията се учи от форум ,но обмена на опит също не е за подценяване......

;D ;D ;Dа внезапното нахлуване на гицка ,мицка ,сульо ,пульо от кой аспект идва? ;D

ами всички внезапни работи, но впечатлителни, сега пак можем да ги свържем с опозициите на Марс ;D- като отчетем участието на Нептун, трябва да сме наясно, че лесно се лъжем за разни неща и истината е позабулена:) Към края на седмицата повечето от нас ще научат или ще си дадат сметка за някои истини- и няма да ни е приятно - последното няма общо с конкретната ситуация във форума - е, сигурно всеки си има някакъв личен въпрос или проблеми и сега го проектира в това общуване, но това е ползата от форума........

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4676 -: Ноември 29, 2009, 06:09:16 pm »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4677 -: Ноември 29, 2009, 06:10:47 pm »
Към края на седмицата повечето от нас ще научат или ще си дадат сметка за някои истини- и няма да ни е приятно -

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!  >:(

*

AH

• 2201
« Отговор #4678 -: Ноември 29, 2009, 06:14:48 pm »
Към края на седмицата повечето от нас ще научат или ще си дадат сметка за някои истини- и няма да ни е приятно -

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!  >:(

що, имаш си някви очаквания ли за края на седмицата? - махай с ръка и карай напред- има място и да се разсъждава дали да се правят компромиси, но аз бих казала, че и без компромиси са възможни някакви компенсации, значи трябва да приемем загубите

*

Марая

• 28287
« Отговор #4679 -: Ноември 29, 2009, 06:19:42 pm »
ами всички внезапни работи, но впечатлителни, сега пак можем да ги свържем с опозициите на Марс ;D- като отчетем участието на Нептун, трябва да сме наясно, че лесно се лъжем за разни неща и истината е позабулена:) Към края на седмицата повечето от нас ще научат или ще си дадат сметка за някои истини- и няма да ни е приятно .

опозицията предполага противопоставяне на интереси.
нептун е в знака на водолея ,но както казваш нептун си е нептун ::)-мъглява работа ,илюзий и лъжи ,самозаблуда.
мунданната опозиция се опитва да провокира истината ,чрез агресивно поведение ,самообвинния и пр.....