Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851018 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:"Говорилня"
« Отговор #4700 -: Ноември 29, 2009, 07:05:58 pm »
Ама Скарлет и Марая се скараха преди Сульо и Гицка и караниците им нямат нищо общо с това. Нито това, че Vision ме преследваше има нещо общо с онези.

В този ред на мисли, едва ли това ще помогне на някои да си реши пробемите.

но тематиката предмет на полемиката м/у мен и скарлет е астрологичнааааааааааааа ;D ;D ;D.като се има впредвид ,че сайта е астрологичен е съвсем нормално да няма съгласия , а да има различни мненияяяяяяя ;D ;D

а другите въобще не ги коментирам ,ама въобще! ;D ;D :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4701 -: Ноември 29, 2009, 07:36:23 pm »
добре де, дай конкретно предложение за решаване на подобни скандали ;D- смятай, че трябва да е валидно и трайно за дълго време и всякакви форуми, ако е истинско решение ;D
Подобни потребители като Сульо, Гицка, Торбалан, които очиведно не са тук за астрология могат да се предупредят веднъж и ако в следващите дни продалжавят да осират пейзажа да се банват завинаги. Сигурна съм, че това е от един IP адрес
[/quote]

подкрепям това мнение; как става по другите форуми  има модератори; лично аз харесвам симулацията на нерегулирано общество, но  си е утопия- разрастването създава конфликти и потребността от вътрешна или привнесена регулация;
 аз съм в този форум не за контактите и сутрешното кафе, а защото астрологията влиза в интересите ми- на форумно ниво определено са се  редуцирали астрологичните теми
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4702 -: Ноември 29, 2009, 07:55:01 pm »
На мен ми харесва липсата на модерация.
Немога само да разбера защо вземате толкова навътре забележки и откровени провокации. ;D ;D ;D
Все пак това е място и за разтоварване. :) :) :-* :-*

« Отговор #4703 -: Ноември 29, 2009, 08:09:19 pm »
Не се ласкай  ;) Този, който демонстрира, че харесва всички, не харесва никой!

не улавяш явно скорпионските полутонове..аз обаче мога да уловя много добре кого харесва и кого не ;)

Мерка ми е в Скорпион - вервай ми, улавям каквото трябва!  ;)
Вервам ти, вервам ти ама  пусни ми  най после члена ,че от половин час  го стискаш през торбата./понеже си в торбата на тобалан/ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Не, бе! От половин час го търся!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4704 -: Ноември 29, 2009, 08:14:57 pm »
Явно е расъл на вътре  ;D ;D :P

« Отговор #4705 -: Ноември 29, 2009, 08:23:22 pm »
 ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #4706 -: Ноември 29, 2009, 08:25:26 pm »
;D ;D ;D ;D

Ааааааааааааа, Вещичка се появи!  ;) Казах ви аз, че си изтриват акаунтите и след няколко минути пак започват да пишат.  ;) ;D ;D
 ;D ;D

*

abroad

« Отговор #4707 -: Ноември 29, 2009, 08:28:02 pm »
;D ;D ;D ;D

Ааааааааааааа, Вещичка се появи!  ;) Казах ви аз, че си изтриват акаунтите и след няколко минути пак започват да пишат.  ;) ;D ;D
 ;D ;D

Жалко, че толкова си хвалиш Плутона ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4708 -: Ноември 29, 2009, 08:28:35 pm »
;D ;D ;D ;D

;D ;D

слаб плутон....много слаб ,къв изследовател или следовател!
дейзи е това ,дейзийййй ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4709 -: Ноември 29, 2009, 08:29:00 pm »
;D ;D ;D ;D

;D ;D

Хахаха Хело хич та няма!  ;D

*

Helo

« Отговор #4710 -: Ноември 29, 2009, 08:31:04 pm »
Не бях забелязала, че и тя си е изтрила профила. Ми много станахте. Я си починете няколко дни, че да не бъркаме кой с изтрит профил се връща.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4711 -: Ноември 29, 2009, 08:32:15 pm »
Не бях забелязала, че и тя си е изтрила профила. Ми много станахте.

;D ;D ;D

Ми явно Мерка ти в Телец трудно брои до 5...ох миличкото ,представям си къв напън ще си с двуцифрените числа!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4712 -: Ноември 29, 2009, 08:40:14 pm »

;D ;D ;D

Ми явно Мерка ти в Телец трудно брои до 5...ох миличкото ,представям си къв напън ще си с двуцифрените числа!  ;D

марш към бисерите на сайта! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #4713 -: Ноември 29, 2009, 08:42:41 pm »

;D ;D ;D

Я трай! Не стига, че ти си Торбалан и  :P ;D ;D СУЛЬО И ПУЛЬО под прикритие и искаш така да се разправиш със съфорумките си, ама и акъл раздава. Ха!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4714 -: Ноември 29, 2009, 09:03:53 pm »
Не бях забелязала, че и тя си е изтрила профила. Ми много станахте. Я си починете няколко дни, че да не бъркаме кой с изтрит профил се връща.
Сама тук ще ти бъде ли интересно?
Хело,нищо лично,но ме дразниш.Заяжданията ти,неприкритото задоволство от чуждите спорове,ама ти си просто "на всяка манджа мерудия".Казах ти,че забележително напредваш в астрологията,но ако и в живота действаш по същия начин,както и тук,направо си за ожалване.Имам чуството,че си в дъното на всяка дандания,а и да не си,дейно участваш в разрастването й.
Какво доказваш и на кого?
Торбалан и сие поне са забавни..

*

Helo

« Отговор #4715 -: Ноември 29, 2009, 09:09:32 pm »

Моля, моля  >:( аз също съм забавна.  ;D Това, че ти не схващаш шегите ми си е твой проблем! Ти пък коя си?  ??? Почти не съм те виждала да пишеш тук.  ::) Хем не пише, хем коментира потребителите.  ;D

*

Helo

« Отговор #4716 -: Ноември 29, 2009, 09:19:54 pm »
Сама тук ще ти бъде ли интересно?
Хело,нищо лично,но ме дразниш.Заяжданията ти,неприкритото задоволство от чуждите спорове,ама ти си просто "на всяка манджа мерудия".Казах ти,че забележително напредваш в астрологията,но ако и в живота действаш по същия начин,както и тук,направо си за ожалване.Имам чуството,че си в дъното на всяка дандания,а и да не си,дейно участваш в разрастването й.
Какво доказваш и на кого?

Ейййй, писнало ми е някой да ме поучава. В тоя форум все някой ме поучава. Хем не са оправили своя си живот, хем поучават другите! Не се мислете за много прави и че можете да раздавате акъл наляво и надясно, когато хич не ви го искат.

То това е характерно и за сектантите, с които си пиша по други форуми. Раздават акъл наляво и надясно на всеки, който е с друго мнение, сякаш знаят ИСТИНАТА и другите трябва да я приемат, ако ще и с бой.  ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4717 -: Ноември 29, 2009, 09:32:50 pm »
Леле,какво е това чудо къде е станало тук?!Ама що се даваме на транзитите,хем ги знаем... ???

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4718 -: Ноември 30, 2009, 09:02:23 am »
Не мога да издържа да не ви покажа това.Убих се от смях! ;D

Всяка съвременна жена цени равноправието между двата пола,но дали понякога си задава въпроса какво в поведението й най-много дразни съвременния мъж....
Предлагам ви 30 ситуации,които е по-добре да избягвате при контактите със силния пол.

1.Не е нужно да твърдите,че сте напълно готова за излизане,а в същото време,да го заставяте да чака с палто в ръка,докато сте още по бельо и лакирате ноктите си.
2.Когато сте в заведение,избягвайте да се надигате от другия край на масата,за да бъркате в чинията му и когато той ви предложи да ви поръча от същото,да отказвате обидено,защото сте искали „само малко да опитате”.
3.Не го питайте късно през нощта,точно когато заспива,дали наистина ви обича и упорито да настоявате,че ще се чувствате ужасно зле,ако не ви отговори сега,защото утре дори и да го каже,вече няма да е същото.
4.Не настоявайте да му почиствате черните точки,когато ви скимне,така,че той вече да се страхува да седне спокойно,защото веднага ще го накарате да съблече ризата си и да стои мирно,докато вие старателно инспектирате гърба му.
5.Избягвайте да се съгласявате с майка му,че наистина е много напълнял и трябва да се подложи на драстична диета,докато той се чувства в идеална форма и не обича сурови моркови.
6.Не се поддавайте на изкушението да ви намира тайнствено начумерена,когато се прибира в къщи,и на въпроса какво ви е,да отговаряте,че той много добре знае какво ви е.Ако той искрено каже,че не знае,да настоявате да порови в паметта си и да се сети.
7.Не е нужно да си спомняте всички дати от съвместния ви живот,дори най-незначителните,като например кога за пръв път сте се къпали заедно в морето,и да се обиждате,ако на този ден той не дойде с цветя,а се прави на паднал от небето.
8.По-добре не заспивайте пред телевизора,за да го питате когато се събудите какво е станало,и ако той ви отговори,че по-късно ще ви разкаже /за да не изпусне нишката/,да започнете да спорите на висок глас,че било по-добре веднага да ви каже,вместо да губи време за други приказки.
9.Не започвайте да му говорите още със събуждането си сутрин,че искате да му разкажете много странен сън,на което той отговаря с ръмжене и без никакво внимание,тъй като се старае да си дремне още малко,но вие не обръщате внимание на това и продължавате да говорите.
10.Не оставяйте отворени пастата за зъби,шампоана или пяната за бръснене.Когато той започне бясно да ги завинтва,не доливайте масло в огъня,заявявайки,че завинтването е признак на невроза.
11.Не се правете,че не забелязвате,че се е прибрал в къщи и дори когато е тряснал вратата,пуснал е радиото и е оставил водата да шурти,вие да не отговаряте на въпросите му и да оставате втренчена неподвижно в поредната телевизионна серия.
12.Не му говорете,когато чете.Не искайте точно тогава да му прочетете нещо интересно,но понеже той се прави,че не ви чува,да започвате да му го четете,а той принуден да слуша с кисела физиономия.
13.Не скачайте с протегната ръка,когато поднася нещо вкусно към устата си,казвайки му да внимава,за да не се накапе,а него хич не го е грижа за това,но тогава вие започвате да опявате,че той винаги така си лекьосва дрехите.
14.Не казвайте,застанала пред пълния с дрехи гардероб,че няма какво да облечете,или да се цупите,когато той ви каже,че сте прекрасна с всяка дреха.
15.Не подреждайте чекмеджетата му,изваждайки всичко навън,а после не го питайте незабавно какво ще прави с тези неща:ще ги изхвърля ли,или ще ги сложи на мястото им,докато той отчаяно твърди,че всичките неща му трябват.
16.Не казвайте,сядайки в колата,че вътре е опушено,а когато той отвори прозорчето-че ви духа,а когато го затвори-че ви е горещо,а след това,че става течение,и накрая-че въобще не разбирате за къде се е юрнал така,след като не бързате за никъде.
17.Не разказвайте всичко на приятелката си в негово присъствие,дори за последната ви караница,за тиковете на свекърва си,за любовницата на брат си,за цирея който ви е излязъл на толкова неудобно място,и всичко това по телефона,кискайки се непрекъснато.
18.Не говорете по време на спортно предаване и когато той си мие зъбите,като се ядосвате,че той не ви отговаря,сама си отговаряте от негово име и отново се ядосвате на този му отговор.
19.Не говорете безкрайно,че сте дебела.И ако той каже,че не е вярно,о ужас!Ама ти сляп ли си?А когато се съгласи,че наистина сте сложили някое кило в повече,моментално отвръщате,че неговото шкембе е по-голямо.
20.Докато правите любов,не казвайте изведнъж,че сте ожадняла,и той да отива да ви донесе вода,а вие да казвате,че ще събори лампата,а щом свършите,да започнете да говорите сякаш нищо не е било.
21.Не му казвайте,когато сте тръгнали да излизате,че трябва да отскочите до шивачката,която е в същата посока,а тази посока се оказва накрая на града и трябва да загубите поне 45 минути.
22.Когато седите в киносалона един до друг,точно при започването на филма,в настъпилата тишина,не започвайте да му говорите нещо бързо-бързо,а на неговото възражение да отговаряте: „Още нищо не е станало!”
23.Когато срещате група познати,не се хвърляйте да целувате всички и те да ви отвръщат със същото и в цялата тази поредица от целувки да целунете и него като току-що срещнат,защото в цялата тази еуфория въобще сте забравили за него.
24.Когато за първи път той се връща в къщи горд,че сам си е купил пуловер,не присвивайте очи и не започвайте да доказвате колко е сбъркал цвета,размера,плетката и освен това...колко е платил?Какво?Колко?Ти си се побъркал!!!
25.Не повтаряйте постоянно „Божествено!”-по повод тоалета на срещната приятелка или говорейки с нея за някакво местенце,което познавате само вие двете.
26.След едно банално разминаване на мненията,не правете извода,че така повече не може,и дори той да е готов да тръгва за работа с куфарче в ръка,не заставайте пред него с думите:”Не скъпи,трябва сега да се изясним!“
27.Когато след една безкрайна вечеря у приятели той ви пошепне:“Да си вървим”,не му отговаряйте “Да“ и ставайки права,да оставате още час и половина.
28.Когато си купувате обувки и се спрете на един модел,не започвайте да пробвате други,които намирате за отвратителни,след това други,не във вашия стил и когато накрая му поискате съвет и той посочи първия чифт,да се разсърдите.
29.Когато ви е помолил да не ползвате скъпоценната му самобръсначка,а вие оставате видими следи за това,не започвайте да настоявате,че не може и сравнение да става между нежните косъмчета на вашите крака и неговата четинеста брада.
30.Не му говорете,когато прави сложни сметки,не приказвайте глупости,когато разговаря с някой приятел за политика,не му говорете седнала на ръба на ваната,където той е потърсил усамотение и тишина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #4719 -: Ноември 30, 2009, 09:32:42 am »

Я трай! Не стига, че ти си Торбалан и  :P ;D ;D СУЛЬО И ПУЛЬО под прикритие и искаш така да се разправиш със съфорумките си, ама и акъл раздава. Ха!

Хело,вече си официално номинирана за най куц Плутон на годината ,а защо не и Мерк  ??? :D ;D ;D ;D

От тебе детектив,полицай или там каквото е не може да стане-ще опандизиш всичко живо дето ти е пред очите  ;D