Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850543 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #4680 -: Ноември 29, 2009, 06:20:21 pm »
Я да използвам момента, че администраторката е тук за да попитам, като по-знаеща дали отделните витамини и минерални вещества се упрваляват от отделни планети. ??? ::) От няколко дни се чудя това.

И ако имме болест по дадена планета, то, ако приемаме повече от управляваните от нея витамини и минерални вещества и ратенията, то може да си подобрим здравето.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D А ако ядем много Венерини работи дали ще станем по-красиви?  :-*  ;D Едва ли, защото тя дава любов към сладките неща, пък това не е добро за външността.  ::)

Хмммммммммммммм

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4681 -: Ноември 29, 2009, 06:23:03 pm »
Ъ?  :(
Шти метна нещо, извънредно ми е важно.

*

AH

• 2201
« Отговор #4682 -: Ноември 29, 2009, 06:23:57 pm »
Я да използвам момента, че администраторката е тук за да попитам, като по-знаеща дали отделните витамини и минерални вещества се упрваляват от отделни планети. ??? ::) От няколко дни се чудя това.

съжалявам, не мога да бъда полезна с конкретен личен опит, но всичко във Вселената може да се обвърже и да се търсят съответствия - това е аксиома :)
Експериментирай сама или си прави изследвания, щом имаш някакви познания и интерес :)

*

Helo

« Отговор #4683 -: Ноември 29, 2009, 06:24:45 pm »

Експериментирай сама или си прави изследвания, щом имаш някакви познания и интерес :)

Как?

*

AH

• 2201
« Отговор #4684 -: Ноември 29, 2009, 06:28:10 pm »

Как?

сама си изработи методика - една примерна:
- еди си кой витамин или минерална вещество се пие за еди си какво си- примерно кръв,  коса, кости и т.н. - а всичко това си има ясни съответствия по планети и дом - и карай сама нататък :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #4685 -: Ноември 29, 2009, 06:28:39 pm »
Ей, девойки, ми вие не умеете и да се карате май.
Сега ще ви обясня за какво иде реч - за наранени егота. Оттам тръгва всичко.
Ако нямате его, няма да се обиждате за щяло и нещяло.
Я се стегнете малко де.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4686 -: Ноември 29, 2009, 06:29:02 pm »
Към края на седмицата повечето от нас ще научат или ще си дадат сметка за някои истини- и няма да ни е приятно -

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!  >:(

що, имаш си някви очаквания ли за края на седмицата? - махай с ръка и карай напред- има място и да се разсъждава дали да се правят компромиси, но аз бих казала, че и без компромиси са възможни някакви компенсации, значи трябва да приемем загубите

стига дееее! >:( пак ли загуби??????????

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #4687 -: Ноември 29, 2009, 06:32:13 pm »
Сега не се шегувам, но мисля, че има някаква  ::) сила, която кара потребителите тук да си изтриват профилите. Защото наскоро и у мен се появи желание да си изтрия профила и после да си направя нов, защото вече са ми се натрупали доста постове и смятах да започна наново с новия профил, ама се отказах, защото, ако го изтрия, после няма да мога да си изтрия някои постове, ако реша. А аз трябва  да съм сигурна, че винаги, когато искам ще мога да изтрия някой от старите си постове.

Пък Скарлет си е изтрила профила защото Марая пак я засегна.  ;)

Цитат

Цитат
Как?
Цитат

сама си изработи методика - една примерна:
- еди си кой витамин или минерална вещество се пие за еди си какво си- примерно кръв,  коса, кости и т.н. - а всичко това си има ясни съответствия по планети и дом - и карай сама нататък :)

Даааа, това е ясно. Аз така мислех да проучвам и за растенията и планетите, които ги управляват, ама има да проучваааммм...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4688 -: Ноември 29, 2009, 06:33:29 pm »
сега съм виновна и за това, че Скарлет си изтри профила.. :-X

напротив! егото е в повече! бягат слабите хора ,без мотиви! чети и виж колко противоречие има в нейните постове и колко бягство....,но от себе си никой и никога не може да избяга! :) ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4689 -: Ноември 29, 2009, 06:34:27 pm »

Не си виновна ти. Виновна е АН, че има лош вкус и си харесва сайтът такъв.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #4690 -: Ноември 29, 2009, 06:38:14 pm »
Боже, как можете да обвинявате когото и да било заради вкуса му, още повече ако това е домакиня, в чиито дом стоите от години?

Бе девойки я се стегнете и дайте да не се караме, направо можем да се бием.  ;D

« Отговор #4691 -: Ноември 29, 2009, 06:39:02 pm »

ти пък се изказа!!  ;D аз харесвам вкуса на АН, защото имам чувството че тя ме харесва, следователно има добър вкус.. 8) 8) 8)

Не се ласкай  ;) Този, който демонстрира, че харесва всички, не харесва никой!

*

Helo

« Отговор #4692 -: Ноември 29, 2009, 06:40:02 pm »
Ей, девойки, ми вие не умеете и да се карате май.
Сега ще ви обясня за какво иде реч - за наранени егота. Оттам тръгва всичко.
Ако нямате его, няма да се обиждате за щяло и нещяло.
Я се стегнете малко де.

Тябва им Кака Кали, която премахва егото. Баш Плутон си е свързан с Богинята-Майка! Аз подозирам, че Плутон е замесен във всичко, което се случва сега.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4693 -: Ноември 29, 2009, 06:40:28 pm »

напротив! егото е в повече! бягат слабите хора ,без мотиви! чети и виж колко противоречие има в нейните постове и колко бягство....,но от себе си никой и никога не може да избяга! :) ;)

не си мисли, че съм на твоя страна в скандала ви със Скарлет..и не мисля, че е слаба..каквото мисля, го казах!!

не е нужжно да си на ничия страна ,астрологията е наука на сатурн ,без здрав сатурн не става астрология... , а той обича ОБЕКТИВНИТЕ НЕЩА , МЕТОДИЧНИТЕ И ТОЧНИТЕ....., ТАКА ,ЧЕ....сама си  направи изводите..

« Отговор #4694 -: Ноември 29, 2009, 06:42:50 pm »
Не се ласкай  ;) Този, който демонстрира, че харесва всички, не харесва никой!

не улавяш явно скорпионските полутонове..аз обаче мога да уловя много добре кого харесва и кого не ;)

Мерка ми е в Скорпион - вервай ми, улавям каквото трябва!  ;)

« Отговор #4695 -: Ноември 29, 2009, 06:48:33 pm »

Мерка ми е в Скорпион - вервай ми, улавям каквото трябва!  ;)

аз пък имам плутон в първи дом, в дева, сега искаш да си ги мерим ли?!!  8)

не, обсновавам се. Аз съм лишена от каквато и да е съревнователна злоба.

*

Helo

« Отговор #4696 -: Ноември 29, 2009, 06:50:06 pm »
Моят Плутон пък е в 1-ви дом в съвпад с асцендента и опозиция на Меркурий и в секстил с Луната и Нептун. А Слънцето ми е в 8-ми дом!!! Хирон и СЛВ също!!! Къде ше се мерите вие с  мен бе, ааааааааа??? Ха ха хааааааааа

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #4697 -: Ноември 29, 2009, 06:50:53 pm »

добре де, дай конкретно предложение за решаване на подобни скандали ;D- смятай, че трябва да е валидно и трайно за дълго време и всякакви форуми, ако е истинско решение ;D

« Отговор #4698 -: Ноември 29, 2009, 06:57:08 pm »

Не си виновна ти. Виновна е АН, че има лош вкус и си харесва сайтът такъв.  :)

добре де, дай конкретно предложение за решаване на подобни скандали ;D- смятай, че трябва да е валидно и трайно за дълго време и всякакви форуми, ако е истинско решение ;D

Подобни потребители като Сульо, Гицка, Торбалан, които очиведно не са тук за астрология могат да се предупредят веднъж и ако в следващите дни продалжавят да осират пейзажа да се банват завинаги. Сигурна съм, че това е от един IP адрес

А за другите, по ваша преценка, могат да се предупреждават и след това банват за ден-два докато се охладят страстите.

Не за друго - просто това е един синджир от влошаване на отношенията.

Благодаря за вниманието!

*

Helo

« Отговор #4699 -: Ноември 29, 2009, 07:01:38 pm »
Ама Скарлет и Марая се скараха преди Сульо и Гицка и караниците им нямат нищо общо с това. Нито това, че Vision ме преследваше има нещо общо с онези.

В този ред на мисли, едва ли това ще помогне на някои да си реши пробемите.