Мдааа...Ограниченията в материалния свят са абсолютно необходими...Ето, в моя случай си представям какво би се случило ако разполагах с малко по-големи финансови ресурси - със сигурност нямаше да издържа и година на такъв живот
Господ ми мисли доброто, като ме ограничава 
Между другото, тая нощ сънувах... :lol: :lol: :lol: да не повярва човек - че съм спечелила "6" от тотото - "очевидное-невероятное!" :blink: а в интерес на истината желанията ми в реалния живот са на светлинни години от съдържанието на този сън :huh: та дори в съня си бях изумена и се чудех отде ми е дошло и какво ще правя с "лесната" печалба, защото знаех, че просто... не ми трябва :blink: :blink: :blink:
Аз не играя тото, макар че съм малко хазартна личност в живота.
Лили, подходът,че парите са нещо мръсно е грешен. Въпросът е в привързаността. Просто да не си привъзан към тях. Можеш да си стойностен човек и с много пари

За съжаление ,сега се превънаха в Бог, т.е искат да ни ги наложат като Бог.
Щайнер пише,че когато Христос се вплъщава в Исус това е било най-голямата изненада:че хората трябва да превръщат скалите/рудата/ в хляб, т.е ,че са се появили парите и са станали равносилни на "хлябът", който всъщност е ТОЙ
Стана много сериозен разговорът
Въпросът е в привързаноста.днешният западен свят е така устроен,че не можем без парите.Единственото ,което можем да си позволим е безпрострастност към тях.
Исках да ти кажа,че не е необходимо да се отказваш от 6-та за да си докажеш ,че си свободна. Безпристрастността ще ти даде тази свобода.