Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848413 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:"Говорилня"
« Отговор #5020 -: Декември 17, 2009, 06:29:56 pm »
току що открих, че си имам дорифорий  ;D

''Дорифорий
Планета изгряваща преди Слънцето. Някои астролози определят по Дорифория професията на родения'' /другаде намерих, че освен преди слънцето трябва да е и след луната/

п.с. това понеже разсъждавам има ли идеална професия за мен, не че съм приритала...само дето не уточнват това за избрана професия ли е, или за потенциално идеална..

трия, защото загрявам бавно  :-X

Всеки ден човек научава по нещо. Сега пък диофорий....А на ме преди Слънцето ми е Плутон и к'во сега правил той, че нищо не рзбрах ? ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5021 -: Декември 17, 2009, 06:32:39 pm »
Ох и аз загрявам бавно...
Та професия значи , ми то.....и марса е там.....
 Та значи професия по Плутон съвпад с Марс   :o :o :o
наемен убиец ????
« Последна редакция: Декември 17, 2009, 06:45:13 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5022 -: Декември 17, 2009, 08:15:28 pm »
Може да ти е изследователска ::)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #5023 -: Декември 17, 2009, 08:23:22 pm »

Вижте ме аз с моя Плутон на асцендента ква съм изследователка!  ;)  ;D ;D ;D

Само дето дорифория се оказа, че не действал така, а наобратно - подтискал въпросната планета. Аз мисля, че наистина някой нарочно ми подтиска Венерата.  ???

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5024 -: Декември 17, 2009, 08:28:56 pm »

Само дето дорифория се оказа, че не действал така, а наобратно - подтискал въпросната планета. Аз мисля, че наистина някой нарочно ми подтиска Венерата.  ???

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,ко да кажем ние с гайдите ,не къде и да е , а на мц!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #5025 -: Декември 17, 2009, 08:32:20 pm »

Само дето дорифория се оказа, че не действал така, а наобратно - подтискал въпросната планета. Аз мисля, че наистина някой нарочно ми подтиска Венерата.  ???

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,ко да кажем ние с гайдите ,не къде и да е , а на мц!

То е ясно, че имаш връзки с мафията  ::) ама другите от форума като са с Плутон там, а нямат връзки с мафията как им влияе, още се чудя?  ???

;D ;D ;D

Сигурно можеше и аз навремето да се окажа с вразки с мафията, ама добре, че съдбата ми е друга.  8) ;D Аз ще използвам друго качество на Плутон и ще ставам изследователка. Даже вече съм станала.  ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5026 -: Декември 17, 2009, 08:34:49 pm »
 не лъжи-  има изследователсков теб: следиш кой , кога влиза, какъв е и т.н.  по- неприличната дума е шпионаж и любопитство :)

*

Helo

« Отговор #5027 -: Декември 17, 2009, 08:40:02 pm »
не лъжи-  има изследователсков теб: следиш кой , кога влиза, какъв е и т.н.  по- неприличната дума е шпионаж и любопитство :)

::) ::) ::)

Аз не следя.  ::) То става случайно. Случайно и между другото забелязвам кой кога влиза във форума.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5028 -: Декември 17, 2009, 08:45:40 pm »

Само дето дорифория се оказа, че не действал така, а наобратно - подтискал въпросната планета. Аз мисля, че наистина някой нарочно ми подтиска Венерата.  ???

То е ясно, че имаш връзки с мафията  ::) ама другите от форума като са с Плутон там, а нямат връзки с мафията как им влияе, още се чудя?  ???

;D ;D ;D

Сигурно можеше и аз навремето да се окажа с вразки с мафията, ама добре, че съдбата ми е друга.  8) ;D Аз ще използвам друго качество на Плутон и ще ставам изследователка. Даже вече съм станала.  ;D ;D

;D ;D ;D ,аз живея в територия ,управлявана от мафията....,и съм част от тази мафия и територия....и не само аз, и ти и той и тя ,всички ние.....но сме малко тези дръзнали да назовем нещата с истинските им имена! това не се отнася за плутон на асц.....,защото той заставайки на асц освен прословутия магнетизъм ти дава и още нещо-трансфформацията да се превърнеш от какавида в пеперуда и от пеперуда в твар! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5029 -: Декември 17, 2009, 08:47:39 pm »
и от пеперуда в твар![/b] ;)

мхм ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5030 -: Декември 17, 2009, 08:53:42 pm »
и от пеперуда в твар![/b] ;)

мхм ;)

;) ;) ,питам се , дали плуто на асц ме разбра?! ??? ;D

*

Helo

« Отговор #5031 -: Декември 17, 2009, 09:13:18 pm »

;D ;D ;D ,аз живея в територия ,управлявана от мафията....,и съм част от тази мафия и територия....и не само аз, и ти и той и тя ,всички ние.....но сме малко тези дръзнали да назовем нещата с истинските им имена! това не се отнася за плутон на асц.....,защото той заставайки на асц освен прословутия магнетизъм ти дава и още нещо-трансфформацията да се превърнеш от какавида в пеперуда и от пеперуда в твар! ;)

И в каква твар се превръщат?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5032 -: Декември 17, 2009, 09:16:19 pm »

И в каква твар се превръщат?

тленна!

« Отговор #5033 -: Декември 18, 2009, 08:36:24 am »
forget me not, откъде ги четеш тез неща. Дай адрес, може и на мен нещичко да има от лотарията.. ;)
  Мари, от сайта където Инти е пуснала да открием разликите...http://www.astro-bg.com/kljuchovi-dumi/2010

« Отговор #5034 -: Декември 18, 2009, 08:43:46 am »
   Момичета, като бях малко момиче четях много научно-популярна литература и си мечтаех да стана научен изследовател, като първоначално исках да бъда учен-зоолог, но впоследствие ботаник и да търся редки растения и животни...За жалост -мечтиии! В един момент от живота си се оказах в такава позиция, която беше идеална за шпионаж и си мислех сега тези хора тук ако знаят как бързо вдявам в дадена материя  ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5035 -: Декември 18, 2009, 08:52:28 am »
http://www.astro-bg.com/kljuchovi-dumi/2010 не видях защо Инти го е пуснала, но е срамота да крадеш от руски сайтове прогнози и да си ги слагаш на "Астро" сайта-  не помня в кой сайт ги четох, но съм сигурна, че по- голямата част от вас също са ги срещали

*

Инти

• 2068
« Отговор #5036 -: Декември 18, 2009, 09:19:49 am »
Аз го написах ясно.

Видях линка в сайта, кликнах да го разгледам и какво да видя, най-долу на страницата в ляво, на позиции на планетите написали : Плутон- Стрелец.

Много ретрограден сайт ще да е я тоя, и крадлив явно ;)

*

nerealna

« Отговор #5037 -: Декември 18, 2009, 12:44:56 pm »
http://www.astro-bg.com/kljuchovi-dumi/2010 не видях защо Инти го е пуснала, но е срамота да крадеш от руски сайтове прогнози и да си ги слагаш на "Астро" сайта-  не помня в кой сайт ги четох, но съм сигурна, че по- голямата част от вас също са ги срещали

Аз съм ги срещала в сайта на М.Дачева  http://www.temura.net/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

1:1 http://www.astro-bg.com/planeti-i-profesionalna-realizacija   

;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5038 -: Декември 18, 2009, 01:19:39 pm »
Бе що имам чувството че тресат земетресения.
Е сега току що ме размести.
Вчера на няколко пъти пак.
  :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5039 -: Декември 18, 2009, 02:26:03 pm »
  следващата седмица ще се подредят : хирон, нептун и юпитер - време за желания :P