привет и от мен ТОТ и дбре се завърнал !
Само не разбрах аз снощи къде и с кого спа, ти Тот???
Цитат на: sunrain в Януари 04, 2010, 11:16:23 amСамо не разбрах аз снощи къде и с кого спа, ти Тот??? в къщи с кучето
за много години и много цалуфки от мен
Вещичке, и твоята ли хърка нощем? Мъжките ги оставям в хола през нощта, но женката понеже е гевезана, я вземам в моята стая. Ама не на леглото де, там са котараците, а те са привилегировани. Но взе да хърка и тя, нощем мира не ми дава... Заменям я за мъж.
Хело-то, я запука с въпроси - какво яде, какво пие...
хърка, пърди и се оригва - напълно заменя мъжа в къщата
По-смрадливи кучета няма!
Цитат на: TOT в Януари 04, 2010, 11:38:51 amхърка, пърди и се оригва - напълно заменя мъжа в къщата Моите го правят от радост, второто де , или напук. И винаги ме излагат пред гостите. Като дойде някой в къщи, винаги при посрещане и изпращане му се навират в краката и познай... По-смрадливи кучета няма!
Здравейте мили мои! Честита Нова и ни пожелавам да е годината на чудесата. В която ще ги правим, имам предвид, а не да ги консумираме !Влетях да кажа, че ми липсвахте, да кажа добре завърнали се, на всички завърнали се, да кажа честити рождени дни на всички наскоро родени! Страхотни теми сте натворили, (не че успях да ги изчета всичките, но вече съм обратно в цивилизацията и ще мога да наваксам)!
Цитат на: Lillie в Януари 04, 2010, 11:54:33 amПо-смрадливи кучета няма! и по-сладки и любвеобвилни
За много години, мила!Да ти донесе само приятни емоции Новата година с Юпитер върху Слънце е хубаво, аз ти го гарнтирам.