Здравей Гост

Eрос и Танатос

• 56 Отговора
  • 12710 Прегледи
*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #20 -: Декември 14, 2006, 01:45:24 pm »
Цитат
Щом ти е харесало онова парче, няма начин да не се изкефиш и на това  :rolleyes:
http://youtube.com/watch?v=RiQgEn5ibYg&mode=related&search=

Макар че точно тази бленда мъжки гласове ми е малко лигава, припевът ми действа просто размазващо :P

Have a nice day  :rolleyes:
Сега и аз се уча да търся парчета и се молете да не се науча бързо,че не знам утре кой ще се окаже потърпевш от новите ми знания :P  

Eрос и Танатос
« Отговор #21 -: Декември 14, 2006, 01:48:19 pm »
Цитат
Да не говорим за това /а кво ще кажеш за клипа ?  :rolleyes:
http://youtube.com/watch?v=VH71DxurCzE
 :angry: аз пак трябва да гледам по малките часове,буфера ,буфера .....бррр

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #22 -: Декември 14, 2006, 02:41:11 pm »
С Док ще ви побъркаме, ако не с друго, то поне с тези дълбоки и топли мъжки гласове  ;)
http://youtube.com/watch?v=Oj9VWKLMdu8  

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #23 -: Декември 14, 2006, 03:52:39 pm »
И една малка провокацийка за разнообразие  ;)
http://youtube.com/watch?v=Xo0k5vsiZwk

*

Lillie

• 30532
Eрос и Танатос
« Отговор #24 -: Декември 14, 2006, 03:53:14 pm »
Цитат
С Док ще ви побъркаме, ако не с друго, то поне с тези дълбоки и топли мъжки гласове  ;)
Уауууууу, младежът от клипчето наистина много приятен кадифен глас обажда  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #25 -: Декември 15, 2006, 09:49:12 am »
Цитат
С Док ще ви побъркаме, ако не с друго, то поне с тези дълбоки и топли мъжки гласове  ;)
Наистина ме побъркахте, особено Док : цяла нощ сънувах как лепя скъсана магнетофонна лента и се опитвам да я навивам, а тя се разпилява из цялата стая и се омотава и трябва да почвам наново. Лепях я с безцветен лак за нокти. Някой може ли да ми разтълкува съня, от тези, които знаят какво е ролков магнетофон :D  :P
Ето ти ангел и на теб:

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #26 -: Декември 15, 2006, 09:52:44 am »
И за всички момичета:

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #27 -: Декември 15, 2006, 11:48:47 am »
Ама този ангел за мене ли e ? Уаууу, трогнат съм  :)
Ще трябва и аз някой ден да разуча как се пращат тези картинки... <_<
За съня нямам идея...Който с песньовки от 80-те е забъркал цялата тази каша с лентата, той да се оправя  ;)

Eрос и Танатос
« Отговор #28 -: Декември 15, 2006, 12:29:00 pm »
Цитат

Наистина ме побъркахте, особено Док : цяла нощ сънувах как лепя скъсана магнетофонна лента и се опитвам да я навивам, а тя се разпилява из цялата стая и се омотава и трябва да почвам наново. Лепях я с безцветен лак за нокти. Някой може ли да ми разтълкува съня, от тези, които знаят какво е ролков магнетофон :D  :P

Някой да не се пробва да си сглоби спомените,като на магнетофонна лента  (и много добре го помня този трик с безцветния лак :D )

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #29 -: Декември 18, 2006, 11:19:51 am »
А може би някой би искал да чуе нещо... или някого...от миналото...Да възстанови изгубена връзка...Всъщност, съзнавам, че тълкуванието ми е прекалено общо, бих казал дори общовалидно - обзалагам се, че всеки има някого, с когото е изгубил контакт от години и който навестява сънищата му...
Пък аз сънувах, че говоря по телефона с непозната, с която дотогава само си бях писал и с която се уговаряме да се видим "на мястото на последната ни среща, в 12 без 5". Разговорът беше приключил, когато осъзнах, че просто няма начин да стигна до мястото, където никога не съм бил, въпреки нейните твърдения...Или ?  :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Eрос и Танатос
« Отговор #30 -: Декември 18, 2006, 11:22:44 am »
Цитат
А може би някой би искал да чуе нещо... или някого...от миналото...Да възстанови изгубена връзка...Всъщност, съзнавам, че тълкуванието ми е прекалено общо, бих казал дори общовалидно - обзалагам се, че всеки има някого, с когото е изгубил контакт от години и който навестява сънищата му...
Да... аз редовно сънувам най-добрата си и близка приятелка още от ученическите ми години, с която за съжаление вече отдавна изгубихме връзка... насън все я търся, но не я намирам или най-сетне я намирам, но много променена...  :unsure:  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #31 -: Декември 18, 2006, 01:07:01 pm »
Цитат
Пък аз сънувах, че говоря по телефона с непозната, с която дотогава само си бях писал и с която се уговаряме да се видим "на мястото на последната ни среща, в 12 без 5". Разговорът беше приключил, когато осъзнах, че просто няма начин да стигна до мястото, където никога не съм бил, въпреки нейните твърдения...Или ?  :unsure:
А дали твоят сън не е израз на подсъзнателни опасения за емоционално разминаване в съществуваща връзка? Нещо като аварийна камбанка,че нещо не е наред? Или ,че нещо не е така ,както ти би искал да бъде :)
Или подсъзнателен страх,че някой влиза прекалено на дълбоко в емоционалното ти пространство, а ти не би искал да бъде така - затова тя забравя да ти каже мястото на срещата :)

Или е страх,че вече си бил в подобна ситуация "мястото" и сега не искаш да бъдеш отново там?
Май прекалено много въпроси задавм? :unsure:  

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #32 -: Декември 18, 2006, 01:16:53 pm »
Въпросите може да са много, но отговорът на всичките е само един, май... B)
Как си днес ? /що за въпрос ??? това астро-форум ли е или ??? :)

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #33 -: Декември 18, 2006, 01:25:01 pm »
Цитат
Въпросите може да са много, но отговорът на всичките е само един, май... B)
Как си днес ? /що за въпрос ??? това астро-форум ли е или ??? :)
На този въпрос /"Как си?"/ Мечо Пух отговаря:

-Не  съм много "как"! :)

Пак сънувах живачния си сън и съм малко тъжна :)  

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #34 -: Декември 18, 2006, 01:48:59 pm »
Сега ще трябва да направя проучване на всички твои мнения във всички теми, във всички форуми, за да разбера какво за какво става дума  :o
Но дотогава - понеже това ще отнеме известно време - мога ли ?... you know what  :) искам да кажа, че е ясно какво единствено може /и трябва !/
да се направи с едно пухкаво мече  :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #35 -: Декември 18, 2006, 01:59:33 pm »
Цитат
Сега ще трябва да направя проучване на всички твои мнения във всички теми, във всички форуми, за да разбера какво за какво става дума  :o
Но дотогава - понеже това ще отнеме известно време - мога ли ?... you know what  :) искам да кажа, че е ясно какво единствено може /и трябва !/
да се направи с едно пухкаво мече  :rolleyes:
Няма нужда да четеш в никакви форуми. Просто няма да вамериш нищо писано от мен нито за Мечо Пух ,нито за живачния ми сън :)
Мечо Пух и Кристофър Робин, Кенга, Магаренцето Йори са си измислени герои от реална детска книжка, а отговорът : "не много "как" си е реален отговор, зададен на реален въпрос от въпросното произведение за деца :D
А книжката е за истинското приятелство и за това,че витаги е добре да имаш едно пухкаво мече за приятел :)
Ето ти още една от култовите реплики от това детско произведение:
"Ако зная нещо за нещата", читателите ще облещят еййййййййййййййййй такива очи  като отворят тема със заглавие:"Ерос и Танатос" и прочетат култови реплики от детска приказка ;)  :P  :D  :P  

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #36 -: Декември 18, 2006, 02:27:48 pm »
:)  За "Мечо Пух" съм чувал, разбира се, славата му се носи   :P
Имах предвид, че ще "проучвам" за "живачния" ти сън...
Даже бях готов да се регистрирам в един литературен форум, сред чиито автори открих името "Валда"  :rolleyes:
Shall I ?  :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #37 -: Декември 18, 2006, 02:37:25 pm »
Цитат
Даже бях готов да се регистрирам в един литературен форум, сред чиито автори открих името "Валда"  :rolleyes:
Тц ;)
Живачният ми сън представлява нещо като картина, в която някои неща са "замръзнали",просто защото са извън времето.Знам,че пространството не може да съществува без времето, но не търси логика в този сън. Картината представлява едно безкрайно живачно езеро, което стига до хоризонта, а от двете страни има скали в същия живачен цвят но са от някаква руда. Повърхността на езерото е гладка и мъртва.Аз излизам от езерото на бряг със същия живячен цвят, но твърд. Всъщност се раждам от материята на това езеро.И аз съм от живак, нямам други чувства освен чувството за вечност, безвремие и дълбока тъга.Често сънувам тъгата! :unsure:  :)

За оня форум, по -добре не питай ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Eрос и Танатос
« Отговор #38 -: Декември 18, 2006, 02:43:24 pm »
Цитат
Всъщност целият сън се състои в откъсването от езерото- първо се появява главата, но е като маска ,без живи очи и постепенно се появява и цялата ми фигура докато стъпя на брега.Акцентът на съня е върху безвремието, самотата и тъгата.И знам "нещо за нещата", точно това ме прави тъжна.
Обаче този сън няма нищо общо с раждането на Афродита от морската пяна и пак не е за тази тема :D  ;)  

*

Astroholic

Eрос и Танатос
« Отговор #39 -: Декември 18, 2006, 02:50:54 pm »
Хммм...Сънят си го бива...Да те побият тръпки...Като усещане ми напомня за финала на "Майстора и Маргарита"...По-късно ще се върна на този сън...Но сега много ми се ще просто да го забравиш... :rolleyes: