Здравей Гост

кошмар... ли е?

• 2 Отговора
  • 2219 Прегледи
*

мила

кошмар... ли е?
« -: Декември 28, 2006, 05:43:55 pm »
здравейте.
цял ден съм в потрес от съня, от който се събудих.

прибрах се вкъщи, където очаквах да видя гледачката на трите ми деца.
от хола ми, обаче излезе баба ми, която почина преди 5 години...
много ми се зарадва, каза че съм станала още по-красива.
пушеше 2 цигари - едната беше кафява, като MORE... аз седнах, много се зарадвах, че я виждам, попитах я "докога си тука", тя каза "ами, завинаги..."

докато си говорехме, аз я помолих да ми даде една циграра и на мен, и в този момент погледнах към прозореца, който беше отворен. Оттам ми се усмихваше сина ми, а малката ми дъщеря ме гледаше сериозно. В този момент баба ми ме попита "Мъжа ти каза ли ти какво съм ти оставила..."

в този момент се случи нещо като ретроспексия, с една минута назад, трите деца стояха на прозореца и едното полетя надолу....

побъркала съм се, моля ви ме успокойте...

кошмар... ли е?
« Отговор #1 -: Декември 28, 2006, 05:49:47 pm »
Цитат
здравейте.
цял ден съм в потрес от съня, от който се събудих.

прибрах се вкъщи, където очаквах да видя гледачката на трите ми деца.
от хола ми, обаче излезе баба ми, която почина преди 5 години...
много ми се зарадва, каза че съм станала още по-красива.
пушеше 2 цигари - едната беше кафява, като MORE... аз седнах, много се зарадвах, че я виждам, попитах я "докога си тука", тя каза "ами, завинаги..."

докато си говорехме, аз я помолих да ми даде една циграра и на мен, и в този момент погледнах към прозореца, който беше отворен. Оттам ми се усмихваше сина ми, а малката ми дъщеря ме гледаше сериозно. В този момент баба ми ме попита "Мъжа ти каза ли ти какво съм ти оставила..."

в този момент се случи нещо като ретроспексия, с една минута назад, трите деца стояха на прозореца и едното полетя надолу....

побъркала съм се, моля ви ме успокойте...
Бих те посъветвал,да раздадеш нещо за баба си и да идеш да и прелееш на гроба

кошмар... ли е?
« Отговор #2 -: Декември 28, 2006, 05:59:08 pm »
Ако сънуваш човек,който в действително е умрял,но в съня ти е жив ,означава притеснение ,тъга или изгубване на съдебно дело