Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848392 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #4880 -: Декември 08, 2009, 07:35:25 pm »
По простичко казано,ще работя на кораб и ще пътувам постоянно.Мисълта ми е,в такъв случай какво влияние биха имали аспектите :D.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #4881 -: Декември 08, 2009, 07:39:34 pm »
  А аз си помислих, че си стюардеса  :). Ами май нямаме опит в тази насока, освен да се въоръжим с търпение и да те изчакаме за твой споделен опит...

« Отговор #4882 -: Декември 08, 2009, 07:47:56 pm »
Освен да :).Тъй като имам и други познати-моряци,винаги съм си задавала въпроса как влиаят аспектите в техният живот.И сега,когато се случва и с мен,този въпрос ме зачовърка още повече.Това е една все още недискутирана темичка. :)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Nebesna

« Отговор #4883 -: Декември 08, 2009, 08:20:05 pm »
Странно моите емотикони са си нормални.

*

Nebesna

« Отговор #4884 -: Декември 08, 2009, 08:21:07 pm »
Ама, че съм хахоооооооо! Ми то вие ги виждате зелени....Аз какво по-различно показах?. ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #4885 -: Декември 08, 2009, 08:30:25 pm »
Ама, че съм хахоооооооо! Ми то вие ги виждате зелени....Аз какво по-различно показах?. ;D ;D ;D

Тези, дето си ги показала изглеждат като старите емотикони. Ама иначе, с изключение на три от тях, изглеждат различно.

Ей тея нормално ли ги виждаш?  ;) :D >:( 8)

*

Nebesna

« Отговор #4886 -: Декември 08, 2009, 09:14:39 pm »
И тези ги виждам нормално.

« Отговор #4887 -: Декември 08, 2009, 09:20:33 pm »
Странно моите емотикони са си нормални.

Е, тези твоите и аз ги виждам нормално  ??? ??? ??? ???

Ааааа, това е линк! Хитрушааа  :P :P :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4888 -: Декември 09, 2009, 02:24:11 pm »
Желая да уча астрология но незнам от къде да започна.
Някой били ме насочил с какво да започна? Ако знаете за дистанционне курс, който в момента със сигурност се провежда моля да ми пишете.
Лек и усмихнат ден на всички!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4889 -: Декември 09, 2009, 02:46:30 pm »
искам ди ви питам нещо - забелязвам при мен една тенденция , мъжете с които имам само/или предимно хармонични аспекти в синастрията ..../ като например тригони на марс луна и венера , съвпад на слънце и луна /.. не предизвикват в мен никакви чуства , губя интерес , никаква тръпка , никакъв копнеж .... нищо.... даже много бързо ми стават досадни и гледам да се освободя от тяхното присъствие. Обратното - имала съм 2 продължили по 8г и 5г връзки с мъже , с които в синастрията не само че е пълно с "червено" , ами има и примерно сатурн мъжки квадрат с моя луна , или аспектите към слънце и луна на само опозиции и квадрати ...!!! Немога да си го обясня - аз ли нещо съм сбъркана - нормално ли е - какво е. Много съм озадачена .....

Миличка, напълно е нормално. ;D ;D ;D ;D ;D Хората сме устроени така, че да търсим под вола теле ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4890 -: Декември 09, 2009, 03:20:50 pm »
Желая да уча астрология но незнам от къде да започна.
Някой били ме насочил с какво да започна? Ако знаете за дистанционне курс, който в момента със сигурност се провежда моля да ми пишете.
Лек и усмихнат ден на всички!

http://astrouchilishte.hit.bg/
http://www.astrohoroscope.info/course.htm
http://www.astroconsultbg.com/?page_id=6

Успех ти пожелавам :)

Или си купуваш поредицата книжки "Най-добрият начин да научим астрология" на М.Марч и Дж.Макевърс и си четеш.
Успех и от мен!
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #4891 -: Декември 09, 2009, 04:01:11 pm »
Явор,freebird  :)
Много Ви благодаря за отзивчивоста!
И на трите адреса съм писала, но само един от тях ми отговори ,че в момента не провеждат дистанционни курсове.
Вероятно и на другите адреси са стари обявите. Така ,че май ще трябва сама да се справям :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #4892 -: Декември 09, 2009, 04:03:08 pm »
Така ,че май ще трябва сама да се справям :)

Нищо, за това е форума. Има тема "Новобранци", като не ти е ясно нещо търсиш дали има писано по въпроса, ако няма - питаш и така...Всички се учим  ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Nebesna

« Отговор #4893 -: Декември 09, 2009, 07:00:48 pm »
искам ди ви питам нещо - забелязвам при мен една тенденция , мъжете с които имам само/или предимно хармонични аспекти в синастрията ..../ като например тригони на марс луна и венера , съвпад на слънце и луна /.. не предизвикват в мен никакви чуства , губя интерес , никаква тръпка , никакъв копнеж .... нищо.... даже много бързо ми стават досадни и гледам да се освободя от тяхното присъствие. Обратното - имала съм 2 продължили по 8г и 5г връзки с мъже , с които в синастрията не само че е пълно с "червено" , ами има и примерно сатурн мъжки квадрат с моя луна , или аспектите към слънце и луна на само опозиции и квадрати ...!!! Немога да си го обясня - аз ли нещо съм сбъркана - нормално ли е - какво е. Много съм озадачена .....

Аспектите на Сатурн, Плутон и възлите обикновено определят трайността на връзката. Тръпката е друго нещо..

*

Helo

« Отговор #4894 -: Декември 10, 2009, 03:35:19 pm »
Знаете ли какво се празнува на Коледа?  ::) Извън християнско-религиозните вярвания.

Лили да не издава.  ;)
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 03:43:06 pm от Hi »

*

Nebesna

« Отговор #4895 -: Декември 10, 2009, 06:05:15 pm »
Гърците и славяните са празнували зимното слънцестоене, когато денят отново започва да расте. ;D

« Отговор #4896 -: Декември 10, 2009, 06:12:31 pm »
Римляните също.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #4897 -: Декември 10, 2009, 06:38:01 pm »
И по-примитивните хора са празнували тази дата, включително и тези извън Европа.

Раждането на светлината.

*

Helo

« Отговор #4898 -: Декември 11, 2009, 09:01:20 am »
Някои твърдят, че когато една планета се намира в последните 3-4 градуса на 12-ти дом, то тя приемала характеристиките на разположена И в 1-ви дом. Вие приемате ли това?

« Отговор #4899 -: Декември 11, 2009, 09:05:13 am »
   Характеристиките не, но че оказва силно влияние върху личността да! Ако съм абсолютно сигурна за часа на раждане.