Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850591 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #6040 -: Януари 15, 2010, 09:38:35 am »
И мен много ме учуди Кая тогава като направи връзка със заболяване. Верно, че беше свързано с транзитен Юпитер върху Хирон...нивга не бих предположила болест. Сега ми е любопитно къде е съвпада и Юпитер дали има отношение към 6/12-ти дом. Прибавям и 12-ти дом като дома на доброволната или принудителната изолация.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6041 -: Януари 15, 2010, 09:52:27 am »
д ате питам как си тези дни?
Kaя, помня ти предупреждението към Кайли, но немога да го открия в темите.
Юпитер какво ти управлява Кайли?
Питам, защото ми предстои подобен съвпад като ще бъде съвместно с тр.Уран, а аз си имам гъчканица в тази точка. :( :(

Доколкото си спомням управлява интерсептиран Стрелец в 1 дом и съуправлява 4. Но нека тя потвърди.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6042 -: Януари 15, 2010, 09:58:44 am »
 На мен Юпитер ми управлява 6 дом, та сериозно ме вълнува този въпрос.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #6043 -: Януари 15, 2010, 11:02:20 am »
На върха на втори ми е стрелец, на върха на 12 и 1 - Скорпион. Юпитер ми е във втори, козирог, барабар с една свита юнаци. Плутон на МС съвпад северен възел, Марс в 8- рак.
Ма просто няма как да е от това. Управител на 6,7 и 11 е Венера, де виси неаспектирана в интерсептиран водолей в трети.

Аз не съм тежко болна, пу пу пу пу
обаче първо не се разболявам толкова често и второ ме мъчи повече от седмица. 4 дена съм на антибиотик и носът ми е пълен със сополи, ушите ме понаболват, корем ме понаболва и е такива гадости.
Нищо ми нямаше допреди седмица, когато отидох да купя хляб до магазина, върнах се, до 20 минути ме заболя  коремът и малко гърло, сополи и като се почна, та в понеделник, когато реших, че ми е минало, случайно си премерих температурата - 38,3 и болница, антибиотик и още същото.
Мамка му и вирус бавно, тегаво и провлачено.

Нека Кая каже кой транзит е видяла, че даже и да пита снощи, когато всички сме го забравили. И най-вече пък моя милост.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6044 -: Януари 15, 2010, 11:56:42 am »
Тази Венера във Водолей прави ли аспекти към транзитните планети? Нептун се свързва с вирусите,а той е във Водолей. А все пак и Плутон влияе на имунната система, пък той ти е в съвпад със Слънцето.

*

Nebesna

« Отговор #6045 -: Януари 15, 2010, 11:58:59 am »
Тази Венера във Водолей прави ли аспекти към транзитните планети? Нептун се свързва с вирусите,а той е във Водолей. А все пак и Плутон влияе на имунната система, пък той ти е в съвпад със Слънцето.

Плутоня седи дълго връз Слънце.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6046 -: Януари 15, 2010, 12:11:22 pm »
Знаех,че ще реагираш така, но все пак има периоди на затишие и активиране. Марс в Лъв прави все някакви аспекти в момента я към асц. Скорпион, я към Венера във Водолей.

*

Nebesna

« Отговор #6047 -: Януари 15, 2010, 12:40:24 pm »
Знаех,че ще реагираш така, но все пак има периоди на затишие и активиране. Марс в Лъв прави все някакви аспекти в момента я към асц. Скорпион, я към Венера във Водолей.

Правилно - търси се бърза планетка, която провокира острото протичане.
Възможно е обаче Плутон да свали имунната защита като цяло.
Все пак Слънцето символизира нашите жизнени сили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6048 -: Януари 15, 2010, 01:39:19 pm »
 Абе къде е Кая, да ни светне какво точно е имала впредвид? Това, е доста любопитно за всички ни.
Небесна, и ти беше споменала, че ти предстои подобен съвпад скоро.

« Отговор #6049 -: Януари 15, 2010, 06:55:28 pm »
Предлагат в ООН да има 364 дни в годината

"Проектът изглежда логичен, особено за лентяите - към неработните уикенди се добавят две допълнителни неработни съботи. Най-много възражения обаче има от световните религии. Според тях вярващите нямало да го приемат".

И ниЙ няма да го приемем  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #6050 -: Януари 15, 2010, 06:58:53 pm »
аз ще се радвам :clap:

нали съм лентяй :57:

*

abroad

« Отговор #6051 -: Януари 15, 2010, 07:50:31 pm »
Молба :blink:

Някога, някъде из темите говорихме за подтиснатия гняв и болка и отражението им върху кожата /мисля, че Дейзи беше стигнала до заключението/ и някой препоръча книга в тази връзка. Някой помни ли коя е книгата? Или темата? Търсачката не намира по ключови думи напоследък :(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6052 -: Януари 15, 2010, 07:52:49 pm »
Аз не се сещам нито за книгата,нито за темата. Вероятно не съм прочела това мнение.  :mellow:

« Отговор #6053 -: Януари 15, 2010, 07:57:07 pm »

Някога, някъде из темите говорихме за подтиснатия гняв и болка и отражението им върху кожата /мисля, че Дейзи беше стигнала до заключението/ и някой препоръча книга в тази връзка. Някой помни ли коя е книгата? Или темата? Търсачката не намира по ключови думи напоследък :(

И аз не можах да включа. Дано някой се сети.  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #6054 -: Януари 15, 2010, 08:06:42 pm »

И аз не можах да включа. Дано някой се сети.  :blink:
Малко инфо по отношение на психологическата мотивация на заболяванията
Екзема – гняв, който се изразява чрез кожата.
Сърбеж – раздразнителност и неспокойствие, проявени посредством кожата.
Главоболие – гняв, който избухва в мозъка под формата на болка.
Световъртеж – противоречиви пориви, пораждащи физическо неравновесие.
Възпаления – локални натрупвания на токсини, причинени от страх да изразим чувствата си.
Проблеми със ставите – наслоено психично напрежение, което се проявява в мускулите и ставите като стягане, водещо до възпаления и изкривявания.
Акне – неприязнени чувства, проявени върху лицето.
Рак (при непушачи) – дълго трупани отрицателни емоции, фокусирани в дадена област.
Депресия – неизразен гняв, заключен от страх, който се корени в позната или забравена (датираща от най-ранното детство) причина.
Астма – гняв, заключен в белите дробове
Проблеми с бъбреците - страхове, напластени в бъбреците.
Проблеми с очите – неспособност или нежелание да видим нещата, които ни заобикалят.
Проблеми с ушите – неспособност или нежелание да чуваме неприятни неща.
Глухота – отказ да чуваме, изключване.
Гърлобол - нещо не можем да преглътнем
Скованост – свръхконтрол и неподатливост към промяна на всички нива.
Синузит, сенна хрема, пристъпи на кихане, секрети от носа – неизплакани сълзи.

Питър Чапел - Хомеопатия практически наръчник за лекуване на емоционални травми
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 08:19:01 pm от Mari »

« Отговор #6055 -: Януари 15, 2010, 08:13:48 pm »
 abroad ,  тази ли е  :rolleyes:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2824.0.html
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #6056 -: Януари 15, 2010, 08:20:30 pm »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6057 -: Януари 16, 2010, 10:08:03 am »
абеееее като преглеждаш кой е активен, какво значи когато срещу някой гост седи следното: Действието не може да бъде определено 

много ми е любопитно да разбера  :93:

сигурно не е правил нищо последните 15 мин.  :blink:

бреййй туй пък хич не ми беше хрумвало  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6058 -: Януари 16, 2010, 10:21:22 am »
Предлагат в ООН да има 364 дни в годината

"Проектът изглежда логичен, особено за лентяите - към неработните уикенди се добавят две допълнителни неработни съботи. Най-много възражения обаче има от световните религии. Според тях вярващите нямало да го приемат".

И ниЙ няма да го приемем  :P

Предлагам ТУЙ да се отнася само за ООН и за нашия парламент.Начело с онези двете дами /да не използвам "бели птици"/,къде ни направиха за резил в Европейския парламент...

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #6059 -: Януари 16, 2010, 11:29:40 am »
Малко упражнения за разпускане. Блазе им на тези, които в момента си имат такива инструктори в къщи. Могат да си практикуват всеки ден ;D

http://www.vbox7.com/play:10c36563