Цитат на: Heloo в Януари 09, 2010, 06:53:49 pmТи си или Вещичка или Миоджералвомбо! Е, може и Скарлет. :rolleyes:ти да видиш :34: да цуняш дебелийо вещерски гъ... :19: не ма е фанала шизофренията още :tongue2:
Ти си или Вещичка или Миоджералвомбо! Е, може и Скарлет. :rolleyes:
На котето ми отне известно време да му намеря муцунката
Лили, много са сладки, голямо гушкане пада сигурно. Само като ги гледам на снимка ми се разнежва душицата :wub:Добре дошла Салатке, но и на мен ми приличаш на Скарлет като стил на изразяване, знам ли ...много те влече мунданната астрология :blink:
Лили, тва братчето на Амбърчето ли е или некой от родителското тяло :57:
Това е майката.
Цитат на: Asol в Януари 09, 2010, 07:14:28 pmЛили, много са сладки, голямо гушкане пада сигурно. Само като ги гледам на снимка ми се разнежва душицата :wub:Добре дошла Салатке, но и на мен ми приличаш на Скарлет като стил на изразяване, знам ли ...много те влече мунданната астрология :blink: Че само Скарлет ли я влече мунданната бе,мило? Много хора ги влече. Аз също съм й фенка. Да не е едно куче Шаро? :unsure: Я,каква съм прясна и измита!
Цитат на: Салата Измилова в Януари 09, 2010, 07:18:08 pmЦитат на: Asol в Януари 09, 2010, 07:14:28 pmЛили, много са сладки, голямо гушкане пада сигурно. Само като ги гледам на снимка ми се разнежва душицата :wub:Добре дошла Салатке, но и на мен ми приличаш на Скарлет като стил на изразяване, знам ли ...много те влече мунданната астрология :blink: Че само Скарлет ли я влече мунданната бе,мило? Много хора ги влече. Аз също съм й фенка. Да не е едно куче Шаро? :unsure: Я,каква съм прясна и измита! Тогава не си жена, а си Миоджералвомбо. Освен това лъжеш, че си зодия Везни, защото той изглежда като да е зодия Овен или Скорпион.
Ша та нахраня и с моя гъ.....,да знаеш. И ще те игнорирам,ако прочета още едно такова мнение. На тебе ще ти давам обяснение,пръдла! :19:
Цитат на: Салата Измилова в Януари 09, 2010, 07:25:28 pm Ша та нахраня и с моя гъ.....,да знаеш. И ще те игнорирам,ако прочета още едно такова мнение. На тебе ще ти давам обяснение,пръдла! :19:Пикльо! Пука ми дали ще ме игнорираш.Цуни ме отзад!
С коя цифра се свързва раздялата?