Аз например, да те успокоя също чувам музика насън, веднъж по време на медитация, докато си вървя по улиците, както и независимо къде се намирам и колко е тихо или шумно около мен, а веднъж имах много странно преживяване: беше късна лятна нощ и аз си бях легнала, навън бе пъллллна тишина и тъкмо се унасях, когато някакъв странен ритъм сякаш от някакво древноегипетско време започна да думти. първо помислих че е от някоя кола на паркинга или от някой купон наблизо, но нищо такова нямаше, уверих се със собствените си очи и уши само дето ушите ми чуваха ясно и отчетливо този ритъм. той после изведнъж спря, носеше послание което се изпълни обаче не става въпрос за това сега. Та и аз слушам електронна музика и мога да ти кажа че да чуваш музика в главата си е много хубаво нещо, значи си по-близо до по-силното ниво на съществуване ако ме разбираш B) а ако ти се случи нещо като на мен в един момент да чуеш музика извън твоето същество, но да знаеш че само ти я чуваш, тогава може би и ти ще получиш послание (моето бе под формата на шепот с ясни думи, в момента в който спрях пред прозореца и погледнах към полумесеца и звездите) беше като митологично преживяване на което му казвам УАУ!!!