Здравей Гост

Сънища

• 40 Отговора
  • 8915 Прегледи
*

Гостенка

Сънища
« -: Декември 22, 2006, 03:35:48 am »
Четох в едно окултно списание, чието име няма да спомена, за да не правя реклама, че сънищата между 25 декември и 6ти януари, са предсказателни , ако ги сънуваме преди полунощ- се сбъдват в първата половина на годината, сънуваме ли ги след полунощ- във втората :) . Аз това за първи път го чувам, но за всеки случай, Ви желая приятни сънища! :)
А преди няколко дни сънувах, че някой от моите близки /не помня кой/ поставя свежи цветя до главата ми докато спя/ да, сънувах, че спя и наблюдавах отстрани/  и оттогава съм в приповдигнато настроение........:)

*

marita

Сънища
« Отговор #1 -: Декември 24, 2006, 01:49:25 pm »
Здравейте!

Казвам се Мария, родена 13.04.1970. Тази нощ /в навечерието на Бъдни вечер/ сънувах странен сън. Всъщност, рядко сънувам или помня сънищатата си, но този ярко се запечата в съзнанието ви още с пробуждането.
Ето и съня, или това, което най- много ме впечатли. Бах в църква и стоях пред свещниците. Имаше много запалени свещи, които горяха с нормален пламък. Аз и хората които бяхме /нямам спомен с кои точно, но бях сигурна, че са мои приятели/ също запалихме свещи и когато ги сложихме до другите, изведнъж те започнаха да горят силно и да хвърлят искри като бенгалски огън. Пламъците горяха така силно, че се чуваше и звук, който ме накара да се замисля дали не са били мокри /свещите/. Тогава си спомних, че попитах моите приятели защо така огъня на нашите свещи гори по- различно, но така и нестигнахме до отговор. За това ви пиша и се надявам да получа някакво обяснение, защото си мисля, че този сън в навечеришето на най- хубавия християнски празник има своята символика!
Благодаря ви предварително!!!!!
Весели празници!

Сънища
« Отговор #2 -: Декември 26, 2006, 04:04:28 pm »
Цитат
Здравейте!

Казвам се Мария, родена 13.04.1970. Тази нощ /в навечерието на Бъдни вечер/ сънувах странен сън. Всъщност, рядко сънувам или помня сънищатата си, но този ярко се запечата в съзнанието ви още с пробуждането.
Ето и съня, или това, което най- много ме впечатли. Бах в църква и стоях пред свещниците. Имаше много запалени свещи, които горяха с нормален пламък. Аз и хората които бяхме /нямам спомен с кои точно, но бях сигурна, че са мои приятели/ също запалихме свещи и когато ги сложихме до другите, изведнъж те започнаха да горят силно и да хвърлят искри като бенгалски огън. Пламъците горяха така силно, че се чуваше и звук, който ме накара да се замисля дали не са били мокри /свещите/. Тогава си спомних, че попитах моите приятели защо така огъня на нашите свещи гори по- различно, но така и нестигнахме до отговор. За това ви пиша и се надявам да получа някакво обяснение, защото си мисля, че този сън в навечеришето на най- хубавия християнски празник има своята символика!
Благодаря ви предварително!!!!!
Весели празници!
Вече имаш отговор на съня :D  

*

marita

Сънища
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 04:52:51 pm »
Честита Коледа на всички и най- вече на ЗЪБОЛЕКАРЧЕТО!!!!

Благодаря, че се отзова и ми отговори, но прости ми, не разбрах какъв е отговора!?! /Извини ме за невежеството, може би защото съм спортистка/ :wacko:  :D  :wacko:  :D  :wacko: Напиши ми мааалко по- подробно или директно, защото нещо не мога да разбера! Гледах разни съновници, но не открих отговор! /Май, наистина съм доста тъпичка или идва от Овнешката ми зодия/ :wacko:  :wacko:  :wacko: Напиши ми моля те нещо по- конкретно!!!! Сигурно е фасулска работа за теб, но за мен е като "тъмна Индия" Благодаря ти !!!!

Сънища
« Отговор #4 -: Декември 26, 2006, 05:06:16 pm »
Цитат

Благодаря, че се отзова и ми отговори, но прости ми, не разбрах какъв е отговора!?! /Извини ме за невежеството, може би защото съм спортистка/ :wacko:  :D  :wacko:  :D  :wacko: Напиши ми мааалко по- подробно или директно, защото нещо не мога да разбера! Гледах разни съновници, но не открих отговор! /Май, наистина съм доста тъпичка или идва от Овнешката ми зодия/ :wacko:  :wacko:  :wacko: Напиши ми моля те нещо по- конкретно!!!! Сигурно е фасулска работа за теб, но за мен е като "тъмна Индия" Благодаря ти !!!!
В другата тема от сънищата е отговора на въпроса ти ,а аз ти отговорих там.
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 05:08:45 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

Сънища
« Отговор #5 -: Декември 26, 2006, 05:14:40 pm »
Цитат
Цитат

Благодаря, че се отзова и ми отговори, но прости ми, не разбрах какъв е отговора!?! /Извини ме за невежеството, може би защото съм спортистка/ :wacko:  :D  :wacko:  :D  :wacko: Напиши ми мааалко по- подробно или директно, защото нещо не мога да разбера! Гледах разни съновници, но не открих отговор! /Май, наистина съм доста тъпичка или идва от Овнешката ми зодия/ :wacko:  :wacko:  :wacko: Напиши ми моля те нещо по- конкретно!!!! Сигурно е фасулска работа за теб, но за мен е като "тъмна Индия" Благодаря ти !!!!
В другата тема от сънищата е отговора на въпроса ти ,а аз ти отговорих там.
Овните сме си направо,разкошни а отговора е във "въпрос за сън"

*

Гостmarita

Сънища
« Отговор #6 -: Декември 26, 2006, 08:26:50 pm »
Цитат
Овните сме си направо,разкошни а отговора е във "въпрос за сън"

Ами, малко ме е срам, но си признавам, че след като написах онова за "овнешката" ми същтност се "светнах" и погледнах отговора ти в "сънища"! :rolleyes: Тогава разбрах, че съм се изложила ;) Е, какво да се прави, никой не е савършен!  :wacko: Благодаря ти ЗЪБОЛЕКАРЧЕ-QUOTE!!! Сега видях, че и ти си Овенче като мен! :D  :D  :D Лелеее, заинтригувах се от астрология и всичко останало, след като казваш толкова хубави думи за Овенчетата!!!! А, не знам защо /сигурно съм доста рогата/, но когато се запозная с някой, който поне малко поназнайва от астрология винаги безпогрешно ми е заявявал гордо "Ти си типичен Овен"!!! :blink: Е, и? Какво от това? ТРябва ли да го приемам като комплимент или като обида??? Друг е въпросът, когато вместо "рогат овен" ме наричат "кучка"? /То не, че се обиждам, но освен овенче съм и куче по китайския хороскоп ;) / Как познават тези хора- нямам думи :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Сънища
« Отговор #7 -: Декември 26, 2006, 08:59:01 pm »
Да се намеся и аз малко нахалничко - по овенски - в разговора помежду ви  :P между другото, тук сме повечко овенчета в този форум  :rolleyes: а пък каква поставка за вино във вид на охранен рогат Овен ми подари за Коледа една не по-малко рогата зодийка днес, просто не е истина  :lol:  :D  :lol:

Ама виж, за зодия "кучка" не бях чувала - това да не е 13-тата зодия?  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Сънища
« Отговор #8 -: Декември 26, 2006, 09:15:17 pm »
Цитат

Ама виж, за зодия "кучка" не бях чувала - това да не е 13-тата зодия?  :rolleyes:
Ами, не знам! :lol:  :lol:  :lol:  Може би трябва да питам мъжете около мен защо ме наричат така??? Сигурно, защото ВСИЧКИ са скорпиони :angry:  :angry:  :angry:  Не се обиждам за това, защото си имам страхотно куче мъжки ДОБЕРМАН, който много, много не ги харесва :rolleyes: , а за мен удобрението на моето куче е много важно /поне така им казвам и те се хващат/ :D  :D  :D  Лелее, какви стават само и само да се харесат на моя пес!?!? Нямам думи!!!!!

*

Lillie

• 30532
Сънища
« Отговор #9 -: Декември 26, 2006, 09:28:16 pm »
Цитат
Ами, не знам! :lol:  :lol:  :lol:  Може би трябва да питам мъжете около мен защо ме наричат така??? Сигурно, защото ВСИЧКИ са скорпиони :angry: 
Хмм... в интерес на истината тази "обобщена" представа - за "жената-кучка" - съм срещала неведнъж и продължавам да я срещам (с малки изключения) при мъже със силно акцентиране на Венера/Плутон и Луна/Плутон -  дори по-често, отколкото при "голи" скорпи Слънца  :huh:  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Сънища
« Отговор #10 -: Декември 27, 2006, 11:39:01 am »
Цитат
Хмм... в интерес на истината тази "обобщена" представа - за "жената-кучка" - съм срещала неведнъж и продължавам да я срещам (с малки изключения) при мъже със силно акцентиране на Венера/Плутон и Луна/Плутон -  дори по-често, отколкото при "голи" скорпи Слънца  :huh:  :blink:
Изобщо, много съм "боса" в това за луните, Асц-те и влиянията на планетите! Знам, че има значение всяка една подробност. За това се регистрирах тук, за да мога да добия реална представа за тези неща. Често хората забързани в своето ежедневие не виждат и не забелязват много неща, които имат своята символика. Трудно е човек да си отговори на много въпроси, дори и за самия себе си! Знам, че това е необятна /поне за мен /тема. Най-ми е ясно, че около мен са само гадни скорпиони /3 бивши и един до скоро настоящ/ :wacko: Не знам защо ги привличам /или те мен/, но не мога да се отърва от тях! Хем ги "размазвам", хем стоят като мазохисти!?! Луда работа!!!!! Поне в това съм сигурна, че орисията ми е такава- СКОРПИОНИ И ПАК СКОРПИОНИ :angry:  :angry:  :angry: А после и поредната диагноза "кучка"! Е, какво да ги правя? Видях, че и ти си Овенче, така, че съм сигурна, че ме разбираш прекрасно!!!!! :D  :D  :D  

*

Astroholic

Сънища
« Отговор #11 -: Декември 27, 2006, 11:56:44 am »
"Бивши Скорпиони" ??  <_<
Колкото има бивши ченгета и представители на някои други древни професии  :lol:  

Сънища
« Отговор #12 -: Декември 27, 2006, 12:05:51 pm »
Цитат
"Бивши Скорпиони" ??  <_<
Колкото има бивши ченгета и представители на някои други древни професии  :lol:
Точно това е истината!!!! :D  :D  :D  Както казваше баба ми "умиране- иама, отърване- няма"Е, вярно, е че продължаваме с нещо като странно приятелство. Дори съм стигала до там /и продължавам/ с бившето си гадже на кафенце, да обсъждаме моето и негово настояще?!?!  :P  :P Все искат всичко да знаят за мен /за да ме предпазвали и грижели за мен/ Ха ха ха!!!!

Сънища
« Отговор #13 -: Декември 27, 2006, 12:17:52 pm »
Цитат
Цитат
"Бивши Скорпиони" ??  <_<
Колкото има бивши ченгета и представители на някои други древни професии  :lol:
Точно това е истината!!!! :D  :D  :D  Както казваше баба ми "умиране- иама, отърване- няма"Е, вярно, е че продължаваме с нещо като странно приятелство. Дори съм стигала до там /и продължавам/ с бившето си гадже на кафенце, да обсъждаме моето и негово настояще?!?!  :P  :P Все искат всичко да знаят за мен /за да ме предпазвали и грижели за мен/ Ха ха ха!!!!
Започвам да си мисля ,че си родена рано сутрин :huh:  

*

Astroholic

Сънища
« Отговор #14 -: Декември 27, 2006, 12:18:18 pm »
Истината е, че им е трудно да приемат, че вече си се откъснала от тяхното влияние. И само те баламосват, с надежда пак да те умотаят в паяжината си  :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
Сънища
« Отговор #15 -: Декември 27, 2006, 12:29:45 pm »
Цитат
Истината е, че им е трудно да приемат, че вече си се откъснала от тяхното влияние. И само те баламосват, с надежда пак да те умотаят в паяжината си  :ph34r:
Един скорпи стелиум с везнишка Луна навремето все ми повтаряше, че мрази жени-овни и все на такива попадаше... сегашната му половинка също по някаква "случайност" се оказа от отбора на първата рогата зодия   :lol:  :blink:  :lol:

Г-н Астрохолик, Вие пък много зловещо се изказахте за изгряващата ни "зодия"... толкова ли сме лукави и коварни пълзящи гадинки наистина?  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Сънища
« Отговор #16 -: Декември 27, 2006, 12:37:55 pm »
Цитат
Истината е, че им е трудно да приемат, че вече си се откъснала от тяхното влияние. И само те баламосват, с надежда пак да те умотаят в паяжината си  :ph34r:
ДА, ТАКА СИ Е! МНОООГО ТРУДНО ГО ПРЕЖИВЯВАТ, ОСОБЕНО АКО ТИ ПЪРВИ СИ ГИ ОТРЯЗЪЛ!!!!

*

Astroholic

Сънища
« Отговор #17 -: Декември 27, 2006, 12:39:24 pm »
Госпожице Lillie, моля да отбележите, че никъде не съм правил никакви изказвания за "изгряващата ни зодия", а за представители - "бивши" и настоящи на т.нар. "зодия Скорпион"  ;)
С която - аз поне - нямам нищо, ама абсолютно нищо общо  :D  

*

Lillie

• 30532
Сънища
« Отговор #18 -: Декември 27, 2006, 12:46:20 pm »
Скорпи Слънца обичам аз, но са много "лепкави" -  Юпитер реши ли да ме дръпне за "опашката", нема отърване от тях...  :D  :lol:  :D

А иначе най-добрата ми приятелка беше със Слънце в точен съвпад с Асц ми, а и любезната домакиня на този форум мисля, че също :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Сънища
« Отговор #19 -: Декември 27, 2006, 12:48:28 pm »
"Скорпи Слънца обичам аз" -
Както се казва, nobody's perfect  :P