Здравей Гост

музика

• 4 Отговора
  • 2237 Прегледи
*

g1ve

• 38
    • http://
музика
« -: Декември 21, 2006, 10:38:21 pm »
И така.. какво да ви споделя чувам ритми в сънищата си.. нали знаете как е по филмите ... зад всяка сцена и се чува моузка.. но при мене е страното е, че сънувам все нещо което не помння но помня ритъма и гласовете акво са пяли.... странно... аз мися че това е повлияно от музиката която слушам.. тя е транс... с вокални изпълнения.. нали се сещате ритъум(дупца дуп дуп) и някъде се пее от хор... и точно такова сънувам но песните не са ми понати... но чувам откъсачни думи който ми прличат на еврит.... и сега не мога да се сетя.. бях запомнил наскоро една от думите който нмай често чувам и казах на птиятелка която знае малко.. итя ми каза че е чувала тази дума... не помня какво беше..
и странното е че някак си влизат в съзнанието ми.. и когатоп съм някъде .. изведнъж чувам някоя от многото мелодий който все сънувам, дажа да слушам друга музика в момента...
полудял ли съм или трябва да сменя жанъра на музиката ;)

*

music trip

музика
« Отговор #1 -: Декември 26, 2006, 04:33:13 pm »
Аз например, да те успокоя също чувам музика насън, веднъж по време на медитация, докато си вървя по улиците, както и независимо къде се намирам и колко е тихо или шумно около мен, а веднъж имах много странно преживяване: беше късна лятна нощ и аз си бях легнала, навън бе пъллллна тишина и тъкмо се унасях, когато някакъв странен ритъм сякаш от някакво древноегипетско време започна да думти. първо помислих че е от някоя кола на паркинга или от някой купон наблизо, но нищо такова нямаше, уверих се със собствените си очи и уши само дето ушите ми чуваха ясно и отчетливо този ритъм. той после изведнъж спря, носеше послание което се изпълни обаче не става въпрос за това сега. Та и аз слушам електронна музика и мога да ти кажа че да чуваш музика в главата си е много хубаво нещо, значи си по-близо до по-силното ниво на съществуване ако ме разбираш  B)  а ако ти се случи нещо като на мен в един момент да чуеш музика извън твоето същество, но да знаеш че само ти я чуваш, тогава може би и ти ще получиш послание (моето бе под формата на шепот с ясни думи, в момента в който спрях пред прозореца и погледнах към полумесеца и звездите)  беше като митологично преживяване на което му казвам УАУ!!!   :D  

*

g1ve

• 38
музика
« Отговор #2 -: Декември 26, 2006, 11:31:18 pm »
интересното е при моето че чувам ритъма музиката.. и все едно чете молитва...  наскоро пак ми се случи... бях на рбаотя..и беше спрял диска аз оправях порез тоива време цветята.. и какво пак чух един шепот и ритъм... нямашеот къде да идва той се носеше с мене.... искам  да разбреа какво значи това... и във сънищата много често пак с епоявява..... ;( дайте идея... :?

*

g1ve

• 38
музика
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 11:34:55 pm »
а да.... честита коледаа на вискчи.. и весело искарване на новата година и всички празници в комплект към тези.... хора усмихвайте се .. .вярвайте в чуеса и се надявайте за по-добро бъдеще за вички ни :)  

*

music trip

музика
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 11:59:07 am »
и от този шепот с ритъм значи нищо членоразделно на какъвто и да е език не различаваш? (освен онази реплика на иврит) преразгледай житейската си ситуация и се попитай възможно най-дълбоко от какво имаш нужда. може да е сигнал че скоро при теб ще се задейства механизъм от специален произход и този механизъм трябва да разпознаеш в околната среда в привидно обикновените неща-да се оглеждаш за знаци. различиш ли поне един от тези знаци значи си уловил нишката на специалния механизъм за теб. и следва откриването и сглобяването на един голям пъзел. Но определено с такъв ритъм се поставя началото на далеч по-интересно съществуване което само хвърля светлина върху чудесна и любопитна житейска пътечка  :rolleyes: