щото си имам занимавка вече благодарение на Лилито
Каква е тази нова занимавка?
Кучето се казва Кехлибар.
Малее, че гевезанка. Да ти носи много радост и любов!
Хело бре задаваш много лични въпроси мога само да ти кажа, че процеса е завършен благополучно
Цитат на: TOT в Януари 04, 2010, 10:36:05 amХело бре задаваш много лични въпроси мога само да ти кажа, че процеса е завършен благополучно ???Вече си активирала всичките си спирали?
Цитат на: Hi в Януари 04, 2010, 10:49:52 amЦитат на: TOT в Януари 04, 2010, 10:36:05 amХело бре задаваш много лични въпроси мога само да ти кажа, че процеса е завършен благополучно ???Вече си активирала всичките си спирали? отдавна
Като следваше напътствията в книгата ли?И защо си сигурна, че всички са активирани? Имаш ли си доказателства за себе си, че си активирала всички?
И още едно нещо исках да те питам. Ти беше писала, че пиеш зелен чай. И аз смятам да пия, обаче този вид чай има различно качество и човек не може да бъде сигурен дали си купува качествен чай. Ти от коя марка зелен чай пи?
Цитат на: Hi в Януари 04, 2010, 10:53:36 amИ още едно нещо исках да те питам. Ти беше писала, че пиеш зелен чай. И аз смятам да пия, обаче този вид чай има различно качество и човек не може да бъде сигурен дали си купува качествен чай. Ти от коя марка зелен чай пи?зелен чай не съм пила от поне сто години - много ме кара на рядко щастие любимият ми чай е Ърл Грей, но той не е зелен, а черен