Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847450 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #5920 -: Януари 11, 2010, 09:58:51 pm »
Смятам, че т.нар. теменужено е зрителна измама. Очите ми се променят според грима ми и цвета на дрехата. Когато съм със зелен грим са зелени, когато съм със сиво са сиви. Само когато съм с кафяв крим са сини, но точно тоз грим не ми отива и винаги го комбинирам със син молив. Много хубаво се получава.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5921 -: Януари 11, 2010, 09:59:19 pm »
 имаш линк на снимката  и натискаш на иконката  със снимчица 2 рата от ляво надясно - слагаш  линка на снимката между двете
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5922 -: Януари 11, 2010, 10:01:50 pm »
..абе какъвто и цвят да са, да си личи живота в тях, искрата хумор и смелост, това е достатъчно :)

мхм , най- важно е това
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #5923 -: Януари 11, 2010, 10:07:22 pm »
На истина смятам, че очите са прозорец към душата... :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #5924 -: Януари 11, 2010, 10:08:13 pm »
Благодаря ви! Ще опитам.
В интернет и в списанията неможе да  видим "истински" очи, по простата причина, че преди да се публикуват са обработени яко с Photoshop  ;)

*

Divna

« Отговор #5925 -: Януари 11, 2010, 10:16:48 pm »

но все пак..забелязала ли си как омагьосват черните очи...те са ми истинската слабост на мен  :88:
[/quote]

Моите са много тъмни почти черни и аз много си ги харесвам. Но виждам, че всички сме на едно мнение, т.е. - не е важен цвета, а погледа. Начина по който ти въздейства самия поглед, как го усещаш, дали ти е приятно. Заговорят ли ти нечии очи, чувстваш се страхотно, пък какъвто и да им е цвета.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5926 -: Януари 12, 2010, 08:39:09 am »
Моите също се променят според грима и цвета на дрехите дори, защото са сиво-синьо-зелени, неопределени.  :blink:

Аз също обичам тъмните очи, защото са огнени и топли, но светлите очи също имат своя чар, а в крайна сметка наистина е по-важно какво излъчват. И светлите очи могат да бъдат топли стига погледа да е на човек с душа.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #5927 -: Януари 12, 2010, 12:37:36 pm »
Моите също се променят според грима и цвета на дрехите дори, защото са сиво-синьо-зелени, неопределени.  :blink:

Аз също обичам тъмните очи, защото са огнени и топли, но светлите очи също имат своя чар, а в крайна сметка наистина е по-важно какво излъчват. И светлите очи могат да бъдат топли стига погледа да е на човек с душа.   

Във физиогномиката се казва, че очите са свързани с душата. Чрез тях се регулират енергиите в човешкия организъм. Те представляват причинния свят у човека. Дясното око има отношение към ума, а лявото към сърцето. Окото е връзката между външния и вътрешния свят. Всяка мисъл, колкото и да е скрита, се отпечатва в човешкото око. Окото не крие нищо. Който разбира неговия език, той може да чете всичко, каквото става в човека.
Сините очи са студени-много обещават, но малко изпълняват. Те показват също отмерени чувства, въображение, отвлечена мисъл. Хората, които имат сини очи се нуждаят от влага. За тях се препоръчва вътрешен мир и спокойствие.
Черните очи са като чернозема - всичко расте в тях - и жито и бодли. Хората с черни очи са крайно енергични. Те имат характер, т.е. и като те обичат, и като те мразят, те ще ти кажат направо в лицето, без извъртания. Хората с тъмни очи се нуждаят от топлина.
В очите на добрият човек се чете мекота, благост.
Погледнеш ли му очите, ти можеш да познаеш чистотата на сърцето му и благородството на душата му. Въобще благородството, чистотата и нежността придават мекота и яснота в очите...
Дълга тема :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5928 -: Януари 12, 2010, 12:41:00 pm »
Напълно си права. Още първия път, когато погледна един човек в очите, разбирам до голяма степен какво е в ума му и в сърцето. Но има и прикрити, с повече вглеждане и те издават ... разбира се.
Много обичам благ поглед, чист, сякаш се сливаш с добротата, която излъчва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5929 -: Януари 12, 2010, 12:44:51 pm »
Я кажете нещо за зелените.  :P
Някъде четох, че притежателите им са много непостоянни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5930 -: Януари 12, 2010, 12:48:13 pm »
Абе това е много обобщаващо.  :blink: До човека е.   

*

Uran

• 6041
« Отговор #5931 -: Януари 12, 2010, 12:53:49 pm »
 Цветът на очите донякъде е свързан с етническа и расова принадлежност. От гледна точка на физиогномиката, ми е малко трудно да уловя на някои нации личностните х-ки.
Някои ирландки имат много меко, нежно почти ефирно излъчване, но това не ги прави такива и като личности. Други, пак ирландци, имат характерните за него регион, остри черти, обратен захап, тънки устни и изобщо излъчване на проклет човек, а не са такива- Боно, Шон Пен (илюстрирам с примери като визия).

*

Divna

« Отговор #5932 -: Януари 12, 2010, 01:19:20 pm »
Я кажете нещо за зелените.  :P
Някъде четох, че притежателите им са много непостоянни.

Зелените са сложен цвят. Малко са хората със зелени очи.
Ще пиша по-късно, защото трябва да излизам за работа. При мен денят едва сега започва ;)

*

Divna

« Отговор #5933 -: Януари 12, 2010, 01:20:48 pm »
Цветът на очите донякъде е свързан с етническа и расова принадлежност. От гледна точка на физиогномиката, ми е малко трудно да уловя на някои нации личностните х-ки.
Някои ирландки имат много меко, нежно почти ефирно излъчване, но това не ги прави такива и като личности. Други, пак ирландци, имат характерните за него регион, остри черти, обратен захап, тънки устни и изобщо излъчване на проклет човек, а не са такива- Боно, Шон Пен (илюстрирам с примери като визия).

Тук вече се отива в друга тема - антропология.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #5934 -: Януари 12, 2010, 02:33:38 pm »

Тук вече се отива в друга тема - антропология.

В "Говорилнята" е така, в тези 310 страници има много инфо  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5935 -: Януари 12, 2010, 02:42:10 pm »
Да, и аз скоро си мислех, че всъщност в Говорилнята са казани много интересни неща и често офф топика е на тема "астрология" обаче много трудно се препрочитат тия 300 страници, за да дириш инфо.  :blink:

Като стана дума за четене много ме е яд, че форума на астрогалакси го няма и поне архив да бяха оставили ... не мога да разбера защо са взели такова решение да не запазят нищо поне дотук казано и писано.  :-\  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5936 -: Януари 12, 2010, 02:47:58 pm »
За да не се превръща в това, в което са се превърнали повечето нашенски астрофоруми, макар че се съмнявам него форум да го споходи същата участ, да го залее тази вълна... Същото се случи навремето и с форума на тонди, но там друг беше проблемът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5937 -: Януари 12, 2010, 02:52:53 pm »
Да, всичко ми е ясно. Имам предвид поне като архив да беше запазен, тонди например се пази и можеш да четеш. Какво лошо има....а сега всичко в канала, толкова ценни дискусии и казуси...  
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 02:57:03 pm от sunrain »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5938 -: Януари 12, 2010, 02:55:36 pm »
Поживьом - увидим. Трябва да е минал Плутон нейде през важна радикална точка в картата на сайта, знам ли, за да се стигне до такава... хм, трансформация.  :blink: А за да иде всичко в канала, някоя даса на Кету ще да е...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5939 -: Януари 12, 2010, 07:57:58 pm »
Сините очи са студени-много обещават, но малко изпълняват. Те показват също отмерени чувства, въображение, отвлечена мисъл. Хората, които имат сини очи се нуждаят от влага. За тях се препоръчва вътрешен мир и спокойствие.

[]
Не съм съгласна с това, моите очи са синьо-зелени и определено съм емоционален човек, и не обичам влагата, имам чувството че ми влеза в костите бррррррр

П.П,
А бе защо е толкова тихо тази вечер тука ?????
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!