Здравей Гост

Осиновяване

• 29 Отговора
  • 5297 Прегледи
Осиновяване
« -: Януари 23, 2004, 06:51:07 pm »

При осиновяване на дете, кои домове се гледат, освен 5дом? Кой момент е по-съществен-когато майката вижда за първи път детето, или когато го взима от дома?

*

АН

Осиновяване
« Отговор #1 -: Януари 24, 2004, 06:48:34 am »
Разглеждаш и двата хороскопа, но можеш да наблегнеш на вземането от дома - тогава решението е преведено в действие.

При хороскопа на първата среща специално разгледай планетите на подсъзнанието и колективното несъзнавано, а при вземането от дома, можеш да обърнеш специално внимание на личните планети....

Хороскопът на детето и транзитите са също показателни... - на практика ще имаме промяна и за родителите и за детето във всички житейски сфери, така че все е белязано събитието от звездите, къде повече, къде по-малко....

Възможно е събитието да е в различна степен благоприятно за страните - ще се види при съпоставката....

Като речеш да насочиш много конкретно вниманието си към осиновяването, разглеждаш 5-ти дом, господаря му, Луната, Слънцето и обърни внимание - Юпитер.
Когато изследваме зачатие, раждане, брой деца и т.н. ни интересуват преди всичко Луна, Слънце, пети дом...
При осиновяване наравно с тях се включва Юпитер....
 За особено благоприятни се вземат:
- хармонични аспекти на светилата и Юпитер и Венера
-господарите на радикалните точки да не са наранени и да са в добро космично състояние
-разгледай и 4-ти дом, както и 10 - имаме промяна в семейството и в статуса....
-разгледай и 11-ти дом като опозиционен на пети....

*

ДД

Осиновяване
« Отговор #2 -: Януари 26, 2004, 06:11:43 pm »
най вече твоя 11 -ти май

*

Grace

• 2257
Re: Осиновяване
« Отговор #3 -: Юни 30, 2012, 10:33:01 am »
кои според вас са признаците за осиновяване - в натала и по транзити ?

« Отговор #4 -: Юли 01, 2012, 07:29:06 pm »
Опитвам се да намеря данните на някоя осиновена личност(известна  ;D),но за сега без резултат.Радикса ще ни е от огромна полза.Кажете вие някоя идея. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юли 01, 2012, 07:44:34 pm »
Да кажем, че при осиновяване родословието се губи, нещо подобно на емиграцията при първите от семейството
4-ти и 12-ти, слънце и луна, ще помисля още

« Отговор #6 -: Юли 01, 2012, 07:52:50 pm »
Ако гледаме оста 4/10 за родителите,не би ли следвало за осиновителите да се гледа 6/12 като втори родители,аналогично на втори брак,второ дете и т.н.? :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #7 -: Юли 01, 2012, 07:52:50 pm »
Опитвам се да намеря данните на някоя осиновена личност(известна  ;D),но за сега без резултат.Радикса ще ни е от огромна полза.Кажете вие някоя идея. ;)

ами да гледаме тогава картата на осиновителката. какви индикации има, че ще осинови - по натал и по транзити ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Юли 01, 2012, 08:09:56 pm »
Аз нямам такава карта?

« Отговор #9 -: Юли 01, 2012, 08:14:19 pm »
Аз мога да дам карта, но без час, не знам до колко ще помогне.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Grace

• 2257
« Отговор #10 -: Юли 01, 2012, 08:39:37 pm »
без час е трудно да изведем някакви изводи. но мерси все пак  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Юли 01, 2012, 08:40:19 pm »
без час е трудно да изведем някакви изводи. но мерси все пак  :blink:

И аз не мога без час

« Отговор #12 -: Юли 01, 2012, 09:16:38 pm »
карта на осиновено дете
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Юли 01, 2012, 09:23:50 pm »
Моята теория не се потвърди-по нищо не бих познала

« Отговор #14 -: Юли 02, 2012, 12:58:42 pm »
Институцията,в която израства детето преди да бъде осиновено по кой дом е в натала?

По картата на Стреличка не мога да изложа много доводи,освен за Нептун в 10дом-неясноти и тайни около обществено положение,родител.Тук също е и Уран(У12),съвпад с първия-доколкото знам Нептун се свързва с осиновяването. :-\ Има и доста тронови планети...Обърках се отвсякъде. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Юли 02, 2012, 01:00:42 pm »
Нептун се свързва най-вече с незаконните деца-така съм ччувала, в което няма противоречие до голяма степен

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Юли 02, 2012, 01:01:40 pm »
12-и дом - социалните институции. 11-и дом и Водолей - осиновяване. по производните домове - 5 от 10-и = 2 дом ?
и да, Нептун - незаконните и извънбрачните

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Юли 02, 2012, 09:14:12 pm »
Това е картата на една моя голяма любов.
Осиновен е.

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юли 02, 2012, 10:35:26 pm »
А може и току що да видях

Да кажем така: отхвърленото дете според старите разбирания е с прецакан статус-обществен

Вижте у10

П.п. Още карти? Някой?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Юли 03, 2012, 07:35:41 am »
Да кажем така: отхвърленото дете според старите разбирания е с прецакан статус-обществен

Вижте у10

Топло, топло.  :blink:

Но освен У10 кои са факторите, които показват обществения статус?

В античната астрология има концепция за т.нар. дорифории, би било интересно да се проследи в картите на отхвърлени и изоставени деца.

Но понякога осиновяването носи късмет и отваря врати към доста възможности за детето. Осиновителите могат да се грижат за него в пъти по-добре от биологичните родители и да му осигурят по-висок старт в живота. Мисля, че в такива карти може да потърсим силно влияние на Юпитер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.