Здравей Гост

Светци

• 5 Отговора
  • 2439 Прегледи
*

Катето

Светци
« -: Декември 27, 2006, 12:19:06 pm »
Здрастии! Знаете ли кво сънувах аз сега ще ви разправя  ;)
Намерих се в тъмна стая с двойно легло с чисти бели чаршафи. В следващия момент над леглото се появи голяаамо бяло сияние с Дева Мария и Младенеца като бебе в обятията й. Изпитах неописуема любов и се доближих до тях, направо се долепих! и после Девата изчезна но бебето изпъкна повече, пак в голямо бяло сияние. На гърдите си имаше бяла искряща роза. Младенецът беше със затворени очи които изплакаха сълза. Имах възможност да проследя бавно как сълзата падна върху розата. Този сън продължи доста дълго и беше невероятно!! после като изчезна сиянието се обърнах, а зад мен имаше бюро с компютър, чийто тесктоп бе отрупан с икони, водещи към универсалното знание (поне така знаех в съня си) но чинка ми (която понятие си няма от компютри в действителността) стоеше на стола пред компа и аз не можех да й кажа да се отмести защото не знае какво да прави а изгарях от желание да се докосна до това знание  :rolleyes:
Някой да разчете символиката има ли?  

Светци
« Отговор #1 -: Декември 27, 2006, 12:26:37 pm »
Цитат
Здрастии! Знаете ли кво сънувах аз сега ще ви разправя  ;)
Намерих се в тъмна стая с двойно легло с чисти бели чаршафи. В следващия момент над леглото се появи голяаамо бяло сияние с Дева Мария и Младенеца като бебе в обятията й. Изпитах неописуема любов и се доближих до тях, направо се долепих! и после Девата изчезна но бебето изпъкна повече, пак в голямо бяло сияние. На гърдите си имаше бяла искряща роза. Младенецът беше със затворени очи които изплакаха сълза. Имах възможност да проследя бавно как сълзата падна върху розата. Този сън продължи доста дълго и беше невероятно!! после като изчезна сиянието се обърнах, а зад мен имаше бюро с компютър, чийто тесктоп бе отрупан с икони, водещи към универсалното знание (поне така знаех в съня си) но чинка ми (която понятие си няма от компютри в действителността) стоеше на стола пред компа и аз не можех да й кажа да се отмести защото не знае какво да прави а изгарях от желание да се докосна до това знание  :rolleyes:
Някой да разчете символиката има ли?
Съня ти е като благословия,предвещава всякакви благополучия.

*

Astroholic

Светци
« Отговор #2 -: Декември 27, 2006, 12:50:51 pm »
Както се казва, too good to be true  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Светци
« Отговор #3 -: Декември 27, 2006, 01:08:11 pm »
Цитат
Както се казва, too good to be true  ;)
Помниш ли оня коментар за експеримента ,който човекът си правел с една маймуна и я наблюдавал през ключалката какво прави. Та като погледнал за пореден път през ключалката отсреща му се пулело любопитно маймунско око :D  :P  ;)
Та се чудя кой кого.... :rolleyes:  

*

Astroholic

Светци
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 01:16:19 pm »
Този коментар от "чинката" пред компютъра с универсалното знание ли беше предизвикан ?  :D  

*

Valda

• *
  • 377
Светци
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 01:25:58 pm »
Цитат
Този коментар от "чинката" пред компютъра с универсалното знание ли беше предизвикан ?  :D
Не, от раздвижването във форума, от прекрасните сънища напоследък и от твоя коментар:

Цитат
Както се казва, too good to be true

Ама е забавно :D  ;)