Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850154 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:"Говорилня"
« Отговор #5960 -: Януари 13, 2010, 12:19:49 pm »
Дано да имаш успех в новото ти начинание.  :blink:

Дано! От твоите устни,в Божиите уши!  :blink: Кризата ще се задълбочава още според моите прогнози  :( /дано греша/ и трябва всеки да търси стабилност и да има работа,защото живота стана много скъп.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5961 -: Януари 13, 2010, 12:25:33 pm »
   :blink: Здравей Скарлет, аз също се радвам, че си тук. Вчера сутринта по пътя за работа си мислех, че в този форум сме като едно голямо семейство. Повечето попадат тук след някаква криза в живота си, но впоследствие остават запленени от астрологията. Мисля си че сме свързани в един общ егрегор. Човек, трябва да се научи да прощава и забравя. Пък кавгите са за разсейване на натрупаното напрежение, отвреме на време да има и дъждец и живец естествено.

Здравей, daisyline!  :blink: И аз се радвам да те видя. Човек може да прости и е добре за неговата душа да прости, но да забрави??? Значи всеки може да се държи с другите както намери за добре,пък те да забравят?!? И така ще може да си правят винаги гаргара с него. Не може така. Трябва да има взаимно уважение. Няма да си дам и другата буза, когато ме ударят с бокс, а ще се защитавам. Съжалявам, но си имам принципи. Моето мото е:"Никога не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!"   

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #5962 -: Януари 13, 2010, 02:16:41 pm »
Добре дошла и от мен, Скарлет, радвам се, че се върнахте ти и Вещичка.  :blink:

Какво ли прави ga3l?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5963 -: Януари 13, 2010, 02:38:08 pm »
привет и от мен скарлет... :wub:
и на мен ми липсваше :o ,колкото и странно да звучи на всички ,но е факт.
добре дошла отново иии ,нека сложим началото сега ,новолунието действа понякога предварително. :88: :58:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5964 -: Януари 13, 2010, 02:49:34 pm »
Добре се завърнала Скарлет,
радвам се да те видя !!!
 ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

mlm

« Отговор #5965 -: Януари 13, 2010, 03:51:21 pm »
Какво ли прави ga3l?

хах .. ми чета ви най-редовно ..  разбира се!  :blink:  но вече нямам желание да участвам в този форум..

Така и така се включвам, поне да кажа, че на мен пък ми е много тъжно за Hello .. и много ще ми липсва хумора и суматохата, която създаваше с присъствието си. Рядко се срещат толкова истински и непринудени хора като нея .. без фалш и лицемерие.. / ся да не изброявам и другите й качества ..  :P/. Абе въобщее .. голяма загуба за форума!!!  А най-тъжното е че едва ли някой тук я осъзнава таа загуба .. И кел файда от темата на АН за хармонично общуване ..  Ей такива ми ти работи .. Хайде със здраве!  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5966 -: Януари 13, 2010, 04:13:39 pm »
Сега пък Хело ли си е отишла ?
Аз както винаги разбирам последна ... :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5967 -: Януари 13, 2010, 04:15:09 pm »
А бе не си е отишла, подвизава се с Hi много отдавна.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5968 -: Януари 13, 2010, 04:46:27 pm »
Хе хе, знаех си аз, че е Скарлет.
 :19:
И като рече, че и моят Юпитер съвпада с Хирон. Аз от вчера търся сайтове за запознанства с чужденци и се регистрирам вътре.
Безплатни такива. Ако знаете нещо, свиркайте.
Дойде ми умната мисъл, че в България няма да я бъде, та и да търся работа, ще е временно. В една Испания 6,5 години трудов стаж стигат за половин европейска пенсия. Демек 600 лева.
Тук 35 години трудов стаж не ти стигат за 250 лева, аз и няма да ги докарам, липсват ми години осигуровки.
А после ми дойде в главата, че един добре пенсиониран чужденец най-малкото, ако си замине пръв, ще ми остави половин пенсия доживот, както и да го въртиш, хич не е лошо.

Та -давайте сайтове за запознанства, след като гласуваха за ГМО, хич вече пък не ща да оставам да ми никнат още уши и антенки.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5969 -: Януари 13, 2010, 05:09:21 pm »
Хе хе, знаех си аз, че е Скарлет.
 :19:

Благодаря на тези,на които им е приятно появяването ми отново. Кайли,ти кого помисли за мен бе,сърце? Аз се заврънах само преди няколко дни след един разговор с едни хора  ;D ,но се регистрирах като Салатка Измилова, понеже нмам никакво чувство за хумор. Кво да прая,всички не можем да сме забавни. И в името на добрия тон ще се опитам да забравя всичко. Но нека всеки си направи равносметката за себе си дали е бил добър и с добри помисли към другите. Защото каквото повика човек,такова му се и обажда.

Сега да се похваля - преди малко ми звъннаха да отида да си взема официалното писмо,че съм одобрена по документи за обявения конкурс. Но тъй като няма да го получа навреме, ако ми го изпратят по пощата, казаха да ида утре да си го взема. Уведомиха ме само,че конкурса е на 19 януари - точно при транзитен Юпитер в съвпад с Хирон. Имам и прогресивна Луна в точна опозиция на нат. Слънце. И други аспекти има,но няма нужда да навлизам в подробности. Важното е,че и транзитната Луна е в Риби и е в тригон със стелиума ми в Рак. Десцендентът пък от картата за конкурса е  в 10-я ми дом, в точен съвпад нат. Уран и соларен МЦ /и той е в 10-я ми нат. дом/. Явно ще има нова работа. Дай Боже всекиму! На теб,Кайли,също.  :72: :49:

« Отговор #5970 -: Януари 13, 2010, 05:23:04 pm »
Сега да се похваля - преди малко ми звъннаха да отида да си взема официалното писмо,че съм одобрена по документи за обявения конкурс.

Браво, Скарлет! Искрено се надявам скоро да ти кажем и честито!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5971 -: Януари 13, 2010, 05:27:18 pm »
Сега да се похваля - преди малко ми звъннаха да отида да си взема официалното писмо,че съм одобрена по документи за обявения конкурс.

Браво, Скарлет! Искрено се надявам скоро да ти кажем и честито!  :88:

Мерси,Аурорче,но аз съм Тома неверни малко. Докато не видя и не "пипна",не вярвам. А и конкурсите знаем как се провеждаха преди. Дано сега има промяна в общината,откакто Фандъкова е кмет. Твърде е хубаво....та,не знам. Но се надявам.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5973 -: Януари 13, 2010, 05:36:07 pm »
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?  ;D

“Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."  Това пък кой го измисли и на какво основание не знам. Иначе е веселко.  ;D Вещичка си пада по живот над 100 год.  :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5974 -: Януари 13, 2010, 05:37:38 pm »
Та -давайте сайтове за запознанства, след като гласуваха за ГМО, хич вече пък не ща да оставам да ми никнат още уши и антенки.

аз ходих и на протеста :P срамота е толкова малко хора при това доста хубаво време :'(  активната гражданска позиция е много важна и темата си заслужава..защо таксиметърджиите да могат да блокират  улиците за стотинковите си протести, а интелигентните хора - не
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5975 -: Януари 13, 2010, 05:40:12 pm »
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?  ;D

Цитат
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него…

:72: :72: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5976 -: Януари 13, 2010, 05:48:51 pm »
Как различните зодии приемат мисълта, че са умрели?  ;D

“Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."  Това пък кой го измисли и на какво основание не знам. Иначе е веселко.  ;D Вещичка си пада по живот над 100 год.  :P

Аз също, поне до 150  ;D ;D ;D, нищо че съм Везна
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #5977 -: Януари 13, 2010, 05:53:37 pm »
хехе. Много ми хареса - да вляза ли? да изляза ли?  ;D ;D ;D

На 90 почина жената кръстила планетата Плутон

*

Uran

• 6041
« Отговор #5978 -: Януари 13, 2010, 06:02:32 pm »
хехе. Много ми хареса - да вляза ли? да изляза ли?  ;D ;D ;D

На 90 почина жената кръстила планетата Плутон

:oВъзможно ли е поради изборът на име , на планетата да са и приписани тези качества?

*

Hanna

« Отговор #5979 -: Януари 13, 2010, 06:15:48 pm »
Я кажете нещо за зелените.  :P
Някъде четох, че притежателите им са много непостоянни.

Както вече споменах, зеленото е сложен цвят (сложен, защото се образува от два основни цвята - синьо и жълто). Зелените очи приемат качествата като на сините, но като цяло са по-комплексни. Хората със зелени очи са много гъвкави, т.е. те бързо разбират на "къде духа вятъра". Те са малко като котките, търсят си интересите ... ако си добър с тях и те с теб, иначе те пренебрегват. Затова изглежда, че са непостоянни. Те са голям барометър за всички които контактуват с тях.

Аз съм със зелени очи и не мога да се съглася с написаното. Изобщо не съм човек на интересите, не пренебрегвам никого независимо как се държи с мен.

По скоро бих казала, че хората със зелени очи са най-рядко срещаният тип. Хора със стабилен характер, може да се разчита на тях. Не им липсва въображение и кураж в трудни ситуации. Те са решителни. Добри слушатели и събеседници.
Източник: www.interestingfacts.com