Здравей Гост

помощ за приятели!!!!

• 9 Отговора
  • 2258 Прегледи
помощ за приятели!!!!
« -: Декември 29, 2006, 07:42:25 pm »
Хей, приятели, преди малко разбрах, че мое приятелско семейктво /адски готени/ получиха гадната вест, че поредния опит да създадат потомство е отрицателен!!!! Какво ли не направиха, къде ли не ходиха, дори прибегнаха до метода "ин витро" и след като затънаха в дългове за процедурите и желанието им да се сдобият с така жадуваната рожба отново не се получи!!!! Какво говорят звездите в този случай? Помогнете ми, моля ви!!!! Много ги обичам и съм сигурна, че заслужават да имат детенце, но знам, че има и други неща, които влияят. Тя е родена на 02.09.1976 в час 22:22год. в Лом, а той е на 14.07 /добро раче/ 1976 година. в точна 17!!!! Помогнете ми, много ги обичам! Страхотни са, но вече повече от 5 години не се получава! Тук, смея да твърдя, че аз като тяхна приятелка искам съвет от вас, а те дори и най- малко не подозират, за кореспонденцията ми с вас!
Обичам ви- Марита- доброто овенце :wub:  :wub:  

*

Lillie

• 30532
помощ за приятели!!!!
« Отговор #1 -: Декември 29, 2006, 08:10:05 pm »
Това е доста деликатен въпрос и трябва да бъде адресиран към професионален астролог, който наистина е на ниво. Но да не забравяме, че и астрологът, дори най-добрият, не е Господ  :huh:

Надявам се някой, който се чувства компетентен да отговори на зададения от теб въпрос, да се отзове. Това е форум предимно за дискусии и споделяне на опита в изучаването на астрология, тук-там подплатен и с малко скромна практика  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

помощ за приятели!!!!
« Отговор #2 -: Декември 29, 2006, 08:35:32 pm »
Благодаря, Лили, сега, виждам, че съм пропуснала да напиша, че Той е роден в София!!!?

помощ за приятели!!!!
« Отговор #3 -: Декември 29, 2006, 09:23:35 pm »
Цитат
Хей, приятели, преди малко разбрах, че мое приятелско семейктво /адски готени/ получиха гадната вест, че поредния опит да създадат потомство е отрицателен!!!! Какво ли не направиха, къде ли не ходиха, дори прибегнаха до метода "ин витро" и след като затънаха в дългове за процедурите и желанието им да се сдобият с така жадуваната рожба отново не се получи!!!! Какво говорят звездите в този случай? Помогнете ми, моля ви!!!! Много ги обичам и съм сигурна, че заслужават да имат детенце, но знам, че има и други неща, които влияят. Тя е родена на 02.09.1976 в час 22:22год. в Лом, а той е на 14.07 /добро раче/ 1976 година. в точна 17!!!! Помогнете ми, много ги обичам! Страхотни са, но вече повече от 5 години не се получава! Тук, смея да твърдя, че аз като тяхна приятелка искам съвет от вас, а те дори и най- малко не подозират, за кореспонденцията ми с вас!
Обичам ви- Марита- доброто овенце :wub:  :wub:
От чисто астрологична гледна точка не би следвало да имат проблеми.
В хороскопа на момчето има индикации за загуба на дете,няма показатели за приемни деца.
В хороскопа на момичето има показатели за прекъсване на бременност-управителя на пети дом в съединение с Плутон и Марс,но от друга страна има струпване на много планети в 5 дом,което е показател за много деца,а и при нея няма индикации за приемни деца.
« Последна редакция: Декември 30, 2006, 05:04:42 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

помощ за приятели!!!!
« Отговор #4 -: Декември 30, 2006, 01:09:19 am »
Искам да вметна нещо по този случай.Много от младите двойки,които имат проблеми със зачатието си създават психологическа нагласа ,че не са способни да бъдат родители,а за създаването на дете е нужно и душевно спокойствие.
При повечето от двойките с такъв проблем,близки роднини са допълнителен стресов фактор.
Ако твоите приятели живеят при някой от родителите на партньора,ще ги посъветвам да намерят начин да заживеят самостоятелно.
От прекомерните напъни за зачатие при мъжете намалява производителността.......и т.н.
Затова оставете младите да си живеят живота и по-весело ;)  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
помощ за приятели!!!!
« Отговор #5 -: Декември 31, 2006, 01:52:17 pm »
В хороскопа на момчето сигнификаторите на децата - Луна, Венера, Юпитер - са в плодовити знаци. Всъщност не съм особено сигурна какви трябва да са индикациите за деца при мъжете.
При момичето желанието за деца е силно или най-малкото би трябвало да ги обича предвид стелиума в 5 дом. Венера и Юпитер са добре поставени и силни в хороскопа, евентуално - от чисто астрологична гледна точка - проблемът може да идва от позицията и аспектите на Луната в хороскопа.

Но нека не се отчайват, нали казват, че хубавите неща стават бавно  :)
И да продължават да работят по въпроса  :P през предстоящите 2 години, започвайки от 2007-ма, са възможни важни промени в живота и на двамата.
Желая им късмет!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: помощ за приятели!!!!
« Отговор #6 -: Юли 13, 2008, 12:07:39 pm »
Здравейте на всички, писали и чели по темата от преди време. Искам да ви съобщя, че хората за които ви писах с проблемите, вече се разват на две близначета- момченца  ;D ;D ;D Всички сме много щастливи и за това искам да го споделя с вас. Децата се родиха на 15 Окт 2007 година. Да са им живи и здрави и дано има все по- често такива успешни завършаци при нуждаещите се бездетни двойки!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Юли 13, 2008, 12:22:03 pm »
Страхотно!
Много се радвам за тях! Предай много поздрави на двойката и нека бъдат щастливи!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юли 13, 2008, 12:52:06 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Юли 13, 2008, 10:13:12 pm »
Да им са живи и здрави калпазаните и да ги радват дълги години!