Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849290 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:"Говорилня"
« Отговор #5940 -: Януари 12, 2010, 09:04:39 pm »
 Oтносно Румяна Желева, някъде мярнах изказване на Алена, че не е препоръчително за нея (Р.Ж.) да заема отговорен пост- не и е дадено. Сега гледам по про-бг, че са я метнали в Европа много здраво, заради бизнеса и в Бг. ;) :blink: :blink:

*

Nebesna

« Отговор #5941 -: Януари 12, 2010, 09:16:05 pm »
Oтносно Румяна Желева, някъде мярнах изказване на Алена, че не е препоръчително за нея (Р.Ж.) да заема отговорен пост- не и е дадено. Сега гледам по про-бг, че са я метнали в Европа много здраво, заради бизнеса и в Бг. ;) :blink: :blink:

Тя имаше няколко фондации, сега не зная кой ги управлява. Аз съм работила с нейна фондация в партньорство още преди да стане евродепутат от ГЕРБ.

*

Divna

« Отговор #5942 -: Януари 12, 2010, 09:24:34 pm »
Я кажете нещо за зелените.  :P
Някъде четох, че притежателите им са много непостоянни.

Както вече споменах, зеленото е сложен цвят (сложен, защото се образува от два основни цвята - синьо и жълто). Зелените очи приемат качествата като на сините, но като цяло са по-комплексни. Хората със зелени очи са много гъвкави, т.е. те бързо разбират на "къде духа вятъра". Те са малко като котките, търсят си интересите ... ако си добър с тях и те с теб, иначе те пренебрегват. Затова изглежда, че са непостоянни. Те са голям барометър за всички които контактуват с тях.

Всеки цвят има положителни и отрицателни харектеристики. Не е добре да се гледа само цвета, трябва да се долови самото излъчване, което идва не само от цвета, а от самия поглед, от "светлината", която излиза от него. Погледът на добрите хора е чист, съсредоточен, без никакво раздвояване. У хората, които немогат да прощават, очите "потъмняват", т.е. губят блясъка. Но също така, окото може да загуби блясъка, когато жизнените сили в организма намалеят. Както например, погледа на един болен е "мътен".
Ако комуникираш с човек, който "вибрира" на твоите "честоти", ти това го усещаш и то веднага. Очите са едно от великите блага дадени на човека, защото именно те са свързани с душата. Окото е връзката между външния и вътрешния свят. Като цяло, когато физиогномиката изучава човешкото око, в него невлиза само цвета, а така също и формата, строежа, големината, както разстоянието между двете зеници, включват се долен и горен клепач и т.н.
По окото на човека може да се разбере, дали той говори истината или не. Ще ви дам малък, но много изпипан трик. Когато човек лъже, той гледа надолу, към земята, някой дори започват да мигът по-бързо. Това се дължи на голямата нервност и на вътрешното безпокойство. Но ако човекът, който лъже не е страхлив, т.е си е печен мушеник, той няма да мига както се казва в поговорката "Окото му не мига."
Очите са символи, емблеми по които можем да четем, изобщо лицето е една написана карта по която може да се проследи пътя на нашето битие.

*

Nebesna

« Отговор #5943 -: Януари 12, 2010, 09:27:28 pm »
Oтносно Румяна Желева, някъде мярнах изказване на Алена, че не е препоръчително за нея (Р.Ж.) да заема отговорен пост- не и е дадено.

КАКВО ЗНАЧИ "НЕ И Е ДАДЕНО?".  Беше си жената най-обикновен преподавател в Софийския университет, социолог, имаше си фондации. Неин приятел и казва, че на ГЕЛБ им трябва консултант по някакъв проект, после и предлагат да стане КАНДИДАТ за евродепутат на ПЪРВИТЕ ЕИВРО ИЗБОРИ. Тя отказва. Приятелят и, който е бивш министър в правителство на СДС и казва: "Марш обратно, върни се и им кажи: "Извинете, аз не разбрах какво точно ми предлагате". Тя се връща...Не влиза в парламента........НО на пук на АЛЕНА ИМА СЪДБА.
Единият в листата се отказва, другият катастрофира и  тя става евродепутат.  ТОВА АКО НЕ Е СЪДБА.
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 09:50:20 pm от Небесна »

*

Divna

« Отговор #5944 -: Януари 12, 2010, 09:34:40 pm »
Имате ли картата на Румяна Желева?

*

Nebesna

« Отговор #5945 -: Януари 12, 2010, 09:50:38 pm »
Имате ли картата на Румяна Желева?

За съжаление не и зная часа.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5946 -: Януари 12, 2010, 10:24:35 pm »
Я кажете нещо за зелените.  :P
Някъде четох, че притежателите им са много непостоянни.

Както вече споменах, зеленото е сложен цвят (сложен, защото се образува от два основни цвята - синьо и жълто). Зелените очи приемат качествата като на сините, но като цяло са по-комплексни. Хората със зелени очи са много гъвкави, т.е. те бързо разбират на "къде духа вятъра". Те са малко като котките, търсят си интересите ... ако си добър с тях и те с теб, иначе те пренебрегват. Затова изглежда, че са непостоянни. Те са голям барометър за всички които контактуват с тях.

Напълно съм съгласна с това определение.Аз съм със зелени очи,майка ми също.За мен е важен не толкова цвета,колкото формата на очите-в тях е красотата.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5947 -: Януари 13, 2010, 10:18:05 am »
Здравейте момичета и момчета!  :49:Този път се регистрирах с моя си никнейм,за да не мъча умовете на някои хора.  :wink2:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5948 -: Януари 13, 2010, 10:32:45 am »
Здравейте момичета и момчета!  :49:Този път се регистрирах с моя си никнейм,за да не мъча умовете на някои хора.  :wink2:
:blink:Здравей Скарлет !

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #5949 -: Януари 13, 2010, 10:37:46 am »
Здравей Скарлет. Радвам се, че отново си сред нас. :58:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5950 -: Януари 13, 2010, 10:41:52 am »
И аз се радвам,че съм сред вас.  :wub:  :kissd:

« Отговор #5951 -: Януари 13, 2010, 10:58:17 am »

Каква приятна изненада по ретро Меркурий!  ;D Добре дошла!  :08:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5952 -: Януари 13, 2010, 11:08:37 am »
  ;D Добре дошла!  :08:

Добре заварил!  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #5953 -: Януари 13, 2010, 11:10:43 am »
Добре дошла и от мен, Скарлет !!!  :blink: :wub:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #5954 -: Януари 13, 2010, 11:19:24 am »
Много се радвам, че си отново тук! :wub:Много уважавам мненията на всички знаещи хора  тук.Този форум е причината аз да се интересувам от астрология.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5955 -: Януари 13, 2010, 11:24:06 am »
Добре дошла и от мен, Скарлет !!!  :blink: :wub:

Цитат
Много се радвам, че си отново тук! kissМного уважавам мненията на всички знаещи хора  тук.Този форум е причината аз да се интересувам от астрология.

Добре заварили,момичета! И вие ми липсвахте.  :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5956 -: Януари 13, 2010, 12:00:10 pm »
Добре дошла отново  :cancers:, надявам се да не си промениш решението по директен Меркурий.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5957 -: Януари 13, 2010, 12:08:55 pm »
Добре заварила,Лили. Надявам се всеки да си вземе поука и да не се допускат подобни кавги. Тук сме като едно семейство,но ни чете цял свят. Както и да е. Никой не е застрахован,че няма да си тръгне. Пък и ти споменах,че чакам започване на допълнителната работа в съда. Пуснала съм и документи за един конкурс по специалността ми......Да видим на 18 януари съвпада на транзитен Юпитер в съвпад с Хирон какво ще ми донесе.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5958 -: Януари 13, 2010, 12:15:04 pm »
Дано да имаш успех в новото ти начинание.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5959 -: Януари 13, 2010, 12:17:58 pm »
    :blink: Здравей Скарлет, аз също се радвам, че си тук. Вчера сутринта по пътя за работа си мислех, че в този форум сме като едно голямо семейство. Повечето попадат тук след някаква криза в живота си, но впоследствие остават запленени от астрологията. Мисля си че сме свързани в един общ егрегор. Човек, трябва да се научи да прощава и забравя. Пък кавгите са за разсейване на натрупаното напрежение, отвреме на време да има и дъждец и живец естествено.