Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848176 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:"Говорилня"
« Отговор #5620 -: Януари 05, 2010, 02:24:56 pm »
79 година знам само, че е роден. Рожденна дата някой да има поне?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5621 -: Януари 05, 2010, 02:30:00 pm »
имам спомен ,че преди години беше обвинен в опит за убийство на Ваня Червенкова.
но...,каквото и да е ,никой не ни дава правото да се стреляме и избиваме по улиците :( >:(. тлкова ли е ниска тая хумогенаа маса?тц-тццц.
бог да го прости!млад човек.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5622 -: Януари 05, 2010, 02:32:30 pm »
В центъра на столицата, да е колкото се може по-брутално и видно. Това е България.  

А за Боби - "пет наказателни производства и около 40 граждански дела, а броят на измамените от него надхвърля ... 1000 души"

Уникат просто. Някой с дата все пак, търся, но не откривам? 

*

Марая

• 28287
« Отговор #5623 -: Януари 05, 2010, 03:03:45 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #5624 -: Януари 05, 2010, 04:18:35 pm »

Тази година северния магнитен полюс се премести с 64 километра към Сибир

Геолози са установили, че земното магнитно поле се премества с рекордната скорост от 64 километра на година, съобщи БТА като се позовава на "Нешънъл джиографик".

При това Северният магнитен полюс се премества към Сибир. За пръв път магнитния полюс бе открит в началото на 19 век. Оказа се, че той се намира в Канада, недалеч от остров Елсмир.

В началото на 20 век се изясни, че полюсът постепенно се придвижва. Скоростта му на придвижване постепенно се увеличи от 15 километра на година през 1904 година на 55-60 километра през 2007 година. Според специалистите, движението на полюса е обусловено от течното метално ядро в недрата на планетата.

Идва 2012  ;D

« Отговор #5625 -: Януари 05, 2010, 06:04:09 pm »
Застреляха Боби Цанков в центъра на София
05 януари 2010

Е ми, мир на праха му, но този въобще няма да ми липсва! Даже мааааалко позакъсняха.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5626 -: Януари 05, 2010, 06:26:23 pm »

Тази година северния магнитен полюс се премести с 64 километра към Сибир

еми аз съм чела на няколко места, че Бг след 2012 ще е вече в субтропичния пояс, та нищо не ме учудва  ;)  па и то си личи бре - на 1 януари беше 19 градуса, в къщи ходих по потник  ;D ;D ;D

тя луда работа - вече нищо нормално не виждам в тоа свят  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #5627 -: Януари 05, 2010, 06:41:53 pm »
Преди малко по БТВ, Генка Шекерова каза, че не могат да излъчат част от репортажа за снегопочистването тази сутрин, заради съдържащите се нецензурни изказвания  ;D ;D ;D

На мен тази сутрин, обаче, хич не ми беше до смях. Боксувах на едно нанагорнище и се молех този зад мен да спре! Пулсът ми беше май 120, защото и друг път съм имала такъв и знам как сърцето ми се блъска в гръдния кош. Като стигнах на работа се чудех дали да не пия валерян вместо кафе. Тази нощ щяло да вали. Утре - лед ли?  :-\

*

Helo

« Отговор #5628 -: Януари 05, 2010, 06:46:15 pm »
Тук някъде имаше ли тема за обсъждане на картите на предсказатели и въобще, за хора с подобни способности?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5629 -: Януари 05, 2010, 06:50:29 pm »
Утре е Йордановден, все пак е хубаво да бъде студеничко, не като 1-ви - първа пролет.  ;D
И аз се надявам обаче да не е много заледено, че много ме е страх като вървя във Варна.  

« Отговор #5630 -: Януари 05, 2010, 07:00:33 pm »
Утре е БОГОЯВЛЕНИЕ  :)
Днес в 23,55 излезте на балкона и гледайте в небето до полунощ като си пожелаете силно нещо  :)  Може да сте някой от късметлиите,които виждат, че небето се отваря  :) А за всеки случай останете да гледате и 5 мин след това  ;D

« Отговор #5631 -: Януари 05, 2010, 07:12:39 pm »
Застреляха Боби Цанков в центъра на София
05 януари 2010
жалко, че едно детенце ще се роди, без да е познавало баща си...
За умрелия или хубаво или нищо не казвайте, има кой да го съди
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5632 -: Януари 05, 2010, 07:22:29 pm »
някой питаше за рожд дата на боби цанков.
току що видях че е на 12.08.1979 лъв 8)

*

Hanna

« Отговор #5633 -: Януари 05, 2010, 08:27:14 pm »
Момичета, днес си купих списание GEO. Темата на броя е: Астрология, митове и власт на звездите. Публикацията е интересна  :)

« Отговор #5634 -: Януари 05, 2010, 11:19:07 pm »
До сега бях на прозореца да си пожелавам разни неща и....навън е много красиво  :). Студено, ледено, без вятър. Една котка щеше да се изпотрепе на заледеното да бяга от една кола  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5635 -: Януари 06, 2010, 02:06:48 am »
До сега бях на прозореца да си пожелавам разни неща и....навън е много красиво  :). Студено, ледено, без вятър. Една котка щеше да се изпотрепе на заледеното да бяга от една кола  ;D

;D правя го всяка година , а когато забравя имам чувство,че не ми върви! с една малка подробност ,от 0:0 часа на 5.01. до 0:0 часа на 6.01 се храня сам с хляб и сол и така тремирам....и наистина небето се отваря и стават чудеса.... ;) :)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5636 -: Януари 06, 2010, 05:14:11 am »
тази сутрин към 4 часа почувствах толкова силен прилив на енергия, че чак дланите ми се "запалиха" и се събудих. малката фръцличка хъркаше до мен и си поставих лявата ръка върху гръбчето и и усещах как енергията потече от мен към нея като навлизаше през коронната ми чакра със доста голяма сила... милото ми кученце - нещо не му понесе, две три минути след това се издрайфа стабилно върху одеалото ми  :-X :-X :-X   но поне се е прочистило  8)  пък и сега погледнах транзитите в картата и - транзитна Луна съвпад със Сатурн на Ас - ми то стомахчето му се е развълнувало...

тюююююююю тез въртоглавите транзити и на малките душици влияят  :-\   надявам се, че скоро ще свикне на висшите енергетики и няма да ми прави такива номера диването, щото иначе не трябва да я пипам изобщо пък и доколкото знам те са напълно безвредни, но прочистват затлачване с негативна шлака...  ;D ;D ;D   а и тя непрекъснато се вре отгоре ми, търси ме и иска да спи на корема ми  ;D

*

missKapriz

« Отговор #5637 -: Януари 06, 2010, 10:05:54 am »
TOT,доколкото разбрах имаш мопска :) Аз също и я обичам повече от някои хора :)Много сензитивни кучета са явно.Моята например,ако съм нервна или по-напрегната не идва при мен-спи до мъжа ми.Иначе навсякъде сме като гербови марки ;DИ задължително спи върху мен-или ми е като шал на врата,или е гушната на възглавницата и завита,или на корема ми,когато лежа по гръб.Сега си е харесала едно кожено палто и спи на него,но плътно до мен разбира се :)
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 10:56:30 am от missKapriz »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5638 -: Януари 06, 2010, 10:22:08 am »
TOT,доколкото разбрах имаш мопска :) Аз също и я обичам повече от някои хора :)Много сензитивни кучета са явно.Моята например,ако съм нервна или по-напрегната не идва при мен-спи до мъжа ми.Иначе навсякъде сме като гербови марки ;DИ задължително спи върху мен-или ми е като шал на врата,или е гушната на възглавницата и завита,или на корема ми,когато лежа по гръб.Сега си е харесала едно кожено палто и спи на него,но плътно до мен разбира се :)

ми кво да ти кажа - направих синастрия между мен и мопсито  ;D

нейната Венера е в точен съвпад с Плутона ми
нейната Луна е в съвпад с Локус Фортуната ми
Нейният МС е в точен съвпад с куспидата на 5я ми дом
нейната Лилит е в съвпад с куспидата на 10я ми дом

кармааааааа и либофффф голяма сме  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  да не ти казвам, че оня ден обяснявах на майка ми, че това и е третото внуче и няма право на глас  :P ::) ;D  иначе спането е винаги до мен, върху мен, около мен и постоянно иска да я гушкам и нося на ръце - абсолютно бебе е  ;D ;D ;D

пък най-големия майтап е, че като вляза в кенефа и тя се навира с мен и като седна на тоалетната дъска, тя задължително се изправя на задни крака и наднича кво става зад мен хахахахаахааааааааа толкоз лудо диване е, че не е истина  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  този номер го правеше дъщеря ми като беше мъничка, ма кво ли се чудя мопсито и щерката са родени на една дата - мязат си кат две капки боза  ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #5639 -: Януари 06, 2010, 10:33:12 am »
 ;D ;DАз не и знам точния час-иначе мн пъти съм искала да и видя картата-от де адже ба идва толкоз енергия??А уж мопсовете били лежерни,спокойни ::) ;D
Иначе тя е член на семейството-сестричката на момчетата,дъщеря ни,внучката и т.н.Някак естествино ми идва да и викйам "На мама красавицата"Нали си нямам момиче,а пусти мерак...
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 10:41:29 am от missKapriz »