Здравей Гост

Извънземни в семейството

• 41 Отговора
  • 9019 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Извънземни в семейството
« Отговор #20 -: Декември 21, 2006, 03:07:30 pm »
Цитат
Втори дом - на личната свобода ?? В смисъл такъв, че парите те правят независим, тоест свободен ??  ;)
  Не съм направила такова заключение. Според мен е по-скоро обратното. ;)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #21 -: Декември 21, 2006, 03:17:05 pm »
Цитат
Мдааа...Ограниченията в материалния свят са абсолютно необходими...Ето, в моя случай си представям какво би се случило ако разполагах с малко по-големи финансови ресурси - със сигурност нямаше да издържа и година на такъв живот  ;)  Господ ми мисли доброто, като ме ограничава  ;)
Това вярване ли е или самоирония ;)
Господ ти мисли това, което си мислиш ти.Въпрос на карма е :)
Но многото пари могат да бъдат и огромно бреме:
- как да ги задържа?
-как да ги похарча?
-къде да ги вложа?

И не ти остава време да мислиш за себе си, за бога, за езерата ;) или да изследваш сънищата си.Дори не ти остава мисловна енергия да мислиш за нещо друго :)
Парите са ограничение :)
Средната иконка не беше ли усмихнато опулена? Сега защо ми жуми? :rolleyes:  :unsure:  

*

Astroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #22 -: Декември 21, 2006, 03:17:15 pm »
Виж сега, нещата са и тако, и вако. Казано на езика на древните,
quod me nutrit, me destruit (което ме храни, същото ме и разрушава) B)
Ако продължим в същата логика, може да кажем и че това, което ни освобождава, то ни и поробва  B)  

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #23 -: Декември 21, 2006, 03:18:01 pm »
Цитат
Мдааа...Ограниченията в материалния свят са абсолютно необходими...Ето, в моя случай си представям какво би се случило ако разполагах с малко по-големи финансови ресурси - със сигурност нямаше да издържа и година на такъв живот  ;)  Господ ми мисли доброто, като ме ограничава  ;)
Между другото, тая нощ сънувах...  :lol:  :lol:  :lol: да не повярва човек - че съм спечелила "6" от тотото - "очевидное-невероятное!"  :blink: а в интерес на истината желанията ми в реалния живот са на светлинни години от съдържанието на този сън  :huh: та дори в съня си бях изумена и се чудех отде ми е дошло и какво ще правя с "лесната" печалба, защото знаех, че просто... не ми трябва  :blink:  :blink:  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #24 -: Декември 21, 2006, 03:25:48 pm »
Цитат
Цитат
Мдааа...Ограниченията в материалния свят са абсолютно необходими...Ето, в моя случай си представям какво би се случило ако разполагах с малко по-големи финансови ресурси - със сигурност нямаше да издържа и година на такъв живот  ;)  Господ ми мисли доброто, като ме ограничава  ;)
Между другото, тая нощ сънувах...  :lol:  :lol:  :lol: да не повярва човек - че съм спечелила "6" от тотото - "очевидное-невероятное!"  :blink: а в интерес на истината желанията ми в реалния живот са на светлинни години от съдържанието на този сън  :huh: та дори в съня си бях изумена и се чудех отде ми е дошло и какво ще правя с "лесната" печалба, защото знаех, че просто... не ми трябва  :blink:  :blink:  :blink:
Аз не играя тото, макар че съм малко хазартна личност в живота.
Лили, подходът,че парите са нещо мръсно е грешен. Въпросът е в привързаността. Просто да не си привъзан към тях. Можеш да си стойностен човек и с много пари :) За съжаление ,сега се превънаха в Бог, т.е искат да ни ги наложат като Бог.
Щайнер пише,че когато Христос се вплъщава в Исус това е било най-голямата изненада:че хората трябва да превръщат скалите/рудата/ в хляб, т.е ,че са се появили парите и са станали равносилни на "хлябът", който всъщност е ТОЙ :)
Стана много сериозен разговорът :(
Въпросът е в привързаноста.днешният западен свят е така устроен,че не можем без парите.Единственото ,което можем да си позволим е безпрострастност към тях.
Исках да ти кажа,че не е необходимо да се отказваш от 6-та за да си докажеш ,че си свободна. Безпристрастността ще ти даде тази свобода.

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #25 -: Декември 21, 2006, 03:29:58 pm »
Цитат
Лили, не знам защо, но от час и нещо не ти излизат картинките  :( 
Поне при мен. И дори не мога да видя картинката, за която подозирам, че е с телешка насоченост  :( 
Студено, студено, много студено...  :D

Това би била една типично-първосигнална реакция на овенски Мерк - да ти постне нещо "телешко", но... тц, друго е, потърси смисъла на посланието под "повърхността"  ;)  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #26 -: Декември 21, 2006, 03:34:39 pm »
Цитат
Исках да ти кажа,че не е необходимо да се отказваш от 6-та за да си докажеш, че си свободна. Безпристрастността ще ти даде тази свобода.
Ако използваме символичния език на сънищата, "шестицата" от съня, въплътена в реалния живот, може и да няма никакво парично изражение. Права си - не е нужно да се отказваш от нещо, което само ти идва в ръцете, само за да докажеш на себе си и на другите, че си свободна и че можеш да живееш и без "това нещо", каквото и да означава то - в конкретика или в абстракция...

:)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #27 -: Декември 21, 2006, 03:38:43 pm »
Цитат
Виж сега, нещата са и тако, и вако. Казано на езика на древните,
quod me nutrit, me destruit (което ме храни, същото ме и разрушава) B)
Ако продължим в същата логика, може да кажем и че това, което ни освобождава, то ни и поробва  B)
Ооооо, ама ти си още тука? :D Глупав въпрос към Теляшко Слънце :D

Все ще се намери някой, който знае древни езици да ме комплексира :(
Поробва ни привързаността ни към нещата, не самите неща.Тъй като самото отношение към нещата, самата превързаност е въпрос на личен избор, то нищо извън нас самите не е в състояние да ни пороби :) Постни някоя хубава песничка за довиждане, че стана много сериозно всичко. :unsure:  

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #28 -: Декември 21, 2006, 03:41:04 pm »
Цитат
Цитат
Исках да ти кажа,че не е необходимо да се отказваш от 6-та за да си докажеш, че си свободна. Безпристрастността ще ти даде тази свобода.
Ако използваме символичния език на сънищата, "шестицата" от съня, въплътена в реалния живот, може и да няма никакво парично изражение. Права си - не е нужно да се отказваш от нещо, което само ти идва в ръцете, само за да докажеш на себе си и на другите, че си свободна и че можеш да живееш и без "това нещо", каквото и да означава то - в конкретика или в абстракция...

:)
Ама ти от нумерологията ли? От тази 6-ца ли се отказваш? :D
Тези, които са много навътре в материята на нумерологията твърдят,че не е толкова хубава колкото я мислим ;)
« Последна редакция: Декември 21, 2006, 03:42:57 pm от Valda »

*

Astroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #29 -: Декември 21, 2006, 04:16:53 pm »
На всички момичета с тази песничка желая приятна вечер  :)
It's raining men ! Halleluja ! :)
http://youtube.com/watch?v=s3ti6-Z_yME

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #30 -: Декември 21, 2006, 07:48:26 pm »
Цитат

Ама ти от нумерологията ли? От тази 6-ца ли се отказваш? :D
Амиииии....  :rolleyes:  за нумерологичната "шестица" още не съм мислила да я отказвам, но  :D  "поживьом - увидим", нали тъй?  :P  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #31 -: Декември 22, 2006, 10:33:21 am »
Мисля, че преди малко видях детенцето от съня. Не е момче, а момиченце, но няма коса, опадала е от терапията. От градчето край западната ни граница. Моля се този сън да е от огледалните и всичко да се оправи.  

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #32 -: Декември 22, 2006, 10:41:22 am »
А ще ни кажеш ли нещо за "огледалните" сънища?  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #33 -: Декември 22, 2006, 10:49:21 am »
Имах предвид онези сънища, в които като сънуваш нещо лошо, се случвали хубави неща. Признавам си, обаче, че аз много не разбирам от такива сънища. Аз съм си една ужасна Касандра /изразът не е мой/ и обикновено лошите ми сънища /или предчувствия, или натрапчиви мисли или картини/, често пъти са едно към едно или много близо до това, което предстои да се случи.

*

Lillie

• 30532
Извънземни в семейството
« Отговор #34 -: Декември 22, 2006, 10:53:52 am »
При мен не, сънищата ми са "кодирани". Някои се сбъдват, но не веднага и не "едно към едно".
Наскоро пак сънувах за втори път един "кодиран" сън, чиято манифестация в живота вече ми е позната, но този път не се случи нищо... явно чичко Господ ми дава отсрочка и време за размисъл...  :D  :blink:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #35 -: Декември 22, 2006, 03:36:43 pm »
Цитат
Мисля, че преди малко видях детенцето от съня. Не е момче, а момиченце, но няма коса, опадала е от терапията. От градчето край западната ни граница. Моля се този сън да е от огледалните и всичко да се оправи.
Che sara-sara!
What ever will be-will be :rolleyes:

Знаеш,че не трябва да подхранваш събитията енергийно със страхове :)
И тази нощ сънувай непременно нещо хубаво!!!

*

Аstroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #36 -: Декември 22, 2006, 03:47:12 pm »
Тогава мога ли да сънувам теб ?  :)  

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #37 -: Декември 22, 2006, 03:56:23 pm »
Цитат
Тогава мога ли да сънувам теб ?  :)
Аз казах "нещо хубаво" ако не си забелязал :D

Все пак ,благодаря за въпроса-комплимент :) Може, внимавай в какви ще ме забъркаш обаче :ph34r:

Весели празници за теб и любимите ти неща ;) Може да се засечем и по празниците де :)  

*

Astroholic

Извънземни в семейството
« Отговор #38 -: Декември 22, 2006, 04:05:53 pm »
Весели !! Желая ти много любов !!  :)  :rolleyes:  :)  

*

Valda

• *
  • 377
Извънземни в семейството
« Отговор #39 -: Декември 22, 2006, 11:43:34 pm »
Цитат
Весели !! Желая ти много любов !!  :)  :rolleyes:  :)
Благодаря :rolleyes:
Една песен за лека нощ за тебе :rolleyes: :
http://youtube.com/watch?v=NOrjvd1Q-sc&mode=related&search=