Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847454 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #5480 -: Януари 03, 2010, 02:32:21 pm »
а иначе брат ми е 72-ра година, няма да ви съдят, но е много женен, с две деца, то с асц. рак .....
вижте трапчинката заради венера на асц., предполагам :)

....Еййй, всички хубави мъже са раздадени вече... ;D Верно е хубавец  ;) пупупупу!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #5481 -: Януари 03, 2010, 02:34:10 pm »
Нищо не успях да видя :( Я пак,моля  ;)

« Отговор #5482 -: Януари 03, 2010, 02:38:47 pm »
    Много ми напомня на Рич от "Дързост и красота" - не знам защо, но си мисля че Бен Барнс има асц.Риби, проверих в последствие да видя актьора Рон Мос, дето играе Рич коя зодия е, оказа се че е Риби  ???. За това направих връзката веднага...сега ще проверя и асцедента му..

« Отговор #5483 -: Януари 03, 2010, 02:41:20 pm »
     ;D асц.на Рон Мос е теле, значи Венерта се отразява в излъчването.

*

missKapriz

« Отговор #5484 -: Януари 03, 2010, 02:42:13 pm »
ееее,чувствам се дискриминирана ;D А за Аурорка се радвам-мечтите са хубаво нещо :P Дейзи пък ме поохлади като каза,че прилича на Рич.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5485 -: Януари 03, 2010, 02:46:56 pm »
Както и Слънце в Телец.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5486 -: Януари 03, 2010, 03:59:32 pm »
Чак сега видях въпроса, извинявай.  :)
В 7 гр. 01 мин. Овен, води се в 8-ия градус.

миси- питах, защото се бях загледала в кардиналното кръстосване... но ти имаш и мар с риби (ако помня) та сега ще те налази юпитер..то в другата тема е станало въпрос
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5487 -: Януари 03, 2010, 04:13:37 pm »
Да, полазването вече го усещам по сидерал... Не мога да спра със сладкото, много нетипично за мен, запасих се с диетични бисквити и дъвча постоянно. Може пък да е от квадрата на транз. Сатурн към нат. Луна...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5488 -: Януари 03, 2010, 04:17:12 pm »
квадрата на транз. Сатурн към нат. Луна...  :-X

този квадрат няма да позволи да качиш и един килограм :) , а ти имаш нужда поне 2/3 килца да качиш ,щото си като онези мацки от подиумите.като имам впредвид ,че уран и юпитер ще те .....онодят ;D ;D ;D ;D ,няма да тракаш само кокали я... ;D :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #5489 -: Януари 03, 2010, 04:18:59 pm »
квадрата на транз. Сатурн към нат. Луна...  :-X

този квадрат няма да позволи да качиш и един килограм :) , а ти имаш нужда поне 2/3 килца да качиш ,щото си като онези мацки от подиумите.като имам впредвид ,че уран и юпитер ще те .....онодят ;D ;D ;D ;D ,няма да тракаш само кокали я... ;D :-*

Това не е вярно! Аз в момента имам квадратура на тразнитния Сатурн към Луната, обаче надебелях с 1-2 килограма над горната граница на нормата ми и то още преди празниците! И сега сигурно поне от два месеца си ходя дебела - 54-55 кила. Не знам дали не съм надебеляла заради този аспект или напразно виня планетите, вместо да виня себе си.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5490 -: Януари 03, 2010, 04:21:14 pm »
квадрата на транз. Сатурн към нат. Луна...  :-X

Това не е вярно! Аз в момента имам квадратура на тразнитния Сатурн към Луната, обаче надебелях с 1-2 килограма над горната граница на нормата ми и то още преди празниците! И сега сигурно поне от два месеца си ходя дебела - 54-55 кила.

а дали някъде в картата ти няма някой хармоничен аспект на юпитер? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #5491 -: Януари 03, 2010, 04:23:28 pm »

а дали някъде в картата ти няма някой хармоничен аспект на юпитер? ;)

В рождената ми карта Юпитер е в тригон с Венера, а Венера и Слънцето са съвпад в Телец. Това дава любов към удоволствията и разширяване на някои места.

Обаче нали аскетът Сатурн ми е в 1-ви дом и в опозиция на Венера! Аз винаги съм си била стройна!!!

Мисля, че всичко е от транзитния Сатурн.

Сега транзитният Юпитер ми е в кварадратура към Слънцето.
Обаче транзитната Венера ми е в съвпад с наталния Юпитер.  ::)Може и тя да има вина за това.
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 04:28:01 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5492 -: Януари 03, 2010, 04:28:56 pm »
Обаче транзитната Венера ми е в съвпад с наталния Юпитер.  ::)

от тук е ,не от сатурн ;) :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5493 -: Януари 03, 2010, 04:29:35 pm »
този квадрат няма да позволи да качиш и един килограм :) , а ти имаш нужда поне 2/3 килца да качиш...

О, не бъди толкова сигурна!  :P А и вече ги качих, като имаш предвид, че не сме се виждали отдавна.
Сега се убеждавам, че смъкването на килограми може да се дължи и на стрес, но качването им има връзка с депресията... Тъй че напролет пак ще трябва да търсим начини да се вталяваме, ще видим как...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5494 -: Януари 03, 2010, 04:32:29 pm »
И сега сигурно поне от два месеца си ходя дебела - 54-55 кила.

Я пак си помисли!? 
Или си пропуснала да сложиш една единичка пред петиците? ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5495 -: Януари 03, 2010, 04:33:47 pm »
Депресията води до нередовно и нездравословно хранене, промени в хормоналната система, нежелание за каквото и да е физическо натоварване и ... хоп, килата неусетно нагоре.
Абе има нещо такова, че понякога Сатурн води до напълняване, по-скоро задържане, застой, незнам. Все още не съм сигурна в това си твърдение, чувала съм тук и други да го споделят, наблюдавала съм при мои познати.

Аз лично по време на транзита му върху Луна бях в една от най-перфектните си форми.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #5496 -: Януари 03, 2010, 04:35:15 pm »
Сега се убеждавам, че смъкването на килограми може да се дължи и на стрес, но качването им има връзка с депресията... Тъй че напролет пак ще трябва да търсим начини да се вталяваме, ще видим как...  :)

Мда...Това, мисля, сме го коментирали преди.
При съвпад на Луната със Сатурн /в Рак/ напълнях доста, точно в следствие на депресивно състояние

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5497 -: Януари 03, 2010, 04:39:31 pm »
Хе хе, Вижън, да си намеря някой Овен ли казваш, да сваляме заедно... хм, килограми или каквото там падне?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5498 -: Януари 03, 2010, 04:44:10 pm »

Мда...Това, мисля, сме го коментирали преди.
При съвпад на Луната със Сатурн /в Рак/ напълнях доста, точно в следствие на депресивно състояние

Аз надебелях малко без да изпадам в депресия.

« Последна редакция: Януари 03, 2010, 04:50:56 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5499 -: Януари 03, 2010, 04:47:13 pm »
Казваш, да ми сваля звездите от хороскопа?
То в това въздухарите най ги бива, наред със Стрелците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.